![]() |
#3721 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3722 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ad. 2 tylko parę par wełnianych skarpet dokup i powinno styczyć ![]() ad. 3 coś mi tak właśnie świtało, że też masz dyniaka na składzie ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- ja bardzo chciałam nie iść, ale się nie dało :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Zakorzenienie
|
gadaniem o studniówce przypomniałyście mi, że ja wtedy najabrdziej marzyłąm o takim zestawie (oczywiście ze zwykłą, prosta spódnicą)
![]() ![]() Widać, że od zawsze miałam gotyckie upodobania, nawet zanim nauczyłam się je nazywac ![]()
#3724 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3725 |
Wpisz tu zomzing
|
nie pamietam jak to dokładnie wyszło, ojciec zapłacił za mnie na jakimś zebraniu rodziców czy jakoś tak i nie udało się tego odkręcić
|
![]() ![]() |
![]() |
#3726 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie ta cala sytuacja z samochodem denerwuje bo mój by jeszcze kilka lat pojeździł bo ma 8 lat i był świeżutko po remoncie. Cytat:
2. ba dwie pary pięknych grubych wełnianych wojskowych to ja mam i nawet mam jedne zakolanówki grube pasiaste i wełniaste. 3. baniu na składzie mam już 2 a były 4 z tym ze poszły małe a zostały takie wielkie ponad 10kg 4. tez chciałam nie iść ale niestety jako jedna z osób z "oprawy" artystycznej musiałam Cytat:
A i co do studniówki to miałam upatrzona sukienkę. Cudną ale jej cena była zabójcza (z 2 pensje). Skopiować by się nie dało bo to był malowany jedwab. Zmykam kombinować dalej tort bo na 14 musi być gotowy. Szkielet już zrobiony pozostaje ozdobienie.
![]() |
#3727 | ||
Zakorzenienie
|
no nieee,TŻ dzwonił że mu się urwał wydech
![]() Powiem Wam co się zepsuło w ciągu 3 dni będziecie miały ubaw ze skarbowej limuzyny ![]() pękła przednia szyba padła chłodnica padła pompa wspomagania zdechł wydech nic tylko podjechać do lasu wykopać dół-wepchnąć -zakopać-zapomnieć ![]()
![]() |
#3728 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() skarpeciory masz, jest gucio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3729 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3731 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3732 |
Zakorzenienie
|
niegrzeczna dziewczynka
![]() ![]() Ja za to byłam taka grzeczna... taka grzeczna, że aż ffstyd się w barze przyznawać ![]()
#3733 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3734 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
i tera wyobrazta sobie butle z zalacznika wielkosci 2 komór, z futerałem za plecami wygladającym jak etui na okulary, a całość pod szkłem wyglądającym jak naser nadeser, zwieńczonym czymś na kształt sacred hearta w odcieniach zimnych to było to arabska dżycz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3735 |
Zakorzenienie
|
ffont na dziś
http://forum.gazeta.pl/forum/w,16,11...tml?v=2&wv.x=1 ![]() ![]() ![]() A u mnie w pracy nerwica - wiekszość mojej grupy zabierają do innego działu (gdzie jest możliwość roboty, rozwoju itp.), a tu (w dziale, co powoli idzie do likwidacji) zostają tylko 2 osoby. Plus Maja, z którą jeszcze nie wiadomo co zrobią (bo jest na umowie na zastepstwo) i szef ma dopiero to załatwiac i ze mną rozmawiac. A dzisiaj go nie ma i muszę do jutra czekać ![]() ![]()
#3736 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Ja na studniówce miałam małą czarną koszulkową (krótki rękawek, mały dekolcik, mini) (i chyba kogucie boa????) a włosy własnoręcznie ulizane w kok, trochę inaczej niż większość balowych taft i burz loków.
robale! zawsze jak soczewicę gotuję to wygląda mi jak z białymi robalami ![]() A bułki z pasztetową czy chleb ze smalcem z ogórkami kiszonymi dobre są, da się wyżyć ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() -------------------- Umówiłam się na jutro z właścicielką od wynajmowanej chaty (i przeprowadzam się jakoś za 6 - 7 dni) a niezależnie stwierdziłam że co mi szkodzi, pojadę obejrzeć nowe budownictwo ![]() Ale nie wiem, pooglądałam sobie ogłoszenia sprzedaży mieszkań na rynku wtórnym i naprawdę da się kupić w okolicach 300-350 tyś dwa pokoje z kuchnią w dobrej okolicy typu bliska Ochota prawie od razu do zamieszkania.. Więc wydawanie sporo więcej kasy na chatę do urządzenia od zera w ogóle mi się nie widzi.... ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3737 |
grozi wypollizowaniem
|
nieeee...zwykłom kaskade lokóffffff ![]() ![]() kupiłam prezenta la babci ha!
