Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-11, 15:57   #3751
aliccia
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez Ta jedyna Pokaż wiadomość
Postaram się dziś wieczorem, bo będę mieć trochę czasu. Ja to zrobiłam w formie pergaminu, na górze napisałam ładny cytat. Na środku "Kocham Cię...". I pisałam dalej że za....,ponieważ...., bo.... itp.
Jeśli Was to interesuję to wrzucę.

Daje co pamiętam.
...za Twoją bliskość.
...za każde Twoje spojrzenie. (..)
Bardzo Ci dziękuje Trochę mi się przydało

Dziewczyny, jaki macie pomysł odnośnie tych karteczek/bilecików doczepianych do cukierków, muffinek itp własnie z tymi powodami ażeby one przetrwały i TŻ mógł je jakoś przechować już po zjedzeniu tych słodkości? Albo jaki inny sposób zrealizowania tych powodów w innej formie?
Jeśli będą i tak doczepiane przynajmniej tak planuje u mnie wstążeczką to można dorobić/dokupić takie kółeczko jak do breloków są żeby później je wszystkie do tego doczepić. Nie chce żeby ta praca poszła od razu do kosza bo mam pewien odnośnie ich ozdoby troche kosztowny choć nie wiem czy wypali. Co myślicie?
aliccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 16:05   #3752
AneczkaBee
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Ja nie wiem co wymyslec dla mojej matki chrzestnej, bedzie miala 50 niedlugo : / macie jakies pomysly? : )
AneczkaBee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-11, 16:10   #3753
sabbatha
Zakorzenienie

http://toys4boys.pl/Drewniana-kartka...-item1389.html o takie cos kup jak chcesz zeby bylo przechowane;d

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-12, 07:58   #3754
wkroplideszczu
Rozeznanie

GG do wkroplideszczu Send a message via Skype™ to wkroplideszczu

Cytat:
Postaram się dziś wieczorem, bo będę mieć trochę czasu. Ja to zrobiłam w formie pergaminu, na górze napisałam ładny cytat. Na środku "Kocham Cię...". I pisałam dalej że za....,ponieważ...., bo.... itp.
Jeśli Was to interesuję to wrzucę.

Daje co pamiętam.
...za Twoją bliskość.
...za każde Twoje spojrzenie.(...)
Hej Mój TŻ ma 21 urodziny 16 czerwca, kupiłam mu świetną książkę związaną z jego pasją - motocyklem, ale chciałam mu dac coś jeszcze, coś bardzo osobistego tylko nie miałam pomysłu Ale wpadłam tu do wątku i bardzo mi się spodobał ten pomysł Wrzucisz resztę swoich powodów? Ja oczywiście sama swoje napiszę (i też mogę wrzucić jakby któraś chciała) ale może coś jeszcze zgapię

Apropo, macie może jakiś fajny pomysł na zaskakującą dedykację do tej książki? Jej tytuł to "motocyklista doskonały", chciałam żeby była dowcipna ale jednocześnie pokazywała troche moje uczucia do niego. Myslałam że może:
"Życzę Ci żebyś był doskonałym motocyklistą, tak jak jesteś doskonałym facetem i przyjacielem...
... i żeby Twoja jazda była równie doskonała co nasza "jazda"... "
Coś w ten deseń, ale nie jestem do końca przekonana Pomożecie?

69 -> 68 -> 67 -> 66 -> 65 -> 64 -> 63 -> 62 -> 61 -> 60 -> 59 -> 58
wkroplideszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-12, 09:18   #3755
Ta jedyna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AneczkaBee Pokaż wiadomość
Ja nie wiem co wymyslec dla mojej matki chrzestnej, bedzie miala 50 niedlugo : / macie jakies pomysly? : )
Aneczko to jest wątek dotyczący TŻta.Powinnaś odwiedzić spis wątków prezentowych i tam poszukać. O tutaj ---->http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335144

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

wkroplideszczu ta dedykacja, którą wymyśliłaś jest świetna.! A powody oczywiście wrzucę tylko znajdę ten zeszyt gdzie je zapisane miałam.

