![]() |
#3751 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3753 | |
Zakorzenienie
|
wiedziałam,że się zaplączę w zeznaniach... był już wizażanką
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-06 o 20:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3755 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie narazie chec zapasu wywoluje Bomba edp, bo juz coraz blizej dna jestem ![]() ![]() Pochwale sie, ze to plywanie wcale nie jest takie zle ![]() ![]() ![]() ![]() Zreszta potem chyba z pol godziny spedzilam relaksujac sie w biczach wodnych ![]() ![]() Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-12-07 o 10:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3756 |
Zakorzenienie
|
Wie moze ktoras z Was jak sie krzesa motywacje do dzialan domowych?
Wraca dzis Oblubieniec a moj dom po tygodniowym samotnym rozpasaniu domu juz nie przypomina. Nie dosc, ze musze posprzatac, podgotowac cos ( w dodatku smacznego ) wiadomo, nie dla uroku osobistego mnie Oblubieniec poslubial, w garach byc musi pelno, to jeszcze odrestaurowac siebie no i kota. Wszystko na bacznosc w chwili wejscia Oblubienca do domu. Steskniona malzonka, z nowa twarza blyszczaca wzruszeniem i gotowoscia uzytecznosci wszelakiej i kot steskniony (juz chyba lepiej ta malzonka nam wyjdzie ). Tyle do zrobienia, a ja jeszcze internetu nie przeczytalam do konca. Le Cardinal Bordeaux dostalam wczoraj, takie czerwone, wyskokowe, tworcze. Mam wrazenie, ze idealne na dobry poczatek domowej przygody renowacyjnej. Z tego sie pomysly krzesa? ![]() Princeskowe bicze wodne by mi sie przydaly ;-) wode mam, ale bicz mnie chwilowo osierocil milego dzionka kobietom ucisnionym zycze ( innym nie zycze bo na pewno maja mile ![]() Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2008-12-07 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3757 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nasturcjo moze sie tak nie stresuj. Jak Oblubieniec wroci, zobaczy dom w strasznym stanie, Ciebie w rozsypce i Kota, ktory nie bedzie nawet w stanie miauknac jak trzeba, to uzna, ze taka jestes delikatna, ze Cie samej zostawic nie mozna. Pokaze swoja meskosc, zrobi Ci kapiel, a w tym czasie posprzata mieszkanie i wyszecze kota ![]() ![]() Co do biczy, ja nakrecam rodzicow na takie cos zwane prysznico-wanna z sauna, biczami, jaccuzi, jakims masazerem i kilkoma innymi bajerami ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3758 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na koniec podeszłam do komody, z namaszczeniem złapałam flakonik Boudoir powąchałam koreczek, potem to samo zrobiłam z dwoma innym flakonikami, przekonując się, że więcej mi nie potrzeba. Oby taki stan trwał jak najdłużej ![]() Ale nie łudzę się, że jest wieczny. Poza tym nowe fascynacje zapachowe też są mile widziane ![]() Cytat:
![]() Super, mnie się nie udało nikogo namówic na naukę pływania ![]() Pływam sama, a one cały czas na biczach - przyznaję, że to doskonały relaks - ale po pływaniu ![]() Śnił mi się wizaż, śniła mi się Sabbath która po weekendzie powróciła do nas z nowym awatarkiem i podpisem - George Michael ![]() Potem przyśniła mi się strona Everyday Minerals, więc rano szybciutko złożyłam zamówienie. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3759 |
Zakorzenienie
|
Nasturcjo- olej porządki, nastaw się na miłe powitanie Oblubieńca
![]() Moja teściowa poprosiła mnie dziś, żebym jej znalazła Poeme na allegro, bo w sephorze kosztuje 300 zł. Powiedziała, żebym przy okazji wzięła coś dla siebie pod choinkę. Wzięłam zatem Flower by Kenzo i cieszę się bardzo ![]() Edytowane przez Mendosita Czas edycji: 2008-12-07 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja również żałuję, że nie było go w filmie zbyt wiele!
![]() |
#3761 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Rola kobiety wykorzystywanej jest zbyt ambitna dla mnie ![]() A Ty, nie zagaduj, tylko do roboty! Posyłam Ci wirtualny biczyk (nie wodny) ![]() A jak w końcu Oblubieniec powróci, pod nogi go podejmij, hi, hi, ucałuj (nie nogi, ale wszystko inne), bo chłopisko poczciwe i Małżonkę swą uszczęśliwiające (wszak Cię z flachami nie wyeksmitował, flach nie wyprzedał...). Edytowane przez KomEwa Czas edycji: 2008-12-07 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się od razu samo zaczyna sprzątać ![]() Albo coś z tego. Odespałam 12 godzin po piątkowych Mikołajkach Rockowych. Do domu wracałam rozśpiewanym busem chłopaków z Carnage of Trident/grają death doom metal. Śpiewali bluźniercze teksty na zmianę z np. Białym Misiem.... ![]() Idę odgruzować swoje mieszkanie ....
![]() |
#3764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ramach zajec alternatywnych sie ustosunkuje ![]() Wyszlam z tego zalozenia, ze w ten ( podkreslony ) sposob nadal w meskim swiecie szowinistycznych dzikow mozna cos zalatwic ;-) Cos zyskac ( w oczach na ten przyklad ) zle zatuszowac, awansowac do roli niemal boskiej ( na ta podejmowana chwile ) ![]() Podeszlam do sprawy tworczo, przebralam posciel w sypialni, miotalam sie w niej tydzien na przemian z kotem, podjecie w takiej poscieli byloby utrudnione. Zapakowalm prezent ( sie nawet nim pochwale, bo mi zmyslny wyszedl, a poza tym zamiast myc gary wole robic niepotrzebne zdjecia ) Polozylam na pachnacej poduszce. Zaraz biegne sie przeistoczyc w inna kobiete, wiotka nimfe skora do czulosci wszelakiej. Sie poloze na tej drugiej poduszce, zeby sie prezenty symetrycznie rozlozyl na kuchenny szok. Winko otworze i postaram sie nie wypic wszystkiego, tak jeno wprowadzic sie w dobry nastroj zapomnienia o ( nieistotnej przeciez ) reszcie. Najwyzej krzykne jeszcze - i czego sie tam matole pchasz do tej kuchni Tu masz na goraco ![]() Zdrowie Pieknych Pan ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3765 | |||
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
... a pewien nastolatek z rodziny stwierdził, że sprzątać nie lubi, "bo jak posprzątam, to POTEM NIC ZNALEŹĆ NIE MOGĘ" .. zamów z restauracji.. ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-07 o 13:27 Powód: ortografia |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3766 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nasturcjo ![]() ![]() Dziewczyny datecalculator mi zwariował i nie chce odczytać kodu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasturcjo, udana jesteś ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3768 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() Kwiatuszku nie zapomni wyczesac koty ,bo przez ten tydzien moglo mu sie futerko lekko zmatowic i taki drobiazg moze popsuc ogolne wrazenie Perfekcyjnej Pani Oblubienicy ![]()
![]() |
#3769 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3771 |
BAN stały
|
No i sukienki mojej wymarzonej już nie ma.
Zostałam na lodzie. Chyba że kupię rozmiar mniejszą i nie będę nic jeść do studniówki ![]() ![]() Edit: A jednak po obdzwonieniu wszystkich Solarów w okolicy, okazało się, że jedna się jeszcze uchowała ![]() ![]() ![]() Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2008-12-07 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3772 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja mam tylko Bi-Kor i Lavertu. Bi Kor jest bardzo dobra, mozesz sobie stopniowac opalenizne, stosowac jako roz, trzyma sie calutki dzien. Ja mam moja od lutego, przy prawie codziennym stosowaniu zuzylam moze 10%. Ale to maks. To jeden z tych kosmetykow, ktorw chyba bede miala juz zawsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3773 |
Zakorzenienie
|
Uffff dopiero wstalem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3774 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Strasznie mnie kusi, żeby kupić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3775 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Zakorzenienie
|
To ja tak właśnie ostatnio zakupiłam dżinsy o rozmiar mniejsze niżby się należało, wychodząc z założenia, że skoro jeszcze nie tak dawno mieściłam się w ten mniejszy rozmiar, to stanie się cud i dam radę się w nie wcisnąć
![]() Cudu brak jak na razie ![]()
#3777 |
Rozeznanie
|
na nic nie mam czasu
![]() za to mam doła... |
![]() ![]() |
![]() |
#3778 |
Zakorzenienie
|
Joasiu! U mnie podobnie
![]() ![]() ![]() Tak na marginesie,czy niektóre leki na nadciśnienie moga powodowac tycie?Proszę o odpowiedz. U Nasturcji chyba wszystko w porządku, bo cosik sie nie udziela dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3779 |
Zakorzenienie
|
![]() Joasiu, ja mam spodnie sprzed paru lat, kupione "na chudsze czasy" ![]() ![]() Czytaliście artykuł o niszowcach w weekendowej Wybiórczej? ![]() ![]()
#3780 |
Zakorzenienie
|
Adelajdo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.