#3739 |
grozi wypollizowaniem
|
komplet 2 filizanków ze spodeczkami i łyzeczkami z takom porcelanową trzymaczką i to jest w najmodniejszy wzór czyli kffffiatki
![]() ![]() i w pudełku jest, na posłaniu z czarnego poliestru ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-10-28 o 12:52 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3740 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() a sobie jakie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
ʞɐɯǝuɐ
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#3742 | |||||
Zakorzenienie
|
przybywaj ![]() gdzieś do końca świąt mam wolną chatę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() byle nie robić badań cholesterolu tuż po takiej diecie ![]() Cytat:
![]() na więcej mnie nie powinno być.
![]() |
#3743 |
grozi wypollizowaniem
|
a sobie baleronki ![]() zart of kors dla sieu widzialam tylko takom do espresso w abstrakcjonizm ![]() ![]()
#3744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma co się rzucać nagle na wydawanie takiej kasy, mieszkanie to nie widzi mi się, które można wywalić jak się znudzi ![]() ![]() do końca świąt? To dopiero by była jazda w chacie, jakbym na wszyftkich sffientych nie jeździła z rodziną po smyntorzach ze smyntną zadumą, tylko balowała gdzieś w Polsce ![]() ![]() Liczę na to, że laskę, którą zastępuję przeniosa i mnie też, a jak ona wróci w grudniu z macierzyńkisego, to mi dadzą własny etat. Ewentualnie umowę-zlecenie, z widokiem na etat, w końcu skoro nowy dział ma się rozwijać... Aż mnie potelepało, jak się nagle okazało, ze moze być szansa, że nie wylecę na zbity pysk... żeby mnie przenieśli i dali własną umowe ![]() ![]() P.S. Wnerwiły mnie żonki, chyba znów stamtąd s*******ę. Dziś poruszyły temat wiary i jedna napisała, cyt: " a ja z kolei chodze do kosciola co niedziele czasem opuscimy ale tz byl ministrantem 11 lat wierzy w boga, bardzo mocno, jego cala rodzina takze, co widac, i obserwujac takich ;ludzi widze, ze bog ich nie karz tak mocno jak innych, niektorzy ludzie strasznie cierpia, maja klopoty finansowe, roznego innego typu a ci, ktorzy gleboko wierza tak nie maja trioche wyimaginowane, ale tak jest..." napisałam: "nie podoba mis ie to stwierdzenie "karze" - a za co? Wszystko, co złe, to kara boska? Dzieci rodzące się z chorobami i wadami tez są karane? Pijani kierowcy zabijający na ulicach to kara boska?" A ona: ""jest jeden Bóg, Bóg jest sędzią sprawiedliwym, który za dobro wynagradza a za zło karze" pijani kierowcy to akurat debilizm i brak mózgu ja tylko opisalam moja opinie, nie bede sie wdawac w dyskusje o tym akurat z toba ![]() Phi! Czuję się dyskryminowana! ![]() ![]() Nie mam ochoty się tam na fontku wnerwiać dodatkowo ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-28 o 13:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3745 | ||
Zakorzenienie
|
Maja na kretynizm nie ma rady
![]() I nie ma co w sumie pisać wywodów bo wiadomo że znajdzie się zawsze ktoś kto ma inne zdanie. Mój TŻ też był ministrantem ,mamusia do dziś siedzi księdzu pod sutanną że się tak wyrażę, ale w ostatnich latach stało się tak,moher by powiedział że go dziabeł opętał ![]() ![]() Nie chcę uogólniać ale często jest tak że to Ci co klęczą pod ołtarzem są większymi draniami od tych co do kościoła nie chodzą,i często jest też tak że Ci świętoje****** krzydzą innych a nie CI bezbożni i Ci wierzący zieją nienawiścią wobec bliźniego ,choć to wbrew przykazaniom. Wystarczy się przyjrzeć sytuacji politycznej w naszym pięknym kraju. ![]() A Chrześcijaństwo to bodaj najbardziej krwawa religia ![]()
![]() |
#3746 |
Zakorzenienie
|
Maja trzymam kciuki za Twoją pracę, coś mi mówi, że wszystko ułoży się po Twojej myśli
![]() ta pogoda mnie zabije, idę do łóżka
![]() |
#3747 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale se laska wymyśliła teorię ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3748 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Widzę, że wszyscy tu wygłodniali to ługotowałam Wam zupkę ![]() ![]() Częstujta się ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3749 |
Wpisz tu zomzing
|
Ogonie, to jest jakiś zabobon i talizmaństwo, skrajna postać foxhole katolicyzmu, ludzie, którzy nie zadają sobie najmniejszego trudu, żeby sprawdzić, czy coś co mówią (i robią), mogą w ogóle powiedzieć w świetle rzekomo wyznawanych zasad - z innego plotkowego się wyniosłam przez tego typu stwierdzenia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3750 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie mam zamiaru wywoływac burzy, bo jeszcze się banyposypią, a ja mam dość nerwów na dziś Cytat:
![]() ![]() wolę się nie cieszyć przedwczesnie, bo potem zawód może być baardzo bolesny ![]() Cytat:
![]() A Tru tam była - ha! mam Cię podglądaczko! ![]() tak szybko Ci się spieszy do zostania żonką? Flo - mi tez się chce spac ![]() Cytat:
![]() Nie sądźcie, abyście i Wy nie byli osądzeni ![]() Spoora ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-28 o 14:24 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.