|
|
#3721 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3722 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przeczytałam Twoją historię, bardzo Ci współczuję jak potraktował Cię ten.... To takie przykre usłyszeć od kogoś kto jest dla Ciebie całym światem, że już Cię nie kocha...
|
|
|
|
|
#3723 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3724 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Był zajęty bo wiecznie coś ważniejszego niż ja. Nawet w rocznice, urodziny itp. A jak ostatnio widywaliśmy się raz na 2-3 tygodnie przez parę godzin to dostawałam tylko pojazd. A niech sobie lata i 10 lat. Mnie to już nie obchodzi. Nie chce z nim być. 10 lat traktował mnie jak nic istotnego, więc jak nagle sobie o mnie przypomniał to ja mam dać mu milionową szansę. Tylko, że ja nie chce dawać mu już żadnej szansy!!! Czy ty tego nie rozumiesz? Co mogłam robić wcześniej co robię teraz? Żyć, nie płakać, nie przejmować się, nie rozpaczać, że znowu jestem w czymś beznadziejna, nie wkurzać się, że znowu mnie okłamał, nie rozpaczać jak znowu mnie potraktował, nie tęsknić, nie obwiniać się, nie znosić krytyki na każdy temat. Patrz całe mnóstwo rzeczy by się znalazło. Jakby mnie tak kochał to by mnie celowo nie krzywdził kiedy błagałam z płaczem, żeby przestał się na mnie wyżywać bo już tego nie zniosę. Wiesz co wtedy zrobił? Wyżywał się na mnie przez kolejne pół godziny, aż zebrałam się w sobie i poszłam do domu sama, po czym ryczałam przez parę godzin. Jeżeli tak dla ciebie wygląda zdrowy związek to powodzenia w życiu. To był mój ostatni komentarz do twoich postów. Niech ex idzie będzie ze swoją najukochańszą, najpomocniejszą, we wszystkim lepszą przyjaciółką, która jest właśnie u niego bo dopiero co przejeżdżałam tamtędy samochodem. Mnie to już nie obchodzi. Zamknięty rozdział. Niech sobie wyładowuje swój gniew, złość i całą toksyczność na kogoś innego.
Kocham książki Edytowane przez Esia_90 Czas edycji: 2015-09-17 o 20:25 |
|||
|
|
|
#3725 |
|
live your passion
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;52804830]Ty chyba jesteś albo bardzo młoda, albo nigdy nie byłaś w poważniejszym związku.[/QUOTE]
Ja (zresztą nie tylko ja) sądzę, że to facet. Już po wcześniejszych wypowiedziach było widać. Idąc też tym tokiem rozumowania, że jak się długo stara to naprawdę kocha - największą "miłością" darzył mnie mój stalker, bo aż 4 lata za mną chodził (mimo odmówienia przekazania jakiekolwiek formy kontaktu i wyrażenia się jasno, że nie chcę mieć nic do czynienia), zapamiętywał co, w jaki dzień i o której godzinie robiłam, wiedział gdzie mieszkam mimo, że mu nie mówiłam, kiedyś czekał na mnie na klatce, widział z kim się widuje to zagadywał do nich i wypytywał potem o mnie. Taka miłość .
Dbam o włosy. angielski - C2 rosyjski - B2 hiszpański - ? Edytowane przez TakaSamaInna Czas edycji: 2015-09-17 o 20:23 |
|
|
|
#3726 |
|
Raczkowanie
|
Tak a Ty zawsze ok moze to byl odwet ? Pomagalas mu w czym kolwiek ? Wspieralas ? Bo na razie to same wymagania i wymagania. Ja juz nic nie pisze bo jesteście święte. Btw chciała bym namiary na niego i poznać jego stronę. Było by ciekawe doświadczenie.
|
|
|
|
#3727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A w czym on mi w życiu pomógł? Choć jedna rzecz........ hmmmmm nic mi nie przychodzi na myśl. Ignoruję cię!!!!!!!!!!!!
Kocham książki Edytowane przez Esia_90 Czas edycji: 2015-09-17 o 20:29 |
|
|
|
|
#3728 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3729 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3730 |
|
Raczkowanie
|
Jutro do niego napiszę.
|
|
|
|
#3731 |
|
Raczkowanie
|
Ja się właśnie z Facebooka dowiedziałam (ze zdjęć jego znajomych) jak to mój były "cierpi" po rozstaniu. Same imprezy i głupie foty, usunęłam z listy znajomych ta znajomą. Nie chce wiedzieć nic co się u niego dzieje. Chce być totalnie odcięta. Bardzo to boli. Ktoś kto twierdził że jesteś dla niego całym światem, a tak niewiele go to obeszło. I to jest właśnie to rozdrapywanie ran, wolałabym nie ujrzeć tych zdjęć i nie czytać tych komentarzy. Teraz ból wrócił ze zdwojoną siła.
|
|
#3732 | |
|
she-wolf
|
Cytat:
Trzymaj się
|
|
|
#3733 |
|
Raczkowanie
|
No to prawda, to jest zło. Z drugiej strony ja też wychodzę ze znajomymi. Każde z nas próbuje ułożyć to życie na nowo.
Ale ja pousuwam w cholerę jego znajomych. I tak nie będę z nimi utrzymywać kontaktu.
|
|
#3734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja szukam koleżanek w Krakowie. ![]() Można do Was dołączyć gdybyście planowały jakieś babskie pogaduchy czy kawę na mieście? ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
Jako socjolog czytam czasem artykuły jak FB wpływa na ludzi i optymistyczne te doniesienia nie są. Ostatnio dużo jest badań na ten temat jak Fb sprzyja depresji. Chyba coś w tym jest. Ja też korzystam z konieczności, na potrzeby bycia na bieżąco ze sprawami na uczelni. Ale gdybym z uwagi na studia nie musiała mieć konta to wolałabym tego wcale nie używać. Zamiast korzystać z FB lepiej poczytać książkę, jakiś magazyn, pouczyć się języka obcego albo wyjść na miasto. Szkoda życia. Czasem trudno mi uwierzyć ile godzin dziennie, rocznie ludzie teraz na media społecznościowe tracą. A taka prawda, że to głównie narzędzia gromadzące Big Data. Ja tam mogę to sobie analizować, jakiś spec od marketingu czy pracownik obcego wywiadu może, ale szkoda patrzeć jak ludzie tracą na to pół życia, jakby nie wiem, ich życie miało stać się lepsze od siedzenia na Fb i lajkowania czego bądź.
|
|
#3735 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny zabijcie mnie, zasługuję na najgorsze, nie wtrzymałam, napisałam, zapropoonowałam spotkanie jutro i rozmowę, nie odpisał....wątpie, żeby już spał...
czemu ja to zrobiłam, no czemu ale przynajmniej już teraz wiem na czym stoję, to koniec, nie chce mi sie żyć ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Chociaż z drugiej strony to do niego niepodobne, odpisałby cokolwiek, ale by odpisał. Miało mi ulżyć, a traz jest jeszcze gorzej, po co ja do niego napisałam, mogłam poczekać do jutra przynajmniej z tym, po co, po co, po co ![]() |
|
|
|
#3736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie pisz już do niego. Wiem, że to ciężkie i w ogóle, ale musisz się powstrzymać. Pisanie do niego Ci nie ulży, a jak widzisz - wręcz przeciwnie. Trzymaj się! Trzymam kciuki!
|
|
|
|
|
#3738 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego piątku
|
#3739 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, ja też mam ochotę się odezwać, u mnie cisza odkąd się na niego wydarłam - czyli od wtorku. Powoli zaczyna do mnie docierać, że nie zależy mu na mnie, nie kocha, nie stara się. Przyjął do wiadomości że nie chcę z nim rozmawiać i koniec bajki. Gdyby mu na mnie zależało to chciałby ze mną zamieszkać już wcześniej, a tak jak podejrzewam ćpa z kolegami to wygodnie mu lawirować to u mamusi, to u mnie, to powie że jedzie do pracy a pojedzie gdzieś indziej, to gdzieś jeszcze wstąpi po drodze... I do tego mu byłam potrzebna. Wszystkie jego słowa mogę wsadzić między bajki
To nie jest facet dla mnie i nie ma czego naprawiać... nawet nie wiem czy on chciałby coś naprawić bo przecież już się nawet nie odzywa... Ehhh szkoda tylko że serce nie sługa
|
|
|
|
#3740 |
|
Raczkowanie
|
Odpisał: "wątpie"
Boli, bardzo boli, dopiero teraz do mnie naprawdę dociera, że to koniec, nie przeżyj tego, to dla mnie za dużo, nie damm rady, 4 lata to za dużo wspomnień, za dużo tego wszystkiego, to jakiś koszmar, ja chcę go, chcę z nim być, przecież ja już nikogo sobie nie znajde, nie wiem nawet czy bym chciała, oni wszyscy są tacy sami, nie zaufam już nikomu, co ja powiem mojej rodzinie, to wszystko mnie przerasta, czemu to się stało akurat teraz, czemu, to nie jest odpowiedni moment, ostatni rok studiów, muszę pisać pracę, będę się po tym rozstaniu zbierała kilka miesięcy, a może i dłużej, nie poradzę sobie teraz bez niego, ona zawsze mi pomagał zawsze mnie wspierał, zostałam sama, z rodziną też nie układa mi się najlepiej. Chce jak najszybciej porozmawiać z nim, usłyszeć, że to koniec i jak najszybciej zacząć nowy rozdział w życiu, rozdział pełen dramatów, bólu i płaczu. ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Żałuję, że z nim byłam, tak bardzo żałuję tego wszystkiego, że sie w nim zakochałam, że byłam w tym związku!!!!! po co, po to żeby teraz cierpieć, nie wiem co mam ze sobą zrobić, jeszcze dwa tygodnie bezczynnie będę siedziała w domu, może jak wrócę na studia będzie mi lepiej, to jest za trudne, nie dam rady ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Jeszcze może kiedyś zrozumie co stracił, ale będzie już za póżno.... Naprawdę chciałabym z nim jak najszybciej porozmawiać, bo ciągle jest we mnie nadzieję, że może jednak, może jednak uda nam sie to wszystko naprawić i nie pozwala mi ta nadzieję iść dalej, muszę się z nim spotkać, jemu przeciez też powinno na tym zależeć żeby sobe wszystko wyjaśnic, bez tego ani rusz....Co ja mam robić dziewczyny, co ja mam robić? |
|
|
|
#3741 |
|
Raczkowanie
|
Kominek chciałabym Ci jakoś ulżyć ale sama kiepsko się czuję.
Trzymałam się jakoś i powoli zaczęłam wychodzi na prostą aż do wczoraj, kiedy zobaczyłam go na zdjęciach u znajomej na FB i poczytałam komentarze jakie to on imprezy nie robi. Człowiek, który mnie tak kochał ..... a ja głupia przeżywam. Idiotka ze mnie.
|
|
#3742 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3744 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#3745 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko teraz to tak bardzo boli ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Miesiąc, a mimo wszystko nadal jest ciężko? Ile to będzie trwać, ile będzie mnie to wszystko boleć |
|
|
|
|
#3746 |
|
Raczkowanie
|
Miesiąc to nie jest długo.
Jeżeli się kogoś kochało to miną miesiące, może nawet lata, zanim te uczucia wygasną. Ja się czuje potwornie, bo on ma przynajmniej tych znajomych (z którymi trzymalismy jakiś tam kontakt jak byliśmy razem, ale to byli jego znajomi sprzed lat więc poszli za nim, wiadomo), a ja zostałam sama, zupełnie sama.
|
|
#3747 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie trwało to do zeszłego miesiąca. Czyli 10 miesięcy. Ale tylko i wyłącznie z mojej winy. Pomogłam sobie Instagramem. Dodawałam zdjęcia, otrzymałam mnóstwo komplementów, pisałam z mężczyznami. Teraz nie musze pisać z nikim. Sporadycznie jak mi się nudzi. To przejdzie, tylko musisz dać sobie czas. I nie pisać. Cytat:
But I'm a Supergirl and Supergirls don't cry. Edytowane przez CorkaCzarownic Czas edycji: 2015-09-18 o 08:29 |
||
|
|
|
#3748 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Boli ta świadomość że tak niewiele znaczyłam dla tego człowieka, jak mało mnie kochał a ja sie łudziłam że kocha szczerze i naprawdę. Bardzo to bolesne. Nie zawalczył o mnie ani razu
|
|
|
#3749 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój też nie zawalczył, nawet na szczerą rozmowę nie zasługuję. |
|
|
|
|
#3750 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, że boli. Ale za jakiś czas nie będzie. Obiecuje Wam. Teraz jak o tym myślę nie czuje nic. Może tylko mały żal.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.

Myślicie, że mi powoli już przechodzi?
A dlaczego aż do teraz? Bo weszłam na facebooka i złośliwie - mimo że wywaliłam go z obserwowanych - zobaczyłam jego profilówkę w tych znajomych (niby losowych 

To takie przykre usłyszeć od kogoś kto jest dla Ciebie całym światem, że już Cię nie kocha...
.

Tym bardziej, że jak widzę, jesteśmy w bardzo podobnej sytuacji. A poza tym potrzebuję jakiegoś kontaktu z ludźmi i w ogóle.