|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Hej wam
Mama Tż pożyczyła mi swoją maszynę do szycia. Wczoraj ją do domu przytargaliśmy Goś, witaj jak się czyta ten Twój opis, to faktycznie wydaje się, że w raju i tego wyjazdu nad może też, tym bardziej, że z Tż też planowaliśmy choć na jeden dzień pojechać, jak nam się wolne dni pokryją, ale ostatecznie zrezygnowaliśmy.Maryś, Iga co u was?
|
|
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
hej babuszki
Ja już jutro jadę z Piotrem mym na ten weekend |
|
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
Mycha ty lepiej opowiadaj jak w pracy!
![]() u mnie to po staremu.. dzisiaj bylo pierwsze spotkanie do... prawka! hahah, czujecie to?! hahaha ![]() a Moj Przystojny Pan Sedzia ma obraczke! i synka Mikolaja... ![]() poza tym tesknie za wami a was tu nie ma..
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem na chwilę
|
|
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Chora jestem, a na L4 nie mogę sobie pozwolić Gosia jak ja zazdroszczę Ci wakacji... Tak bym chciała zabrać Paulę gdzieś gdzie jest ciepło. Nic dzieciak z tego lata nie miał. Miałyśmy do Włoch jechać ale Patryk nie zgodził się na paszport, bo nie chciałam do niego wrócić. Teraz zapisałam ją na basen, jest zachwycona No ale weekend spędziliśmy bardzo intensywnie. Odwiedziłam moją przyjaciółkę co z Włoch na 3 tygodnie przyjechała. Było super. W drodze powrotnej dożynki na wsi zaliczyliśmy. A w niedzielę w parku jurajskim byliśmy. Ogólnie było super. A teraz chora, smarkająca, kaszląca, z bolącą nerką siedzę ![]() Kilka fotek do albumu wrzuciłam jak coś. Dobranoc ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
I jak się czujesz? Moja córcia jak miała rok to to świństwo podłapała, więc wiem jak się męczysz. Nikomu nie życzę. No chyba że mojemu mężowi Choć nie, nie będę taka. Nikomu
|
|
|
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem w✂✂✂✂iona!
|
|
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Co tam lala????
|
|
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
Poczekaj, bo się rozpiszę
|
|
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
Dawaj Aguś, dawaj
|
|
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Już jestem sobie w nowym mieskznaku i w ogóle. Dziś moja siostra wzięła psa w kagańcu i na smyczy na spacer. Już była prawie pod klatką jak jakaś baba idiotka i facet pozbawiony mózgu napatoczyli się z większym psem, spuszczonym ze smyczy i bez kagańca i ten skur*iel na mojego skoczył i zaczął go gryźć po karku i szyi. Ten biedny nie mógł się bronić, bo i jak. Siostra w krzyk, jakiś koleś inny tego kundla odciągnął dopiero.
Zaraz wyleciałam, zapytałam o tego psa i w ogóle. Zobaczyłam tę babkę i mówię pindzie żeby poczekała, ładnie kulturalnie. Idiotka zamknęła mi drzwi do klatki przed nosem, ale ktoś mi tam otworzył jak zadzwoniłam domofonem. I mówię jej, że ich pies zaatakował mojego i że prosiłabym aby następnym razem miał kaganiec. A babka do mnie z mordą, że one obydwa zaczęły się gryźć. No to jej mówię jakim cudem skoro mój miał kaganiec ( mimo, że nie jest agresywny). Ona mi zarzut, ze nie miał.. Koleś pokazał kaganiec, który miał w ręce i że niby ich pies go miał założonego. ( fajnie, że najpierw razem miały się gryźć, a potem nagle jej miał kaganiec rzekomo Wkurzyłam się i poszłam stamtąd. Do tego nawet tacy kolesie, którzy siedzieli przed moim blokiem widzieli, ze ten był bez kagańca i smyczy Co innego jakby kurde piz*a przeprosiła i powiedziała, że będzie następnym razem pies wychodził w kagańcu. Co jakby kurde siostrę też zaczął gryźć? Ona by go nie przywołała, on też, bo ten ich nie słuchał. Podnieśli mi ciśnienie tak, że masakra!
|
|
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
No nie dziwię się że Ci ciśnienie podnieśli. Jak tak można? Sama mam psa, zawsze chodzi na smyczy, no chyba że o 2 w nocy siedzę z sąsiadami pod klatką to puszczam ją samopas. Ale tak w dzień? Nigdy. Moja to wariat, młoda jeszcze, poza tym kocha dzieci, więc boję się że będzie chciała jakiegoś malucha ucałować. Ale żeby agresywne bydle samo puszczać i jeszcze mieć pretensję że pogryzł innego kejtra. Nie rozumiem... A jak psina? Mocno poszkodowana?
|
|
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście nie. Gdyby tylko mu skórę przegryzł to bym im nie odpuściła
A to wszystko było przed 22 |
|
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu brak słów. Nienawidzę takiej nie odpowiedzialności
|
|
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż nic nie zrobisz... Jeśli oni nie poczuwają się do odpowiedzialności... Ale nie dziwię Ci się, gdyby jakiś moją Lunę tak zaatakował to zatłukła bym.
|
|
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec już dołowania
Ale niech tylko kundel dalej lata samopas bez smyczy i kagańca Jutro jadę na weekend z TŻ Wyjeżdżamy jakoś po południu i ma być cudownie! |
|
|
|
|
#3737 | |
|
Rozeznanie
|
Hej wam! Wiecie co, ale masakra, nie mam ciepłej wody
Cytat:
No ale co innego jak jest pan kierownik i mój ochroniarz wtedy jest znośnie, a nawet ośmieliłabym się powiedzieć, że fajnie, mimo że ciężko. Super kontakt złapałam z ochroniarzem i nawet jak jest dużo roboty to robimy do siebie głupie miny albo coś i zawsze jakoś tak lżej się robi ![]() Maryś, ale fajnie że na prawko idziesz! Ahh, jak wspomnę jak to u mnie wyglądało, to aż mi się gęba cieszy ![]() Monia, to już wiem kto mnie zaraził! zdrówka życzę oglądałam zdjęcia, ale ta Twoja córa jest fajna ![]() Lala, miłego weekendu |
|
|
|
|
|
#3738 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj to zycze szybkiego powrotu do zdrowia a czy na salomonelle nie lezy sie w szpitalu?Cytat:
ale tempo tych wakacji poprostu niesamowity juz tu juz tam ![]() Cytat:
co do pogrubionego Twoj byly mąż to idiota tyle w temacie ![]() ale chociaż miło weekend spędziłaś ![]() Cytat:
Cytat:
chyba bym wyszła z siebie i stanęła obok na takich ludzi a czy to gdzies nie można zgłosic, że taki pies chodzi bez kagańca? nie ma takiego obowiązku?byłam dziś w urzedzie pracy złozyłam wszytskie dokumenty mam się pjawić za 2 tyg może jakieś oferty pracy beda mielim, bo ja dalej bez pracy siedze za tydzien mam pierwszy zjazd w szkole i to w piątek o 8.15 więc musze wyjechać o 5 żeby dotrzec do warszawy
|
||||||
|
|
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś miał kaganiec, a z babką sobie wszystko wyjaśniłam. Jest ok
|
|
|
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Hej babuszki
Wróciłam wczoraj późno i nie miałam mocy tu do Was zajrzeć Kocham tego mojego Skarba Ale nie poszłam tam bezinteresownie, ale za 15 minut walca codziennie aż do wesela- 8 października I się nie wymiga, oj nie! Co tu taka cisza? Ja zmykam
|
|
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Lalunia
![]() super że wypad się udał ![]() ej własnie co jest z wami baby ! wątek miał ożyć a nie umierać.. wracajcie
|
|
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra to jesli chodzi o mnie to sie melduje..
\mialam kilkudniowa depreche to wolalam sie nigdzie i nikomu nie pokazywac..co slychac? Myszka wszedzie sie trafila glupie su*i ktore niestety my musimy znosic... ale mam nadzieje, ze szlag ja trafi i sobie spokojnie popracujesz ![]() woda ciepla juz jest?
|
|
#3743 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
cześć Kochane
![]() ![]() ![]() ponieważ nie nadrabiam, bo nie mam szans to mam pytanie: kto to jest Iga? no i witaj![]() Cytat:
![]() oj tam, tempo było całkiem całkiem, ale nadążyłabyś. to jeszcze nie szczyt moich możliwości ![]() brakuje mi takich akcji, bo raz że nie ma się an tyle czasu i kasy ile by się chciało, dwa że nie zawsze są odpowiedni ludzie. na szczęście mam zmysł organizatorski i kasę zawsze się jakoś uciuła, czas też znajdzie i mam moją nieocenioną siostrę- wariatkę, której 2x na takie wypady nie muszę namawiać ![]() wypoczęłam w 100%, czułam się cudownie, ale już o tym nie pamiętam ![]() jak wróciłam wpadłam od razu w wir pracy i ocknęła mnie koleżanka że mam 3dni na pozamiatanie wszystkiego z obroną. no więc trzeba było spiąć poślady i do przodu wyobrażacie sobie? nie mam sprawdzonej pracy, nie ma mojej promotorki, nie mam pieczątek, przelewu, zdjęć itd. trafił mi się fotograf-debil- przygłup-alternatywny artysta srający cegłami obrona 30.09 więc będę prosić o kciuki![]() Cytat:
2. Myszko byliśmy na Istrii i zjeździliśmy ją wzdłuż i wszerz i jest Grecję kocham miłością bezwarunkową, ale Chorwacja podoba mi się niemal tak samo. tam jest bosko! a czemu w końcu nie pojechaliście? jeszcze od Was gdzie macie 3/4 drogi mniej????oj Myszka, Myszka mam propozycję- pakuj się w najbliższy wolny weekend, bierz TŻ pod pachę i fruuuuu! jedźcie! nawet na 1 dobę taka mała rzecz a cieszyja po obronie planuję wypad do Lwowa co prawda już tam byłam, ale w 1 dzień się wszystkiego nie pozwiedza. P. jeszcze nigdy nie był to ciulowi trzeba pokazać co niego i chałwą go nakarmić![]() Cytat:
jest tak obrzydliwie na dworze, że nic dziwnego że zaczynają się choroby. jak sżłam dzisiaj do pracy to umarłam prawie z żalu widząc tą mgłę i szarość, czując tą wilgoć....nie cierpię, a w zasadzie bardzo cierpię jak się kończy lato ![]() 2. yyyy jak to nie chciał się zgodzić na paszport? a po cholerę Ci paszport do Włoch??? ejjjjj byłaś w Bałtowie!!!!!! tak? to prawie że moje strony co się stało że się zapuściliście tak daleko?a ten Pan to kto?????????????? ![]() ![]() ![]() Tata czyyyyy.... ![]() i widzę że w Wawie byłaś- poznaję po leżaku ale super tam mają takie akcje! jak byłam u Sis to (już nie wiem czy pisałam) wyszłyśmy na 1 piwo wieczorem, a impreza się w końcu skończyła o godz. 14.00 następnego dniaCytat:
całe szczęście że się nic nie stało i że w końcu sobie to z babą wyjaśniłaś Cytat:
![]() Cytat:
czy ja o czymś nie wiem???jakie wesele? Twoje czy jesteście zaproszeni? ale jakby to było czyjes to nie katowalibyście walca... czyli TWOJE!!!!!!! mów tu szybko szczegóły! moja mama ma poważny zabieg na kolano:/ właśnie trwa...stresuje się.... a dopiero jutro mogę jechać do domu... a ona tam dzisiaj sama ![]() ![]() a wczoraj się dowiedziałam, że zarząd mojej firmy w bardzo złym stylu został odwołany, Prezeska podała się do dymisji, a naszą firmę przejmuje inna firma szkoleniowa... matka-firma mojej firmy wyprzedaje i wynosi wszelkie możliwe udziały do firm zewnętrznych, a więc i nas też. ponieważ stało się to nagle, tylnymi drzwiami i w tak złym stylu niestety nie wróży to nic dobrego.... i tak zamierzałam odejść z tej firmy, ale chciałam to zrobić na własnych zasadach i w sytuacji gdy już będę miała nową pracę, a nie z groźbą zwolnienia lub rozwiązania firmy na karku. na razie zobaczymy co się będzie działo ale nie brzmi to optymistycznie:/
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
5min dla fotoreporterów:
![]() co to za jakiś Stefek- Maniek jest na zdjęciach na skrzynce????!!!!! ![]() taaaki młody i ta koszulka polo;/ i ten nadmiar włosów na klacie... ale ciacho niezłe ![]() przyznać się która to wysłała! Lala- jaką Ty masz cerę! to nic że to sepia ale widzę tą gładką porcelanę... ja też chcęAgata- yyy kto to? ![]() zabijecie mnie, ale nie wiem.... Natalii- kocham Twoje oczy i piegi a zdjęcie Filipka z komórką i jak siedzi na balkonie mnie powaliły, on jest genialny!!!!gdzie Ty się podziewasz? ![]() no i wrzuciłam swoje fotki
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam czasem tak beznadziejnie, że 5000 odcieni skóry na twarzy i dojdź tu do ładu ![]() Gosia kochanie! Wesele nie moje, ale kuzynki Piotrka A walca szlifujemy, ot tak Przyda mu się Ale trochę mu odpuszczam już Jakby to moje było to już dawno byście wiedziały ![]() Gosia jak tam pięknie miałaś |
|
|
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
halloooo
![]() melduję że zyję tylko mam w LBN komputer zepsuty i zero widoków na nowy nie wiem jak to będzie jak zaczne pisać prace mgr![]() u mnie stara bida.....z D. bez zmian, chyba mi przeszło ale nadal się zastanawiam i dużo myślę o sytuacji między nami. co tam u Was?? jestem w domu to może dam radę coś pospisać tutaj. a na praktykach jestem w sądzie. niezły zapie.prz.codziennie od 8-15 ale da się przeżyć ![]() laski, co to za przystojniak na poczcie w czerwonej pasiastej koszulce?? to ten Węgier?? booooooski
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2011-09-24 o 14:43 |
|
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
hej Agatka
jak z młodym?
|
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
dostał pouczenie i na tym się skończylo
jak zwykle było więcej zamieszania ale jakąś tam nauczkę dostał
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
To dobrze, że tak się skończyło
|
|
|
|
|
#3750 | |||
|
Raczkowanie
|
Witam Waas
![]() Potem weekend, i znowu poniedzialek Cytat:
wakacje u mnie to podobnie wygladalo w ciagu lata, przez pewien moment, i musze przyznac ze baardzo mi sie podobalo. Cytat:
Matko, jeszcze jak malutka byla to musiala sie nameczyc z ta salmonella, biedna Marys co u Ciebie? Juz lepszy nastroj? Myszowata, czekam na odpowiedz! Cytat:
Ja bylam bardzo oslabiona, na tyle ze ktos musial mnie prowadzic do lazienki, wiec w zasadzie malo mi brakowalo do kroplowki, ale jest dobrze, i juz sobie tego nie wspominam! |
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

Mama Tż pożyczyła mi swoją maszynę do szycia. Wczoraj ją do domu przytargaliśmy
i tego wyjazdu nad może też, tym bardziej, że z Tż też planowaliśmy choć na jeden dzień pojechać, jak nam się wolne dni pokryją, ale ostatecznie zrezygnowaliśmy.

Ja już jutro jadę z Piotrem mym na ten weekend 
i synka Mikolaja... 

Choć nie, nie będę taka. Nikomu

nie zarzuce jej tu biednej przeciez nazwami lekow
Twoj byly mąż to idiota tyle w temacie 

czy ja o czymś nie wiem???