Mamusie styczniowe 2016, cz. VII - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-07, 09:47   #3721
iola14
Rozeznanie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
kinga wszystkiego najlepszego

Dzisiaj mogę się ładnie ubrać, umalować. Normalnie czad Chyba aż pazurki nowe zrobię z wrażenia Mamy wigilię pracowniczą. Ciekawe ile wysiedzę
Baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez kamilka Pokaż wiadomość
Nowe fotki w albumie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Śliczna dziewczynka

Dzisiaj trzeci dzień oczekiwania na kuriera Jak mi znowu powie, że nie dał rady do mnie przyjechać to się wścieknę Przecież ja nie mieszkam na końcu świata a i zamówienie ze smyka ma przyjść wrzucę potem fotki
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 09:49   #3722
czarnulax
Zakorzenienie

Mnie się w oddziale w DE podobało jak przed wigilią szef (naszego oddziału, nie wiem jak w innych) zapraszał wszystkich na grzańca zamiast rytualnej porannej kawki/herbatki Przy okazji było to dla mnie mega zaskoczeniem, że w ciągu dnia pracy robią coś takiego.
Stary 2015-12-07, 09:52   #3723
iola14
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lune1992 Pokaż wiadomość
Hejka witam się w 36 tc jutro wizyta

Nadrabiam was na bierząco ale od tej męczącej soboty nie dałam rady usiedzieć długo na kompie. Już nie moge sie doczekac az dostane nowy telefon na gwiazdkę
A mąż się zorientował że chce mu kupić szczoteczkę elekrtyczną
Ja mam jako oświetlenie cotton balls z biedronki wisi nad łóżeczkiem i mam małą lampkę nocną.
Wczoraj miałam mega dół, ryczałam, nie dało się mnie pocieszyć w żaden sposób. Tak miałam od soboty. Nawet wczoraj pojechaliśmy do CCC żebym sobie buty jakieś wybrała i NIC nie kupiłam choć wiele było ładnych. To do mnie nie podobne.
Stwierdziłam że i tak będe źle wyglądać.
Strasznie mnie to frustruje że troche pochodzę i musze sie zatrzymywać bo twardnieje brzuch, jest taki ogromny.
I czuje jak ludzie sie na mnie gapią, że jestem taka szczupła a tu taka bania na brzuchu, widze jak sie gapia i komentują

Mąż mówi że się gapią bo jestem piękna i mi zazdroszczą hehe
Za to byłam w aptece, kupiłam wiesiołek i herbate z liści malin
Gratulację kolejnego tygodnia Teraz już chyba każda z nas będzie sfrustrowana, że nie da się być tak samo aktywną jak wcześniej Mąż ma rację ja się zawsze zachwycam kobietami, którym tylko brzuszek wystaje Mnie tam zawsze najwięcej przybywa w biodrach i tyłku Trzymaj się
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 09:57   #3724
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iola14 Pokaż wiadomość
Gratulację kolejnego tygodnia Teraz już chyba każda z nas będzie sfrustrowana, że nie da się być tak samo aktywną jak wcześniej Mąż ma rację ja się zawsze zachwycam kobietami, którym tylko brzuszek wystaje Mnie tam zawsze najwięcej przybywa w biodrach i tyłku Trzymaj się
Dziekuje za pocieszenie
Dzisiaj jeszcze taka pochmurna pogoda, mysle jak to sobie humor poprawic
lune1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 09:57   #3725
hariett
Zadomowienie

Dziewczyny dziękuję, choć ta aplikacja liczy 40 tc jako caly tydzien wiec zostaly do pierwszej daty z om jeszcze te trzy tygodnie

Jaa. Pisałam że się położyłam... Teraz się zbudziłam a gdzieś piszczy pies. Kurcze chyba sąsiedzi postanowili zrobić dzieciakom prezent i mają psa... Z tym że go chyba zamknęli w pokoju nad naszą przyszłą sypialnią i pokojem młodego i obok naszego górnego pokoju i słychać jakby piszczał u nas... No teraz to już nam wygłuszenie potrzebnejest bankowo, razem z sufitem jakby nie wystarczyło że ich samych słychać aż za dobrze jak mają dzień krzyczenia na siebie...

hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 10:15   #3726
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

cześć wam. Weekend jednak spędziłam stricte z rodziną i mężem, więc nawet nie miałam okazji Was nadrobić.a mam jakieś 700 postów

Mam tylko nadzieję że wszystko ok u kazdej z Was.

My wczoraj z okazji mikołajek zamówiliśmy sobie sushi. Takie specjalne dla ciężarnej -krojone na osobnych deskach i zapieczone by uniknąć zarażenia toksoplazmoza. Dostałam też sałatkę z wodorostów - mój hicior teraz będę wysyłać męża albo mamę by czasem ją dla mnie przywieźli (sushi jest 3minuty od pracy mojej mamy i jakieś 10 od naszego mieszkania).

Ja juz w końcu nie wiem jaki mam tydzień. Chyba 33 i coś. Ale nie mam pewności bo każdy gin mówi mi troche co innego. W zależności od usg i tego czy patrzą po dacie OM.

Zaraz się biorę za dokończenie książki naturalny poród. A Wy co na dziś planujecie?

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Dziekuje za pocieszenie

Dzisiaj jeszcze taka pochmurna pogoda, mysle jak to sobie humor poprawic

Hej lune, ja się czuję podobnie. Także ten...tez wczoraj mąż chciał (tzn rzucił pomysł bo nie chciał) zabrać mnie do tkmaxx na zakupy. Bardzo chciałam ale nie dalam rady nawet chodzić po mieszkaniu, więc odpuściłam w więzieniu własnego ciała...
Stary 2015-12-07, 10:15   #3727
mojakaren
Zakorzenienie

pietrusiowata dziękuję za rady!
Mój TŻ w sumie dosyć się zna na robieniu zdjęć, już kiedyś byłam jego modelką jak mial projekt na zajęcia Tylko jakoś ciężko nam się zmotywować żeby w końcu wziąć ten aparat i pofocić :P

lune tez myślę, że Twój mąż ma rację - ludzie zawsze się gapią, ale wększość to z zazdrością
Najbardziej mnie wkurza w sklepach i w kolejce - wszyscy obczają z góry na dół, ale żeby ktoś zaproponowal pierwszeństwo to juz po co :/

My dzisiaj zaczynamy 33tc a Młody dalej z główką w górze...
Byłam w Biedrze i mam do kolekcji białe CB

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-07, 10:21   #3728
malavita
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez niunia_leyla Pokaż wiadomość
A dziewczyny miałam wam pisać strasznie zawiodłam się na 2 rzeczach z hubiwordu pierwsza to pieluszki muslinowe z canpolu (19,9 za trzy sztuki cena podobnie wychodzi jak w ikei ale te z ikei są bardziej miesiste te z canpolu prawie tetra struktura przypominają) a druga to ochraniacze na materac są mniejsze od materacy a wymiary niby na nie. Za to mogę pochwalić pieluchy tetrowe jedno kolorowe delux wzięłam zieloną i niebieską są z tych grubszych i właśnie bardziej miesiste niż te muslinowe
zamawiałaś coś jeszcze?
Chciałabym skompletować całą wyprawkę (z tego co mają) min. pieluchy tetra, flanela, pościel (polecacie czy nie? ), wypełnienie do pościeli, przewijak, rożek i inne... zamawiał ktoś jeszcze u nich ?
ma któraś z Was poduszkę do karmienia?
malavita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 10:22   #3729
kinga1701
Zakorzenienie

