|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
ło, widzę , pod moją dwudniową nieobecnosc, dzialo sie duzo ;d.
ej, wszystkie dziewczyny - REWELACJA . ; ** <3 . ____ Nie szalej. Nie powiedziałam jeszcze, że Cię kocham. Nikogo nie obchodzi czy umrzesz, czy też będziesz istnieć. Nikt nie ryzykuje by nie kłamać. Mój stan robi się coraz zimniejszy. bo po prostu chcę żyć i kochać. Chcę być kochana i wolna. Yo, miło cię poznać, panie Płytki, panie Herbatka i panie Lizaczu ![]() Straciłam faceta, którego kochałam, i jedyną rzeczą którą mogłam zrobić, to płakać. Kochanie, nie depcz po moich marzeniach. Opowiedz mi o Twoich fantazjach. Nie ma niczego czego bym dla Ciebie nie zrobiła.Wiem że moja dusza połączyła mnie z Tobą.Czuję się taka bezpieczna przy Tobie <3 Nie chciałam mężczyzny, nie chciałam się zakochac, nie obchodziła mnie Twoja dziewczyna i to jak skończymy. Czy serce zawsze musi być silniejsze od rozumu? Musisz mnie podziwiać. Wypijmy więc dziś za błędy. Brak mi tchu pomału. ' Zbliż się dotknij mnie i o ciepły brzuch ugrzej sobie dłonie, przytul się.. ja tak bardzo KOCHAM CIE i nie opuszcze nigdy Cię nigdy! ' Po stracie sie docenia, po stracie się żałuje.. Żałuje , wiesz? przepraszam. 0 weny dziś. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3722 |
Raczkowanie
|
`zderzyłam się czołem z wiszącym nad stołem pająkiem żelaznym przyjaznym inaczej. odwłokiem mnie ciężkim podrapał pod okiem. azaliż paraliż zawładnął odnóżem kurzem sypie. się waha obrzydliwie macha świecącymi łapskami. ślipie czy uciec w sufitu płaszczyznę czy z nami zostać oświetlać włoszczyznę na talerzach. `zwyczajnie. codziennie.plątać, w biegu wikłać. odnajduję się w zagubieniu, w niespełnieniu,bo dążyć mogę. choć nigdy nie zdążę przecież. `rzeczywistość to dreszcz. `czego teraz mam się bać. straszniejszego nie ma nic. jak tej jednej obawiać nie będę się nawet stu. trzydziestu dwóch obcych nóg par. `kasza na talerzu trzyma głowę. `jak amen w pacierzu o tę drugą połowę pójdę. `spod prysznica, spod wanny wychodzę. w podniebnej grocie chmury widać. nogę wycieram ze smokami walczę w trzy osoby. dwa są najpierw.trzy potem. po jednego na łeb. na szyję. muszę ją zdążyć wytrzeć. do sucha. i drugą nogę. i trzecią. zanim smok mi je zje. pokonany. cóż za sport.tak zmęczona a tak zdrowa. zniknę, zobaczysz. nie zobaczysz więcej już. + without_demur - ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3723 |
Zadomowienie
|
dziękuje ![]() * Wyśpiewaj moje życie jego słowami.. Kiedy świat będzie czymś aż nadto - zimnym księżycem i ulotnym słońcem.. Szesnaście świeczek roztacza jasne światło, ale nie tak jasne jak blask twoich oczu tej nocy.. dwie sekundy - daje to miłość od pierwszego wejrzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#3724 |
Zadomowienie
|
"-jakim on jest wspaniałym człowiekiem…
-Zdecydowanie daleko mu do tego." „Byłam zakochana i to uczucie było wspanialsze, niż się spodziewałam.” „Jeśli ludzie nie dość cię lubią albo uważają za dziwną, to ich problem"
![]() |
#3725 |
Rozeznanie
|
xsxs - tak? ojej
![]() marikab - na razie nie planuję znikać ![]() ![]() Toogether93 - Robaczek mój utalentowany ![]() _________________________ _ Ludzie mają różne uzależnienia...niektórzy od alkoholu inni do papierosów jeszcze inni od komputera czy też telefonu...moim uzależnieniem jesteś TY. ![]() A widząc spadającą gwiazdę proszę ją by spełniło się moje najskrytsze marzenie...Nie.Nie chce być wracał.Pragnę by cofnął się czas i wymazał Cię z mojego życia. '- Jesteś po prostu dupkiem, najnormalniejszym w świecie dupkiem. - Dlaczego najnormalniejszym ? - Widzisz, Ty nawet nie zainteresowałeś się, dlaczego nazwałam Cię dupkiem, tylko oburzyłeś się na słowo 'najnormalniejszy'...' ____________________ Ostatnio z kabaretu: - Chłopaki Czesiek się żeni (...) a że my jesteśmy jego najlepszymi kumplami to musimy mu zorganizować wiee.. - wielbłąda - wieczór... - z wielbłądem - wieczór kaaa... - karmienia wielbłądów - no rzesz .wieczór kawalerski - w życiu bym się nie spodziewał. - Człowieku Ty wyjdź kiedyś z domu do ludzi, przecież Ty pod oczami masz takie wory jak Św. Mikołaj, który dziecku niesie kład. - Oo. a co to jest siekład? - siekład - to nie potrzebnie twój ojciec na twoja matkę .
#3726 |
Zadomowienie
|
Dot.:
dresowa, nienaruszona - kujem ;-*
byłeś kiedyś zraniony?
porzucił Cię kiedyś ktoś, za kogo mógłbyś skoczyć w ogień? mogłam dla Ciebie spłonąć, utopić się, oddać serce, a nawet pójść i nie wrócić - bylebyś tylko był szczęśliwy. przykro mi, że tego nie doceniłeś wydrzeć serce, oddać duszę, a dla niej mało o miłości droga! litości? nie uformujesz ze mnie dziewczyny, która będzie błagać o przebaczenie kobiety drogie, drukujecie te opisy, że mi mózg przeciąża ![]() w ciągu dnia zabiłyście cztery świetieboskocudowne strony, pokradłam ![]()
#3727 |
Raczkowanie
|
Na zawsze zamieszkać w ramionach Twych!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3728 |
Raczkowanie
|
witam talenciary ;*
obserwuje juz was od jakiegos czasu az koncu zdecydowalam sie do was doklaczyc ; ) mam nadziej ze chociaz czesci z was spodobaja sie moje opisy ;* _________________________ _ a teraz tak skromnie od mnie ;P ciągle mam uczucie , że siedzisz koło mnie , trzymasz mnie za rękę i namiętnie całujesz ![]() codziennie rano wstając z łózka powtarzam sobie w kółko , że dam rade przeżyć te kolejne 24 h , że patrząc na niego nie zacznę płakać tylko podniosę wysoko głowę i pójdę . twój uroczy uśmiech <3 na dzisiaj tyle ;D _________________________ ____ come on baby ! xD ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3729 |
Przyczajenie
|
trochę ulubionych.
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3730 |
Zakorzenienie
|
my - Ty = ;(
kochasz mnie? no chodź, chodź i zabierz mnie stąd. |
![]() ![]() |
![]() |
#3731 |
Rozeznanie
|
każdego dnia coraz gorzej Cholera ! zapomnij ! nie poddam się za nic w świecie. ; * dawno tego nie robiłam wiec teraz sobie na to pozwolę a co ! : dresowa myszka23101 bajkowa Mrs Unfabulous Hoe limitowana Toogether93 istny_paradoks siatkarka18 keendy choleryczna nieidealnaja Panna_Migotka CaMa _mandarynka agrr cobairowa dreams_x33 96LadyPoziomka96[?] [[nie pamiętam całego nicku ale o Cb chodzi ![]() Drift kofeina w redbulach czekoladowe_szczęście [?] Mych otojest - guziczek kocha was z całego serduszka
Edytowane przez Guziki xD Czas edycji: 2010-05-04 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3732 |
Raczkowanie
|
"Żyłem krótko, choć żyć chciałem. Bóg mnie wezwał - iść musiałem."
"Byłem czym jesteś, jestem czym będziesz." "Przechodniu! Nie płacz i nie żałuj tego człowieka, bo gdyby żył, Ty musiałbyś umrzeć..." "Rozłąka jest naszym losem. Spotkanie naszą nadzieją." Dziś moje Kochanie skończyłoby 24 lata. Wszystkiego najlepszego, wierze, że niedługo się spotkamy. Na zawsze. ![]() ![]()
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię.......
Twoje imię." Edytowane przez kawasaki600 Czas edycji: 2010-05-04 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3733 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za każde miłe słowo ;*
Naprawdę cudownie jest wchodzić na wizaż i widzieć, że moja praca jest przydatna ![]() _____ 1. Jutro wyrzucę Cię z mojej głowy. Jutro posegreguję swe myśli. Jutro... Dzień, który nigdy nie nadchodzi. 2. Nastąpiły czasy, gdzie L&M zostały zastąpione Mocnymi. Gdzie Jack Daniel's został wyparty przez Komandosa. Nastąpiły czasy, gdzie nie ma Ciebie, gdzie jestem sam na sam ze swym lichym cieniem. 3. Serce wciąż miarowo puka. Ty nie otwierasz. 4. Moje myśli są tak wyraźne jak świat oglądany zza mokrej od deszczu szyby. 5. Jeśli chcesz sam usłyszeć brawa, zamiast wciąż klaskać innym, nie wystarczy myć codziennie uszu. Trzeba odstawić strach na półkę i zmierzyć się z czymś, co przeraża innych. 6. Cóż, trzeba pogodzić się z faktem, że szczęście ma wielu klientów. Nie może wciąż bywać u Ciebie. Jest jak dobry lekarz, do którego ustawiają się kolejki, a Ty musisz czasami zadowolić się wizytą w prowizorycznej przychodni. 7. -Trzeba umieć odróżnić marzenia od celów. -Nie rozumiem... -Chciałbyś umieć latać? -Tak. -I to jest Twoje marzenie. A co z miłością? Chciałabyś spędzić z nim resztę życia w przytulnym domku z ogródkiem? -Oczywiście, że tak. -I to jest właśnie Twój cel. 8. Nazywają mnie mordercą jego serca. 9. Od dziś mam oczy koloru pogardy. 10. Nic tak nie przeraża człowieka, jak jego odbicie w lustrze przeszłości. |
![]() ![]() |
![]() |
#3734 |
Przyczajenie
|
Dzisiaj skromnie . ; P `dał Jej 6 róż.. Jedna z nich była sztuczna...Powiedział , że kiedy ostatnia róża zwiędnie - przestanie Ją kochać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3735 |
Wtajemniczenie
|
RozowaSkeyterka
NieidealnaJa Guziki xD - dziękuję, ze mam po co tu się pojawiać <3 Dziś szalała na rachunek miłości. Nie odkładaj nigdy poważnych decyzje na nocne rozmyślania. Nie wyjdą Ci na dobre. Niezmiennie zmienna. Wszystkim maturzystkom wielkiego kopa na szczęście,
Migi w Was wierzy ! ![]() <3
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3736 |
Zakorzenienie
|
i my kochamy guziczka
![]() dziekuje ;-* *** kisiel smacznie smakuje. ale zdecydowanie wolę ciebie. przez Ciebie idioto, nie mam weny na wizażu! ' jak wino mnie pij. kocham Cię, po prostu...
![]() |
#3737 |
Zakorzenienie
|
O matko <szok> padłam , zawał serca mam , potrzebna reanimacja
![]() Ja w takim gronie i kocha mnie TAK OGROMNA TALENCIARA > Nie wierzę ![]() `Miała pewność,że żyje,mogła dotknąć życia,jakby było ciałem stałym.`
#3738 |
Raczkowanie
|
................۰۰۰۰♦۰۰۰۰
`noś mnie jak amulet, który szczęście może przynieść. `w jeziorach oczu tonąć. `Moje szczęście siedzi gdzieś na liściu i popija czarną kawę. `A jej oczy wciąż jeszcze rażą tą cholerną błękitną tęsknotą. `samotność wyszła na ulice, wszędzie pełno jej. `krótka chwila, starczy mi by móc oddychać.
![]() |
#3739 |
Raczkowanie
|
Z piersią dumnie wypiętą, lekkim krokiem po szczęście szła, lecz nie w duecie. Jak ktoś zapomina, że od czasu do czasu trzeba słuchać serca, a nie tylko rozumu, to nic dziwnego, że mu źle na świecie. Sama dla siebie przestałam mieć sens. Granica między fantazją, a rzeczywistością była u mnie zawsze beznadziejnie zamazana. |
![]() ![]() |
![]() |
#3740 |
Raczkowanie
|
Hello Babeczki! <3
![]() ![]() __________________ - Bądź przy niej. - Co? - bądź przy niej kur*a ! Nigdy jej już nie zostawiaj! - Ale o co chodzi przecież ja dla niej nic nie znaczę. - Eh Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz. ;( -Mówi się: "Jak kocha to wróci" -Co wtedy jeżeli druga osoba pomyśli tak samo? - Ona nie jest słodka.! Dlaczego ją wybrałeś.? - Bo ma słodkie serce.. `Dzisiaj w pamiętniku zapisałam tylko jedno słowo 'Koniec'. Przewróciłam kartki do ''początek'. I czytając wszystko co pomiędzy, zastanawiałam się czy było warto...` jak powiedzieć sercu STOP - by przestało biec za tym co nie ma sensu.? wytrzymasz .. musisz ! Spokojnie .. On zaraz zejdzie z tego cholernego gg ! „Nie wolno powiedzieć za wcześnie człowiekowi ukochanemu słowa: kocham. Pod groźbą utraty jego miłości. (...)w momencie, gdy powiesz za wcześnie drugiej stronie słowo: kocham, przegrywasz - miłość się skończyła. " - opisz mi swój ideał...? - ideałów nie ma... - więc nie masz marzeń ? nie wyobrażasz sobie kogoś dla kogo mogłabyś zwariować...?? - Nie muszę ! - jak to ? - ja już zwariowałam ... -Jak by teraz jechał, zatrzymał się i powiedział "cześć" to bym mu nie odpowiedziała. -Olałabyś go? Ale z Ciebie sucz! xD -Jak ja jestem suką to on kim jest skoro mi nie odpisuje na moje wiadomości!? -Psem! Buldogiem albo kundelkiem. Jak wolisz. xD [autentyczna rozmowa] _____ ej wiecie co!? Kocham Was zdolniachy!! ![]() Boskie opisy wszystkich talenciar! ![]() jogobella_musli , RóżowaSkeyterka , xsxs, CookieCrisps, xXgroszek07Xx, Margaretta_1 , agrr, dreams_x33, _ZaagubiOna_ , patrysiowa_, NieidealnaJa, Lucyferowa .....................OKRADZIONE!!.................... __________ I taka prośba, przepraszam, że tutaj ale pilnie potrzebuje opisu takiego typu: `A jak dam Ci ciastko to pójdziesz ze mną na koniec świata? `A Gdybym zakochała się w Tobie to rzuciłbyś wszystko i uciekłbyś ze mną? z góry dziękuję ![]()
`Pokochaj moją nieidealność x3 ![]() Słuchasz po raz setny jakiejś melodii i nagle stwierdzasz, że jest piękna. Znasz kogoś całe życie i dopiero teraz stwierdzasz, że go kochasz! <3 Jesteś moją osobistą tęczą w pochmurny dzień ! <3 On! ![]() Edytowane przez Cholerna_Realistka Czas edycji: 2010-05-04 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
Zadomowienie
|
Codziennie plecak pełen całkiem nowych wzruszeń
Nogi same niosą do słońca... Głupia nie myśli, że można się popalić od gorąca Przej....ne żyć w tym psychiatryku bez nadziei nad ranem Ta metoda jest znana, czas zaleczy ranę ... A sen wyleczy mnie i usunie spod powiek ból, co oczy niebieskie wpychają mi w głowę
#3742 | |
Zadomowienie
|
Pieprzyć świat. I tak nic nie czujemy. Cytat:
było już nie raz. ![]() <3 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3743 |
Przyczajenie
|
Ufasz? Cieszę się ..myślę ze warto!
..By wszystkim pokazać ich lustrzane odbicie, sprowokować ich do szukania tego, czego we mnie nie mogą znaleźć, bo ludzie widzą to co chcą zobaczyć.. Milczysz? Bo bez swojej "publiczności" nie umiesz powtórzyć swojego występu.. Nie istnieje marka sukienki, która da Ci szczęście. Nawet najlepszy makijaż nie domaluję Ci uśmiechu, kiedy masz smutną duszę. Nie upokarzaj mnie. Nie zasluzylam na to.. Jak się nazywa to co nienazwane? Jak się nazywa to co zabolało? Ten smutek co nie łączy a ... rozdziela? No jak ? Zachwycacie dziewczyny! ![]()
![]() Edytowane przez Foam Czas edycji: 2010-05-04 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3744 |
Przyczajenie
|
Mrs Unfabulous .
ahaa . masz fajne opisy . wql . ; )) ` strasznie nie praktyczne . ;D ;* Żalofee . Cześć ! ;* Dziewczyno . Cycki ci wyszły z wybiegu . ; )
![]() Edytowane przez Niedoceniona Czas edycji: 2010-05-04 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3745 |
BAN stały
|
Guziki xD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dreams_x33 patzrzę i wiesz co . kurna dalej nic nie widze ![]() ... pstryknij palcem i zapomnij o wyśnionym wczorajszym wspólnym wczoraj od tak . wyśnione życie z jego udziałem potargal wiatr . wszystkie marzenia przeniósł do głowy innej . i kazał żyć tak jakby 'on' nieistniał ... i w jedej chwili całe zycie Ci się pieprzy. na rany sypie się sól . a po policzkach jak z kranu ciekną łzy . a Ty dalej ufasz i wierzysz, że będzie tak jak dawniej . staneła na przystanku dokładnie w tym miejscu gdzie go poznała . staneła tam i spreyem na chodniku narysowała 'jego' by choć przez chwile poczuć się jak wtedy . na ścianach wyryte serce . w sercu wyryte imię . imię nigdy niespełnionego marzenia klębiocągo się w jej umyśle . imię jej celu i imię jej planów na przyszłość . i pomyśleć, żę imię jednego człowieka może tyle znaczyć . szukając życiowych celów . wieczych pragnień, bądź spelnienia marzeń, nie patrz więcej na niego do tyłu . zrozum wreszcie, że bajkę, ktorą tworzyliście bezpowrotnie połknął smok nienawiści . pomyśl i zapomnij o wczorajszym wspólnym wczoraj . ...
Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-04 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3746 |
Raczkowanie
|
i tak do końca życia będę czuła , że blisko jesteś , cały czas .. kolekcjonuję złudzenia - tak wypełniam twoje nie istnienie . kilka tych samych blizn w sercu , a i tak powiesz , że nie znam życia .. nie musisz tak jak ja kochać . ale powiedz jak się czujesz z tym gdy widzisz miłość w moich oczach ? patrzysz na mnie i wiesz już , że sobie nie radzę ! więc zrób coś , zniknij albo pozwól mi zastąpić siebie kimś innym .
![]() |
#3747 |
Zadomowienie
|
kcnzinnp dodanie mojego opis stronę po mnie? chyba nie o to Ci chodziło?
![]() i wierzę, że dla nas też świeci jedna z gwiazd. seksapil ze mnie wycieka, chyba Cię zalał, że dałeś sobie z nim spokój.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3748 | |
Zadomowienie
|
Jesteś jedynym powodem, dla którego się stram. Co będzie, gdy Ciebie zabraknie? Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3749 |
Zadomowienie
|
Guziki xD - świetnie się składa, iż ponieważ też Cię kocham robaczku.
![]() Cholerna_Realistka - ![]() Istny_Paradoks - okulary ci kupić, ślepaku? ![]() _________ napraw to co zepsułeś. nie było łatwo, nie jest łatwiej i napewno nie będzie jeszcze łatwiej. ' Jaram się Tobą jak palacze Holandią '.
![]() ''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-05-04 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3750 |
Zakorzenienie
|
Maturzyski Lola, dresowa - też Was wielbię trzymam za was te... kciuki ;d ![]() ![]() Martusiaa, nydee, mandragona - okradłam ![]() NicNieMusisz - ach, lubię Cię ;d ;* Tajemnicza Panna - czekam na Ciebie <3 I tylko cichy uśmiech na Twój widok, jakby małe robaczki wyżarły całą euforię. Boję się o Tobie nie myśleć. Boję się, że ulecisz wraz z tymi motylami. Chcę kogoś kochać, mieć w sercu tą jedną osobę. Ono też chce kogoś mieć, a On... On nie może się temu sprzeciwić. Byli. Ulecieli jak bańki mydlane, a ja nie zdążyłam przebić żadnego z nich, złapać w łonie i tak najzwyklej w świecie ukochać. Zamykam oczy, tylko na chwilę i ta chwila odchodzi.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.