|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
Rozejrzycie się już za naukami, jeśli macie trochę czasu, będziecie mieli z głowy i później nie będziecie musieli się martwić. W różnych parafiach różnie to czasowo wygląda, więc musicie się zorientować. My zaczynaliśmy w lutym i były z nami pary, które miały daty ślubów na maj czerwiec i ledwo się zmieścili z poradnią, bo babka przyjmuje tylko 1 rax w tygodniu, a par było dużo i normalnie wojnę uskuteczniali, żeby się zapisać. A my lightowo, zapisaliśmy się ostatni i niczym się nie musieliśmy przejmować ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3722 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
To znaczy, że u mnie 3 z przodu już za tydzień?!
Wydaje mi się, że jak już zostanie rok, to zleci nie wiadomo kiedy i będzie się trzeba zacząć streszczać z niektórymi rzeczami, żeby potem nie pozostawały na ostatnią chwilę ![]() Cytat:
A poradnia jeszcze przed nami, tylko jedno spotkanie w ramach tej poradni mieliśmy na naukach, a dwa musimy jeszcze odbębnić już we własnym zakresie, bo to jedno było takie "grupowe"
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to sie w ogóle boje co będzie na moim weselu... moja siostra wymyślila że pójdzie do zespolu żeby mój tż zagrał cos na keyboardzie (bo kiedyś brał nauki gry na keyboardzie i dośc dobrze grał) a mnie karze śpiewac mam nadzieje że jednak nie pójdzie do zespołu
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
no Moj Tz jak czasmi z czyms wypali to nie wiem czy sie smiac czy plakac
bo mowi, ze pamieta, jak Piasek smiewal jak On jeszcze w pieluchy walil ale spoko, pozno jest
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3728 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny moge dolaczyc do Was?
mam nadzieje ze jakos sie wkrece tutaj jesli pozwolicie my spontanicznie zaklepalismy dopiero tylko termin sali na 1 wrzesnia 2012 reszte bedziemy zaklepywac jak bede w lipcu w Pl - mam nadzieje ze uda mi sie jakos to ogarnac. Sama jeszcze jestem w szoku ze to w sumie malo czasu zostalo a my nic nie mamy ;P trudniej jest o tyle gdyz mieszkamy za granica na stale i organizacja bedzie napewno trudna, ale damy rade mam nadzieje przynajmniej! Mamy slub cywilny a teraz nadszedl czas na koscielny.
|
|
|
|
#3729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ahh czekałam na tą relacje ja dla mnie 3 chyba bardziej do ciebie pasuje aczkolwiek może mniej zdobny gorset byłby lepszy Pierwsza też jest fajna i plus za to że jest aż o połowę tańsza ale tak piszesz jak byś tylko na jednym salonie poprzestała... mam nadziej że nie jejku chyba tez sie wybiorę niebawem ;D pytała babka kiedy ślub czy cos?
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
no dammmm
Edytowane przez vesna84 Czas edycji: 2011-06-10 o 23:01 |
|
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
WitamySpokojnie wszystko uda Wam się załatwić ![]() Co do nauk to my nie mielismy egzaminów w naszym przypadku to były ekspresowe nauki jednodniowe 3 godzinne ...co ten dsiądz może mi powiedziec wiecej o życiu....![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Jak to mówią Ładnemu to i we wszystkim ładnie Bardzo łądna![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Mam chyba jakieś nerwy bo własnie koncze wcinac mentosy zjadlam cale opakowanie nawet nie wiedzialam ze to juz jest koniec
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.josephine.pl/
zapraszam do Krakowa
|
|
|
|
#3736 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam miętowe i dobrze że 2 paczka została w aucie bo pewnie bym i 2 zjadła ale Tż pojechał do pracy wiec nie kusi żeby podejsc do auta.
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
uuuuu vesna...ślicznie Ci w niej
|
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
aa zapomniałam witam
opiłam piwkiem z przyjaciółką nasze 3 z przodu bo TŻcik pracuje i lecę teraz do łużka branoc PS gdzie się podziała jagodzia ??
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj na pewno dasz rade nie Ty jedyna tutaj "zagraniczna" a wrzesien jest juz chyba takiem spokojniejszym miesiacem
|
|
|
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
mykam spać dziewczyny.. Kurcze przy TŻ to nawet nie dałam rady powtórzyć z tej Filozofiiii więc proszę Was o kciuki jutro o 14.30... Kici pomagały więc może i mi pomogą... A mam niesamowitego stresa :/ Nie wyobrażam sobie nauki znów tego samego na poprawce ....
ehh.. chcę już lipiec. Dobranoc Wam ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
To tak jak Ja Pozdrawiam i witam ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- bo one włąśnie mają własną pracownie i szyją na wzór. A ta jest bardzo podobna do tej od tego całego Jima Hj.... (nigdy nie potrafie z pamięci napisać
|
|
#3742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sie trzymają powodzonka
|
|
|
|
|
#3743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno dacie radę wszystko zorganizować, jeszcze ponad rok. A pochwalisz się nam salą?
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!
melod_y kciuki się trzymają ![]() ![]() w Kraku dziś chłodno....już wolę jak jest duszno.... i zapowiadaja deszcz no jasne jest weekend jest deszcz...
|
|
|
|
#3745 |
|
Zadomowienie
|
sztuczka_magiczka- suknia nr 1 jest cudowna i w niej tak pięknie wyglądasz
![]() Ale ten czas leci U mnie jeszcze troszkę i też będzie 3 z przodu Ja za chwilkę jadę do fryzjera i o 12:15 wyjeżdżamy do domu Pani Młodej a potem to kościół itd. Wczoraj z TŻem dmuchaliśmy balony- 150 sztuk i wszystko własnymi płucami , potem przyczepialiśmy takie krawaciki, muszki i podwiązki na szyjkę wódki dla ozdoby, a na samym końcu to już ładowaliśmy cukierki do balonów dla dzieci. Mam nadzieję, że całe wesele super wyjdzie ![]() A swoją drogą to dostałam 3 balony na cukierki od mojej kuzynki bo jej zostały ;P Pierwszy szczegół mojego wesela już jest ;P
|
|
#3746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mój słaby punkt. Jak zawsze je kupuje to TŻ odpada przy 4 mentosie, bo mu za słodko. I potem się śmieje jak widzi jak ja je śrutuję Cytat:
ewika - udanej zabawy na weselu! ![]() A ja już na nogach Nie jestem do końca wyspana, ale jak mus to mus....siła wyższa. Idę zrobić sobie śniadanie, potem zabieram się za sprzątanie bo dziś cały dom na mojej głowie.na 14 jadę na zaliczenie na uczelnię a potem na urodzinki ![]() także zapowiada się intensywny dzień. Buziaki Edytowane przez tusia_m Czas edycji: 2011-06-11 o 07:38 |
||
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
ewika dobrej zabawy i czekamy na relację
|
|
|
|
#3748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno dacie radę Też mamy tutaj PMki, które organizują śluby w PL mieszkając za granicą![]() Cytat:
|
|
|
#3749 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekie dziewczyny za tak mile przyjecie
a jesli chodzi o nasza sale do bedzie ta |
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje, nie mam czasu od wczoraj
![]() ![]() Wybaczcie!!! Za godzinkę jadę na zaliczenia i egzaminy, dlatego baaaaaaaaaaaardzo proszę o Wasze cudowne kciuki!!!!!!! Mam nadzieję, że mój zerowy poziom wiedzy do godz 12.50 wzrośnie. Do napisania! Pa! a i udanego weekendu!!!!!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.

ten to ma wyczucie

399 dni do ślubu !! 
Wydaje mi się, że jak już zostanie rok, to zleci nie wiadomo kiedy i będzie się trzeba zacząć streszczać z niektórymi rzeczami, żeby potem nie pozostawały na ostatnią chwilę 
mam nadzieje że jednak nie pójdzie do zespołu

dasz jeszcze raz zdjecie???

To tak jak Ja
sie trzymają

Nie jestem do końca wyspana, ale jak mus to mus....siła wyższa. Idę zrobić sobie śniadanie, potem zabieram się za sprzątanie bo dziś cały dom na mojej głowie.