|
|
#3751 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Dzien dobry
Wszystkie was Nudna jestem....nie mam o czym pisac......ale czytam Was za to z ciekawoscia Caluje |
|
|
|
#3752 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję Ci bardzo! Ale nie sądzę, żeby ten pan był fanem, poza pytaniem "jak się dziś śpiewało?" nigdy w życiu nie zaczął rozmowy o operze czy śpiewie. Wygląda mi raczej na smutnego, znudzonego człowieka, który każdemu chciałby pomóc, ale nie wie jak. dlatego przykro mi będzie z nim porozmawiać, ale chyba muszę. Jeszcze za któryms razem jak nam wejdzie do ogrodu pies go pogoni i co będzie?... Sabbath, Carolino- czy mogłybyście tez przesłać mi linki do tych dyskusji o psach? Dziekuję |
|
|
|
|
#3753 |
|
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() WitajcieDanusiu może Dodą lub Wiśniewskim to tak niekoniecznie chciałabym być.....ale chętnie zmieniłabym coś w swoim życiu. Teje odpoczywasz po wojażach???? Wspaniale że się odzywasz mimo zdjętego gipsu masz dla nas chwilkę. Słoneczko dziś wyjrzało i przestało padać zupełnie inny światCarolin Sabbath
|
#3754 |
|
Rozeznanie
|
Odpoczywam. Zwłaszcza, że przez ten plener się zaziębiłam...
|
|
|
|
#3755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Danusiu - Dziewczyny to cholernie ciezkie- i tak naprawde dopiero teraz - piszac do Was czuje, ze w gardle mam lzy... Staram sie byc silna - patrzac mu w oczy - i smiejac sie od ucha do ucha... musze byc... nawet jesli gdzies tam w srodku czuje, ze moglabym wszystko... Nie moge dzialac - bo swiat moich wartosci leglby w gruzach..ot i wsio... Cytat:
Teje - ja zapraszam na dogomanie do watku - moj nick jest ten sam - http://www.dogomania.pl/forum/showth...=wojna&page=10 Sabbath pisala, ze brala udzial w dyskusji na forum perfumy w watku - Czym dzis pachniesz Wizazanko... Alketo - |
||
|
|
|
#3756 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Karolino, mam wrażenie, że domyślam się, o co może chodzić. Myślę... Myślę, że dobrych i mądrych dokonujesz wyborów. Czasem trzeba zdecydować się na wyjście trudniejsze, wbrew swoim pragnieniom po to, żeby potem móc spojrzeć sobie w oczy. Wymaga to ogromnej siły i honoru. Łatwiej byłoby czasem go nie mieć, co? ![]() Ściskam Cię ciepło i przesyłam dużo pozytywnej energii. I wyrazy szacunku. Cytat:
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath... dziekuje Ci
![]() Masz rację - chwilami może wydawać się, że honor jest przeszkodą, że wartości są przeszkodą... z drugiej strony - ja tym konkretnym przypadku postanowiłam spróbować spojrzeć na to w odmienny sposób... W moim podpisie widnieją słowa Owidiusza - ktokolwiek zechce dotknąć przedmiotu swej miłości, jeżeli tylko wytrwa, otrzyma należną nagrodę... Nie odważę się nazwać miłością tego, co teraz czuję... jest to jednak piękne i bardzo świeże uczucie - dlaczegóż mam je zbrukać w ciągu kilku sekund słabości... czy nie lepiej zrozumieć, że dotknąć można - tak naprawdę - nie dotykając...? Dotknęłam - być może tego, czego nigdy nie będę mieć - ale dzięki temu uwierzyłam, ze można.... co bardzo skomplikuje mi życie... w świecie pełnym materialistów, egoistów i hipokrytów... Trochę smutne - ale moje, ponadczasowe i czyste ![]() |
|
|
|
#3758 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Mówi się, że lepiej zgrzeszyć i żałować, niż żałować, że się nie zgrzeszyło... Nie wiem. Najlepiej jest nie grzeszyć i wiedzieć, że żałować nie trzeba (albo grzeszyć i nie żałować, ale w tym przypadku Ty chyba nie potrafisz). Nie myśl o tym, czego nie będziesz mieć. Wzięłaś tyle, ile potrafiłaś i więcej widocznie nie byłoby dobrze. I nie sądź, że w tym świecie pełnym materialistów nie czeka na Ciebie wielkie szczęście. Szczęście to umiejętność, to dar zauważania go. A świat nie jest taki znów pełen. Jest w nim mnóstwo miejsca na to, co Ty (co którakolwiek z nas) zechce do niego wnieść. Jakoś tak nie mam obaw o to, co Ty w nim stworzysz. --- Matko... A ja znowu truję...
|
|
#3759 |
|
Zadomowienie
|
[quote=carolinascotties;52 65192]
Sabbath... dziekuje Ci ![]() Masz rację - chwilami może wydawać się, że honor jest przeszkodą, że wartości są przeszkodą... z drugiej strony - ja tym konkretnym przypadku postanowiłam spróbować spojrzeć na to w odmienny sposób... W moim podpisie widnieją słowa Owidiusza - ktokolwiek zechce dotknąć przedmiotu swej miłości, jeżeli tylko wytrwa, otrzyma należną nagrodę... Nie odważę się nazwać miłością tego, co teraz czuję... jest to jednak piękne i bardzo świeże uczucie - dlaczegóż mam je zbrukać w ciągu kilku sekund słabości... czy nie lepiej zrozumieć, że dotknąć można - tak naprawdę - nie dotykając...? Dotknęłam - być może tego, czego nigdy nie będę mieć - ale dzięki temu uwierzyłam, ze można.... co bardzo skomplikuje mi życie... w świecie pełnym materialistów, egoistów i hipokrytów... Mozna,Caro,jak najbardziej,choc sama wiesz,ze w dzisiejszym swiecie honor i prawosc nie bardzo sa w cenie.Tym bardziej warto zachowac swoja wlasna przyzwoitosc,zyc tak,aby kladac sie spac wiedziec,ze choc popelnilo sie w zyciu kilka bledow(to ludzkie i normalne),bedzie sie moglo rano sopjrzec na siebie w lustrze,nie majac ochoty go rozwalic.Wiesz,z przelotna afera jest jak z alkoholem-duzo i szybko na raz,a kac mocny i dlugi.Pol biedy gdy obydwoje sa singlami.jezeli nie-to juz inna bajka,po prostu nie warto,a jezeli do tego dochodzi piekna przyjazn,to szkoda burzyc taki uklad.Kochankow mozna w zyciu miec wielu bez problemu,ale dobrego przyjaciela ciezko znalezc. Buzka i podziw dla Twojego wielkiego,dobrego,madrego serca Tajich ludzi jak Ty jest naprawde bardzo malo.
|
#3760 |
|
Zadomowienie
|
Sabbath-wez przestan,kto truje?Swieta prawde napisalas!
I cytujac Twoj poprzedni post-nie jestes idiotka.Jestes wojownica,ktora zna reguly.masz racje.
|
#3761 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Życie pisze scenariusz-kto wie ,kto wie? z takich przyjażni rodzą się wielkie miłości-to nic że czasami trzeba troszkę poczekać Miłego weekendu,słoneczka na niebie i w serduszkach Szpiegu WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI URODZIN
|
|
#3762 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Alketo droga, masz rację... częściowo. Czasem trzeba (i warto) czekać, zdarza się, że miłości rodzą się z przyjaźni i rzeczywiście, miłośc to cudowne uczucie. Czasem jednak lepiej nie nazwać rzeczy po imieniu, bo wtedy bardziej boli i zdecydowanie nie wolno pozwolić życiu, żeby pisało scenariusz bez naszych poprawek.
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
Carolinascotties, życzę Ci dobrych decyzji
Starsza Pani, gdzie jesteś? |
|
|
|
#3764 |
|
Raczkowanie
|
"Narzekania
stale narzekamy na dziurę w moście na piąte koło u wozu na dwa grzyby w barszczu na kropkę bez i na piłkę co łamie kwiaty na szczęście bez dalszego ciągu na to że nas nie widać na to że wszyscy umierają a nie tylko niektórzy na to jak bardzo wystarczy kochać żeby siebie zniszczyć ale stale potrzeba tego co niepotrzebne (Kś.J Twardowski)" DZIEń DOBRY!!! DANUSIU piekny cytat !!! Dawno nie było mnie i znów nie bedzie?!.Zagladam jednak do Was.
|
#3765 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Pochwaliłam wczoraj pogodę ,dziś leje wieje....ech gdzie ta polska złota jesień???? Sabbath.....święta racja.....scenariusz z poprawkami ok....jasne trzeba pomagać szczęściu. Czy ja wiem czy nazywanie rzeczy po imieniu ma jakieś znaczenie,uważam że jednakowo boli bez względu czy nazwiemy czy nie. To tkwi w naszej podswiadomości !!!!!!! Pozdrawiam cieplutko.
|
#3766 |
|
Zadomowienie
|
Kochane Dziewczęta,przykro mi (a mam nadzieje,że i Wam
|
|
#3767 |
|
Zadomowienie
|
starsza pani
Zycze przyjemnego wypoczynku,dobrej zabawy i prosze o nas czasami cieplo pomyslec Ja tez wyjezdzam,tak ze spotkamy sie na wizazu za 3 tygodnie....ale bedziemy mialy o czym opowiadac ![]() Caluje i do uslyszenia Dla calej reszty tutaj zostawiam po |
|
|
|
#3768 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze nie wyjechałam a już za Wami tęsknię.Za godzinę wyruszam.
A 30 września jak wpadnę do domu to pierwsze kroki do komputera.Proszę ,postarajcie się bym miała o czym czytać.Carolinko,Babygia,Sabbath ,Taka taka, Alketko,Rozterko, Johanno,Toogra,Ra-barbaro,Teje,Braxa,Luba,S zpiegu,Poziomko,Rpbótko,K ota i całe wizażowe towarzycho całuję mocno.Jeśli któraś z Was ma chody w boskim instytucie meteorologii to proszę o wstawiennictwo i przypomnienie, że to dopiero wrzesień a nie koniec listopada i przyzwoitosć nakazuje ciepłe promienie słońca,kolorowe liście,babie lato a nie zimnice jaką teraz nam serwują. Szpiegu ,serdeczne życzenia urodzinowe.Spełnienia wszystkich marzeń ![]() ![]() Dlaczego się nie odzywasz?
|
|
#3769 |
|
Rozeznanie
|
Carolino- nic Ci tu nie będę radzić, bo nie chciałabym włazić z butami w czyjeś życie. Powiem Ci tylko, że moim zdaniem ważne sa dwie rzeczy - żeby móc później ze spokojem spojrzeć w lustro i, żeby zobaczyć w tym lustrze radosną, szczęśliwą osobę, a nie kogoś, kto tylko żałuje.
Sabbath, Carolino - dziękuję Wam za linka, jak tylko będę miała więcej czasu, to sobie poczytam Szpiegu - szczęśliwych urodzin! |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3770 |
|
Zadomowienie
|
St.pani baw się dobrze,,,opoczywaj i relaksuj.
Szpegu wszytskiego dobrego,aby twoje zycie wyszło na prostą. Pozdrowienia dla wszytskich klubowiczek. |
|
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
Starsza Pani, wypoczywaj, wierzę, że trafisz na złotą polską jesień kiedyś przecież musi być
Szpiegu życzę Ci wszystkiego naaaajlepszegoooo |
|
|
|
#3772 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny widzę że u Was też pustynia!!!!!!!!
Pozdrawiam i życzę udanego tygodnia bez trosk i zmartwień Miliony.
|
#3773 |
|
Zadomowienie
|
pozdrawiam serdecznie
|
#3774 |
|
Zadomowienie
|
Caro-Ty postepujesz zawsze wlasciwie,i tym razem zrobisz to,co trzeba zrobic!My tu w kazdym wypadku stoimy za Toba! A teraz-prosze mnie pozalowac!Dzis rano bylam drugi raz u dentysty,usunal mi nerw z zeba trzonowego,i japa mnie boli?Dzisiaj moge tylko zupke siorbac,jak wracalam do domu ,to nichcacy zacisnelam szczeki,nacisnelam na ten zab i prawie jajko znioslam....
|
#3775 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() No dobrze... Już nie będę. Bieduklo Ty biedulna biedulnie. Ale przyszło mi do głowy, że skoro zupkę możesz wciągnąć, to i jakie mocniejsze płyny by się dało. Oczywiście tylko z rozsądku - dla znieczulenia.
|
|
#3776 |
|
Zadomowienie
|
Ty wez przestan,ja nietronkowa,ale sa takie ziolka do palenia,moze na bolaca morde pomagaja tez?
![]() jajecznica wcale nieglupi pomysl,wiesz?Moge sobie zrobic.Musze poczekac,aby ostygla,zupke zreszta tez....
|
#3777 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Najgorsze masz już za sobą. Baby, masz PW w... khe khe khe... pilnej sprawie.
|
|
#3778 |
|
Zadomowienie
|
To Danusia nam juz odpoczywa,,,
Babygia bidulko,,mam nadzieję.że dzis czujesz się lepiej..wim i to dobrze co to komplikacje z ząbkami. |
|
|
|
#3779 |
|
Zadomowienie
|
Babygia współczuje bardzo
, ale dzisiaj jest juz chyba lepiej mam nadzieje.Jakos nie moge sie z wami spotkac na forum chyba nie te godziny .Pozdrawiam trzymajcie sie cieplo
Oliwier za tyle będe ślicznym dwulatkiem ![]() za tyle będe dużym chłopczykiem [rock]218733[/rock] Edytowane przez BRAXA Czas edycji: 2007-09-18 o 17:16 |
|
|
|
#3780 |
|
Rozeznanie
|
Pozdrawiam serdecznie
miłego wieczoru i spokojnej nocki.Biegnę dziś na nockę do pracy,proszę wyspać się i za mnie.
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.

zupełnie inny świat