|
|
#3751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
wiedziałam,że się zaplączę w zeznaniach... był już wizażanką
tak czy siak styliści wykonali kawał dobrej roboty Szkoda tylko,że delikwent nie sprawia wrażenia zadowolonego z przeprowadzanych zabiegów ![]() Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-06 o 21:53 |
|
|
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3755 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bedziesz miala sylwestrowy hitU mnie narazie chec zapasu wywoluje Bomba edp, bo juz coraz blizej dna jestem A tu tyle nowych pragnien![]() Pochwale sie, ze to plywanie wcale nie jest takie zle Nawet raz udalo mi sie pol basenu przeplynac, bez problemow. Bede opanowywac narazie zabke, bo to wydaje mi sie najlatwiejsze Choc ja sie strasznie wkurzalam, ze nie umiem nauczyc sie szybko i trzeba bedzie poswiecic kilka godzin na to. Ale traktuje to jako przyjemnosc i plywalam do momentu utraty sil, katowac sie nie bede Zreszta potem chyba z pol godziny spedzilam relaksujac sie w biczach wodnych Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-12-07 o 11:35 |
|
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
Wie moze ktoras z Was jak sie krzesa motywacje do dzialan domowych?
Wraca dzis Oblubieniec a moj dom po tygodniowym samotnym rozpasaniu domu juz nie przypomina. Nie dosc, ze musze posprzatac, podgotowac cos ( w dodatku smacznego ) wiadomo, nie dla uroku osobistego mnie Oblubieniec poslubial, w garach byc musi pelno, to jeszcze odrestaurowac siebie no i kota. Wszystko na bacznosc w chwili wejscia Oblubienca do domu. Steskniona malzonka, z nowa twarza blyszczaca wzruszeniem i gotowoscia uzytecznosci wszelakiej i kot steskniony (juz chyba lepiej ta malzonka nam wyjdzie ). Tyle do zrobienia, a ja jeszcze internetu nie przeczytalam do konca. Le Cardinal Bordeaux dostalam wczoraj, takie czerwone, wyskokowe, tworcze. Mam wrazenie, ze idealne na dobry poczatek domowej przygody renowacyjnej. Z tego sie pomysly krzesa? ![]() Princeskowe bicze wodne by mi sie przydaly ;-) wode mam, ale bicz mnie chwilowo osierocil milego dzionka kobietom ucisnionym zycze ( innym nie zycze bo na pewno maja mile )
Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2008-12-07 o 11:49 |
|
|
|
#3757 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nasturcjo moze sie tak nie stresuj. Jak Oblubieniec wroci, zobaczy dom w strasznym stanie, Ciebie w rozsypce i Kota, ktory nie bedzie nawet w stanie miauknac jak trzeba, to uzna, ze taka jestes delikatna, ze Cie samej zostawic nie mozna. Pokaze swoja meskosc, zrobi Ci kapiel, a w tym czasie posprzata mieszkanie i wyszecze kota To jest dopiero plan![]() Co do biczy, ja nakrecam rodzicow na takie cos zwane prysznico-wanna z sauna, biczami, jaccuzi, jakims masazerem i kilkoma innymi bajerami nawet radio takie cudo ma Chyba bym lazienki nie opuszczala, ale moze po wakacjach bede mogla sie w takim oto cudzie moczyc do woli |
|
|
|
|
#3758 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na koniec podeszłam do komody, z namaszczeniem złapałam flakonik Boudoir powąchałam koreczek, potem to samo zrobiłam z dwoma innym flakonikami, przekonując się, że więcej mi nie potrzeba. Oby taki stan trwał jak najdłużej Ale nie łudzę się, że jest wieczny. Poza tym nowe fascynacje zapachowe też są mile widziane ![]() Cytat:
Super, mnie się nie udało nikogo namówic na naukę pływania Pływam sama, a one cały czas na biczach - przyznaję, że to doskonały relaks - ale po pływaniu ![]() Śnił mi się wizaż, śniła mi się Sabbath która po weekendzie powróciła do nas z nowym awatarkiem i podpisem - George Michael ![]() Potem przyśniła mi się strona Everyday Minerals, więc rano szybciutko złożyłam zamówienie. |
||
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcjo- olej porządki, nastaw się na miłe powitanie Oblubieńca
Porządki nie zając, a i obiad się da skombinować w jakiś inny, prostszy sposób.Moja teściowa poprosiła mnie dziś, żebym jej znalazła Poeme na allegro, bo w sephorze kosztuje 300 zł. Powiedziała, żebym przy okazji wzięła coś dla siebie pod choinkę. Wzięłam zatem Flower by Kenzo i cieszę się bardzo Taki zupełnie nieplanowany zapach, nie było go nawet na mojej wish-liście.
Edytowane przez Mendosita Czas edycji: 2008-12-07 o 12:29 |
|
|
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja również żałuję, że nie było go w filmie zbyt wiele!
|
|
#3761 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rola kobiety wykorzystywanej jest zbyt ambitna dla mnie ![]() A Ty, nie zagaduj, tylko do roboty! Posyłam Ci wirtualny biczyk (nie wodny) A jak w końcu Oblubieniec powróci, pod nogi go podejmij, hi, hi, ucałuj (nie nogi, ale wszystko inne), bo chłopisko poczciwe i Małżonkę swą uszczęśliwiające (wszak Cię z flachami nie wyeksmitował, flach nie wyprzedał...). Edytowane przez KomEwa Czas edycji: 2008-12-07 o 12:49 |
|
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się od razu samo zaczyna sprzątać ![]() Albo coś z tego. Odespałam 12 godzin po piątkowych Mikołajkach Rockowych. Do domu wracałam rozśpiewanym busem chłopaków z Carnage of Trident/grają death doom metal. Śpiewali bluźniercze teksty na zmianę z np. Białym Misiem.... ![]() Idę odgruzować swoje mieszkanie ....
|
|
#3764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ramach zajec alternatywnych sie ustosunkuje ![]() Wyszlam z tego zalozenia, ze w ten ( podkreslony ) sposob nadal w meskim swiecie szowinistycznych dzikow mozna cos zalatwic ;-) Cos zyskac ( w oczach na ten przyklad ) zle zatuszowac, awansowac do roli niemal boskiej ( na ta podejmowana chwile ) ![]() Podeszlam do sprawy tworczo, przebralam posciel w sypialni, miotalam sie w niej tydzien na przemian z kotem, podjecie w takiej poscieli byloby utrudnione. Zapakowalm prezent ( sie nawet nim pochwale, bo mi zmyslny wyszedl, a poza tym zamiast myc gary wole robic niepotrzebne zdjecia ) Polozylam na pachnacej poduszce. Zaraz biegne sie przeistoczyc w inna kobiete, wiotka nimfe skora do czulosci wszelakiej. Sie poloze na tej drugiej poduszce, zeby sie prezenty symetrycznie rozlozyl na kuchenny szok. Winko otworze i postaram sie nie wypic wszystkiego, tak jeno wprowadzic sie w dobry nastroj zapomnienia o ( nieistotnej przeciez ) reszcie. Najwyzej krzykne jeszcze - i czego sie tam matole pchasz do tej kuchni Tu masz na goraco ![]() Zdrowie Pieknych Pan
|
|
|
|
|
#3765 | |||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
... a pewien nastolatek z rodziny stwierdził, że sprzątać nie lubi, "bo jak posprzątam, to POTEM NIC ZNALEŹĆ NIE MOGĘ" .. zamów z restauracji.. i wrzuć do swoich garnków (uprzednio po zupkach chińskich wymytych)
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-07 o 14:27 Powód: ortografia |
|||
|
|
|
#3766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nasturcjo jesteś niemożliwa. Fantastycznie piszesz, nie myslałaś o napisaniu czegoś dla ogółu? Jesteś świetna w poprawianiu humoru![]() Dziewczyny datecalculator mi zwariował i nie chce odczytać kodu Guerlain 8p02. Ma któraś z was jakąś uaktualnioną stronkę ?
|
|
|
|
|
#3767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasturcjo, udana jesteś Naprawdę powinnaś coś napisać dla ogółu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3768 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() Kwiatuszku nie zapomni wyczesac koty ,bo przez ten tydzien moglo mu sie futerko lekko zmatowic i taki drobiazg moze popsuc ogolne wrazenie Perfekcyjnej Pani Oblubienicy
|
|
#3769 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ale cos czuje, ze bedzie zadowolony
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3770 |
|
Czekam na Ragnarok
|
|
|
|
|
#3771 |
|
BAN stały
|
No i sukienki mojej wymarzonej już nie ma.
Zostałam na lodzie. Chyba że kupię rozmiar mniejszą i nie będę nic jeść do studniówki ![]() ![]() Edit: A jednak po obdzwonieniu wszystkich Solarów w okolicy, okazało się, że jedna się jeszcze uchowała Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2008-12-07 o 15:40 |
|
|
|
#3772 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja mam tylko Bi-Kor i Lavertu. Bi Kor jest bardzo dobra, mozesz sobie stopniowac opalenizne, stosowac jako roz, trzyma sie calutki dzien. Ja mam moja od lutego, przy prawie codziennym stosowaniu zuzylam moze 10%. Ale to maks. To jeden z tych kosmetykow, ktorw chyba bede miala juz zawsze |
|
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
Uffff dopiero wstalem
Glowa mnie boli i dziwnie sie czuje,juz zdazylem wypic alka-seltzer z 2 tabletek,nawet nie mam ochoty na cos do jedzenia Pic mi dajcie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3774 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Strasznie mnie kusi, żeby kupić. |
|
|
|
|
#3775 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
To ja tak właśnie ostatnio zakupiłam dżinsy o rozmiar mniejsze niżby się należało, wychodząc z założenia, że skoro jeszcze nie tak dawno mieściłam się w ten mniejszy rozmiar, to stanie się cud i dam radę się w nie wcisnąć
![]() Cudu brak jak na razie
|
#3777 |
|
Rozeznanie
|
na nic nie mam czasu
![]() za to mam doła... |
|
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiu! U mnie podobnie
Jeansy sobie leza i czekaja na lepsze czasy...Nie mam w czym chodzić, ale nie kupie wiekszych, zeby nie kusić losuTak na marginesie,czy niektóre leki na nadciśnienie moga powodowac tycie?Proszę o odpowiedz. U Nasturcji chyba wszystko w porządku, bo cosik sie nie udziela dzisiaj
|
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiu, ja mam spodnie sprzed paru lat, kupione "na chudsze czasy" czyż muszę dodawać, że spodnie nie doczekały Czytaliście artykuł o niszowcach w weekendowej Wybiórczej?
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
Adelajdo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

Świetni ci styliści biorąc pod uwagę,że kilka postów wyżej ów wizażan był jeszcze wizażanką

A tu tyle nowych pragnien

"

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Glowa mnie boli i dziwnie sie czuje,juz zdazylem wypic alka-seltzer z 2 tabletek,nawet nie mam ochoty na cos do jedzenia
Jeansy sobie leza i czekaja na lepsze czasy...Nie mam w czym chodzić, ale nie kupie wiekszych, zeby nie kusić losu