|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Cytat:
![]()
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3722 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak minie kryzys to wrócię do siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3723 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez mam ostatnio ciezkie dni ale mysle a przynajmniej staram sie myslec pozytywnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3725 |
Konto usunięte
|
Wiem że nie można się poddawać
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Wtajemniczenie
|
A ja pomardzuę, że mój TŻ jest daleko, ja strasznie tęsknie i już mam dosyć czekania na niego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3728 |
Zakorzenienie
|
Mieszkacie daleko od siebie..? Ojjjj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3729 |
Wtajemniczenie
|
Chycil mnie dolek bo od miesiaca prosze kolezanke zeby pojechala ze mna do Tych pociagiem bo ja sie sama boje jezdzic pociagami zawsze z kims jechalam a juz dawno nie jedzilam wiec na ten pierwszy raz ja poprosilam bo innego transportu z Czechowic nie ma oczywiscie wszystko bylo ustalone ze jedziemy w srode dzisiaj mi napisala na gg ze nie moze jechac bo ma cos inniego do zalatwienia dobrze wiedziala ze mi na tym bardzo zalezy i to juz nie pierwszy raz odstawila mnie do wiatru a gdy ona cos potzebuje to wie gdzie przyjsc. Od wrzesnia ide na zajecia z grafiki komputerowej i chce zebym jej te zajecia tez zalatwila ale dzisiaj postanowilam ze jesli ona nie chce mi pomoc to ja jej tez nie pomoge dlaczego mam caly czas komus pomagac a ta osoba mnie za kazdym razem olewa jak ja potrzebuje plakac mi sie chce ze ja non stop trafiam na takie osoby ze jesli one cos potrzebuja to wiedza gdzie przyjsc a jak ja cos chce o d nich to nigdy nie maja czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3730 |
Zadomowienie
|
bini6 skąś to znam...wiele razy tak miałam i wiele razy sie zawiodłam na ludziach...zawsze jest tak że przychodzą jak coś chcą a gdy Ty potrzebujesz pomocy to nikogo nie ma ale ja znalazłam na to sposób-przestałam pomagać innym ! Nie żebym chciała coś za to nie o to chodzi bo wystarczy tylko dziękuję chodź i nawet tego często nie można usłyszeć ale niektórzy ewidentnie wykorzystują...nienawidze tego...kiedyś nie umiałam odmówic teraz potrafie i robie to,nie zawsze ale robie...może sie nauczą
![]() A tak z innej beczki to ja dzisiaj miałam taki dzień że masakra...Normalnie ułomna chyba jestem nie wiem jak mogłam do tego dopuścić chodź nie wiem czy mogłam tego uniknąć heh Poznałam w sobote fajnego kolesia długo pisaliśmy esy i takie tam a dzisiaj przyszedł do mnie do pracy mnie odwiedzić...no i w tym czasie kiedy On był przyszedł jeszcze jeden koleś którego poznałam na gg...pracuje w sklepie obówniczym On pisał że przyjdzie po trampki co do czego to przyszedł z różyczką i pogadać heh Myślałam że sie zapadne pod ziemie...Ale Go spławiłam bo niedługim czasie....ehhh ja niedobra...Na szczęście ten pierwszy poczekał i był u mnie w sumie 6 godzin!!!hehe ja to mam dobrze...ale teraz mam za swoje...te moje internetowe znajomości...heh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3731 |
Wtajemniczenie
|
Ale dlaczego masz zaswoje jeli dobrze wam sie rozmawialo i milo spedziliscie czas to ja tu nic odpowiedniego nie widze tylko sie cieszyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3732 |
Zakorzenienie
|
To ja też się wyżale. Ciężko mi bo popełniłam błąd. Znaczy oczywiście nieświadomie, jak to zwykle bywa. Zaufałam facetowi, jak jakaś siksa, myślałam że ten jest inny. Niestety po dwóch wspólnych nocach przyznał się że ma kogoś i plany zawodowe i że ogólnie nic z tego. No i teraz każde z nas poszło w swoją stronę a ja czuję pustkę.. I czuję się źle.. I wiem że nie ma na to innej rady jak przeboleć, zapomnieć a najlepiej znów kogoś poznać... tylko jak następnym razem uniknąć takiej sytuacji. To jest dopiero pytanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3733 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo sie okazało że im obu na mnie zależy...A mi zależy na Wadlku...Spędził ze mną prawie cały dzień...toż to cud ze mną tyle wytrzymać!heh Ogólnie to bawi mnie ta sytuacja ale troche głupio co se pomyśleli...ehhh ja zawsze coś odwale ![]() Ewusia marchew jak unikąć takiej sytuacji?najpierw dowiedzieć sie czy facet jest wolny zanim pójdzie sie z nim do łózka...to przykre że faceci tak robią ale cóż zdaża sie więc trzeba uważać bo serduszko potem boli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3734 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3736 |
Wtajemniczenie
|
Napisane przez Kami828
Bo sie okazało że im obu na mnie zależy...A mi zależy na Wadlku...Spędził ze mną prawie cały dzień...toż to cud ze mną tyle wytrzymać!heh Ogólnie to bawi mnie ta sytuacja ale troche głupio co se pomyśleli...ehhh ja zawsze coś odwale ![]() Jesli ci na nim zalezy i jemu na tobie to mysle ze tu nie ma sie nad czym zastanawiac i zyczyc wam szczescia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3737 |
KWC
|
Mam problemy z ciśnieniem, żadne leki mi nie pomagają, lekarz powiedział, że w takim razie tylko szpital
![]() a przecież jeszcze czeka mnie ta chlolerna laparoskopia jajnika!!! Przecież ja mam dopiero 24 lara a już mam wszystko choreeee ![]() TŻ ukradli samochód, który miał ledwo od dwóch dni, auto było nieubezpieczone w AC ![]() Skończyłam studia i nie mam pracy ![]() Jak pomyślę to właściwie NIC nie jest dobrze |
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Wtajemniczenie
|
Nie placz wiem ze ci jest ciezko bo tez cale zycie chodze po lekarzach i szpitalach wiec wiem jak to jest moze idz jeszcze do innego lekarza wiem ze to nie jest pocieszajace moze teraz co pisze i ze szpitale to nic milego ale pojdziesz podlecza cie i bedziesz sie lepiej czula a moze wlasnie w szpitalu dobiora ci takie tabletki ktore beda ci pomagac wiem ze nie jest ci latwo bo tyle problemow na ciebie spadlo ale dla ciebie w koncu tez zaswieci sloneczko i bedzie mniej problemow i wszystko wroci do normy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3739 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie my sie znamy dopiero od soboty tak na real więc jeszcze za wcześnie ze wsyztskim...ale mi wczoraj napisał że myśli o mnie i że chciałby żebyśmy kiedys byli dla siebie kimś bardzo bliskim...Ale ja jestem pół roku po rozstaniu z chłopakiem którego kocham do dziś chodź nie zasłużył i powiedziałam sobie że do przyszłych wakacji z nikim nie będę musze sobie wszytsko poukładać...Więc nie wiem jak to będzie...ale fajnie jest wiedzieć że komuś zależy i myśli o Tobie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3740 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3741 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No i do tego fajnie wiedziec że ma sie w kimś oparcie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3742 |
Wtajemniczenie
|
Od wczoraj mam dola zaraz ide sobie po plakac moze mi przejdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3743 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3744 |
Zadomowienie
|
![]()
Dzisiaj wszystko jest przeciwko mnie.
Ładnie się ubrałam, pomalowałam. Za oknem ładna pogoda. Dzień zaczynał się wspaniale. Tata jest w szpitalu. Z mamą się pokłóciłam. Jak ja jej czasem nienawidzę... A najgorsze jest to, że nie mam w niej autorytetu. Nigdy nie będę tak traktować swoich dzieci. Po prostu nie. Dzwoniłeś ponad godzinę temu z pytaniem czy się zobaczymy. Jasne. Miałam nadzieję, że to będzie za pół godziny, a nie za 2 i pół. Ale wiesz co? Przywykłam. W takich wypadkach nie można liczyć na Ciebie. Czuję, że raczej na nikogo nie mogę zawsze liczyć. No i oczywiście nie obyłoby się bez jeszcze jednej sensacji... Zespuł mi się rower. Tylko nasza piosenka mnie ratuje - oczyszcza z emocji. Sarah McLachlan - Angel - przy żadnej piosence się tak nie płacze... Musiałam się wyżalić. To nie jest dobry dzień. Czekam na resztę... Przecież "dziś" się jeszcze nie skończyło. Ciekawe, co mi się jeszcze przytrafi tego dnia. Dlaczego zawsze ja?! |
![]() ![]() |
![]() |
#3745 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3746 |
Rozeznanie
|
Mi trochę lepiej, ale nie do końca. Dostałam pracę, ale za mniejszą kasę niż się spodziewałam. Nie chę mi się nawet już o tym myśleć...bo to trochę sama się tak urządziłam. Ehh...
Życzę Ci baardzo udanego wyjazdu!
![]() ![]() |
![]() |
#3747 |
Zakorzenienie
|
Nie chce mi sie już tego słuchać...
Ten przeklęty konflikt w rodzinie mnie rozwala ![]() Jako że jestem stroną neutralną, najbardziej na tym cierpie... I nie wydaje mi sie, żeby to miało sie skończyć, bo trwa już dobrych kilka lat, tylko teraz jest najgorzej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3748 | |
KWC
|
Cytat:
opalisz się, odprężysz, wyciszysz.. zobaczysz będzie super ![]() ![]() ps: dziękuję za miłe słowa dotyczące mojego zmartwienia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3749 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3750 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.