Co do cotton ballas jak były ostatnio w biedronce to pamiętam że też kilka dziewczyn kupiło, świeciłyście je już tak dłużej ? Zastanawiam się ile bateria wytrzymuje. Ja mam na święta światełka na oknie na baterie i w nich bateria wytrzymuje 3 dni może, przecież to zgłupieć idzie z ich wymianą.
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 10:24   #3730
viki1988
Zakorzenienie

Hej dziewczyny zaraz sie zbieram żeby zrobić ten posiew moczu ale coś czuje że raczej coś mi tam wyjdzie

Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość
Ja zamiast śniadanka jem gwiazdki MilkyWay.
Ja zaraz będę jeść pizze nie ma to jak zdrowa dieta w ciąży

Kinga, wszystkiego najlepszego, jak już ktoś życzył - bezbolesnego rozwiązania

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Co do cotton ballas jak były ostatnio w biedronce to pamiętam że też kilka dziewczyn kupiło, świeciłyście je już tak dłużej ? Zastanawiam się ile bateria wytrzymuje. Ja mam na święta światełka na oknie na baterie i w nich bateria wytrzymuje 3 dni może, przecież to zgłupieć idzie z ich wymianą.
A te cotton ballsy to podświetlane sa? a jak to wyprać potem?
Stary 2015-12-07, 10:26   #3731
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Kinga ja również dokładam się do życzeń :-* spokojnego, szybkiego porodu, grzecznego dziecia i wszystkiego co najlepsze dla Ciebie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-07, 10:28   #3732
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Gratki nowych tygodni

Czarnula to jak się już tak pięknie odpicujesz to możesz się nam pokazac
Udanej imprezy

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 10:28   #3733
mojakaren
Zakorzenienie

kinga ja kupiłam wtedy za pierwszym razem w Biedrze cb i od tej pory mam baterie, ale fakt, że raczej nie świecą ciurkiem przez parę godzin tylko tak je włączam od czasu do czasu

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
yy, ale że jak prać?

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 10:30   #3734
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość

Kinga, wszystkiego naelepszego, jak już ktoś życzył - bezbolesnego rozwiązania

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Dziękuje za życzenia

Normalnie to te kulki są osobno i kabel ze światełkami osobno i samemu się montuje, więc i demontażem pewnie nie ma problemu. Wkłada się jak na zdjęciu.

Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
Kinga ja również dokładam się do życzeń :-* spokojnego, szybkiego porodu, grzecznego dziecia i wszystkiego co najlepsze dla Ciebie.
Dziękuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cottonove-love-monta-06.jpg (42,3 KB, 7 załadowań)
Stary 2015-12-07, 10:31   #3735
hariett
Zadomowienie

Viki tego sie nie pierze, tylko czysci sucha szmatka w srodku masz ledy.

Kinga ja te swoje robione na chinskich swiatelkach swiecilam i dosyc dlugi mi wytrzymuja. Ale z biedronkowymi nie mam doswiadczenia.

Ten pies zwariuje... To jest szczeniak, jak on tak bedzie piszczal od rana do poludnia to zamiast na porodowke trafie na oddzial psychiatryczny biedny ten pies. Tż jak się dowiedział to pochwalił przemyślany prezent na mikołajki

Stary 2015-12-07, 10:35   #3736
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Lune, to hormony, pomyśl, że jeszcze ok miesiąca (?) i będzie lepiej (z wygladem, nie z hormonami )

Hariett, jak mieszkaliśmy w poprzednim mieszkaniu , pod nami ludzie mieli spaniela, który wył prawie cały dzień, kiedy ich nie było - jak tylko wychodzili z domu do pracy to zaczynał, i tak z przerwami do ich powrotu. Kiedyś zaczął chyba o 4:00 czy 5:00 rano... W sumie szkoda psa, ale upierdliwe to było. Normalnie to my też w tym czasie bylismy w pracy, ale jak np któreś z nasz chorowało i zostawało w domu, miało ochotę się wyspać, to masakra była.

A u mnie mąż złapał jakieś przeziębienie, byliśmy wczoraj na spacerze nad zalewem, i wiało bardzo. Ja się ubrałam ciepło a on trochę zmarzł i już go dzisiaj gardło boli Mam nadzieję, że ja znowu tego nie złapię.

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 10:36   #3737
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
yy, ale że jak prać?
Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Viki tego sie nie pierze, tylko czysci sucha szmatka w srodku masz ledy.
Ej no ja tam nie wiem ale wyobrażam sobie że musi na tym nieźle kurz osiadać i też dostawać sie do środka, wiec takie czyszczenie samą szmatką da radę?
Cytat:
Normalnie to te kulki są osobno i kabel ze światełkami osobno i samemu się montuje, więc i demontażem pewnie nie ma problemu. Wkłada się jak na zdjęciu.
No to trochę mi rozjaśniłaś
Stary 2015-12-07, 10:38   #3738
niunia_leyla
Rozeznanie

Cytat:
Ja kupiłam właśnie jak były poprzednio jeszcze ich nie świeciłam długo, jak się baterie wyczerpią to o akumulatorkach myślałam a opcja nr 2 to tata-kombinator przerobi mi je na takie do gniazdka, niezły w kombinowaniu jest jak mi dawno temu wysiadł keyboard to mi naprawił używając zasilacz od commodore i działa po dziś dzień a z 20 lat ma

Cytat:
Napisane przez malavita Pokaż wiadomość
zamawiałaś coś jeszcze?
Chciałabym skompletować całą wyprawkę (z tego co mają) min. pieluchy tetra, flanela, pościel (polecacie czy nie? ), wypełnienie do pościeli, przewijak, rożek i inne... zamawiał ktoś jeszcze u nich ?
ma któraś z Was poduszkę do karmienia?
od nich jeszcze tylko pieluchy różnego rodzaju, klips do smoczka, i podkład do przewijania taki do torby te rzeczy były ok

[QUOTE=viki1988;53718024
Ja zaraz będę jeść pizze nie ma to jak zdrowa dieta w ciąży

A te cotton ballsy to podświetlane sa? a jak to wyprać potem? [/QUOTE]

My wczoraj na Mikołajki na pizze do Włocha poszliśmy, pyszna była ale że to na naszej ulicy to spacerkiem poszliśmy i po jedzeniu ledwo doczłapałam do domu

O nawet nie pomyślałam o praniu lampek, nie da się raczej no może troszkę z wierzchu przeczyścić
Stary 2015-12-07, 10:39   #3739
hariett
Zadomowienie

Viki jest jeszcze odkurzacz

Ruda czyli jemu tak może zostać na stałe? ja pierdziele, kota sobie nie mogli wziac czy co...

Stary 2015-12-07, 10:39   #3740
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
no co Ty chociaż jak jedziemy na tą w DE, to dostajemy płytę z niemieckimi kolędami
Mają gest

Cytat:
Hejka witam się w 36 tc jutro wizyta

Nadrabiam was na bierząco ale od tej męczącej soboty nie dałam rady usiedzieć długo na kompie. Już nie moge sie doczekac az dostane nowy telefon na gwiazdkę
A mąż się zorientował że chce mu kupić szczoteczkę elekrtyczną
Ja mam jako oświetlenie cotton balls z biedronki wisi nad łóżeczkiem i mam małą lampkę nocną.
Wczoraj miałam mega dół, ryczałam, nie dało się mnie pocieszyć w żaden sposób. Tak miałam od soboty. Nawet wczoraj pojechaliśmy do CCC żebym sobie buty jakieś wybrała i NIC nie kupiłam choć wiele było ładnych. To do mnie nie podobne.
Stwierdziłam że i tak będe źle wyglądać.
Strasznie mnie to frustruje że troche pochodzę i musze sie zatrzymywać bo twardnieje brzuch, jest taki ogromny.
I czuje jak ludzie sie na mnie gapią, że jestem taka szczupła a tu taka bania na brzuchu, widze jak sie gapia i komentują
Mąż mówi że się gapią bo jestem piękna i mi zazdroszczą hehe

Za to byłam w aptece, kupiłam wiesiołek i herbate z liści malin

Czarna zazdroszcze Wigili w pracy, możesz wyjść sie rozerwać, moze bedzie cos dobrego do jedzonka
Kinga sto lat, spełnienia marzeń i ekspresowego porodu
Kamilka słodka Twoja malutka
Pietrusiowa piękny brzuszek
Mąż ma rację Jesteś śliczna, drobniutka i tylko brzuś Ci widać. Każdy chciałby tak w ciąży wyglądać

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
My dzisiaj zaczynamy 33tc a Młody dalej z główką w górze...
Byłam w Biedrze i mam do kolekcji białe CB
Gratki nowego tygodnia No i Cotton Balls'ów

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 10:39   #3741
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
Ja planuje włączać gdy będe karmic. Nawet bez swiecenia u mnie pięknie wyglądają. Mam niebiesko-białe.

Ja mam zamiar mieć zdjęcie przed i po brzuszka, potem z dzieckiem.
Już powiedziałam mężowi pokazałam w google jak ma to wyglądać i powiedział ze mi ładne zrobi
Stary 2015-12-07, 10:42   #3742
niepozorna
Zakorzenienie

Kamilka Martynka jest przesłodka Taki okruszek malutki
No i młodych gentlemanów też masz super!

Prostujemy zą
bki
Stary 2015-12-07, 10:43   #3743
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość

Mąż ma rację Jesteś śliczna, drobniutka i tylko brzuś Ci widać. Każdy chciałby tak w ciąży wyglądać

Dziekuję, może macie rację Powinnam sie przestac dołować, moze to moja pierwsza i ostatnia ciąża, kto wie
Stary 2015-12-07, 10:44   #3744
niunia_leyla
Rozeznanie

Co do prezentów świątecznych z pracy to Tż właśnie dzwonił bo zastanawiał się co wpisać w oświadczeniu socjalnym, oni kasę dostają w zależności od zarobków w domu na naszą 2 ok 500-700 zł powinien dostać, coś około tego w zeszłym roku było
Stary 2015-12-07, 10:47   #3745
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Co do prezentów świątecznych z pracy to Tż właśnie dzwonił bo zastanawiał się co wpisać w oświadczeniu socjalnym, oni kasę dostają w zależności od zarobków w domu na naszą 2 ok 500-700 zł powinien dostać, coś około tego w zeszłym roku było
No to ekstra Na pewno się przyda kaska dodatkowa

Lune jasne, że tak

Prostujemy zą
bki
Stary 2015-12-07, 10:50   #3746
kinga1701
Zakorzenienie

Właśnie, w sumie do tych na baterie można by kupić normalne lampki na kabel i podłączyć swoje, nie pomyślałam, i pewnie taniej by wyszło. Ale ja i tak już czekam na moje i doczekać się nie mogę bo to jeszcze tyle dni, a znajoma już mówiła, że do niej do domu doszły.

Też nie myślałam, żeby je prać, ale np chyba można by je wodą oblać pod prysznicem i nic by im się nie stało, oczywiście bez światełek.

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Dziekuję, może macie rację Powinnam sie przestac dołować, moze to moja pierwsza i ostatnia ciąża, kto wie
Lune jakie dołować, pamiętaj, że grudzień to magiczny czas, uśmiechu na twarzy o takiego od rana do wieczora.

Cytat:
Ale fajnie, już można coś za tą sumę kupić.
Stary 2015-12-07, 10:55   #3747
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Viki jest jeszcze odkurzacz

Ruda czyli jemu tak może zostać na stałe? ja pierdziele, kota sobie nie mogli wziac czy co...
może ale nie musi, jak jest jeszcze mały to pewnie z tego wyrośnie
można podobno psu zostawiać włączone cicho radio, żeby miał wrażenie, że nie jest sam w domu, a jak nie przejdzie to do behawiorysty po poradę
w moim domu rodzinnym u rodziców jest teraz czwarty pies z rzędu, i żaden nie piszczał ani nie wył jak zostawał sam w domu - także to nie jest aż takie powszechne

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 10:59   #3748
hariett
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
może ale nie musi, jak jest jeszcze mały to pewnie z tego wyrośnie
można podobno psu zostawiać włączone cicho radio, żeby miał wrażenie, że nie jest sam w domu, a jak nie przejdzie to do behawiorysty po poradę
w moim domu rodzinnym u rodziców jest teraz czwarty pies z rzędu, i żaden nie piszczał ani nie wył jak zostawał sam w domu - także to nie jest aż takie powszechne
Ja to bym mu i tv puściła, no ale to sąsiadów pies... Ale jest nadzieja że to może czyjś czy coś. Teraz chyba teściowa ich przyszła czy tam go wzięła na spacer, bo jest cicho. Może to jej pies? Błagam!!!

/Chyba stałam się permanentną marudą. Muszę się chyba wziąć i jechać gdziekolwiek.

Edytowane przez hariett
Czas edycji: 2015-12-07 o 11:03
Stary 2015-12-07, 11:07   #3749
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie, w sumie do tych na baterie można by kupić normalne lampki na kabel i podłączyć swoje, nie pomyślałam, i pewnie taniej by wyszło. Ale ja i tak już czekam na moje i doczekać się nie mogę bo to jeszcze tyle dni, a znajoma już mówiła, że do niej do domu doszły.

Też nie myślałam, żeby je prać, ale np chyba można by je wodą oblać pod prysznicem i nic by im się nie stało, oczywiście bez światełek.

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Lune jakie dołować, pamiętaj, że grudzień to magiczny czas, uśmiechu na twarzy o takiego od rana do wieczora.

Ale fajnie, już można coś za tą sumę kupić.
Właśnie czekam aż będzie stała choinka (marzę o śniegu) będzie tak świątecznie, uwielbiam ten okres przedświąteczny chociaz u mnie w domu zawsze było jakoś tak bez klimatu.
W tym roku jedziemy do rodziny męża, mówi że u nich jest ten klimat i jest fajnie, dużo ludzi
Kupię sobie jakąs sukienke ładna bo nic nie mam.
U mnie to tylko było w domu kolacja wigilijna, nawet opłatkiem sie nie dzieliliśmy zbytnio, tylko każdy w talerz, potem miałam góre zmywania z mamą i kolejne 2 dni obijania sie w domu.

Myśle że mnie tez zdołowało to ze mama do mnie dzwoniła i powiedziala ze moja siostra do mnie nie przyjedzie, bo jej sie nie chce ;/
Mowi ze jak sie dziecko urodzi to przyjada.
Ja tu taka sama siedze, nawet mnie nie odwiedza.
Jak moj brat byl w szpitalu to codziennie 150km do niego jezdzily, mama z siostrami.
Nie wiem nawet jak oni przyjada po porodzie skoro ojciec ma tylko auto a one z nim nie wsiądą.
Stary 2015-12-07, 11:09   #3750
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Mój pies też nie szalał jak zostawał w domu sam,ale to dlatego, że go się od małego nauczyło- najpierw był sam w pokoju, począwszy od 5 minut do 20 minut, a potem już w ogóle w domu. Zawsze wiedział, że wracamy i nawet jak zdarza się cały dzień bez rodziców teraz, to grzecznie czeka

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

LUNE, to jest bardzo bardzo przykre że strony siostry sama Ty nie jesteś dla niej na tyle dobrym powodem, by przyjechać, dopiero musi być atrakcja. ..

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości