|
|
#3721 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
|
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
nudzę się.
małż w pracy. dziecko u siebie od godziny. absolutnie zabraniam się spotykać. z zazdrości w ogóle jeśli nie pojedziemy nigdzie dalej na wakacje to na pewno wyciągnę małża nad Bałtyk na którykolwiek weekend lub chwilę dłużej. a wtedy na pewno będę się starała zakotwiczyć w bliskiej odległości którejkowliek z was wybierającej się nad morze a na pewno jedzie Jola i Anisia
|
|
|
|
#3723 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam zamair pojechac na 5 dni gdzies w Polsce na wakacje, tylko ja i tz. Tylko jeszcze nie wiem gdzie. Troche mi daleko nad morze, ale moze sie skusze.... jak mi dacie jakis fajny, sprawdzony adres.... Plizzz....
|
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam siły pisać
spać mi się chce czuję się jakbym przeorała ręcznie z 10 ha a tak z grubsza nadal mam L4 ![]() musze zadzwonić z rańca do pracy i posłać pocztą zwolnienie frederika czysta, bez jakichkolwiek oznak grzybobrania super, bo nie lubię nic sobie w nią wtykać Miki padł po 19, nie było spania u babci chyba i ja zmykam do łóżka si ju |
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj daleko nam do nich A co do suszary jeszcze: nie wszystkie rzeczy nadaja sie do suszarki (metka wszystko powie) jak dotad tylko raz udalo mi sie skrocic Tztowe spodnie od pizamy Ja wrzucam moje jeansy, Tshirty i inne takie bawelniane cuda i poki co jest ok. Moze to kwestia doboru programu
Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2011-02-28 o 22:08 |
|
|
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() małz moj tekst: spytaj Jowiszową czy chce sie przylaczyc
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się wpatrzyłam w te filmiki co veronka dała //fajne i wciągające
/Ale znalazłam jeszcze inny ![]() i na samym początku to mi się skojarzyła Anisia //zobaczcie czemu/a koniec też fajny http://www.youtube.com/watch?v=TkYwu...eature=related |
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie!
łooo Kristi, ten filmik to w domku zobacze, bo w pracy Youtube bloknięty ![]() Cholera, po tych nartach to mnie tak napieprza miesien piersiowy, ze ledwo daje rade stanik zapiac. Niby zakwasy poznikaly, ale tam dalej sa. Musialam go niezle przeciazyc. Ja już kawkuję, Piotrek majaczył w nocy. Awanturował sie co godzine przez sen Ja nie wiem co sie tym dzieciom sni
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
hello
he he przynajmniej z filmików to moge sie dowiedzieć jak to poród wygląda z tej drugiej frederikowej strony ja też już po kawie załatwiłam sprawę nieobecności w pracy potem jakiś spacer, bankomat bo zostało mi może ze 2 zł i poczta coby posłać to l4 nie wiem co sie dzieje , ale odkąd zaczęłam intesywniej wietrzyć mieszkanie (zgodnie ze wskazówkami kominiarzy) , to wstaję z kichaniem, z nosa mi leci i kręci mnie, czyżby wilgotność mi spadła w mieszkaniu do takiej której mój nos nie toleruje na oko nie wydaje sie żeby było bardzo sucho, jednak jakaś szczątkowa rosa czasem sie pojawia na szybach po nocy, pranie też zawsze jakieś się suszy w łazience, ale kto wie
|
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Wstalismy dzis daaawno temu
![]() Ja filmikow o porodach nie lubie ogladac Czasem dlatego, ze sie wzruszam a czasem dlatego, ze przywoluja wspomnienia, ktore wolalabym wyprzec z pamieci
|
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
![]() Coś się dziś dobudzić nie mogę... pospałabym do 10
|
#3732 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kochane
![]() po długiej nieobecności mam nadzieję, że będę mogła znowu regularnie z Wami pisać
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
Dobryyy
![]() Ja właśnie wstałam Śniadanie zjedzone, nocnik pełny... wszystko gra ![]() Wczoraj zaliczyliśmy Lerloy Merlin. Pokupiłam sobie pierdułek do domu |
|
|
|
#3735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- ciezarowki, jak byscie chcialy to tu jest fajny kalkulator http://dziecko.haczewski.pl/ a ja wczoraj sprzatalam, masakra ile ciuchow mam dla malej. nie wiem kiedy ona to bedzie nosic. musze poprac jeszcze, niby byly niedawno prane przez bratowa, ale jeszcze je odswieze. jakie te ubranka sa male Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-03-01 o 09:38 |
|
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie za ścianą od jakiegoś mca jest małe dziecko. a ja nwet nie wiedziałam,że sąsiadka jest w ciąży
![]() jutro 8.30 kolejne spotkanie w kolejnej agencji. rraaannnoo
|
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
Ja wydarłam niedawno z łóżka. Tz wychodząc do pracy po 9 puścił młodemu bajkę zygzaka bym mogla jeszcze dospać, ale gdzie tam. On musi ze mną komentować, opowiadać. Wołał swoje ulubione "mamo jasny dzień można wstawać" tłumaczę że jak on śpi to mama w nocy pracuje, ale jakoś nie rozumiemy się w tym temacie heheTymek zapisany do przedszkola Tz pojechał podbić kartę zgłoszenie do mojej pracy i po południu zawiezie do przedszkola. Wyniki w połowie maja.Pozatym u nas piękneeeeeeeeeeeeeeee słońce i tempereatura koło zera, więc pójdziemy na spacer. |
|
|
|
#3738 |
|
Wtajemniczenie
|
najczęściej to w pracy siedziałam - jedna kumpela na L4 jest od ponad miesiąca; druga była na urlopie więc musialam je zastepować.
Dzisiaj chyba pierwszy dzień jak mam luz w pracy.
|
#3739 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jowiszowa, wiesz jak to zabrzmialo.... ? ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- A ja wlasnie wcinam przepyszny obiadek, przygotowany wczoraj przez obrazonego meza. Nawet jak sie poklocimy, to mi gotuje. Cielecina z marchweka w sosie pieprzowym.
|
||
|
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poulette, masz stanowczo za dobrze z obrazonym mezem |
|
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
Jestem wściekła, wściekła!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! to mało powiedziane! Trzeci dzień bez drzemki, więc chyba zacznę ogłaszać ich koniec, a najgorsze że Ola spać poszła o 22:30 wstała przed 8. Teraz nie będę miała nawet sekundy ciszy i spokoju, tych 40 minut relaksu psychicznego, koniec nastał tego dobrobytu. Byłyśmy w Fantazji ale dziś sprzątają i zamknięte więc poszłyśmy na kaczki. Poza tym malowałam się rano jak zwykle i Olgierda lubi szperać w tych moich kolorowych rzeczach, uwielbia kulkowe Meteoryty. Nie daję jej bo kiedyś mi zaczynała wyciągać kulki, a ten puder jest naprawdę drogi, więc bez jaj, żeby się tym bawiła. Dziś się tak do mnie mizdrzyła, że sobie myślę a dobra dam jej na chwilę. Pędzel dałam maczała w kulkach i się malowała, a ja się odwracam, a kulki na ziemi wszystkie! pyłek meteorytowy który powstaje z kulek cały zmarnowany na wykładzinie i sofie, kulka rozdeptana. Myślałam, że się rozwyję. Wina moja oczywiście bo trzeba było nie dawać, ale kuźwa mam na dzisiaj pierońsko DOSC!
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiunia
|
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu Iga też śpi średnio raz na tydzień
![]() małż pojechał do pracy, ja wrzuciłam rybę na patelnie grillową dla siebie. |
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Jowisz, moj do spiochow nie nalezy a ostatnio wrocil do drzemek
![]() Kasiulkoooo tak mi przykro z powodu meteorkow Pilnuj zapachow, coby zadna buteleczka sie nie stlukla
|
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
u nas pogoda przez okno bajeczna słońce praży że aż miło ale na dworze można głowę stracić tak wieje Ja też mam dziś jakiś humor nie tego, jestem jakaś podminowana ![]() każdego się czepiam //choć sama nie wiem czemu/tak jakoś samo wychodzi// A tak poza tym to od wczoraj mnie boli głowa ![]() Kasiulka współczuję ci straty drogocennego pyłku meteorytowego dorbar witaj po długiej nieobecności |
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
jesssu jakie biedne dziecko
http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostk...wiadomosc.html |
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, a jak pozbierasz kulki to nic sie juz z nich wykrzesac nie da?
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki babeczki, kochane jesteście
już mi trochę przeszło ![]() Co do pudru to został uratowany szkoda mi tego pyłku, który robi się na spodzie i został stracony. Na szczęście kulek dużo mam bo to wielki puder, wersja limitowana podwójna jak standardowe opakowanie. Jowiszkowa czyli nie tylko Ola to taki antyspacz Kurcze, nie wiem na co liczyłam, że do 5- latka będzie spała ale naprawdę drzemki chociaż krótkie były miłe, teraz już od rana do nocy zapinkol.
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulka super że puder uratowany
Mi Karolek na jeden czas spał godzinkę- półtorej a teraz od jakiegoś czasu to śpi 3 godziny i muszę iść go budzić bo by mi za późno wieczór szedł spać |
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
to ja sie niesmialo pochwale ze Piotrek moze zbyt wczesnie wstaje, ale w ciagu dnia spi po 3-4h
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.

a na pewno jedzie Jola i Anisia

//zobaczcie czemu/

na oko nie wydaje sie żeby było bardzo sucho, jednak jakaś szczątkowa rosa czasem sie pojawia na szybach po nocy, pranie też zawsze jakieś się suszy w łazience, ale kto wie 

Kurcze, nie wiem na co liczyłam, że do 5- latka będzie spała