|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - Sezon VII - Epizod Final Unboxing
Dziecko po 5,5 godzinach zaczeło ciumkać flanelke, wiec wziełam bidulke do karmienia. Bałam się, ze bedzie sie wkurzac przy karmieniu, bo piersi tak pełne, ze się z nich lało. A tu proszę- jadła pięknie, zero szarpania, zero zapowietrzenia! I... znów śpi na poduszce do karmienia
![]() Zostajemy dzis pierwszy raz same na noc. Biedna ta moja Mała, ja tak nie słysze jak mąż jej stękania. Choć pewnie właczy mi się czujka.
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3723 |
|
Wtajemniczenie
|
My dzisiaj wrocilysmy do mieszkania od moich rodziców...zobaczymy jak małż się będzie spisywał...znowu dopada mnie deprecha...płaczę...przy wyjeździe cala rodzinka płakała, a idę 15 minut spacerem dalej...
Podziwiam Was za te gotowanie...ja nie gotuje...nie umiem, a bym chciała, a teraz przy małej nie ma czasu, w dzień jest nieodkładalna...
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Kociak dziś od 8 rano nie spał, drzemał tylko po kilka minut. Domyślacie jakie na koniec były sceny...i to oczywiście u rodziców przy gościach, zamiast się z dobrej strony pokazać
|
|
|
|
#3725 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- No_doubt trzymam kciuki co by maz nie dal ciala |
|
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecko za chwilę konczy dwa miesiace (!!!) nie moge spac ze wzruszenia chlip chlip ❤ a ona jak nigdy zasnęła o 20 myslalam ze to na chwile nie na noc a ona spi do tej pory, a ja czekam az wstanie i zastanawiam sie czy jest sens sie teraz kłaść - gdybym tyle nie myslala to spalabym od 5 godzin
|
|
|
|
#3727 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Mia czekasz az szampan sam sie otworzy?
![]() Moja malizna nadal spi, szykuje sie kolejny rekord |
|
|
|
#3728 |
|
Raczkowanie
|
a mój mały obudził się po 4 godzinach, wypił pare łyków i zasnął, obudził sìę po paru minutach i znowu wypił kilka łyków i totalnie zaspany znowu zasnął. Odłożyłam go do łóżeczka i po kilku minutach się obudził i znow pociągną 2 łyki, cìagle wymyśla mi nowe atrakcje nocami
|
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
Maluch jak padł zmęczony po 21 tak spał do tej pory, jedzenia domagał się przez sen i padł dalej
![]() U mnie znowu coś nie halo z laktatorem, chyba te nowsze po prostu słabo ciągną. Kusi mnie sprzedać obydwa i kupić coś podwójnego. Gdybym wcześniej znalazła grupę kpi to pewnie od razu bym taki kupiła... |
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Nadaje z pierwszego samotnego bez mężowego karmienia. Udało się obudzić. Jednak zmieniam pampersy w nocy, jak są ciezkie. Jakoś tak myśle, ze sama nie chciałabym w tym spać. I karmie na siedząco. Na lezaco mi bardziej niewygodnie.
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
Bona spróbujemy z tym tuleniem. Mąż kapie, ja tylko asystuje i faktycznie wyjmuje ja tak, żeby nie zmoknac za bardzo
Chociaż wydaje mi się, że nie bez znaczenia jest fakt, że my ją kapiemy przed jedzeniem.Za tydzień mam obronę. Mam taką jedną kiecke, wiem od znajomych, że wyglądam w niej extra a w zasadzie wyglądałam, bo ostatnio miałam ja na sobie jakieś 6 lat temu :P Myślę sobie, w końcu schudłam, wiec pewnie wejdę w nią bez problemu. A gdzie tam, cycki za duże, tylek za duży, omg ja nie wiem jak ja byłam w stanie w nią kiedyś wejść i jeszcze wyglądać dobrze no i nie mam za bardzo co na siebie włożyć , a chciałam uniknąć zakupów z dzieckiem. Może czarne jeansy i biała bluzka
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Gingrer piersi i tylek to akurat większe sexowniejsze
|
|
#3733 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Obudzilam sie przerazona i z mokrym stanikiem ![]() A kupy nadal brak...siuskow w tej nocnej pieluszce tez niewiele. Kurde...kupa rozumiem, ale zeby sie nie posikac po pachy przez tyle godzin? |
|
|
|
#3734 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie nadrobi i kupę i siku, prawdopodobnie przy zmianie pampola ;D |
|
|
|
|
#3735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3736 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Mowicie ze jeszcze mnie obsiura od stop do glow?
Poki co wydaje ostre okrzyki bojowe. Opustoszyla obie piersi w 3 podejsciach. Jedna jeszcze troche twardawa. Jak w najblizszym czasie jej nie wtranzoli, to odciagne.Luzuje portasy i nie panikuje
|
|
|
|
#3737 |
|
Wtajemniczenie
|
Rose zazdraszczam takiego snu Twojej małej...
U mnie mała nad ranem płacze i prezy się przez sen...i puszcza baczki...
|
#3738 |
|
Zadomowienie
|
u nas sen od 21 do 7 ołłł jeeeeea!!!!😃a teraz bawic sie ;-) smieje sie ze az milo, krzyczy na zabawki 😀 wasze tez tak kloca sie z zabawkami? Emi ma bardzo cienka granice pomiedzy zabawa radoscia a wkur***niem nigdy tego nie moge wyczaic i potem tylko rece albo cyc na uspokojenie
|
#3739 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Moja jeszcze traktorzy teraz. Wtulila sie pod moja pache i ma odlot
![]() Druga noc z rzedu, gdzie spala takim ciagiem. Za to wczoraj prawie nie spala w dzien. Zobaczymy co bedzie dzis... Z gadaniem tez u nas podobnie. Kolo przewijaka ma swojego ulubionego misia w czerwonym kubraczku. Wszystko mu opowiada. Wszystko
|
|
|
|
#3740 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie noc masakra, przez przesunieta drzemke mala zasnela dopiero po polnocy.
Ja w nocy ledwo zylam, przez to zatrucie bylo mi tak slabo ze chodzilam przy scianie. TZ podawal mi Malutka tylko do karmienia na lozku bo balam sie ze ja upuszcze ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do innych obrazków chwilę pogada, ale wszystkie żale najlepiej wylać ślimakowi Za to teraz strasznie cieszył michę i dyskutował obserwując jak jem pizzę ![]() Za to ktoś mi sprzątnął sprzed nosa spectre 9, jeszcze na gwarancji wrrr... trudno, w sierpniu wpadnie trochę extra kasy to najwyżej kupię nówkę. Edytowane przez pluszowy_kot Czas edycji: 2016-07-10 o 08:53 |
|
|
|
|
#3742 |
|
Zadomowienie
|
kocie ja mam podwójna medele, jest całkiem spoko. Kupiłam uzywany za 380
Aczkowiek drugi raz chyba kupiłabym Amede, ma więcej regulacji.
|
|
|
|
#3743 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Trochę rozrabiam mąki z zimną wodą, wlewam do wrzącej wody i masz kisiel :P I później do wanienki
|
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, niby tak, może tak zostać ale mam wrażenie, że kiedyś byłam bardziej hmmm zwarta i skondensowana
![]() A moja dzisiaj postanowiła wstać o 1:56. Starałam się ją udobruchac smokiem, ale to dało mi tylko 15 minut przewagi :P ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Jak wózek stoi za długo w miejscu to urwis się budzi i marudzi, jak jest w ruchu to śpi. Jak jej wytłumaczyć, że ziemia cały czas się kręci razem z tym wózkiem?! Mama chce sobie usiąść na ławce i książkę poczytać!
|
|
#3745 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gdy się przebudza to trzymam mu smoczka w dziobie i bujam szybko wózek góra-dół i przewažnie zasypia. I zauważyłam że rzadziej się przebudza jak ma gondolę zasłoniętą pieluchą, światło dzienne go razi...
|
|
|
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3747 |
|
Raczkowanie
|
to ty 6 godzin dziennie maszerujesz?! ja bym padła ze zmęczenia
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
️Co za noc. ![]() Pobudka o 1 zasnal o 2 potem pobudka o 3, 4, 5, 6, 8, 10. Ha nikt mnie nie przebije i mam miejsce 1 chyba ze mam godnego rywala ktory tez jest dzis zooombiiie. ![]() ![]() Ps. A dzis mamy gosci...
|
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zasadzam na spectre 9, bo ma fajny, mały silniczek - nawet wsadzić do kieszeni można. A medeli się już boję, jak jeden lovi był w naprawie to używałam mini electric. Ja pierdykam, jak to bolało! Na najniższym poziomie syczałam a sutki miałam zmasakrowane, ledwo wytrzymywałam 20 minut...
|
|
|
|
#3750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co ja zrobilam zle, ze moje dziecka tak nie spi?? Roses, no zazdraszczam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

TEN dzień: 09.08.2014

, a chciałam uniknąć zakupów z dzieckiem. Może czarne jeansy i biała bluzka
Obudzilam sie przerazona i z mokrym stanikiem 

gdy się przebudza to trzymam mu smoczka w dziobie i bujam szybko wózek góra-dół i przewažnie zasypia. I zauważyłam że rzadziej się przebudza jak ma gondolę zasłoniętą pieluchą, światło dzienne go razi...
️