A ja mam pytanie. Mój TŻ w najbliższym czasie zdaje na prawo jazdy. Myślałam żeby coś mu dać. Ale coś drobnego i zrobionego samemu, bo obecnie nie jestem przy kasie, bo wydałam ją ostatnio na rocznicowy prezent. Jak myślicie co mogłabym zrobić dla niego sama? Nie najgorzej mi idzie realizowanie moich twórczych pomysłów, ale niestety w tej chwili jakoś mi ich brak. Macie jakiś pomysł?

Edytowane przez Ta jedyna
Czas edycji: 2009-06-12 o 09:19
Ta jedyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-12, 11:11   #3756
wkroplideszczu
Rozeznanie

GG do wkroplideszczu Send a message via Skype™ to wkroplideszczu

Może zrób mu brelok do kluczy, nie jakieś serduszko tylko np coś drobnego, co może mu się skojarzyć z jakąś zabawną lub miłą sytuacją która Was razem spotkała, z jakimś wspólnym wspomnieniem, taki symbol jakieś zwierzątko, miniaturke przedmiotu

69 -> 68 -> 67 -> 66 -> 65 -> 64 -> 63 -> 62 -> 61 -> 60 -> 59 -> 58
wkroplideszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-12, 11:19   #3757
watashi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wkroplideszczu Pokaż wiadomość
Może zrób mu brelok do kluczy, nie jakieś serduszko tylko np coś drobnego, co może mu się skojarzyć z jakąś zabawną lub miłą sytuacją która Was razem spotkała, z jakimś wspólnym wspomnieniem, taki symbol jakieś zwierzątko, miniaturke przedmiotu
Świetny pomysł a może właśnie miniaturkę samochodu skoro to ma być na zdanie prawka A jeśli po zdaniu prawka(trzymam kciuki bo to ejszcze przede mną jest ) to możesz póżniej np jakoś po drugiej stronei czy na spodzie(nie wiem jak by to miało wyglądać czy płaska czy 3D) możesz podpisać datę zdania będzie miał pamiątkę

Edytowane przez watashi
Czas edycji: 2009-06-12 o 11:31
watashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-12, 11:20   #3758
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aneczko to jest wątek dotyczący TŻta.Powinnaś odwiedzić spis wątków prezentowych i tam poszukać. O tutaj ---->http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335144

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

wkroplideszczu ta dedykacja, którą wymyśliłaś jest świetna.! A powody oczywiście wrzucę tylko znajdę ten zeszyt gdzie je zapisane miałam.

A ja mam pytanie. Mój TŻ w najbliższym czasie zdaje na prawo jazdy. Myślałam żeby coś mu dać. Ale coś drobnego i zrobionego samemu, bo obecnie nie jestem przy kasie, bo wydałam ją ostatnio na rocznicowy prezent. Jak myślicie co mogłabym zrobić dla niego sama? Nie najgorzej mi idzie realizowanie moich twórczych pomysłów, ale niestety w tej chwili jakoś mi ich brak. Macie jakiś pomysł?
A może kup taki brelok http://www.e-kukartka.pl/breloki-c-5...page=1&sort=1a ?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-12, 11:27   #3759
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aliccia Pokaż wiadomość
Witam rzesze wizażanek Mój pierwszy wpis więc proszę o wyrozumiałość
Przebrnęłam bardzo szczegółowo przez wszystkie 124 strony Waszym rozterek prezentowych/ pomysłów i jestem pod ogromnym wrażeniem Oczywiście te ciekawsze a jest ich mnóstwo spisałam i wykorzystam w niedalekiej przyszłości.
Chyba nie robiłabym tego bez powodu..
Otóż.. 22 czerwca mam ze swoich TŻ I rocznice- wypada to w poniedziałek trochę mi to nie na ręke gdy Mój pracuje do 18 więc u mnie mógłby się pojawić nie wcześniej niż koło 18.30.. jest wieczór.. mam swój pokój a niewykluczone, że rodzice będą w domu więc niestety klimatyczne wykorzyatanie łazienki do zmysłowej kąpieli/prysznicu odpada. Co najwyżej kolacja podana u mnie. Co oprócz kilku świeczek (uważam, że większa ilość pozbawia Tego klimatu) przygotować w pokoju? Może jakieś czerwone przykrywki albo świeczniki które sprawiałyby, że światło będzie czerwone gdzieś dorwe.. Oprócz tego myślałam o nowej sexi bieliźnie w której mnie jeszcze nie widział iii... tu wątek mi się urywa.
Co myślicie o zakupie jakiejś gry erotycznej? Jeśli macie swoje sprawdzone typy bardzo proszę o sugestie (gra Rozkosz odpada- gorszej tandety w życiu nie widziałam:-| odradzam nie kupujcie!)
Skoro to wątek prezentowy to dla jasności powyżej również będzie pewną jego formą.

Jako o osobistym podziękowaniu/podarunku to zrobię:
-coś w formie 7kopert na każdy dzień tygodnia. Jeśli macie pomysły co w nie umieścić chętnie poczytam
lub mase cukierków/żelek/babeczek z karteczkami dlaczego go kocham i tu znów następuje problem.. wiem nie musi być podanych 100 powodów bo nie wiem czy sama tyle wymyśle- podzielicie się swoimi? zapewne mamy co poniektóre wspólne z których nie zdajemy sobie sprawe..
Widziałam również te kuponiki z jego "życzeniami" które mamy spełnić za ok 20zł, może też warto?(była o nich mowa też z własnoręcznym zrobieniem czegoś takiego ale oczywiście pomysły na te życzenia się urywają..

Kolejna prośba : chce mu dać poduszke bo takiej porządnej (pierzastej bo o taką mi chodzi nie mówie o tych silikonowych)nie posiada- nie koniecznie na tą rocznice choć nie wykluczone jeśli pomogłybyście mi wpaśc na ciekawy pomysł. Żeby nie było, że tak z pustymi rękami przychodzę pomyślałam że można by na niekoniecznie białym tle poduszki naszyć/ nakleić/ zaprasować/wydrukować jakby kartke z kalendarza z naszą datą muśniętą jakby wokoło odbitymi ustami pomalowanymi czerwoną szminką/farbą lub jakby widok/jego rąbek całego miesiąca z podobnie zaznaczoną datą. Co myślicie? A jak nie to jakie macie propozycje żeby uozdobić poduszkę na której będzie spał a nie będzie służyła tylko jako element dekoracyjny. Widziałam te w stylu http://www.pasage.pl/Poduszka_dekora...hanie-643.html może jakiś inny napis?Chyba, że przekonacie mnie, że te napisy są baardzo trafione

Przepraszam, że tak się rozpisałam, mogłabym tak jeszcze długo straszna gaduła ze mnie. Chętnie podyskutuje, wymienie się swoimi pomysłami.
Pozdrawiam Gorrrąco
Zawsze mozesz wieczorem po pracy zabrac go w urocze miejsce i poogladac zachod slonca. Wziac szampana, truskaweczki i hejaa Bo ciezko jest zoorganzowac cos untymnego, gdy rodzice sa za sciana....
A potem mozecie pojsc do domu i zjesc kolalcje.
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-12, 14:36   #3760
Ta jedyna
Rozeznanie

Dziewczyny jesteście kochane.! Uznałam że zrobię dla niego ten breloczek w kształcie samochodu. A jeśli uda się mu zdać (mam wielką nadzieję że tak!) to wykombinuje coś z tą datą.
Stary 2009-06-12, 17:49   #3761
przekora
Zadomowienie

Dziewczyny, POMOCY!

Cholera, myślałam, że w robieniu prezentów jestem dobra, ale w tym przypadku potrzebuję zbiorowej opini A mianowcie, chodzi o 24 urodziny kolegi. Problem w tym, że z tym kolegą świetnie się dogadujemy, mogłabym nawet rzec, że planujemy w bardzo bliskiej przyszłości spróbować razem spędzać więcej czasu.

Na jego urodziny jesteśmy umówieni na randkę i tu pojawia się moje pytania: znamy się naprawdę krótko, ale oboje od samego początku się polubiliśmy. To będzie nasza jedna z pierwszych randek i nie wiem za bardzo co mogłabym mu kupić - naprawdę. Nie znam go na tyle by stwierdzić co by mu się spodobało lub na co muszę uważać.

Macie jakieś pomysły na takie nic niesugerujące drobiazgi dzięki, którym nasz randka będzie udana, a i Jemu sprawię radość ?

każdy ma swoje zdanie - licz się z tym
każdy ma swój gust - pamiętaj

dziękuję

Patrycja - miło mi
przekora jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-12, 17:54   #3762
sabbatha
Zakorzenienie

szukaj na toys4boys.pl tam zawsze cos smiesznego sie znajdzie ;]

Stary 2009-06-12, 19:34   #3763
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez przekora Pokaż wiadomość
Dziewczyny, POMOCY!

Cholera, myślałam, że w robieniu prezentów jestem dobra, ale w tym przypadku potrzebuję zbiorowej opini A mianowcie, chodzi o 24 urodziny kolegi. Problem w tym, że z tym kolegą świetnie się dogadujemy, mogłabym nawet rzec, że planujemy w bardzo bliskiej przyszłości spróbować razem spędzać więcej czasu.

Na jego urodziny jesteśmy umówieni na randkę i tu pojawia się moje pytania: znamy się naprawdę krótko, ale oboje od samego początku się polubiliśmy. To będzie nasza jedna z pierwszych randek i nie wiem za bardzo co mogłabym mu kupić - naprawdę. Nie znam go na tyle by stwierdzić co by mu się spodobało lub na co muszę uważać.

Macie jakieś pomysły na takie nic niesugerujące drobiazgi dzięki, którym nasz randka będzie udana, a i Jemu sprawię radość ?

Może dwa bilety do kina?
Stary 2009-06-13, 12:46   #3764
aliccia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez przekora Pokaż wiadomość
Dziewczyny, POMOCY!

Może w ramach prezentu zafunduj wspólny wypad na kręgle(wcześniej zarezerwuj tor)/na sqash'a lub coś w tym stylu- może to mało romantyczne ale co najważniejsze możecie się dobrze bawić Do tego urodzinowa kartka na poziomie.
Jak coś mi jeszcze wpadnie to dam znaka. A na kiedy to potrzebujesz?
Stary 2009-06-14, 21:21   #3765
kasiek1122
Zakorzenienie

21 urodziny, prezent dla niego

Witajcie, od kilku tygodni myślę nad wyjątkowym prezentem dla swojego Tż. Kończy pod koniec czerwca 21 lat i bardzo bym chciała, żeby dostał ode mnie coś co sobie zapamięta na lata. Nie chcę żeby to było banalne o czym zaraz zapomni..
Jesteśmy razem kilka lat i lista prezentów powoli się kończy

nie chcę mu kupować perfum, kosmetyków, ubrań, książek, biżuterii..

myślałam o tym, żeby coś zorganizować, ale tak naprawdę nie wiem co..

mam nadzieję, że podsuniecie mi jakiś pomysł

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-14, 23:59   #3766
Axunia
Zadomowienie

Dot.: 21 urodziny, prezent dla niego

Najlepszym prezentem urodzinowym dla faceta będziesz TY
Przygotuj jakąś smaczną kolację, z dobrym winem, przy blasku świec i z nastrojową muzyką. Ubierz się w coś sexi to facet w ogóle już odleci na sam twój widok
Pozdrawiam

Szukam książek może masz?
klik
Axunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 00:47   #3767
Stokrotka1990
Raczkowanie

Witajcie `W temacie znalazłam parę wiadomości odnośnie prezentu, który chcę podarować mojemu ukochanemu na urodziny-od dawna myślę o zegarku. Mam tylko mały problem. Mój TŻ ma już zegarek, taki sportowy, ze stoperem, wodoszczelny, ale jest już dość zniszczony. Pragnę znaleźć mu nowy, najchętniej jakiś bardziej elegancki, ale TŻ jest sportowcem-sprinterem i boję się, że z racji swojego hobby i tak częściej będzie korzystał ze starego... dlatego mam pytanie: sprezentować mu elegancki zegarek, tóry być może będzie zakładał tylko okazjonalnie czy szukać jakiejś opcji z stoperem? Może jesteście w stanie mi polecić jakieś modele do 150 zł (skromne fundusze uczennicy)? Z góry dziękuję za wszelkie rady.

P.S. A może zegarek to zły pomysł? Macie jakieś inne pomysły na taki solidny i praktycczny prezent?
Stary 2009-06-15, 09:25   #3768
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny,chcę dołączyć do prezentu dla TŻ talony na jakieś seksi niespodzianki,ale nie mam pomysłów Bita śmietana,striptiz,niespod zianka (mam w zanadrzu gorset ),jakieś jeszcze pomysły?
Stary 2009-06-15, 11:45   #3769
aliccia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny,chcę dołączyć do prezentu dla TŻ talony na jakieś seksi niespodzianki,ale nie mam pomysłów Bita śmietana,striptiz,niespod zianka (mam w zanadrzu gorset ),jakieś jeszcze pomysły?
Hmmm.. Jego ulubione pieszczoty, szybki numerek w nietypowym miejscu(?) tylko wcześniej musisz nad nim pomyśleć, zmysłowy wspólny prysznic/kąpiel- aranżacja łazienki obowiązkowa, jeden zostaw pusty aby sam wg życzenia na nim zapisał co chciałby 'dostać' a Ty na realizacje/przygotowanie po jego otrzymaniu będziesz mieć np 1dzień/wieczór, jeśli jeszcze nie używaliście to może kup kajdanki niby troche oklepane ale element zaskoczenia jest a na talonie napisz Cała Twoja iii jakąś opaske na oczy- można wykorzystać szeroką wstążke(oczywiście dla niego) i napisać 'Czego oczy nie widzą..." i w tym momencie zdaj się na swoją inwencje twórczą- piórka, drapaczki, pędzelki, korale itp itd z pewnością będą przydatne
Takie Ci się przydadzą?
Stary 2009-06-15, 14:27   #3770
bajka83
Przyczajenie

hej dziewczyny
ja mam problem co fajnego kupic , wymyśleć na 1 rocznice ślubu, moze macie jakis ciekawy , odmienny pomysł............
prosze o podpowiedź i z góry dziekuje
bajka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 15:00   #3771
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aliccia Pokaż wiadomość
Hmmm.. Jego ulubione pieszczoty, szybki numerek w nietypowym miejscu(?) tylko wcześniej musisz nad nim pomyśleć, zmysłowy wspólny prysznic/kąpiel- aranżacja łazienki obowiązkowa, jeden zostaw pusty aby sam wg życzenia na nim zapisał co chciałby 'dostać' a Ty na realizacje/przygotowanie po jego otrzymaniu będziesz mieć np 1dzień/wieczór, jeśli jeszcze nie używaliście to może kup kajdanki niby troche oklepane ale element zaskoczenia jest a na talonie napisz Cała Twoja iii jakąś opaske na oczy- można wykorzystać szeroką wstążke(oczywiście dla niego) i napisać 'Czego oczy nie widzą..." i w tym momencie zdaj się na swoją inwencje twórczą- piórka, drapaczki, pędzelki, korale itp itd z pewnością będą przydatne
Takie Ci się przydadzą?
O,mamy kajdanki (ale pękły ),taką opaskę do spania na oczy, mam też kostkę z pozycjami,coś powymyślam, dzięki
Stary 2009-06-15, 17:13   #3772
lukrecja222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stokrotka1990 Pokaż wiadomość
Witajcie `W temacie znalazłam parę wiadomości odnośnie prezentu, który chcę podarować mojemu ukochanemu na urodziny-od dawna myślę o zegarku. Mam tylko mały problem. Mój TŻ ma już zegarek, taki sportowy, ze stoperem, wodoszczelny, ale jest już dość zniszczony. Pragnę znaleźć mu nowy, najchętniej jakiś bardziej elegancki, ale TŻ jest sportowcem-sprinterem i boję się, że z racji swojego hobby i tak częściej będzie korzystał ze starego... dlatego mam pytanie: sprezentować mu elegancki zegarek, tóry być może będzie zakładał tylko okazjonalnie czy szukać jakiejś opcji z stoperem? Może jesteście w stanie mi polecić jakieś modele do 150 zł (skromne fundusze uczennicy)? Z góry dziękuję za wszelkie rady.

P.S. A może zegarek to zły pomysł? Macie jakieś inne pomysły na taki solidny i praktycczny prezent?
podpytaj go czy takie eleganckie mu się podobają. Bo jeśli on takich nie lubi, to bez sensu kupowac
lukrecja222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 17:21   #3773
sabbatha
Zakorzenienie

jeśli jest sportowcem to szkoda, żebyś mu kupowała tani zegarek, bo na pewno lepszy będzie porządny pulsometr, a to spore pieniądze.

A elegancki czemu nie, przecież czasami musi się elegancko ubrać i będzie jak znalazł

Bardzo ładne są tytanowe (jakąś domieszkę mają), one mają taki ciemny, szary kolor. http://a248.e.akamai.net/f/248/37952...pin_sg-233lttm o np. taki. Do 150 zł na pewno coś znajdziesz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-15, 19:17   #3774
aliccia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
Witajcie, od kilku tygodni myślę nad wyjątkowym prezentem dla swojego Tż. Kończy pod koniec czerwca 21 lat i bardzo bym chciała, żeby dostał ode mnie coś co sobie zapamięta na lata. Nie chcę żeby to było banalne o czym zaraz zapomni..
Jesteśmy razem kilka lat i lista prezentów powoli się kończy

nie chcę mu kupować perfum, kosmetyków, ubrań, książek, biżuterii..

myślałam o tym, żeby coś zorganizować, ale tak naprawdę nie wiem co..

mam nadzieję, że podsuniecie mi jakiś pomysł
Jeśli nie napisałaś czym się interesuję/co już od Ciebie dostał to trudno doradzić. Tym bardziej, że nie określiłaś co dla Ciebie znaczy "banalne". O gustach generalnie się nie dyskutuje ale niektórym podoba się to co dla innych jest przesłodkie lub właśnie banalne. Przejrzyj dokładnie wątek prezentowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=102022 może akurat coś znajdziesz I tak myślę, że w nim raczej powinnaś zadać to pytanie..
Stary 2009-06-15, 20:04   #3775
kasiek1122
Zakorzenienie

Jego zainteresowania to fotografia i motoryzacja. Niestety nie stać mnie na prezenty z tym związane, nie kupie mu przecież obiektywu za 5 tysięcy

a "banalne" prezenty to dla mnie takie, które można dać na każdą okazję, że tak powiem oklepane.. bo jeśli ktoś słucha muzyki to kupuje mu się wymarzoną płytę itd.

Przejrzałam tamten wątek, ale nie znalazłam w nim nic inspirującego. No cóż pewnie nie wymyślę nic nadzwyczajnego i skorzystam z rady Axuni..
Stary 2009-06-15, 22:05   #3776
Stokrotka1990
Raczkowanie

lukrecja222, sabbatha dziękuję Wam za rady Nie wiem jak mogłabym go podpytać, czy podobają mu się elganckie zegarki by nie wzbudzić jakiś podejrzeń, ale tak sobie myślę, że lubi ubrać się od czasu do czasu elegancko - ostatnio ciągle chce kupować jakieś koszule, więc taki zegarek chyba się przyda. Rozejrzę sie za tymi tytanowymi. jeszcze raz dziękuję

P.S. Sprawdziłam te tytanowe zegarki na allegro - niestety są bardzo drogie, a przynajmniej nie na moją kieszeń... Może znajdę jednak jakiś inny ładny

Edytowane przez Stokrotka1990
Czas edycji: 2009-06-15 o 22:09
Stokrotka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-16, 07:04   #3777
sabbatha
Zakorzenienie

ale u jubilera na pewno znajdziesz jakiś tańszy, albo po prostu w takim kolorze - zresztą nie musi przecież być taki ;]

Stary 2009-06-16, 16:56   #3778
aliccia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wkroplideszczu Pokaż wiadomość
Hej Mój TŻ ma 21 urodziny 16 czerwca, kupiłam mu świetną książkę związaną z jego pasją - motocyklem, ale chciałam mu dac coś jeszcze, coś bardzo osobistego tylko nie miałam pomysłu Ale wpadłam tu do wątku i bardzo mi się spodobał ten pomysł
Wrzucisz resztę swoich powodów? Ja oczywiście sama swoje napiszę (i też mogę wrzucić jakby któraś chciała) ale może coś jeszcze zgapię
Wkroplideszczu, Ta jedyna wrzucicie jeszcze coś? brakuje mi jeszcze ok 20
Wiem, że już smęce z tym sorki ;-) ale zostały mi tylko 3 dni...

Edytowane przez aliccia
Czas edycji: 2009-06-16 o 16:59
Stary 2009-06-16, 17:17   #3779
PaLLitQa
żona

a co kupujecie tatom na dzien ojca??
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 09:29   #3780
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
a co kupujecie tatom na dzien ojca??
Ja zastanawiam się nad kubkiem (w kukartce są takie fajne dla super taty po 19.90zł.), koszulą albo jakimś alkoholem. Muszę też oblukac szafkę w łazience,może coś z kosmetyków mu się kończy.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości