|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
ale kurczę będę musiała zrezygnować bo coś ostatnio mnie żołądek boli ciągle,a poza tym oponkę na brzuchu mam![]() ![]() Cytat:
zdrówka mu życz i wszystko będzie z nim dobrze na pewno![]() ![]() To jaki wynik dzisiejszego meczu obstawiamy? ja jestem nieco mniej optymistycznie nastawiona aż ciężko się przyznać ale myślę że będzie 2;0 dla Dojczów oby jednak nie
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
![]() LoLcIa123: Oj Karolinko...trzeba wierzyc ze wygraja nasi ja obstawiam 2:1 dla Polski ![]() p.s śliczny avatar Ewusia_marchew:[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Przemo/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG] Ale Ty zakochana jesteś ![]() nefre: ojoj... mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrzeagolek: Agolku dziękuje za propozycje ,ale tak : rowerek odpada bo zimno , ksiake czytałam niedawno (lekture) i była tak nudna ze na razie mam dosc a brwi to kurcze nie umiem sobie obskubac Nie znasz jakiegos sposobyu zeby mniej bolało ?![]() Dobrze Ci z tą kumpelą ![]() Bu...nie wiem co by tu wymyslic zeby nie isc do kosciola nie chce mi sie ani prostowac wlosow ani nic. I ogolnie to tez same nudy dzis I zadna wizazanka nie siedzi tylee co ja na forum ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje a ja dzisiaj też nie planuje nic innego jak oddać się całkowicie wizażowi
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny niech któraś sprawdzi czy ja jeszczę żyję czy już mój organizm wyparował od nadmiaru nauki
|
#3755 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Razem na pewno nie bedziemy sie nudzic. Ruszymy na podbój miasta![]() Cytat:
Obstawiam, że jesteś Duch niebyłby w stanie pisać na klawiaturze
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
TZ juz ze szpitala wrócił
Podczas p[racy wpadł mu kawałek metalu do oka i o... ale już wszystko w porzadku, oczko zaklejone. Tylko bolig o bardzo ![]() Byłam dzisiaj w CH i zakupilam torebke w New Yorkerze (przecena! z 80 na 20!) i koszulkę Zadowlona, jak to po zakupach xDza 20 dni zobacze tZ-a ) ahhh
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
Potrafie egzystować duchowo w podsferze psychicznej
Więc nie byłabym pewna. Ale żyję żyję - brak marchewki( w Lewiatanie) do rosołu mnie o tym przekonał i cukier własnie mierzyłam to i krew leci z palucha
|
#3758 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Ahoj dziewuszki
![]() Wczoraj się nie odezwałam bo rodzice robili remont i w efekcie nie było netu :P Ale dziś już szafa gra więc piszę ![]() Po pierwsze: ale goorrrrrrrąąąąąącoooo:rol leyes: Po drugie i dalsze: powiedzmy ![]() Tyyyyy, zbrązowiały Cytat:
jak po zawodach? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a jak TZ sie dogaduje z Twoimi rodzicami? ![]() dokladnie, ja mysle,ze to calkiem fajne rozwiazanie Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluje samopoczucia w spodenkach tak trzymaj ![]() Cytat:
![]() Zjadlas,smakowalo i tyle^^ Cytat:
![]() Cytat:
No,ale kibicowac bede naszym ofkorz ![]() A co u mnie? W skrocie, wczoraj w pracy siedzialam do 3 bo przyszli znajomi i zaczelo sie testowanie drinkow najrozniejszych Kocham driny, rozpije sie w tej robocie^^A dzis w pracy na dzien bylam i byla masakra bo po 1.straszny ruch, a po 2.straszny upal - te 2 czynniki nie sprzyjaja dobrej pracy - jestem padnieta... Przed chwila wrocilam, zjadlam obiad pozny dosc i zaraz wybywam ogladac meczysko ze znajomymi, a pozniej moze jakas imprezka, wszak jutro tylko po wpisy musze jechac wiec moge szalec ![]() Milego wieczoru kochane
|
|
#3759 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiecie co?pamietacie jak rozpaczałam bo sie zawiodałam na swoim "przyjacielu"? Ale potem wydawało sie ze wszystko juz bedzie w porzadku, bo se porozmawialismy? Otóz było w porzadku zaledwie kilka dni...teraz bawi sie w "milczenie owiec" i nie widomo z jakiej przyczyny....ale najdziwniejsze jest to ze ja sie tym w ogole nie przejmuje-nie chce mi sie ani płakac ani mi nawet przykro nie jest, wrecz przeciwnie czuje sie swietnie i jakos tak lekko, owszem moze czasem sobie pomysle o tym...i nic nie rozumiem z jego zachowania, mam lekkie pretenje, ale pomyslałam sobie ze jak nie to nie... ja juz powiedziałam co miałam powiedziec, mam czyste sumienie, nie mam zamiaru sama zabiegac o te pseudprzyjazn i nie chce byc juz na kazde zawołanie, miarka sie przebrała zobaczymy co bedzie dalej.A teraz ide na kolacje,ukąpie sie a potem zasiąde przed TV i bede trzymac kciuki za naszych
|
|
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już wykapana, zakupiony prowiant na mecz [piwko, zupka chinska i ciabatta
niezbyt zdrowe, wiem, ale coż ]. Jestem okresowa [okres 14 dni wczesniej! o.0] i czuję się trochę nie bardzo, ale cóż ![]() Madame - zazdroszcze pracy!
|
#3761 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() dzisiaj ide pierwszy dzien do nowej pracy - na 22 nocka niby sie nie denerwowalam jak dodtad ani nic ale teraz mam chyba cykora i swiadczy o tym miedzy innymi to, ze napisalam posta ![]() mam nadzieje, ze bedzie ok, bo w ogole pierwszy raz w zyciu bede pracowalam od 22-6 ze mna siostra i jej dwie koelzanki wiec troche razniej nam, ale i tak...nerwy![]() ![]() trzymajcie kciuki plisss ![]() p.s a cala zmiana u mojej mamy w pracy ma wolne, zeby mogli ogladac mecz ![]() typuje 2:1...ale nie powiem dla kogo
|
|
#3762 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a po meczu bedzie ''gralismy jak nigdy, przegralismy jak zawsze'' ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() helloo kochane! ale mialam dzis dzien mily, dlugo spalam,pogoda piekna, TZ wrocil z Polski i przywiozl prezenty na moje urodziny! oprocz tego chlebek PurPur i grahamkia od jego taty dostalismy Polsat cyfrowy i bede miala TVN i TVN 24!! wkoncu jakas normalna tv bo w tej UK-jowskiej to jedno wielki dno.. takze radosc wielka szkoda,ze nie umiemy jej podlaczyc jeszcze..niedawno wrocilam ze spacero-biegu, potem troche cwiczen z hantelkami i brzuszki, wykapalam sie i teraz ogladmy mecz.. Nie chce krarac ale cienko to widze... ![]() milego wieczorka!
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
Nie oglądam już
|
#3764 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3765 |
|
Zadomowienie
|
Ej no nie słyszałyście że Polacy strzelą 3 bramki: jedną Podolski, jedną Klose i ostatnią Krzynówek
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Wczoraj grill,dzisiaj opalanko z TŻ-cikiem na działeczce,jednym słowem cudownie (choć niestety trochę się dziś wieczorem posprzeczaliśmy,ale na szczęście przeprosił i jest jeszcze lepiej )Aż zabrakło czasu aby wpaść na Wizaż ![]() Ja od początku typowałam 2:1 dla Niemców i myślę,że to dość realne póki co niestety nie mamy zbyt dobrego składu ![]() Poczytam co tam u Was .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym napisać 'a nie mówiłam?'
|
#3768 |
|
Zadomowienie
|
wykrakałas!
![]() ![]() Ech...ide spac dobranoc!
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
Też idę spać zaraz
.Agolku - Pytałaś o chemię. Dowiem się w środę ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no,ale to jeden z dowodów na to,że Niemcy bez Polaków nic nie znaczą
|
|
#3771 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Ale mialam czadowy weekend ![]() .jutro zerkne co tam u Was
|
#3772 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczny avek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() myślę iż gut (odpukać )![]() Cytat:
ładnie to się tak szlajać ![]() Cytat:
znam doskonale takie uczucie ulgi i wydaje mi się że teraz będzie u Ciebie już tylko lepiej Cytat:
![]() a co to za praca? fajnie się na nocki pracuje, tylko następny dzień jest później kijowy trochę ![]() Cytat:
super ![]() ale szczerze mówiąc ja tez tak obstawiałam... no może po cichu liczyłam na 2:1 oczywiście nie dla nas, bo w cuda nie wierzę ![]() ![]() ![]() chyba powoli kończę moją edukację, już chyba niczego nowego się nie dowiem dobrej nocki Kochane
|
|||||||
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Za chwilkę do pracy, TŻ taką piekną wiadomość mi napisał ahh.. aż się łezka ze szczęścia w oku kręci Za 19 dni go zobaczę! ![]() Lece montowac sniadanie i do pracy ![]() Miłego dnia!
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Cytat:
Ale wiem, wiem, że nie ma z czego ![]() Co do 18nastki to robie tylko dla dziadków i chrzestnych Po co eobić większą ? Nie czuje takiej potrzeby Tylko nie wiadomo czy zrobie w dzień 18nastych urodzin czy np tydzień później, bo może być tak, że tego dnia mamie wypadnie renament w pracy ![]() Nefrus ahhh jak Ja Ci zazdroszze i gratuluje Wczoraj pojechałam na wieś do Babci i.. z moją Friend nawet słowa nie zamieniłam bo była u niej inna kuzynka i nawet z domu nie wyszła więcej nie jade Później cały dzień siedziałam przed kompem w sumie zamiast uczyc się na dzisiejszy spr. z matmy ale czy dostane 1 czy 5 to mi to nic nie zmieni No a Polacy przegrali ale się 'zeźliłam' Wogóle odkąd mam 2 numery w tym jeden z ery i mam na nim darmowe smsy to wczoraj cały dzień z kims pisalam Nie ma to jak się nudzić Jeszcze 11 dni i waaaakacje Prosze o delikatne chociazby kciuki z matmy ok ? ![]() A teraz idę zrobić śniadanie i obejrześ "Awanture o kase" ![]() Miłego dniaaa
|
|
|
#3775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie ma innej opcji dzien dobry, jak nastroje po meczu? chcialoby sie powiedziec,ze mialobyc jak nigdy,wyszlo jak zawsze..ja mam na ostatnia zmiane w tym tyg wiec sie lenie w lozku jeszcze ale zaraz bede sie zbierala powoli. Nie chce mi sie absolutnie ruszac dzis... a na dodatek mam do 5.30..zanim wroce to juz 7 bedzie.. nie cierpie poniedzialkow.. ale wam zycze milego
|
|
#3776 |
|
Rozeznanie
|
Agolku Gujanko dziekuje z akcukiu przydaly sie
wyjechalam wczoraj o 21 a wrocilam 15 min temu /; troche lipnie.. a praca to tak jak keidys zapowiadalam wykladanie towaru ale cos pierwszy dzien to nie bede narzekac nie bylo najgorzej...o 24 sklep zamknieto, sciemniono swiatla i muza na fulla pelno pracownikow bylo, niespodziewalam sie nalatalam sie jak glupia chyba w zyciu tak ciezko nie pracowalam kiedy ja ebde spaala?
|
|
#3777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To wlasnie jest jak dla mnie najgorsze, ze to Polak strzelił nam te bramki . Z drugiej strony - taki z niego Polak, ze w sumie nie ma o czym mowic... .Wypadałoby cos dzis porobic pozytecznego, tymczasem troche szumi mi w glowie . Mecz ogladalam w pubie, faaaaaaaaajny klimacik . Szkoda tylko, ze ten nasz gol nie zostal zaliczony, bo to zawsze lepiej 2:1, niz 2:0 przegrac.. .
|
|
#3778 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ooooo zaciekawiłas mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cała w skowronkach od rana Nefre dzis![]() kciuki sa!a nóz cos sciągniesz ![]() Cytat:
![]() Ide robic sniadanie Miłego dnia!
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku sto latt! w zdrowiu,szczęściu,miłości !
![]() Ja próbuję wyciągnąć Tż-eta do scc,możecie 3mać kciuki aby mi się udało ![]() Tymczasem życzę Wam Miłego Dnia
|
#3780 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale dziekuje baaardzo ja wlasnie jem lunch, mialam bardzo niemila sytuacje w pracy i wkoncu puscilam tej pannie maila z komentarzem,ze jak cos ma do powiedzenia mi to niech to powie mi prosto w twarz a nie po katach bedzie gadala. Potem napisze o co poszlo ale zla jestem jak nie wiem. ![]() ale sie wkoncu postawilam! i tak odchodze niedlugo wiec mnie to wali juz co bedzie. mileog dzionka kochane
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

ale kurczę będę musiała zrezygnować bo coś ostatnio mnie żołądek boli ciągle,a poza tym oponkę na brzuchu mam
Kurcze, a ja tak daleko ;(

nie chce mi sie ani prostowac wlosow ani nic.

ale czy dostane 1 czy 5 to mi to nic nie zmieni