|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Rozeznanie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Bo uznał, że tam gdzie pracuje nie ma możliwości rozwoju, a chce sobie porobić kursy by podnieść swoje kwalifikacje. Pracodawca nie chce mu pójść na rękę, nie chce mu dać wolnych sobót, więc uznał, że najlepiej rzucić tę pracę póki jeszcze może (czyt. nie ma domu, żony, dzieci na utrzymaniu), ale czy faktycznie to zrobi - nie wiem. Ostatnio powiedział, że zażegnał kryzys z czego wnioskuję, że w najbliższym czasie nic się nie zmieni, ale znając go diabli wiedzą kiedy zmieni decyzję
![]() Z jednej strony go rozumiem, że nie chce tkwić w miejscu gdzie nic już nie osiągnie, ale z drugiej przeraża mnie fakt, że ani on ani ja nie będziemy mieć pracy. Może to egoistyczny sposób myślenia, ale się po prostu boję. A lawenda to ma już korzonki, to taki stosunkowo mały krzaczek. Rośnie sobie w doniczce, ale zastanawiam się czy mi nie zdechnie w domu. A sadzić z tego co czytałam to najlepiej w maju/czerwcu więc musiałabym poczekać do przyszłego roku. No nic, poczytam co w necie piszą, bo ja też się nie znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3722 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
słoneczka moje, ja na momencik.. chciałam wam tylko powiedzieć, ze nie warto było czekać.. -czekalam 102 dni, w zamian dostalam 14 minut rozmowy. ale fajnie, nie?
![]() ciagle sie czegos ucze.. milego popoludnia.
#3723 |
Zakorzenienie
|
Maryś- aż się boję pytać, mogę się domyślać i hmmm..... wolę Cię nie wkurzac . Myśle że powinnaś się uspokoić, porzyczeć sobie, pobluzgać, popłakać i wrócić tu do nas i spokojnie porozmawiać. Lub zadzwonić do Mikiego i z nim spokojnie porozmawiac.
![]() Justyś czesc żaaaabbkoooo ![]() Myszka a ja myśle że powinnaś go wspierac. Ja bym go wspierała ![]() ![]() ale ja dlatego tak mowie bo sama podjęłabym taką decyzje jak Twój Tż ![]() a nie może tak dla bezpieczeństwa i spokoju Twojego ducha najpierw szukać jakiejś innej pracy a dopiero potem rzucać obecną? ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- uciekam. ide oddać się w ręce kosmetyczki żeby mi wkońcu zrobiła wymarzone brwi.a co! ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
![]() ![]() |
![]() |
#3724 |
Zakorzenienie
|
płacze. płacze, płacze, płacze...
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- nie iiiiiidz! to boli..
#3725 |
Zakorzenienie
|
Marys słonko głowa do góry prosze
![]() ja zmieniłam kolorek włosów na ciemniejszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3726 |
Zakorzenienie
|
no to juz zdjecia!
#3727 |
Zakorzenienie
|
nie am teraz słonko jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3728 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochanie na zdjęciach nie widać i poza tym kłamać nie bede strasznie nie jest, ale zawsze marzyłam o płaskim brzuszku ![]() ![]() Cytat:
![]() myszka ale jeśli Twój Tż chce się rozwijać, zwiększyć swoje kwalifikacje, a nie ma takiej możliwości bo go hamują to może warto zaryzykować jeżeli dzięki temu w przyszłości będzie mógł robić to co lubi co go interesuje. Wiadomo, że się boisz jak i Ty i On będziecie bez pracy więc może spróbuj go przekonać, żeby dobrze przemyślał sprawe zanim rzuci obecną prace lepiej jakby miał co w zanadrzu Marys przytulam Cie bardzo mocno Kochana ![]() ![]() ![]() oficjalnie moge powiedzieć, że nie zaliczyłam dzisiaj były wyniki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do tego we wtorek mam inne zaliczenie więc tez się musze uczyć, coś gadaliśmy z G. że może się wreszcie w ten weekend spotkamy, ale wtedy to ja już w ogole nie wiem kiedy się wszystkiego naucze, chociaż z G. to wiadomo jak jest, dzień przed się okazuje czy jednak się spotkamy czy nie, ale uczyć to ja się już dziś lepiej zaczne, a jutro juz na wf nie ide to też cały dzień się będę uczyć yyyy ![]() Sory, że Wam tak marudze, ale wkurzam się na takie coś i gdzieś to musze "wylać" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3729 |
Zakorzenienie
|
kropelka nic nie zrobisz takiemu. 1.wykładowca ma zawsze racje.2. jeśli masz co do tego wątpliwości patrz punkt 1.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3730 |
Zakorzenienie
|
Kropelka..eh Ci wykładowcy...czasami jak sie natrafi na tagiego właśnie mądroka..to można cały rok miec zawalony...co za baba..eh takiej to bym
![]() ![]() Maryś.. ![]() ![]() Mysia możesz zasadzic i zobaczyc czy się przyjmię.. ![]() ![]() ![]() Justynka a jaki teraz masz kolorek i jak się czujesz..? ![]() ![]() Byłam dziś na 2godzinnym spacerku z Filipkiem i kupiłam mu 1wsze buty..tzn pierwsze, że już będzie sam w nich śmigał ![]() ![]()
#3731 |
Zakorzenienie
|
niestety to racja.. wykladowca ma zawsze racje, nawet jesli jej nie ma.. i jak to nazywa moj tata "inteligencja pierd.olona"
a w poniedzialek i we wtorek bedzimy bardzo mocno 3mac za ciebie kciuki! ![]() a z Mikim to juz nie wiem.. wyplakalam. plaklam zreszta od wczoraj, wiec juz chyba wszystko wydusilam. pozniej na gg troche rozmawialismy. poklocilismy sie. bardzo. ja mu wszystko wykrzyczalam. on nie zrozumial. poklocilismy sie jeszcze bardziej. pozniej dlugo milczelismy i potem na spokojnie zaczelismy jeszcze raz rozmawiac.. i cos niby zrozumial.. sprobowalismy od nowa. narazie jakos idzie. ale moze dlatego, ze nie rozmawiamy.. powiedzial, ze jutro przyjedzie. ale nie nastawiam sie.. -z nim nigdy nic nie wiadomo.. i nie kupil mi obiecanego angielskiego lizaka. ![]() Nati.. on jest taki zawsze.. taki, hmm -olewajacy? tzn nie tak doslownie.. nie wiem jak wam to wytlumaczyc. to nasz przystojniak rośnie jak na drożdzach! ![]()
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2010-09-14 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3732 |
Zakorzenienie
|
Maryś ja Cię doskonale rozumiem, że się źle poczułaś..ze zrobiło Ci się smutno..bo czegoś innego się spodziewałaś..no ale skoro piszesz, żę Miki taki jest olewający to może to jego normalne zachowanie..a Ty się poprostu za bardzo nastawiłaś na coś innego..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3733 |
Zakorzenienie
|
jesli truskawki to ja poprosze ogrooooooomny kawalek!
![]() na koncu sam sie przyznal, ze nawalil.. ze tez sobie to inaczej wyobrazal, a wyszlo jak zawsze. ze nie mial czasu dla mnie.. ze chcial zebym do niego tam dzisiaj do poznania przyjechala, bo chcial mnie zabrac do kina, na spacer, na kolacje.. ale na to odpowiedzialam mu tylko "ja tez chcialam wczoraj dla nas czegos innego.." teraz tylko mam nadzieje, ze jesli jutro przyjedzie do zostanie na noc.. nie chce sie rozstawac z nim po godzinie czy po dwoch.. za dlugo na niego czekalam. a lizaka mu nie daruje i tak, o! ![]() dziewczyny.. kocham was. wy jestescie zawsze! dziekuje ![]()
#3734 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mam to samo uwielbiam Was, że moge się wygadać i Wy zawsze jesteście ![]() do poprawki staram sie podejść w miare optymistycznie musi być dobrze, musi! nie ma innej opcji nawet, wykuje się wyucze i ja jej udowodnie a co! ![]() G. powiedział, że "walczy" o oferte pracy, przetarg, w sumie niadaleko mnie, bo jakieś 1,5 godz ode mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- mój 400 post ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3735 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Dziewczynki jak ja się dziś wyspałam spałam od 22 do 7:12 ![]() ![]() ![]() Kropelka..no to super, jakby G udało się z tym przetargiem...widac, że chłopak myśli o Tobie i to jest fajne ![]() ![]() ![]() Marys no widzisz.. ![]() ![]()
#3736 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Natali ale Ty masz grzeczne dziecko!!!! to chyba rzadkość ![]() pijemy kawke? ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() tak samo jest z rodzicami, nauczycielami i szefami.... Marta nieciekawą masz tą babkę. przykro mi że nie zdałas tej poprawki ale bardzo mi się podoba Twoje podejście- że musisz, ze dasz rade, że już siądziesz i się będziesz uczyć. Pewnie że tak!!!! ![]() tak czy siak zaliczyć to musisz, nauczyć się musisz wiec lepiej zacząć wcześniej, przysiąść porządnie i mieć to z głowy.ja zawsze miałam takie podejście i przez całe studia miałam 1poprawkę ![]() ![]() a moge Wam sie tak przy okazji pochwalić że teraz mam średnią 4,5? ![]() ![]() Maryś ![]() Natala zrób zdjęcie tych butków, w dziecięcych gadżetach chyba nic mnie bardziej nie rozczula jak właście buciki ![]() ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3737 |
Zakorzenienie
|
Gosiu no pewnie
![]() ![]() Ja wróciłam ze spacerku....bylismy na zakupach ![]() ![]() ![]() Gosia ja kładę Filipka ok 18 max 18:30 i prześpi mi do rana.. ![]() ![]() Gosiu to są zwykłe buciki dla chłopców nie ma takich fajnych:P ale za to dla dziewczynek... ![]() zdjęcia robiłam komórką i dlatego takie niewyraźne.
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2010-09-15 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Zakorzenienie
|
Natali no pewnie ze Ty! Ty robisz najlepszą
![]() dla dziewczynek w ogole są bardziej słodkie ciuszki- wiadomo od małego elegantki ![]() ![]() i jak, chodzi już w nich?
![]() ![]() |
![]() |
#3739 | |||
Rozeznanie
|
Cześć dziewczęta, zaskoczę was ale jestem
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Maryś, nic mądrego Ci już nie powiem, dziewczyny mają rację ![]() ![]() Marta, trzymam kciuki by G. dostał to zlecenie i byście mogli się częściej widywać ![]() i również gratuluję postawy, na pewno lepiej Ci pójdzie na poprawce ![]() Cytat:
![]() ![]() Wrzos też jest świetny, super wygląda ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3740 |
Zakorzenienie
|
wow Myszka co za niespodzianka!
![]() ![]() Myszka powiedz coś więcej o tym czego się boisz, jaka jest Wasza sytuacjia i plany. moze coś razem wymyślimy? jeśli chcesz to napiszw klubie rozkminimy to ![]() naszła mnie ochota na ta lawendę ![]() ![]() aha Natali- ja choruje na wrzos w łazience! bo nie mam okna w niej a wrzos podobno da sobie rade w takich ciemnych miejscach. Ale każdy mowi ze przynosi nieszczęście...pewnie że to bzdury i przesądy,ale... ![]() narazie w łazience stoją mi gałązki z szyszkami i ususzone płatki róż z domieszką jakiś ikeowych "gadżetów" tego typu. i polewam je od czasu do czasu olejkiem fiołkowym, bo uwielbiam ten zapach! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry dziewczynki moje!
![]() przyszlam wam tylko powiedziec, że Miki będzie koło pierwszej ![]() ![]() prawdopodobnie zostanie do jutra, wiec dopiero jutro was wszystkie ponadrabiam i mam nadzieje, ze w cudownym nastroju! ![]() prosze.. 3majcie za nas kciuki! kocham was i milego dnia! ![]() ![]() ![]()
#3742 |
Zakorzenienie
|
no i cudnie!!!
![]() wierze że kciuki Wam nie będą potrzebne ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3743 |
Zakorzenienie
|
Gosia jaka Ty zdolniacha jestes no no gratuluje
![]() ![]() ![]() Natalka pewnie sprawa przetargu to w ciągu kilku dni będzie roztrzygnięta, a Filipek jest cudowny ![]() ![]() ![]() Myszka dobrze, że Tz o tym wie co myślisz i mimo wszystko mimo jakiejkolwiek decyzji jesteś z Nim, nie ma co się zamartwiać na zapas czas pokaże jak będzie, najlepiej na spokojnie bez pochopnych decyzji od wczoraj się coś niebardzo czuje, gardło mnie boli, głowa, kaszel i cały czas mam prawie 37.5 ![]() ![]() w ogóle jaki miałam sen ![]() ![]() Ja zawsze lubie sobie sprawdzić w senniku ![]() ![]() ![]() nie chce mi się uczyć oj nie chce mi się strasznie tym bardziej, że tak mi zimno brrrr i za oknem taka brzydka pogoda pada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3744 |
Zakorzenienie
|
http://krakow.gumtree.pl/c-Nieruchom...AdIdZ230125743#
prawie się popłakałam ![]() wiem że jest dużo ludzi potrzebujących, pewnie jeszcze więcej naciągaczy, ale...
![]() ![]() |
![]() |
#3745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewnoe będzie dobrze i nacieszcie się sobie jak najmocniej ![]() trzymam bardzo mocno kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3746 |
Zakorzenienie
|
Marta dziękuję
![]() takie sny to jest po prostu masakra, ale widać że znaczenie może być czasem zaskakujące- gwałt i szczeście? yyyy i zmykaj szybko do nauki!!!! juz, już, już!!!! Natali Twój męzczyzna rozkłada mnie na łopatki! jest cudowny! fajne te butki ![]() a wiecie że w krk prawie w ogole nie ma ławek? nie mowie w centrum,ale na osiedlach. to jest koszmar!!! ktos mi keidys powiedzial ze to dlatego żeby zule na nich nie spali. no tak, ale co z normalnymi ludzmi?
![]() ![]() |
![]() |
#3747 |
Zakorzenienie
|
Dobrze dziewczynki macie kawusię..:P macie anwet dwie do wyboru
![]() zaraz Was przeczytam i odpisze wszystko ![]()
![]() |
#3748 |
Zakorzenienie
|
no tak to ja mogę mmmnnniaaaam
a takie tulipany tez będą? ![]() ale mam lenia!!!! nic mi się nie chce! ide dzisiaj na henne brwi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3749 |
Zakorzenienie
|
Umarłam. Dziękuję za uwagę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3750 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie ma o czym gadać ![]() Pierwsze słyszę, że wrzos przynosi nieszczęście ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Przestałam czytać sennik, jak się okazało, że wszystko co mi się śni w jakiś sposób wiąże się z seksem ![]() zdrówka życzę oraz motywacji i siły do nauki ![]() Cytat:
Może to tak górnolotnie brzmi, ale uważam, że warto pomagać innym, być po prostu dobrym człowiekiem, bo to wraca. Chociażby przez poczucie, że zrobiło się coś dobrego ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.