![]() |
#3721 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65
To jeszcze troszkę czasu masz...u mnie trzeba było złożyć pracę ponad miesiąc przed planowaną datą obrony...a jak temat, jakiś sprzyjający i do polubienia czy siekiera?
![]() |
#3722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3723 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3725 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65
U nas 1 rok i 10 miesięcy
![]() Za 2 miesiące 2ga rocznica ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Marg dobrze,ze nic sie nie stało TZtowi!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3726 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nawet nie wiesz jak się cieszę, ale uwierzę w to jak się spotkamy... wieczorem widzimy się i albo pogodzimy się albo nie...trzymajcie kciuki!jeszcze 50 minut i uciekam skąd ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Zakorzenienie
|
My się wydaje że się pogodzicie przez ten wypadek. Takie szczęście w nieszczęściu.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3728 |
Zakorzenienie
|
Hmm, piszę o adaptacji dzieci do przedszkola i szkoły ale o dobre samopoczucie dziecka warto dbać od początku więc głaskanie jąder może mieć swoją znaczącą rolę w procesie późniejszego przystosowania...
![]() Jak zobaczyłam wyniki swoich badań z ankiet to się przeraziłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tego drugiego - przerażające,a z drugiej strony jak oboje rodzice pracują na pełnym etacie, to ciężko inaczej...
![]() |
#3730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oby!przecież przez taki drobiazg nie możemy się rozstać, znaczyłoby to wtedy, że to nie była miłość tylko zabawa w związek... Narzekałam, że nudzę się, dostałam materiały do opracowania pod nowy projekt i od poniedziałku ruszam! ![]() ![]() Jeszcze chwilka i uciekam do fryzjera, oby dzisiaj moja pani fryzjerka miała wenę, bo mam ochotę na zmianę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3731 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie zrozumiem facetów.
Muszę poprowadzić monolog ![]() Zacznę od początku mój TŻ ostatnio kłócił się ze mną o to, że zaczynam tematy mieszkania razem, zaręczyn i ogólnie stabilizacji. No ale mój chłopak się jakoś do tego nie kwapi zresztą raczej o wspólnym zamieszkaniu myślałam za 1-2 lata. No ale od razu krzyk, że chce go zmusić i że go męczą takie rozmowy. Spoko zrozumiałam i o tym staram się nie gadać. No i dziś przychodzi zapijaczony mój chłopak do drzwi stancji bo chce do mnie, wpuściłam poszliśmy spać i z rana gadamy co tam ciekawego a on że nic i patrzy i się okazało że był w klubie i mówię że jak było a on że nic nie pamięta sobie myślę "gratuluję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3732 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wygadać się zawsze możesz ![]() Ja chyba facetów nigdy do końca nie zrozumiem...eh oni zawsze ustawiają się tak jak im w danym momencie wygodniej...
![]() ![]() |
![]() |
#3733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O jądrach uczyłam się na antropologii ![]() Szkoda dzieciaków... Jak ja miałam 3 lata to urodził się mój brat, mama była z nami w domu, chodziliśmy na spacery, do lasu, wrzucałam kamyki do rzeki... ![]() Ananas ja odpuściłam zgłębianie się w tajemnice męskości i zastanawianie się, czego on chce albo dlaczego nie ![]() Chłop ma prosty rozum, jak czegoś chce, to po prostu robi. Oni nie analizują jak my. Ja mojemu dałam już spokój, teraz inwestuję w siebie. Jak będę piękna, mądra i intrygująca to sam będzie chciał czegoś więcej, żeby mnie nie stracić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3734 |
Zakorzenienie
|
Wiem dzięki temu jeszcze nie zwariowałam
![]() gothka raczej dziwny rozum ![]() Edytowane przez FioletowyAnanas Czas edycji: 2013-04-05 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3735 |
Zakorzenienie
|
U nas np Mama dosyć długo siedziała z moim bratem w domu, a jak ja się urodziłam to po pół roku wróciła to pracy i z babcią siedziałam. Ale gdyby nie babcia to też pewnie bym siedziała długo w przedszkolu bo rodzice pracowali po 8-9 h i to na trzy zmiany
![]()
![]() |
#3736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oni są podobno łatwi w obsłudze to chyba i racja tylko my wszystko utrudniamy przez nasze analizy, szukanie dziury w całym etc...
![]() ![]() |
![]() |
#3737 | |
Raczkowanie
|
Marg całe szczęście , że tak to się wszystko zakończyło
![]() ![]() Cytat:
![]() i gratuluję rocznicy-półrocznicy ![]() Ananas na pijanego faceta trzeba przymykać oko ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Obejrzałam nowy odcinek Przyjaciółek ![]() ![]()
![]() |
#3739 |
MBZ♥
|
Wrocławianki czy w pobliżu pkp/pks jest jakiś parking płatny strzeżony?
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Gothka Gothka (tu padły moje dwa imiona) X (nazwisko), kocham cię ponad życie i nie chcę już nikogo innego. Bądź moja na zawsze. Ja, skonsternowana: - Co ty robisz, oświadczasz się czy jak? ( było powiedzieć TAK... ![]() Tż: Nie ale robię próbę. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe ale ciesze się że na razie jest ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3742 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oni są niemożliwi ![]() ![]() Mój też kiedyś po pijaku "próbował" i ja oczywiście zaczęłam się śmiać jak mnie złapał za rękę... a on "no wiedziałam i tak będzie że mnie zbrechtasz " ![]()
![]() |
#3743 |
Zakorzenienie
|
Mój tż jest zdecydowanie bardziej romantyczny niż ja
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3744 |
Raczkowanie
|
Mój jest romantyczny inaczej
![]() Przeważnie musi mieć wszystko zaplanowane, prawie zero spontaniczności i romantyzmu, no ale ten typ tak ma ![]()
#3745 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ogólnie to do teraz widzę zarys mięśni na brzuchu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() weekend ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3746 |
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, odcinek 65
Gothka, pewnie, ze szkoda dzieciakow. Ostatnio zesmy rozmawiali o tym z tz - chcemy poslac Mrowke do zlobka, ale na pewno nie na caly dzien. No ale jak rodzice musza pracowac, to musza. Pewnych rzeczy sie nie przeskoczy. W ciezkich czasach zyjemy. A masz w tej ankiecie pytanie ile tych 3latkow chodzilo wczesniej do zlobka i ile czasu tam spedzalo? Ciekawe, czy dla wszystkich to jest adaptacja w ogole, czy tylko zmiana miejsca
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3747 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, odcinek 65
Cytat:
Zdecydowana większość do 3. roku życia była w domu, z mamą lub babcią. Dopiero młodsza grupa przedszkolna była takim wyrwaniem z domowych pieleszy. ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Gwizd, jeśli zdecydowaliście już o posłaniu Mrówki do żłobka i wiecie, do którego chcecie ją posłać to może warto, póki nie ma Bulgotki, zacząć ją tam zabierać na jakiś czas? Poznałaby otoczenie, opiekunki. Na pewno potem to nie byłoby dla niej takie obce. Czasem pozwala się w żłobkach/przedszkolach, żeby rodzic uczestniczył z dzieckiem w zajęciach w ciągu pierwszych kilku dni, potem tylko obserwował, stopniowo coraz rzadziej. No i w domu standard- jak najwięcej nauki samodzielności i rozwijanie mowy bo im samodzielniejsze dziecko, im łatwiej mu przekazać swoje potrzeby, tym będzie mu łatwiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3748 |
Zakorzenienie
|
W podziemiach pkp jest parking płatny, ale czy strzeżony to nie wiem.
![]() |
#3749 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() Gothka gratuluję miesięcznicy ![]() marg dobrze że TŻtowi nic się nie stało ![]() Jovi trzymam mocne kciuki żeby się ułożyło ![]() a ja w końcu jutro po pracy widzę się z TŻ ![]() dziś mnie praca wykończyła a tu jeszcze 2 dni na 1 zmianę i 2 na drugą później 1 dzień wolnego niech ten czas szybko leci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3750 |
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, odcinek 65
Gocia, a ja napisalam, ze do zlobka? Jak tak, to sie pomylilam
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.