Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-28, 20:18   #3721
naciulatko
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Ja tam sama nigdy nie wybrałabym się do takiego miejsca jak SPA. Jestem baaaardzo niedotykalska, nie znoszę jak ktoś obcy dotyka mojego ciała U fryzjera i kosmetyczki cierpię katorgę, mimo że chodzę do tych samych osób od dawna. Nie lubię takiego bezpośredniego kontaktu i koniec (wyjątek: wizyta u lekarza, tu mam zupełnie na odwrót - chcę być badana palpacyjnie).
Natomiast ten wypad ma być przede wszystkim prezentem dla przyjaciółki, bo wiem że o czymś takim marzyła od dawna. Wiem też ,że jakbym jej dała sam voucher bez organizacji dnia i wyjazdu z nią, nigdy by z niego nie skorzystała. Trudno, jakoś zniosę ten zły dotyk który mnie czeka
Zazdroszczę Ja bym bardzo chciała, żeby ktoś mi zrobił taką niespodziankę. Wstyd się przyznać, ale nigdy nie byłam w SPA. W przeciwieństwie do Ciebie kocham dotyk , jakkolwiek to brzmi. Chłopak mojej siostry studiuje fizjoterapię, obiecano mi już, że załapię się u niego na masaż Niestety muszę czekać, bo mieszkam w Gdańsku, a on w Warszawie.
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 20:19   #3722
Lilotron
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Dla mnie tak wyglądają męki piekielne

Pamiętam jak uciekałam od koleżanek babci, które w dzieciństwie głaskały mnie po głowie. Nie znosiłam też buziaków od krewnych przyjeżdżających z wizytą. Obrzydliwość.
Ooj z tymi buziakami mam tak samo okropność
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 20:21   #3723
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Ja zawsze mówię ze jeśli kiedyś będę obrzydliwie bogata to znajdę sobie kogoś kto będzie mnie mizial, drapal i masowal na każde kiwniecie mojego palca póki co drecze meza

Jestes bardzo fajna przyjaciółka nastaw sie tylko na "tesknote za dzieckiem", 3 miesięczne dziecko to malenstwo a matka jest wciąż związana z nim pepowina
o to to
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 20:21   #3724
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
chociaż sam Paryż jako miasto zrobił dobre wrażenie?
Dodałam notkę na blogu, także zapraszam. Napisałam tam wszystko

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Dziewczyny przepraszam za ot, ale miałam się odezwać, oficjalnie mogę się pochwalić, dziś zdałam na prawko za 2 razem! Jestem przeszczęśliwa! Dziękuję Wam za miłe słowa. Udał się i nadal jestem w szoku ze szczęścia!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Gratulacje !!!! Mnie to czeka już niebawem!

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gdzie można kupić jakieś ładne terminarze/agendy/organizery? Mam jeden do spraw zawodowych, mało interesujący wizualnie . Chciałabym drugi do spraw prywatnych, ale nic wartego uwagi nie mogę znaleźć.
Notabene może? Nie lubisz notować na iPadzie czy iPhonie? :P
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 20:24   #3725
anies5
Zakorzenienie

Błękitne_niebo mogę polecić Niebieski Art Hotel & SPA w Krakowie. Nastrojowa strefa relaksu z drobnymi przekąskami, a same gabinety też przyjemne. Masaże boskie!
Stary 2013-03-28, 20:25   #3726
Madzia_M77
Zadomowienie

Dziewczyny, jeśli któraś ma ochotę poczytać, to podrzucam fajny artykuł - dotyczy organizacji przestrzeni, siebie, polubienia rzeczy nielubianych i innych spraw, z jakimi się borykamy na co dzień. Polecam - przeprowadzałam ten projekt w swoi życiu jakieś półtora roku temu - efekty są zadziwiające
http://lifeskillsacademy.blogspot.co...e-zycie-w.html
a pod spodem lista linków do kolejnych części
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 20:25   #3727
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość

Najbardziej oczarowaly mnie zdjecia potraw... To dlatego ze trzecia dobę nic nie jem i jestem głodna jak wilk
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-28, 20:27   #3728
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
chociaż sam Paryż jako miasto zrobił dobre wrażenie?
na mnie zrobiło wrażenie
ale wg mnie paryż ma swój urok i nic go nie zniszczy
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 20:27   #3729
anies5
Zakorzenienie

Cytat:

Nie lubię, zdecydowanie bardziej wolę papier , tutaj jestem tradycjonalistką. Używam zakreślaczy, kolorowych długopisów na wyróżnienie spraw, czy też podkreślenie ich wagi.
Stary 2013-03-28, 20:27   #3730
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a może macie problem z nadwrazliwoscia dotykowa ? Ja nie wiedziałam o tym dopóki u mojej córki nie zauważył tego fachowiec. Jesteśmy w trakcie terapii bo jej stopień tego wymagał i nie wierze własnym oczom jak wiele problemów pozornie nie związanych z dotykiem znika...
Uczyłam się o tym na pediatrii, nawet rozmawiałam o tym z jedną wykładowczynią, ale z tego co się orientuję to nie spełniam kryteriów.
Pani orzekła, że w moim przypadku to nie choroba a dziwactwo

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Ja bym bardzo chciała, żeby ktoś mi zrobił taką niespodziankę. Wstyd się przyznać, ale nigdy nie byłam w SPA. W przeciwieństwie do Ciebie kocham dotyk , jakkolwiek to brzmi. Chłopak mojej siostry studiuje fizjoterapię, obiecano mi już, że załapię się u niego na masaż Niestety muszę czekać, bo mieszkam w Gdańsku, a on w Warszawie.
Mnie kiedyś miał masować współlokator z fizjoterapii, bo przegrałam z nim zakład. Swą przegraną zamieniłam na gotowanie obiadów przez pół roku (!!!). Nie wiem kto był szczęśliwszy, on że miał codziennie pyszny posiłek czy ja, która uniknęła tortur godnych madejowego łoża

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Ooj z tymi buziakami mam tak samo okropność
Niektórzy ludzie są strasznie cmokaśni. Uciekam od takich
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 20:30   #3731
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
W ogóle nie czaję obcałowywania cudzych dzieci, mimo ich niewątpliwego uroku i słodyczy zwłaszcza, że niektórzy robią to baaardzo soczyście
Lubię dzieci, przytulaski z nimi nie są mi obce, ale tak bliska forma kontaktu mnie nie przekonuje
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-28, 20:32   #3732
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Uczyłam się o tym na pediatrii, nawet rozmawiałam o tym z jedną wykładowczynią, ale z tego co się orientuję to nie spełniam kryteriów.

Mnie kiedyś miał masować współlokator z fizjoterapii, bo przegrałam z nim zakład. Swą przegraną zamieniłam na gotowanie obiadów przez pół roku (!!!). Nie wiem kto był szczęśliwszy, on że miał codziennie pyszny posiłek czy ja, która uniknęła tortur godnych madejowego łoża

Mój TŻ ma traumę z dzieciństwa, ponieważ jego babcia dawała mu przy każdej wizycie bardzo MOKRE buziaki Teraz biedak unika buźkania się z rodziną

Moi rodzice wybierają się w maju do Paryża, muszę im wspomnieć nieco z Twojej relacji, mm111111. Ja sama byłam na wakacjach na Lazurowym Wybrzeżu i mam podobne spostrzeżenia. Przerażające ceny i ludzie, którzy udają, że nie znają angielskiego. Tak czy inaczej, ten region zrobił na mnie piorunujące wrażenie i marzę o tym, aby zamieszkać w Nicei
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 20:33   #3733
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:

Aż mi się przypomniała moja wakacyjna wizyta w Paryżu, bo wyglądała bardzo podobnie Chociaż najlepszą jej częścią było Roland Garros i oglądanie meczów na żywo Mam podobne odczucia co do poruszania się samochodem po centrum - KOSZMAR, ale gdzieś samochód trzeba było zostawić więc godzinne krążenie w poszukiwaniu miejsca do zaparkowania było konieczne Później też poruszaliśmy się metrem i pilnowaliśmy toreb, bo o kieszonkowcach głośno Wiadomo, miasto samo w sobie ładne i urokliwe, reklamować nie trzeba, ale również nie bardzo przypadło mi do gustu traktowanie turystów
Stary 2013-03-28, 20:35   #3734
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
W ogóle nie czaję obcałowywania cudzych dzieci, mimo ich niewątpliwego uroku i słodyczy zwłaszcza, że niektórzy robią to baaardzo soczyście
Lubię dzieci, przytulaski z nimi nie są mi obce, ale tak bliska forma kontaktu mnie nie przekonuje
Właściwie ja całowac i tulic lubię tylko własne dziecko. Inne dzieci czasami mnie drażnią, nie mam do nich cierpliwości i nie robię do nich słodkich oczu.
Stary 2013-03-28, 20:35   #3735
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:

Mogłabym przegrywać co dzień z Twoim współlokatorem Niestety ja na swojej drodze spotykam samych partaczy: umawiam się, że najpierw ja zrobię komuś masaż, a potem ta osoba mi, ale zwykle kończy się tak, że jak ja już uczynię swoją powinność, to druga osoba jest tak rozluźniona, że już jej się nie chce
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 20:40   #3736
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny!

Cytat:
Miło spotkać kolejną przedstawicielkę klubu "don't touch" Ja też cała sztywnieje, a najgorzej jak kosmetyczka mówi żebym się rozluźniła, wtedy sztywnieję jeszcze bardziej
Ja nie znoszę jak ktoś maluje mi twarz, szczególnie oczy - okropność. Inne formy dotyku znoszę bez problemu, a masaże uwielbiam!

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 20:44   #3737
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jeśli któraś ma ochotę poczytać, to podrzucam fajny artykuł - dotyczy organizacji przestrzeni, siebie, polubienia rzeczy nielubianych i innych spraw, z jakimi się borykamy na co dzień. Polecam - przeprowadzałam ten projekt w swoi życiu jakieś półtora roku temu - efekty są zadziwiające
http://lifeskillsacademy.blogspot.co...e-zycie-w.html
a pod spodem lista linków do kolejnych części
Z przyjemnością sobie poczytam

Cytat:
Najbardziej oczarowaly mnie zdjecia potraw... To dlatego ze trzecia dobę nic nie jem i jestem głodna jak wilk
Dziękuję. Jedzenie rzeczywiście mnie pozytywnie tam zaskoczyło. Wszystko było smaczne, a porcje spore. Ja właście wcinam bułeczki z serkiem i miodem - to ostatnio mój śniadaniowo-kolacjowy hit

Cytat:
Nie lubię, zdecydowanie bardziej wolę papier , tutaj jestem tradycjonalistką. Używam zakreślaczy, kolorowych długopisów na wyróżnienie spraw, czy też podkreślenie ich wagi.
Coś w tym jest. Jakiś czas temu kupiłam zestaw zakreślaczy, dalej leży zapakowany....

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Mój TŻ ma traumę z dzieciństwa, ponieważ jego babcia dawała mu przy każdej wizycie bardzo MOKRE buziaki Teraz biedak unika buźkania się z rodziną

Moi rodzice wybierają się w maju do Paryża, muszę im wspomnieć nieco z Twojej relacji, mm111111. Ja sama byłam na wakacjach na Lazurowym Wybrzeżu i mam podobne spostrzeżenia. Przerażające ceny i ludzie, którzy udają, że nie znają angielskiego. Tak czy inaczej, ten region zrobił na mnie piorunujące wrażenie i marzę o tym, aby zamieszkać w Nicei
W maju będzie tam pięknie! Jakby mieli jakieś pytania to z chęcią pomogę. Południowa Francja nie jest aż taka "nadufana" jak północ- tak ja to zapamiętałam. Ceny oczywiście także odpowiednie

Cytat:
Aż mi się przypomniała moja wakacyjna wizyta w Paryżu, bo wyglądała bardzo podobnie Chociaż najlepszą jej częścią było Roland Garros i oglądanie meczów na żywo Mam podobne odczucia co do poruszania się samochodem po centrum - KOSZMAR, ale gdzieś samochód trzeba było zostawić więc godzinne krążenie w poszukiwaniu miejsca do zaparkowania było konieczne Później też poruszaliśmy się metrem i pilnowaliśmy toreb, bo o kieszonkowcach głośno Wiadomo, miasto samo w sobie ładne i urokliwe, reklamować nie trzeba, ale również nie bardzo przypadło mi do gustu traktowanie turystów
Czyli to nie tylko moje "widzimisię". Francuzi są tak pewni tego co mają, że nie przykładają uwagi do tego jak traktują ludzi, bo ich "dobra" bronią się same. Każdy chce co najmniej raz w życiu zobaczyć wieżę, czy Notre Dame, nie zważając na nastawienie mieszkańców i tak tam pojedzie i tak. :/
Stary 2013-03-28, 20:47   #3738
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Mogłabym przegrywać co dzień z Twoim współlokatorem Niestety ja na swojej drodze spotykam samych partaczy: umawiam się, że najpierw ja zrobię komuś masaż, a potem ta osoba mi, ale zwykle kończy się tak, że jak ja już uczynię swoją powinność, to druga osoba jest tak rozluźniona, że już jej się nie chce
Na szczęscie to od dawien dawna były współlokator, ale ponoć masażystą został bardzo dobrym
A to co piszesz to niesprawiedliwość i niedotrzymanie warunków umowy

Cytat:
Właściwie ja całowac i tulic lubię tylko własne dziecko. Inne dzieci czasami mnie drażnią, nie mam do nich cierpliwości i nie robię do nich słodkich oczu.
Moja przyjaciółka mówi identycznie
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 20:49   #3739
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:

Czyli to nie tylko moje "widzimisię". Francuzi są tak pewni tego co mają, że nie przykładają uwagi do tego jak traktują ludzi, bo ich "dobra" bronią się same. Każdy chce co najmniej raz w życiu zobaczyć wieżę, czy Notre Dame, nie zważając na nastawienie mieszkańców i tak tam pojedzie i tak. :/
Szczególnie to chyba widoczne w Paryżu...
Stary 2013-03-28, 20:53   #3740
Maqua
Zakorzenienie

Ja nie cierpię dotyku zupełnie obcych ludzi, np. w autobusie. Jak ktoś się o mnie ociera to mam ochotę mu... Kijem z daleka najlepiej. Bardzo nie lubię też kontaktu z osobami, które z jakiegoś powodu uważam za niehigieniczne
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 20:54   #3741
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pistacja88 Pokaż wiadomość
dziewczyny którą brać???
żadna, ale jak już to nr 4
Stary 2013-03-28, 20:59   #3742
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Raczej tak. A z takich ciekawostek to najokrpniejszą rzecz jaką widziałam tam to:
bezdomni śpiący dokładnie na środku chodnika przy pasach. Spali też w rozkładanych namiotach pod mostami, koczowali też w metrze i we wnęce okna w Luwrze. Przykre strasznie.
No i najgorszy sklep, a raczej witryna. Sprzedawali trutki na szczury. Witryna była obwieszona szczurami złapanymi w mini sidła, na lini szyi. Wisiało ich tam chyba z 20-30. Zbierałam szczękę z chodnika. Wiem, że szczury w mieście to nic dobrego, ale to także zwierzęta....
Stary 2013-03-28, 21:06   #3743
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej tak. A z takich ciekawostek to najokrpniejszą rzecz jaką widziałam tam to:
bezdomni śpiący dokładnie na środku chodnika przy pasach. Spali też w rozkładanych namiotach pod mostami, koczowali też w metrze i we wnęce okna w Luwrze. Przykre strasznie.
No i najgorszy sklep, a raczej witryna. Sprzedawali trutki na szczury. Witryna była obwieszona szczurami złapanymi w mini sidła, na lini szyi. Wisiało ich tam chyba z 20-30. Zbierałam szczękę z chodnika. Wiem, że szczury w mieście to nic dobrego, ale to także zwierzęta....
Widziałam zdjęcia tej witryny gdzieś w sieci, na żywo nie, ale rzeczywiście dość dziwny pomysł...
Aż tylu bezdomnych nie spotkałam, ale widać było inne dolegliwości ''wielkiego miasta'' typu brud, śmieci na ulicach i podejrzane towarzystwo wieczorami ale tak zazwyczaj jest w przypadku stolic - podobne odczucia miałam będąc w Rzymie. Czasem nawet mniejsze miejscowości, o które zahaczam jadąc do głównego celu robią na mnie większe wrażenie ze względu na swój urok i brak dzikich tłumów turystów Bardzo podobało mi się Le Petite France w Strasburgu
Słyszałam też o jakimś syndromie rozczarowania Paryżem, objawia się tym, że ludzie tyle słyszą o tym mieście dobrego, jakie to jest piękne i cudowne, że będąc tam w rzeczywistości się rozczarowują - coś w tym jest. Ja jednak spodziewałam się,że obok pięknych widoków zobaczę tam też rzeczy, które mogą mi do gustu nie przypaść, także problem ten mnie nie dotyczył. Na pewno tam jeszcze wrócę bo byłam zaledwie kilka dni, ale nie powiedziałabym, że to najładniejsze miasto w jakim kiedykolwiek byłam

Edytowane przez Lilotron
Czas edycji: 2013-03-28 o 21:09
Stary 2013-03-28, 21:17   #3744
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Dziewczyny przepraszam za ot, ale miałam się odezwać, oficjalnie mogę się pochwalić, dziś zdałam na prawko za 2 razem! Jestem przeszczęśliwa! Dziękuję Wam za miłe słowa. Udał się i nadal jestem w szoku ze szczęścia!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Gratuluję!

Cytat:
Dziewczyny, gdzie można kupić jakieś ładne terminarze/agendy/organizery? Mam jeden do spraw zawodowych, mało interesujący wizualnie . Chciałabym drugi do spraw prywatnych, ale nic wartego uwagi nie mogę znaleźć.
Zara Home
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 21:21   #3745
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Widziałam zdjęcia tej witryny gdzieś w sieci, na żywo nie, ale rzeczywiście dość dziwny pomysł...
Aż tylu bezdomnych nie spotkałam, ale widać było inne dolegliwości ''wielkiego miasta'' typu brud, śmieci na ulicach i podejrzane towarzystwo wieczorami ale tak zazwyczaj jest w przypadku stolic - podobne odczucia miałam będąc w Rzymie. Czasem nawet mniejsze miejscowości, o które zahaczam jadąc do głównego celu robią na mnie większe wrażenie ze względu na swój urok i brak dzikich tłumów turystów Bardzo podobało mi się Le Petite France w Strasburgu
Słyszałam też o jakimś syndromie rozczarowania Paryżem, objawia się tym, że ludzie tyle słyszą o tym mieście dobrego, jakie to jest piękne i cudowne, że będąc tam w rzeczywistości się rozczarowują - coś w tym jest. Ja jednak spodziewałam się,że obok pięknych widoków zobaczę tam też rzeczy, które mogą mi do gustu nie przypaść, także problem ten mnie nie dotyczył. Na pewno tam jeszcze wrócę bo byłam zaledwie kilka dni, ale nie powiedziałabym, że to najładniejsze miasto w jakim kiedykolwiek byłam
Może coś w tym jest. Ja już tam byłam - ale wiele lat temu. Teraz jestem bardziej "świadoma" wszystkiego Nie jestem zakochana w Paryżu, prędzej w Rzymie nie mniej jednak cieszyłam się na ten wyjazd. Pierwszy raz chyba podczas wyjazdu, już w ostatni dzień odliczałam godziny do "ewakuacji". Nigdy mi się to nie zdażyło, bo bardzo lubię podróżować, zwłaszcza poznować inne kultury, jedzenie i ludzi. No ale tym razem było inaczej. Jakie stolice jeszcze polecasz?
Stary 2013-03-28, 21:22   #3746
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Może coś w tym jest. Ja już tam byłam - ale wiele lat temu. Teraz jestem bardziej "świadoma" wszystkiego Nie jestem zakochana w Paryżu, prędzej w Rzymie nie mniej jednak cieszyłam się na ten wyjazd. Pierwszy raz chyba podczas wyjazdu, już w ostatni dzień odliczałam godziny do "ewakuacji". Nigdy mi się to nie zdażyło, bo bardzo lubię podróżować, zwłaszcza poznować inne kultury, jedzenie i ludzi. No ale tym razem było inaczej. Jakie stolice jeszcze polecasz?
Barcelona jestem zakochana i chce tam wrócić
Stary 2013-03-28, 21:25   #3747
LadyI
Zakorzenienie

Ja byłam w Paryżu 12 lat temu i koniecznie chcę tam wrócić . W tym roku zakochałam się w Rzymie, a rozczarowałam się kiedyś bardzo Wenecją:niee:. Poza tym bardzo podoba mi się Praga.
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-28, 21:28   #3748
Konto usunięte

a ja ze wszystkich miejsc jakie widziałam najbardziej upodobałam sobie właśnie ten paryż, ale biorąc pod uwagę fakt, że guzik w życiu widziałam to mogę zmienić zdanie i pewnie tak się stanie choćby po wycieczce do ukochanego NY (może kiedyś uda mi się polecieć )
Stary 2013-03-28, 21:36   #3749
carpaibex
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40034301]a ja ze wszystkich miejsc jakie widziałam najbardziej upodobałam sobie właśnie ten paryż, ale biorąc pod uwagę fakt, że guzik w życiu widziałam to mogę zmienić zdanie i pewnie tak się stanie choćby po wycieczce do ukochanego NY (może kiedyś uda mi się polecieć )[/QUOTE]
Moja najlepsza przyjaciółka, generalnie zafascynowana Ameryką, odwiedziła NYC rok temu i zakochała się jeszcze bardziej Sama chętnie bym zobaczyła. Ale zdecydowanie bardziej wolę Europę, najbardziej Pragę i Monte Carlo. O samej Nicei już nie wspominam
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 21:37   #3750
pistacja88
Zadomowienie

dziękuję dziewczyny za porady może coś jeszcze innego znajdę ;p

butoholizm nabyty

to na co teraz oszczędzamy??
pistacja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości