Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-08, 11:44   #3751
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

a przed chwilą zjadłam miskę truskawek (a co sobie będę żałować) i zaraz się zbieram do spania
Widzę że nie tylko ja wieczorami zajadam kilogramy owoców ale kurczę będę musiała zrezygnować bo coś ostatnio mnie żołądek boli ciągle,a poza tym oponkę na brzuchu mam

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
TŻ w szpitalu ;( Podczas pracy coś z okiem mu się stało Kurcze, a ja tak daleko ;(
oj zdrówka mu życz i wszystko będzie z nim dobrze na pewno

Cytat:
egzam już jutro
kciuki będą mile widziane

To jaki wynik dzisiejszego meczu obstawiamy? ja jestem nieco mniej optymistycznie nastawiona aż ciężko się przyznać ale myślę że będzie 2;0 dla Dojczów oby jednak nie

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 12:29   #3752
Baby14
Zakorzenienie

Dzien Dobry

LoLcIa123: Oj Karolinko...trzeba wierzyc ze wygraja nasi ja obstawiam 2:1 dla Polski
p.s śliczny avatar

Ewusia_marchew:[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Przemo/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
Ale Ty zakochana jesteś

nefre: ojoj... mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze napisz jak bedzie wiadomo wiecej

agolek: Agolku dziękuje za propozycje ,ale tak : rowerek odpada bo zimno , ksiake czytałam niedawno (lekture) i była tak nudna ze na razie mam dosc a brwi to kurcze nie umiem sobie obskubac Nie znasz jakiegos sposobyu zeby mniej bolało ?
Dobrze Ci z tą kumpelą

Bu...nie wiem co by tu wymyslic zeby nie isc do kosciola nie chce mi sie ani prostowac wlosow ani nic.
I ogolnie to tez same nudy dzis

I zadna wizazanka nie siedzi tylee co ja na forum

Miłego dnia
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 12:41   #3753
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

LoLcIa123: Oj Karolinko...trzeba wierzyc ze wygraja nasi ja obstawiam 2:1 dla Polski
p.s śliczny avatar
No,no zobaczymy dziękuje a ja dzisiaj też nie planuje nic innego jak oddać się całkowicie wizażowi

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-06-08, 12:47   #3754
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

dziewczyny niech któraś sprawdzi czy ja jeszczę żyję czy już mój organizm wyparował od nadmiaru nauki

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 15:04   #3755
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Cytat:
Bu...nie wiem co by tu wymyslic zeby nie isc do kosciola nie chce mi sie ani prostowac wlosow ani nic.
I ogolnie to tez same nudy dzis

I zadna wizazanka nie siedzi tylee co ja na forum

Miłego dnia
Baby wpadaj do mnie Razem na pewno nie bedziemy sie nudzic. Ruszymy na podbój miasta

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
dziewczyny niech któraś sprawdzi czy ja jeszczę żyję czy już mój organizm wyparował od nadmiaru nauki

Obstawiam, że jesteś Duch niebyłby w stanie pisać na klawiaturze

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 16:08   #3756
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

TZ juz ze szpitala wrócił Podczas p[racy wpadł mu kawałek metalu do oka i o... ale już wszystko w porzadku, oczko zaklejone. Tylko bolig o bardzo

Byłam dzisiaj w CH i zakupilam torebke w New Yorkerze (przecena! z 80 na 20!) i koszulkę Zadowlona, jak to po zakupach xD

za 20 dni zobacze tZ-a ) ahhh

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 17:01   #3757
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Potrafie egzystować duchowo w podsferze psychicznej Więc nie byłabym pewna. Ale żyję żyję - brak marchewki( w Lewiatanie) do rosołu mnie o tym przekonał i cukier własnie mierzyłam to i krew leci z palucha

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 19:07   #3758
madame_apple
Zadomowienie

Ahoj dziewuszki
Wczoraj się nie odezwałam bo rodzice robili remont i w efekcie nie było netu :P
Ale dziś już szafa gra więc piszę
Po pierwsze: ale goorrrrrrrąąąąąącoooo:rol leyes:
Po drugie i dalsze:
Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
Jabłuszko to fajnie musi być na tych studiach sielanka normalnie
powiedzmy
Cytat:
a łaputki oczywiście zbrązowieją tak jak i moje ramiona
Tyyyyy, zbrązowiały
Cytat:
a u mnie jakiś taki dziwny dzień. cały czas jestem zmęczona, a jutro zawody, boję się, że zawalę. nie wiem skąd to zmęczenie, ale zdarza się jeszcze nauczycielka się mnie czepiała, że się zwalniam z ang. a po co mam siedzieć na lekcji, na której nic nie robię ? toż to strata czasu jest
oczywiscie, ze strara czasu,ale nauczyciele na ogol tego nie rozumieja:P
jak po zawodach?
Cytat:
madame_apple: aaaa to juz wiem gdzie sie tak tym piwem upiłas Tak mnie zastanawialo własnie gdzie Ty wypiłaś tyle piwa na 2 śniadanie

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Nabędę czasu na pokombinowanie jak wymigać się od ćpania tych prochów vel tuczników, nawet rodzicielka jest temu przeciwna ,żebym roztyła się wzdłuż i wszerz,obżerając się jak ubezwłasnowolnione prosię, ba zdaje mi się,że powoli zaakceptowała,że wyglądam jak wyglądam
dobrze, za mam Cie wspiera w koncu
Cytat:
Madame-ano spłukałam się na topie,bransoletce,spodnia ch i bluzce. Wciąż czuję niedosyt (także portfela ), jak wrócę z kina postaram się wrzucić ich fotki (wreszcie _^_)
czekam na foty
Cytat:
Tak wogóle dzięki dziewczyny za słowa otuchy

Cytat:
przy okazji TŻ-a zabrali (nie ma to jak integracja)
a jak TZ sie dogaduje z Twoimi rodzicami?
Cytat:
ale może i lepiej, w sumie przynajmniej każdy ma swoje życie
dokladnie, ja mysle,ze to calkiem fajne rozwiazanie
Cytat:
Jabłuszko - ten Twój wczorajszy egzamin przypomina mi mój poniedziałkowy ale jak ja zdałam to Ty też zdasz i gratuluję innych ocen
no to teraz wierze juz,ze zdam
Cytat:
a z tym zaśnięciem w kolejce to

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
Kumpela juz poszla, szalowo bylo, pogadalysmy za wsze czasy, popilysmy troszke i pojadlysmy i bylo ogolnie babsko

wieczorem drogua kumpela przychodzi na noc wiec teraz sie drzemne coby sie jakos prezentowac
ależ wiedziesz aktywne zycie towarzyskie w ten weekend
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
[I]Dzien minął mi beznadziejnie. Miałam jechac na dyskoteke- du*a, chciałam gdzieś wyjść- du*a, więc z braku laku siedziałam w domu i się nudziłam Poszłam jedynie przejść się po mieście i do mamy pracy, co by nie zwariować całkowicie z nudów. Pogoda iście letnia, więc przyodziałam po raz pierwszy w moim życiu (jeśli chodzi o wyjście gdziekolwiek) krótkie spodenki i w nich poszłam na ów spacer Pokonalam wstyd i uprzedznia dotyczące tego, że moje nózki są grube i o dziwo w spodenkach czulam sie bardzo dobrze Dlatego też zamierzam kupić kolejne Poza tym byłam od rana z babcią na rynku i kupiłam sobie koszulke
Niestety, od czasu do czasu zdarzaja sie i takie nudne dni - zycze,zeby bylo ich jak najmniej
Gratuluje samopoczucia w spodenkach tak trzymaj
Cytat:
Przy okazji chodzenia po tym mieście zjadlam prawie 2 kilo truskawek ale ponieważ dużo chodziłam i ogólnie się ruszałam, to myślę, że zostały one spalone Poza tym jak twierdzi większa część rodziny "wysikałam je"
kochana, czy mi sie wydaje czy Ty sie tlumaczysz?
Zjadlas,smakowalo i tyle^^
Cytat:
[I]Chyba wypisze dziś zaproszenia na 18nastke i jutro zawioze je babci i chrzestnemu. Wlaśnie ! Jutro niedziela, teoretycznie nie jeżdze do Babci, bo mnie tam drażnią Ale jutro pojade, bo w domu umieram z nudów, a tam jest moja przyjaciółka wiec chociaż nudno nie będzie. Chyba Poza tym poopalam się troche o ! A gdy wróce ma przyjaść koleżanka i mamy się uczyć z matmy, ale jak znam życie, ją i siebie to skończy się na głupawce. Poza tym jestem zdania, że matmy nauczyc się nie da Dzięki Bogu za niecałe 2 tygodnie wakacje. i żyć będe wtedy już tylko błogim lenistwem + prawkiem
robisz imprezke na 18stke? fajnie
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
To jaki wynik dzisiejszego meczu obstawiamy? ja jestem nieco mniej optymistycznie nastawiona aż ciężko się przyznać ale myślę że będzie 2;0 dla Dojczów oby jednak nie
heh ja bede zadowolona jak bedzie 2:1 dla Niemcow albo remis... ta pierwsza mozliwosc jest w sumie dosc realna No,ale kibicowac bede naszym ofkorz

A co u mnie?
W skrocie, wczoraj w pracy siedzialam do 3 bo przyszli znajomi i zaczelo sie testowanie drinkow najrozniejszych Kocham driny, rozpije sie w tej robocie^^
A dzis w pracy na dzien bylam i byla masakra bo po 1.straszny ruch, a po 2.straszny upal - te 2 czynniki nie sprzyjaja dobrej pracy - jestem padnieta... Przed chwila wrocilam, zjadlam obiad pozny dosc i zaraz wybywam ogladac meczysko ze znajomymi, a pozniej moze jakas imprezka, wszak jutro tylko po wpisy musze jechac wiec moge szalec

Milego wieczoru kochane

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 19:15   #3759
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
hahaha

Cytat:
TZ juz ze szpitala wrócił Podczas p[racy wpadł mu kawałek metalu do oka i o... ale już wszystko w porzadku, oczko zaklejone. Tylko bolig o bardzo

Byłam dzisiaj w CH i zakupilam torebke w New Yorkerze (przecena! z 80 na 20!) i koszulkę Zadowlona, jak to po zakupach xD

za 20 dni zobacze tZ-a ) ahhh
o to dobrze ze sie wszystko w porzadku skonczyło

Wiecie co?pamietacie jak rozpaczałam bo sie zawiodałam na swoim "przyjacielu"?
Ale potem wydawało sie ze wszystko juz bedzie w porzadku, bo se porozmawialismy? Otóz było w porzadku zaledwie kilka dni...teraz bawi sie w "milczenie owiec" i nie widomo z jakiej przyczyny....ale najdziwniejsze jest to ze ja sie tym w ogole nie przejmuje-nie chce mi sie ani płakac ani mi nawet przykro nie jest, wrecz przeciwnie czuje sie swietnie i jakos tak lekko, owszem moze czasem sobie pomysle o tym...i nic nie rozumiem z jego zachowania, mam lekkie pretenje, ale pomyslałam sobie ze jak nie to nie... ja juz powiedziałam co miałam powiedziec, mam czyste sumienie, nie mam zamiaru sama zabiegac o te pseudprzyjazn i nie chce byc juz na kazde zawołanie, miarka sie przebrała zobaczymy co bedzie dalej.

A teraz ide na kolacje,ukąpie sie a potem zasiąde przed TV i bede trzymac kciuki za naszych
Stary 2008-06-08, 19:59   #3760
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Ja już wykapana, zakupiony prowiant na mecz [piwko, zupka chinska i ciabatta niezbyt zdrowe, wiem, ale coż ]. Jestem okresowa [okres 14 dni wczesniej! o.0] i czuję się trochę nie bardzo, ale cóż

Madame - zazdroszcze pracy! drinkiii

Stary 2008-06-08, 20:18   #3761
enda____
Rozeznanie

hej

dzisiaj ide pierwszy dzien do nowej pracy - na 22 nocka niby sie nie denerwowalam jak dodtad ani nic ale teraz mam chyba cykora i swiadczy o tym miedzy innymi to, ze napisalam posta

mam nadzieje, ze bedzie ok, bo w ogole pierwszy raz w zyciu bede pracowalam od 22-6 ze mna siostra i jej dwie koelzanki wiec troche razniej nam, ale i tak...nerwy

trzymajcie kciuki plisss

p.s a cala zmiana u mojej mamy w pracy ma wolne, zeby mogli ogladac mecz

typuje 2:1...ale nie powiem dla kogo

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 21:15   #3762
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Widzę że nie tylko ja wieczorami zajadam kilogramy owoców ale kurczę będę musiała zrezygnować bo coś ostatnio mnie żołądek boli ciągle,a poza tym oponkę na brzuchu mam

ja to samo! wlasnie zjadlam wielkiego pomelo wielkosci mojej glowy ale pocieszam sie,ze to od razu po bieagniu i cwiczeniach

To jaki wynik dzisiejszego meczu obstawiamy? ja jestem nieco mniej optymistycznie nastawionaciężko się przyznać ale myślę że będzie 2;0 dla Dojczów oby jednak nie
ja stawiam 1:0 dla szwabow niesetety.. wlasnie widze,ze juz tyle jest wiec... a po meczu bedzie ''gralismy jak nigdy, przegralismy jak zawsze''

Cytat:

agolek: Agolku dziękuje za propozycje ,ale tak : rowerek odpada bo zimno , ksiake czytałam niedawno (lekture) i była tak nudna ze na razie mam dosc a brwi to kurcze nie umiem sobie obskubac Nie znasz jakiegos sposobyu zeby mniej bolało ?
przylozyc kostki z lodem przed wyraywaniem i zamrozi i nie bedzie czuc bolu

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
W skrocie, wczoraj w pracy siedzialam do 3 bo przyszli znajomi i zaczelo sie testowanie drinkow najrozniejszych Kocham driny, rozpije sie w tej robocie^^

hehehe ale ci zazdroszcze tych drinkow nie wiem czy lubiesz malibu ale zmiksowane z saokeim ananasowym,odrobina wodki i lodem jest piekne...

A dzis w pracy na dzien bylam i byla masakra bo po 1.straszny ruch, a po 2.straszny upal - te 2 czynniki nie sprzyjaja dobrej pracy - jestem padnieta... Przed chwila wrocilam, zjadlam obiad pozny dosc i zaraz wybywam ogladac meczysko ze znajomymi, a pozniej moze jakas imprezka, wszak jutro tylko po wpisy musze jechac wiec moge szalec

Milego wieczoru kochane
baw sie super na imprezce, ciesze sie,ze u ciebie tak pozytywnie

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
dzisiaj ide pierwszy dzien do nowej pracy - na 22 nocka niby sie nie denerwowalam jak dodtad ani nic ale teraz mam chyba cykora i swiadczy o tym miedzy innymi to, ze napisalam posta
powodzenie!! trzymam kciuki a co to za praca?

helloo kochane!

ale mialam dzis dzien mily, dlugo spalam,pogoda piekna, TZ wrocil z Polski i przywiozl prezenty na moje urodziny! od rodzicow 3 pary przeslicznych majteczek i Colon C Slim oprocz tego chlebek PurPur i grahamki

a od jego taty dostalismy Polsat cyfrowy i bede miala TVN i TVN 24!! wkoncu jakas normalna tv bo w tej UK-jowskiej to jedno wielki dno..

takze radosc wielka szkoda,ze nie umiemy jej podlaczyc jeszcze..

niedawno wrocilam ze spacero-biegu, potem troche cwiczen z hantelkami i brzuszki, wykapalam sie i teraz ogladmy mecz.. Nie chce krarac ale cienko to widze...

milego wieczorka!
Stary 2008-06-08, 21:18   #3763
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Nie oglądam już

Stary 2008-06-08, 21:36   #3764
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Nie oglądam już
ja tez!
Stary 2008-06-08, 21:43   #3765
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Ej no nie słyszałyście że Polacy strzelą 3 bramki: jedną Podolski, jedną Klose i ostatnią Krzynówek

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 22:20   #3766
agness51
Zakorzenienie

Witam

Wczoraj grill,dzisiaj opalanko z TŻ-cikiem na działeczce,jednym słowem cudownie (choć niestety trochę się dziś wieczorem posprzeczaliśmy,ale na szczęście przeprosił i jest jeszcze lepiej )
Aż zabrakło czasu aby wpaść na Wizaż

Ja od początku typowałam 2:1 dla Niemców i myślę,że to dość realne póki co niestety nie mamy zbyt dobrego składu

Poczytam co tam u Was .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 22:26   #3767
LoLcIa123
Zakorzenienie

Chciałabym napisać 'a nie mówiłam?'

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-06-08, 22:43   #3768
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
wykrakałas! ale w sumie to nam Polak strzelił te bramki, dobrze ze nie Niemiec

Ech...ide spacdobranoc!
Stary 2008-06-08, 23:01   #3769
agness51
Zakorzenienie

Też idę spać zaraz .

Agolku - Pytałaś o chemię. Dowiem się w środę ...

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-08, 23:07   #3770
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość
Dla mnie to jest trochę śmieszne,Polak strzelił bramy Polakom no,ale to jeden z dowodów na to,że Niemcy bez Polaków nic nie znaczą

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-06-08, 23:45   #3771
gujana
Wtajemniczenie

Hello

Ale mialam czadowy weekend .

jutro zerkne co tam u Was

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 00:08   #3772
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
już widzę tą oponkę śliczny avek

Cytat:

Cytat:
screenshot-1.jpg[/IMG]
Ale Ty zakochana jesteś

Cytat:
mam nadzieję ze oko TŻ-owi się szybko zagoi

Cytat:
Potrafie egzystować duchowo w podsferze psychicznej Więc nie byłabym pewna. Ale żyję żyję - brak marchewki( w Lewiatanie) do rosołu mnie o tym przekonał i cukier własnie mierzyłam to i krew leci z palucha
to bardzo miło z Twojej strony że żyjesz
Cytat:

a jak TZ sie dogaduje z Twoimi rodzicami?
myślę iż gut (odpukać )

Cytat:

no to teraz wierze juz,ze zdam

Cytat:

zazdroszczę "drinkowania"
ładnie to się tak szlajać
Cytat:

Wiecie co?pamietacie jak rozpaczałam bo sie zawiodałam na swoim "przyjacielu"?
Ale potem wydawało sie ze wszystko juz bedzie w porzadku, bo se porozmawialismy? Otóz było w porzadku zaledwie kilka dni...teraz bawi sie w "milczenie owiec" i nie widomo z jakiej przyczyny....ale najdziwniejsze jest to ze ja sie tym w ogole nie przejmuje-nie chce mi sie ani płakac ani mi nawet przykro nie jest, wrecz przeciwnie czuje sie swietnie i jakos tak lekko, owszem moze czasem sobie pomysle o tym...i nic nie rozumiem z jego zachowania, mam lekkie pretenje, ale pomyslałam sobie ze jak nie to nie... ja juz powiedziałam co miałam powiedziec, mam czyste sumienie, nie mam zamiaru sama zabiegac o te pseudprzyjazn i nie chce byc juz na kazde zawołanie, miarka sie przebrała zobaczymy co bedzie dalej.
to może i dobrze znam doskonale takie uczucie ulgi i wydaje mi się że teraz będzie u Ciebie już tylko lepiej

Cytat:

mam nadzieje, ze bedzie ok, bo w ogole pierwszy raz w zyciu bede pracowalam od 22-6 ze mna siostra i jej dwie koelzanki wiec troche razniej nam, ale i tak...nerwy
trzymam kciuki oczywiście

a co to za praca?

fajnie się na nocki pracuje, tylko następny dzień jest później kijowy trochę

Cytat:

helloo kochane!

ale mialam dzis dzien mily, dlugo spalam,pogoda piekna, TZ wrocil z Polski i przywiozl prezenty na moje urodziny! od rodzicow 3 pary przeslicznych majteczek i Colon C Slim oprocz tego chlebek PurPur i grahamki

a od jego taty dostalismy Polsat cyfrowy i bede miala TVN i TVN 24!! wkoncu jakas normalna tv bo w tej UK-jowskiej to jedno wielki dno..
noo, to się obłowiłaś w prezenty super

Cytat:

ale szczerze mówiąc ja tez tak obstawiałam... no może po cichu liczyłam na 2:1 oczywiście nie dla nas, bo w cuda nie wierzę

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość

chyba powoli kończę moją edukację, już chyba niczego nowego się nie dowiem

dobrej nocki Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 06:40   #3773
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dzień dobry!

Za chwilkę do pracy, TŻ taką piekną wiadomość mi napisał ahh.. aż się łezka ze szczęścia w oku kręci Za 19 dni go zobaczę! Jestem taka szczęśliwa ....

Lece montowac sniadanie i do pracy

Miłego dnia!

Stary 2008-06-09, 07:09   #3774
tamonita
Zakorzenienie

Dzien dobry

Cytat:
kochana, czy mi sie wydaje czy Ty sie tlumaczysz?
Zjadlas,smakowalo i tyle^^
robisz imprezke na 18stke? fajnie
No troszke się tłumacze Ale wiem, wiem, że nie ma z czego
Co do 18nastki to robie tylko dla dziadków i chrzestnych Po co eobić większą ? Nie czuje takiej potrzeby Tylko nie wiadomo czy zrobie w dzień 18nastych urodzin czy np tydzień później, bo może być tak, że tego dnia mamie wypadnie renament w pracy

Nefrus ahhh jak Ja Ci zazdroszze i gratuluje

Wczoraj pojechałam na wieś do Babci i.. z moją Friend nawet słowa nie zamieniłam bo była u niej inna kuzynka i nawet z domu nie wyszła więcej nie jade i na dodatek wynudziłam się, ze hohoho ! Później cały dzień siedziałam przed kompem w sumie zamiast uczyc się na dzisiejszy spr. z matmy ale czy dostane 1 czy 5 to mi to nic nie zmieni
No a Polacy przegrali ale się 'zeźliłam' Wogóle odkąd mam 2 numery w tym jeden z ery i mam na nim darmowe smsy to wczoraj cały dzień z kims pisalam Nie ma to jak się nudzić
Jeszcze 11 dni i waaaakacje
Prosze o delikatne chociazby kciuki z matmy ok ?

A teraz idę zrobić śniadanie i obejrześ "Awanture o kase"

Miłego dniaaa
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 08:42   #3775
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Też idę spać zaraz .

kciuki trzymam to akurat w moje urodziny wiec musi byc ok nie ma innej opcji

dzien dobry,

jak nastroje po meczu? chcialoby sie powiedziec,ze mialobyc jak nigdy,wyszlo jak zawsze..

ja mam na ostatnia zmiane w tym tyg wiec sie lenie w lozku jeszcze ale zaraz bede sie zbierala powoli. Nie chce mi sie absolutnie ruszac dzis... a na dodatek mam do 5.30..zanim wroce to juz 7 bedzie..

nie cierpie poniedzialkow..

ale wam zycze milego
Stary 2008-06-09, 08:44   #3776
enda____
Rozeznanie

Agolku Gujanko dziekuje z akcukiu przydaly sie wyjechalam wczoraj o 21 a wrocilam 15 min temu /; troche lipnie.. a praca to tak jak keidys zapowiadalam wykladanie towaru ale cos pierwszy dzien to nie bede narzekac nie bylo najgorzej...o 24 sklep zamknieto, sciemniono swiatla i muza na fulla pelno pracownikow bylo, niespodziewalam sie nalatalam sie jak glupia chyba w zyciu tak ciezko nie pracowalam najgorsze ze teraz spac mi sie nie chce w ogole a o 14 jade do agencji umowe podpisac i byc moze dzisiaj znowu na nocke kiedy ja ebde spaala?

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 09:54   #3777
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

Ech...ide spacdobranoc!

To wlasnie jest jak dla mnie najgorsze, ze to Polak strzelił nam te bramki . Z drugiej strony - taki z niego Polak, ze w sumie nie ma o czym mowic... .

Wypadałoby cos dzis porobic pozytecznego, tymczasem troche szumi mi w glowie . Mecz ogladalam w pubie, faaaaaaaaajny klimacik . Szkoda tylko, ze ten nasz gol nie zostal zaliczony, bo to zawsze lepiej 2:1, niz 2:0 przegrac.. .

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 09:57   #3778
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Dla mnie to jest trochę śmieszne,Polak strzelił bramy Polakom no,ale to jeden z dowodów na to,że Niemcy bez Polaków nic nie znaczą
no dokładnie!

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Hello

jutro zerkne co tam u Was
ooooo zaciekawiłas mnie

Cytat:
to może i dobrze znam doskonale takie uczucie ulgi i wydaje mi się że teraz będzie u Ciebie już tylko lepiej
Obymusi byc

Cytat:
Dzień dobry!

Za chwilkę do pracy, TŻ taką piekną wiadomość mi napisał ahh.. aż się łezka ze szczęścia w oku kręci Za 19 dni go zobaczę! Jestem taka szczęśliwa ....

Lece montowac sniadanie i do pracy

Miłego dnia!
Cała w skowronkach od rana Nefre dzis

Cytat:
Prosze o delikatne chociazby kciuki z matmy ok ?
kciuki sa!a nóz cos sciągniesz

Cytat:
kciuki trzymam to akurat w moje urodziny wiec musi byc ok nie ma innej opcji
Wszystkiego najlepszego Agolku!

Ide robic sniadanieMiłego dnia!
Stary 2008-06-09, 11:23   #3779
LoLcIa123
Zakorzenienie

Agolku sto latt! w zdrowiu,szczęściu,miłości !
Ja próbuję wyciągnąć Tż-eta do scc,możecie 3mać kciuki aby mi się udało
Tymczasem życzę Wam Miłego Dnia

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-06-09, 14:08   #3780
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Agolku Gujanko dziekuje z akcukiu przydaly sie wyjechalam wczoraj o 21 a wrocilam 15 min temu /; troche lipnie.. a praca to tak jak keidys zapowiadalam wykladanie towaru ale cos pierwszy dzien to nie bede narzekac nie bylo najgorzej...o 24 sklep zamknieto, sciemniono swiatla i muza na fulla pelno pracownikow bylo, niespodziewalam sie nalatalam sie jak glupia chyba w zyciu tak ciezko nie pracowalam najgorsze ze teraz spac mi sie nie chce w ogole a o 14 jade do agencji umowe podpisac i byc moze dzisiaj znowu na nocke kiedy ja ebde spaala?
biedulka... ale przynajmniej jakas kasa na wakacje wpadnie!

Cytat:
Wszystkiego najlepszego Agolku!
!
Cytat:
Agolku sto latt! w zdrowiu,szczęściu,miłości !
Ja próbuję wyciągnąć Tż-eta do scc,możecie 3mać kciuki aby mi się udało
Tymczasem życzę Wam Miłego Dnia
ojejej ale to w srode dopiero 11go! ale dziekuje baaardzo

ja wlasnie jem lunch,

mialam bardzo niemila sytuacje w pracy i wkoncu puscilam tej pannie maila z komentarzem,ze jak cos ma do powiedzenia mi to niech to powie mi prosto w twarz a nie po katach bedzie gadala. Potem napisze o co poszlo ale zla jestem jak nie wiem.
ale sie wkoncu postawilam! i tak odchodze niedlugo wiec mnie to wali juz co bedzie.

mileog dzionka kochane

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości