Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz.IV - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-27, 18:01   #3721
gosiaczek071
Zakorzenienie

Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

a mi nikt nawet nie współczuje i nie podnosi na duchu z powodu zeba i bólu głowy a boli mnie od piątku i lekarstwo mi do połowy wypadło

Makeupistko może udaj się do lekarza jednak. Bo pod koniec ciazy niedoleczone przeziębienia są bardzo groźne!!

Mysiopez wymyslilas coś na bol pleców??? Ja nie mogę leżeć, siedzieć, stać...

chyba już wszystkie mamy dość co...?

U mnie 36 t

Edytowane przez gosiaczek071
Czas edycji: 2010-12-27 o 18:02
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 18:02   #3722
Jelly37
BAN stały

Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

Kochana,ja właśnie nie klnę,ale tak mnie zabolało(pamiętam doskonale,bo to było jeden jedyny raz,przy wcześniejszym porodzie tak nie miałam),że musiałam wyrzucic z siebie jakiś bluzg,żeby mi choć troszkę ulżyło
Ponoć wielu kobietom to pomaga

Wiem tylko,że mój Jacek był nieźle zdziwiony,ale cały czas był obok mnie,trzymał mnie za rękę,głaskał po głowie i przede wszystkim:mówił do mnie,żartował
Starał sie jakoś rozładowac to napięcie,personel zresztą tak samo
Zobaczysz,dasz sobie radę,nawet,jakbyś miała kląć jak szewc

Gosiaczku,wiem,jak boli ząb
Moja biedna

Edytowane przez Jelly37
Czas edycji: 2010-12-27 o 18:04
Jelly37 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 18:06   #3723
ligotka
Rozeznanie

gosiaczek wspolczuje bol zeba to najgorszy jaki moze byc
agape glowka do gory! Zeby dzidzia nie czula ze mama smutna!
lilijko łóżeczko śliczne!
A mnie znow zgaga meczy... a juz mialam isc cos zjesc
ligotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 18:18   #3724
cytrynka3002
Zadomowienie

Hej dziewczyny, melduję się po USG.

Z Małym wszystko okej - wymiary prawidłowe, serduszko w porządku, przepływ przez pępowinę (czy jakoś tak) też okej - ogółem mam się szykować na poród. Według ginka szbciej, niż za miesiąc.

Nasze sny o Karolinie się nie spełnią raczej, bo Mały nadal jest Karolem, z siusiakiem i jajeczkami.

No i uwaga - w około 2,5 tygodnia przytył 700gram. Waży 2900 kg!!!!

Lekarz stwierdził, że waga jest okej i że Mały powinien ważyć na koniec około 3500kg (z tym że minimalnie raczej)...zobaczymy.

Takze wieczorek mam udany! Jutro rano ktg, gbs i wizytka. 3majcie kciuki!

Cytat:
Napisane przez make_up_istka Pokaż wiadomość
Co do starań o dziecko - my nie staralismy się jakoś specjalnie. Najpierw było: zabezpieczymy się kolejnym razem, potem: co ma być to będzie (z małymi wspomnieniami że fajnie by było mieć jednak dziecko) Oficjalnie nigdy nie podjęliśmy decyzji - "staramy się o dziecko", a raczej oboje tego po cichu chcieliśmy i zdaliśmy się na żywioł. Ja nie liczyłam kiedy mam owulację, nie zmieniliśmy trybu życia, nie robiłam co miesiąc testów itp. I tak było przez 10 miesięcy. W końcu TŻ zaczął coś przebąkiwać, że długo jakoś "udaje się" nam uniknąć ciąży i w maju żalił się już naszej przyjaciółce że chyba coś jest nie tak, po czym dzień później dowiedział się ode mnie że będzie Tatą
To chyba najlepsze podejście. Musiał się TŻ zdziwić, jak mu ogłosiłaś nowinę. Mój mąż to w kwietniu stwierdził, że pewnie jest bezpłodny, a od Maja już Karol rósł mi w brzuchu.

http://lb1f.lilypie.com/zZUqp1.png

Edytowane przez cytrynka3002
Czas edycji: 2010-12-27 o 18:19
cytrynka3002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 18:23   #3725
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

gosiaczku wybacz nam, oczywiście, że Ci współczujemy

agape ale prezent dostałaś od energetyki, a niech ich licho poniesie........jakoś dacie radę, wierzę w Was to już nawet nie chodzi o raty tylko o te bezsensowne terminy spłat..............

ligotko ja już zgagę olewam, po prostu jak chcę to jem............. tylko wtedy nie coś, co ma potęgować

Co z tym wizażem dzisiaj się dzieje? No katastrofa:pala :
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 18:25   #3726
Jelly37
BAN stały

Cytrynko,to super
Twój synek ma dobrą wagę
To teraz tylko pozostaje Ci czekac na narodziny

Ja mam USG jutro,ciekawe,czego się dowiem
Stary 2010-12-27, 18:29   #3727
cytrynka3002
Zadomowienie

Jelly - będę 3mała kciuki! Na pewno będzie dobrze.

Stary 2010-12-27, 18:30   #3728
olbka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cytrynka3002 Pokaż wiadomość

No i uwaga - w niecałe 3 tygi przytył 700gram. Waży 2900 kg!!!!
Ja cię kręcę! Już 2900! a ja jestem tylko 2 dni "młodsza"... zobaczymy, czy moja ginka mi jutro małą zważy, bo teoretycznie idę tylko na badanie, ale powiedziała, że podejrzy, co tam w trawie piszczy

http://www.suwaczki.com/tickers/km5supjyv0nppsj9.png

Kasia
olbka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 18:35   #3729
ligotka
Rozeznanie

cytrynka gratuluje dobry wiesci! Male spore!
Moja w 32 i 3 dniu miala 2400, jej waga przyrasta ok 500 gram co dwa tygodnie, ciekawa jestem do ilu dobije...

Edytowane przez ligotka
Czas edycji: 2010-12-27 o 18:38
Stary 2010-12-27, 18:35   #3730
marlena_19_19
Raczkowanie

Dziewczyny byłam w szpitalu i to nic złego na szczęście ... Uf..już myślałam,że będę rodzić ;P.

Mam nadzieję,że przetrzymam te kilka dni do stycznia ).

dziewczyny jaką butelkę kupiłyście? zamierzam karmić piersią,ale to z myślą o dopajaniu rumiankiem.

Jej nawet nie dociera do mnie ,że to mój 39 tydzień.
A powiedzcie mi co z Muron? urodziła /rodzi? bo ma termin na wtedy co ja t.j 4 stycznia
marlena_19_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 18:39   #3731
cytrynka3002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olbka Pokaż wiadomość
Ja cię kręcę! Już 2900! a ja jestem tylko 2 dni "młodsza"... zobaczymy, czy moja ginka mi jutro małą zważy, bo teoretycznie idę tylko na badanie, ale powiedziała, że podejrzy, co tam w trawie piszczy
No to jutro czekamy na wieści. No ja też się zdziwiłam, w sumie myślałam, ze będzie ważył jakieś 2,500-2,600, ale lekarz nie komentował tej wagi jakoś specjalnie, powiedział tylko, że dorodny chłopiec. Może świąteczne przysmaki tak wpłynęły na jego wagę.

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Napisane przez ligotka Pokaż wiadomość
cytrynka gratuluje dobry wiesci! Male spore!
Moja w 32 i 3 dniu miala 2400, jej waga przyrasta ok 500 gram co dwa tygodnie, ciekawa jestem do ilu dobije...
Spory. No ale Twoja córeczka jeszcze większa pewnie będzie. Niech sobie rosną spokojnie.

Edytowane przez cytrynka3002
Czas edycji: 2010-12-27 o 18:42
Stary 2010-12-27, 18:43   #3732
ligotka
Rozeznanie

cytrynko przepraszam! Zauwazylam swoj blad po czasie :/
marlena to dobre wiesci, w takim razie pozostaje czekac...
a muron gdzie ten nowy oddzial ma? Bo ja slyszalam ze dzis rusza ten sosnowiecki...
Stary 2010-12-27, 18:44   #3733
Jelly37
BAN stały

Cytat:

Dzięki
Jestem najbardziej ciekawa,ile moja mała waży..bo ja niestety znów ma kilogram na minusie...

Marlenko,to super
Juz myslałam,że dziś sie rozpakujesz
Spokojnie,wytrzymasz do stycznia.To tylko parę dni
Stary 2010-12-27, 18:45   #3734
olbka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marlena_19_19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny byłam w szpitalu i to nic złego na szczęście ... Uf..już myślałam,że będę rodzić ;P.

Mam nadzieję,że przetrzymam te kilka dni do stycznia ).

dziewczyny jaką butelkę kupiłyście? zamierzam karmić piersią,ale to z myślą o dopajaniu rumiankiem.
No to super, że nic groźnego!
Ja kupiłam szklane butelki Dr Brown's. Jakoś nie potrafię się przekonać do plastikowych...

http://www.suwaczki.com/tickers/km5supjyv0nppsj9.png

Kasia
olbka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 18:47   #3735
Jelly37
BAN stały

Cytat:

Dzięki
Jestem najbardziej ciekawa,ile moja mała waży..bo ja niestety znów mam kilogram na minusie...

Marlenko,to super
Juz myslałam,że dziś sie rozpakujesz
Spokojnie,wytrzymasz do stycznia.To tylko parę dni

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-27, 18:48   #3736
s_a_j
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JeSuisUnPapillon Pokaż wiadomość
dostalam wiadomosc od Muron

dobrze, że juz na nowym leży, tak jej zależało, mam nadzieję, że jutro dostaniemy nowe wieści

Cytat:
kurcze a ja dolka przez ta nauke zlapalam, jeszcze nigdy nie czulam sie taka bezsilna, niby to tylko kwestia mojej silnej woli i zabrania sie do pracy, ale to jakies silniejsze ode mnie jest, po prostu nie potrafie i juz, az mi sie ryczec chce.... wiem marudze Wam tu ale jakos mezus w pracy wiec nie mam komu, nie wspomne o tym ze i tak mnie nie rozumie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bede krzyczec!!!

Ja mam cos takiego ostatnio, że zaczynam płakać i zaraz się tak strasznie śmieję z tymi łzami jeszcze, no wariatka

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
kurka wodna, co jest, wizaż nawala czy co?? strasznie dzisiaj chodzi, a może jest przeciążony??
oj strasznie wolno chodzi, jakieś błędy wyskakują
Stary 2010-12-27, 18:55   #3737
agape
Zadomowienie

Cytat:
cytrynko przepraszam! Zauwazylam swoj blad po czasie :/
marlena to dobre wiesci, w takim razie pozostaje czekac...
a muron gdzie ten nowy oddzial ma? Bo ja slyszalam ze dzis rusza ten sosnowiecki...
no właśnie muron testuje ten oddział w sosnowcu, już nie moge sie doczekac relacji

Szymonek
Wojtuś
(Bejbolek) 2.05.2019
agape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 18:57   #3738
marlena_19_19
Raczkowanie

jelly37 a tak z ciekawości mam pytanko ,jeśli można?

Twoja córka studiuje ,pracuje?
Bo ja mam zamiar wrócić w marcu na uczelnie ,ale nie wiem czy dam rade...

W ogóle to ona jakaś bardzo dojrzała dziewczyna czytając jaka była jej reakcja itp. Naprawdę zazdroszcze bo ja to nie wiedziałam co ze sobą zrobić jak się dowiedziłam...dopiero po maturce,papiery na studia złożone ,miejsce w akademiku zajęte ,a tu dupa ;P.

Ale liczę ,że będzie dobrze. Jak narazie to I semestr zaliczyłam .

To już 39t. ,a czas leci coraz wolniej....;/
Stary 2010-12-27, 19:09   #3739
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez s_a_j Pokaż wiadomość
Ja nie mam nic przeciwko różowemu kolorowi, bardzo go lubię, i fiolet tez uwielbiam. Jakbym miała córę to na pewno miałaby mnóstwo różowych i białych puchatych, misiowych ubranek, co nie znaczy, że nie miałaby tez innych kolorków, bez przesady. A że mam chłopca to ma wszystkie kolory świata, najwięcej chyba brązu, bieli, pomarańczy, też lubię te kolory
ja też lubię różowy i na pewno córkę bym tak ubierała, z resztą córka Tż uwielbia róż i strasznie się cieszy jak jej coś w tym kolorze kupię...większośc dziewczynek przechodzi chyba przez fazę tego koloru...Dla Julka za to mam całą gamę kolorów, najbardziej podobają mi się granaty i brązy/beże, ale różowe śpiochy też mam, tak mi się podobają, że muszę mu je założyc Mark&Spencer z aplikacją ekimosów- kupiłam w lumpie

Cytat:
Napisane przez Jelly37 Pokaż wiadomość
Mamusie,musze się Wam czymś pochwalić,choć nadal jestem w szoku: zostanę nie tylko mamą,ale i babcią!
Moja córka jest w 3 miesiącu ciąży,o czym wcześniej mi nie powiedziała.
Dlatego też postanowiła się wyprowadzić.
Boże,to dla mnie takie ogromne zaskoczenie...
Powiedziała mi o tym dosłownie przed kilkoma minutami
wow! Gratulacje

Cytat:
Matka chyba wyczuwa takie rzeczy
moja jak przyjechałam powiedziec, że jestem w ciąży od razu wiedziała - stwierdziła, że mam coś w oczach/uśmiechu...

Cytat:
Dziewczyny niektóre z Was tyle przeżyły, tyle wycierpiały...a ja pamiętam, jaka byłam załamana, kiedy po kilku miesiącach w ciąży nie byłam...jak czytam Wasze historie, to naprawdę dziękuję losowi, że mnie takie historie ominęły, bo znając mój charakter pewnie bym się załamała...

Całe szczęście, że jesteśmy teraz już prawie na mecie...jeszcze trochę i wszystkie będziemy tuliły Maluchy nasze!
oj, ja już się nie mogę doczekac

Cytat:
Dziewczyny mam pytanko...zamierzacie rodzić ze znieczuleniem zewnatrzoponowym? Nie wiem co zrobić...każdy mówi,że lepiej bez tego typu zabiegów
ja dam radę bez zzo

Cytat:
Ja miałam straszną ochotę,bo to jak wiadomo wszystko przez hormony
Ale przed samym porodem (tzn,już miesiąc przed) też się powstrzymaliśmy,bo mąż powiedział,że orgazm może wywołać skurcze,a w efekcie przedwczesny poród
kurcze, ja mam zakaz współżycia po pobycie w szpitalu, ale ostatnio mam taką chcicę, że szok

Dostałam od kuzynki kołyskę z nowym materacem i kompletem pościeli, ale się cieszę, bo w nawale pracy nie mielibyśmy czasu z Tżtem szukac łóżeczka, a tak kupimy na spokojnie za jakiś czas...

Od rodziców na Gwiazdkę dostaliśmy jeszcze komplet pościeli dla młodego, prześcieradło i kołdrę+poduszkę oraz taki mały śliczny sweterek, ale mnie ucieszyli tym prezentem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-27, 19:17   #3740
Jelly37
BAN stały

Cytat:
jelly37 a tak z ciekawości mam pytanko ,jeśli można?

Twoja córka studiuje ,pracuje?
Bo ja mam zamiar wrócić w marcu na uczelnie ,ale nie wiem czy dam rade...

W ogóle to ona jakaś bardzo dojrzała dziewczyna czytając jaka była jej reakcja itp. Naprawdę zazdroszcze bo ja to nie wiedziałam co ze sobą zrobić jak się dowiedziłam...dopiero po maturce,papiery na studia złożone ,miejsce w akademiku zajęte ,a tu dupa ;P.

Ale liczę ,że będzie dobrze. Jak narazie to I semestr zaliczyłam .

To już 39t. ,a czas leci coraz wolniej....;/
Kochana,moja córka ani nie studiuje,ani nie pracuje.
Wprawdzie w maju zdała maturę,ale gdy pytałam ją o studia,to powiedziała,że chce sobie zrobić przerwę.
Pracę chce znaleźć w W-wie,ale ponieważ teraz jest w ciąży,to powiedziała,że zajmie się tym po porodzie.

I nie martw się,dasz sobie radę
za zaliczenie I semestru.

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
ja też lubię różowy i na pewno córkę bym tak ubierała, z resztą córka Tż uwielbia róż i strasznie się cieszy jak jej coś w tym kolorze kupię...większośc dziewczynek przechodzi chyba przez fazę tego koloru...Dla Julka za to mam całą gamę kolorów, najbardziej podobają mi się granaty i brązy/beże, ale różowe śpiochy też mam, tak mi się podobają, że muszę mu je założyc Mark&Spencer z aplikacją ekimosów- kupiłam w lumpie

wow! Gratulacje

moja jak przyjechałam powiedziec, że jestem w ciąży od razu wiedziała - stwierdziła, że mam coś w oczach/uśmiechu...

oj, ja już się nie mogę doczekac

ja dam radę bez zzo

kurcze, ja mam zakaz współżycia po pobycie w szpitalu, ale ostatnio mam taką chcicę, że szok

Dostałam od kuzynki kołyskę z nowym materacem i kompletem pościeli, ale się cieszę, bo w nawale pracy nie mielibyśmy czasu z Tżtem szukac łóżeczka, a tak kupimy na spokojnie za jakiś czas...

Od rodziców na Gwiazdkę dostaliśmy jeszcze komplet pościeli dla młodego, prześcieradło i kołdrę+poduszkę oraz taki mały śliczny sweterek, ale mnie ucieszyli tym prezentem

Dziękuję
Od początku coś przeczuwałam,i jak się okazało,nie myliłam się-zostanę babcią

Co do współżycia-no przekichane masz,ja zakazu nie mam,ale mąż powiedział,że woli nie ryzykować
A też mam chcicę

A z tą kołyską to super!
Ja kupiłam łóżeczko dość dawno,mąż je od razu złożył-mówię Ci,taki był wtedy dumny
Stary 2010-12-27, 19:20   #3741
marlena_19_19
Raczkowanie

Jelly37 - naprawdę pozazdrościć tylko córce takiej mamy .

Moja wprawdzie teraz się cieszy ,ale jak jej powiedziałam to kazała mi usunąć ;O ;/
Stary 2010-12-27, 19:24   #3742
Jelly37
BAN stały

Cytat:
Jelly37 - naprawdę pozazdrościć tylko córce takiej mamy .

Moja wprawdzie teraz się cieszy ,ale jak jej powiedziałam to kazała mi usunąć ;O ;/
Boże....
Współczuję
Chodź,przytulę Cię

(nie mogłam się powstrzymac,ten mój instynkt macierzyński przybrał na sile)
Stary 2010-12-27, 19:29   #3743
marlena_19_19
Raczkowanie

Teraz już jest wszystko w porządku ,ale naprawdę nie zapomnę tych słów..;/.
Stary 2010-12-27, 19:30   #3744
mysiopez
Zadomowienie

ja spałam godzinkę. Pewnie całą noc teraz będę się kulała w łozku. Mam wrażenie, że mnie ktoś bejsbolem walnął w krocze. I to tak, że chodzić nie mogę!! toć masakra!! z bólu nie mogę..

http://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5e66lgchoj.png
mysiopez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 19:30   #3745
ligotka
Rozeznanie

agape to swietnie! Tez w takim razie czekam na wiesci, tak sie juz na ten oddzial napalilam
marelen tez wspolczuje :/ moja mama to uslyszala od tesciowej i do dzis ciagle ma ogromny zal, jestes dzielna i dasz sobie rade, a tym samym pokazesz swojej mamie ze popelnila blad mowiac Ci cos takiego!

a mnie w kroczu jakos kluje, kurcze dolegliwosci mnoza sie jak nie wiem

lilijko olalam ta zgage i wcinam wlasnie salatke, kurcze bedzie jeszcze gozej cos czuje ;(

Edytowane przez ligotka
Czas edycji: 2010-12-27 o 19:31
Stary 2010-12-27, 19:31   #3746
Jelly37
BAN stały

Cytat:
Teraz już jest wszystko w porządku ,ale naprawdę nie zapomnę tych słów..;/.

Rozumiem Cię,takich słów chyba nigdy się nie zapomina.
Jeszcze słysząc je z ust własnej matki...

Jak pomyślę,że mam córkę w Twoim wieku,to aż mi się serce kraje,bo wiem,że młode dziewczyny sa zwykle bardzo wrażliwe...

Edytowane przez Jelly37
Czas edycji: 2010-12-27 o 19:33
Stary 2010-12-27, 19:34   #3747
marlena_19_19
Raczkowanie

Dziewczyny czy ja jestem jakaś inna? ;P 39 t. a ja nie miałam do tej pory żadnych bóli,skurczy ,itd.

Czasem to się boję,że poród przeoczę .

Ale czuję,że to już bliziutko bo gdzie to 4 razy siusiać w nocy .
Dziś cały dzień się krzątam i tylko sprzątam...

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Dzięki dziewczyny na zrozumienie i wsparcie...
No cóż czasu nie cofnie,ale mam nadzieję,że chociaż żałuje tego co powiedziała....

Już się nie dołujmy bo w naszym stanie to niewskazane
Stary 2010-12-27, 19:35   #3748
Jelly37
BAN stały

Cytat:
Dziewczyny czy ja jestem jakaś inna? ;P 39 t. a ja nie miałam do tej pory żadnych bóli,skurczy ,itd.

Czasem to się boję,że poród przeoczę .

Ale czuję,że to już bliziutko bo gdzie to 4 razy siusiać w nocy .
Dziś cały dzień się krzątam i tylko sprzątam...
Nie bój się,czasem tak jest
Ja przed porodem też nic nie czułam,tylko zdziwił mnie fakt,że mały sie nie ruszał.
Potem odpadł mi czop,a po pół godzinie odeszły mi wody.

Porodu nie przeoczysz,spokojnie
No a siusiu częściej chodzisz,bo maluszek uciska
Stary 2010-12-27, 19:41   #3749
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

cytrynko to fajnie, że taki klocuś się robi z synka i jednak zostanie Karolem

kma hehe a ja widzę z kolei jak mój mąż się męczy bo mu się chce, ale twardo się trzyma, ciekawe tylko jak długo jeszcze

marlena_19_19 dokończysz studia. Uwierz mi Wszystkie moje ciężarne koleżanki, które ze mną studiowały dały radę, a nawet były do przodu, bo zawsze przygotowane.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

doradźcie mi jakiego rozmiaru kupić pościel?? bo jestem zielona w temacie. Mam do wyboru 120x90 lub 135x100
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 19:41   #3750
ligotka
Rozeznanie

marlen ja tez czesto biegam siusiu, bez obaw w koncu przyjdzie ten moment! Ja mam kolezanke ktorej wszyscy mowili ze urodzi w 35 tyg i wszystko na to wskazywalo, czop odpadl w 39, a wkoncu urodzila 10 dni po terminie i to dzieki kroplowce...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości