|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Dziewczyny na mailu są zdjęcia sukienki i reszty na wesele
Oceńcie szczerze
|
|
|
|
|
#3752 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Cytat:
Cytat:
![]() 2. Trzymam kciuki za pracę Cytat:
Ja to bym pewnie się poddała, a Ty zawsze do przodu. Podziwiam.2. Ciągle kaszle ale oskrzela niby czyste. Jak będzie się przedłużał to mam przyjść na kontrol. 3.Gosiu dziecko musi mieć albo paszport albo dowód tymczasowy. A tu potrzebna jest zgoda obojga rodziców. Patryk najpierw się zgodził, po czym zaczął błagać o powrót, jak się nie zgodziłam to napisał mi że paszpotru nie dostanę. 4. Byliśmy w Solcu Kujawskim A ten pan to S. Reszta towarzystwa to jego siostrzenica z rodziną i jej siostry. Ech było super. Szkoda że Asia wczoraj do Włoch wyjechała ![]() 5. A byłyśmy pod koniec sierpnia z Pauluchem u brata mojej mamy. Fajnie było, tym bardziej że pierwszy raz w Warszawie byłam ![]() 6. Kejter= pies ![]() 7. Jak mama???????? 8. Oj nie ładnie. I co planujesz? Zwalniasz się czy czekasz? Cytat:
Cytat:
Wczoraj byliśmy nad morzem A jutro spotkanie w ośrodku diagnostyczno-konsultacyjnym. Sąd nas skierował, z Paulą mam przyjechać. Patryk też będzie. Boję się... |
|||||
|
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
Torebka będzie czarna, butki są takie czarno-brązowe powiedzmy, sukienka mink, żakiet podobny. A makijaż pójdzie w jakiś intensywny kolor
Więc?
|
|
|
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
Błękit mi się nie widzi jakoś
Nie wiem już kurde :/
|
|
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
No w każdym bądź razie dla mnie za jednostajne. Nudne takie jakieś.
|
|
|
|
|
#3757 | |||||
|
Rozeznanie
|
Aś, a co u Ciebie? Wpadasz na moment, pytając co u nas, a sama o sobie nic nie napiszesz
![]() Maryś, jak tam u Ciebie? ![]() No niestety z babami się ciężko współpracuje, aczkolwiek ostatnio całkiem nieźle mi to wychodzi z kierowniczką, którą początkowo uważałam za s**ę, za to gorzej z tą o której myślałam, że jest w porządku. Ciekawe ile razy jeszcze zmienię zdanie ![]() Cytat:
![]() Z chęcią skorzystałabym z Twojej propozycji, niestety i ja i Tż mamy pracujące weekendy, więc bardzo ciężko nam się zgrać by mieć ten sam dzień wolny, a dwa dni z rzędu to już w ogóle graniczy z cudem. Raz się udało, oboje mieliśmy wolny poniedziałek, aczkolwiek Tż stwierdził, że nie ma sensu tłuc się taki kawał, by posiedzieć nad morzem 2h i wracać. Zresztą on coś się marudny zrobił i nawet do miasta obok nie chciało mu się ruszyć. Szkoda gadać. 30.09 będę trzymać kciuki ![]() Cytat:
No i jak sytuacja w pracy? Właśnie oglądam Twoje fotki z wakacji. Jak Ty tam pięknie miałaś! Chcę tam jechać! Z miejsca idzie się zakochać w tych krajobrazach. A szczególnie podobało mi się to zdjęcie z zachodem słońca i stateczkami A Ty jak ładnie wyglądałaś w tej bielutkiej sukience ![]() Cytat:
Cytat:
to faktycznie ten Węgier - Stefan, niestety już zaklepany dla Kaś![]() Od tygodnia bodajże jest on już we Wrocławiu, więc można zrobić nalot ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
A jak zmienię żakiet np. na czarny? Będzie lepiej? Żakiet i torebka i tak pójdzie potem w odstawkę
|
|
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
Mysza to ja robię nalot.... nie wiem kiedy
Już prędzej Łódź zahaczę
|
|
|
|
|
#3760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. ale wy macie śmieszne określenia! 3. mama w czwartek miała zabieg, okazało się że zrobili jej to w najlepszym momencie bo potem byłoby tylko gorzej, może jutro wyjdzie. tyle że jej to kolano puchnie, zrobił się krwiak i ją boli:/ ehhhh sama nie wiem ![]() 4. zwolnić się nie zwolnię, bo muszę mieć coś nowego zaklepanego, a nie mam nic na oku. cv wysyłam, ale to nie taka prosta spraw.a jestem okrutnie zmęczona tą sytuacją, cały czas są jakiś jazdy i tworzenie spisów i konspiracja. męczy mnie to a w piątek mam obronę i zamiast na tym się skupić myśli zajmuje mi wszystko inne. po prostu ostatni czas to totalna katastrofa ![]() 5. prawda jakie to jest cudowne? Bałtyk dodaje mi sił, pewności i spokoju. nie wiem czemu, bo jest miliony piękniejszych miejsc niż nasze morze, ale jednak to jest nasze też tak masz?6. a po co do tego ośrodka? jak było? Cytat:
a czemu jest marudny? coś nie tak?2. na razie nie dziękuję, ale baaardzo się przydadzą. coś czuję że idę na pałę:/ 3 i 4. odpisałam już powyżej do odp. Moni 5. oj można się zakochać, ja już się zakochałam dziękuję![]() 6. widzę że nie tylko mnie się podoba. no cóż z racji różnicy wieku (
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
Tej kochanie nie oddam
|
|
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() jestem w domu to mam dostęp do normalnego komputera ![]() Cytat:
ale jak ten Stefan bedzie przypadkiem w lbn to daj znać
|
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
czesc laseczki.. nie nadrabiam, przepraszam..
a z tego co pamietam to Gos jak mama? wyszla ze szpitala? jak sie czuje? Lala ja bym chyba marynarke zmienila, ale tak tez jest slicznie.. Mycha jak sie pracuje? nie chcesz mi czasem uszyc sukienki jak masz maszyne? zolta mi sie marzy... Z nowosci u mnie to pierwsza jazde mam juz za soba i obylo sie bez ofiar poki co. Pracuje sie fajnie, roboty duzo, ale atmosfera mila.. W szkole tez udalo mi sie trafic na super grupe wiec sobie jakos radzimy, rodzina nam sie powiekszy najprawdopodobnie o chlopca, a ja juz nei wytrzymalam i kupilam malutkie niebieskie skarpeteczki.. i... wczoraj zmarl moj wujek.Brat dziadka. Dla mnie jak dziadek.. Nie radze sobie. 11lat probuje zapomniec o smierc babci a do dzisiaj na sama mysl zaczynam plakac.. smierc wujka to dla mnie to samo. nie moge przestac plakac, nie moge oddychac, nie moge zrozumiec, nie moge funkcjonowac, nie moge sobie z tym poradzic... nie daje sobie sama rady. czuje sie jakby mi serce peklo! potrzebuje sie do kogos przytulic, tak mocno albo sie na czyms wyzyc. zeby bolalo...zeby zapomniec.. Mialam dzisiaj zajecia. na praktyce dalam rade. pomogli mi nie myslec. bawilam sie naprawde dobrze, pozniej mialam wyrzuty sumienia.. bo zapomnialam... w zeszlym tygodniu w niedziele zerwalam sie z koncowki zajec i pojechalismy z Mirkiem do poznania. Chcialam sie z wujkiem pozegnac.. I zdazylam... wiedzialam, ze rak niszczy, ze tak strasznie niszczy.. a do tego zoltaczka.. ale ten widok.. w zyciu nie sadzilam ze to moze byc az tak straszne.. dziewczyny tak mnie boli serce! ;( wiem, ze nie moge plakac.. wiem, ze nie tego by chcial.. wiem, ze nie cierpi.. ale zabraklo mi sil....
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja tylko na moment Maryś nie wiem co mam Ci powiedzieć, przepraszam. Ale tulę Cię mocno
|
|
|
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
Hej babuszki
Maryś buziam Cię i tulę ![]() Dzisiaj mam pierwszy dzień zajęć na uczelni i siedzę do 20.00, ale idę na 14.30 I w sobotę poznałam kilka studentek. I na pierwszy rzut oka widać, że będzie za✂✂✂iście, bo dziewczyny super! A i wczoraj świętowałam 4 lata bycia z P, więc wybaczcie, że mnie nie było na długoooo
|
|
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam Wam tylko powiedzieć że się w piątek obroniłam
![]() ![]() na 5teczkę!jak się wali to wszystko naraz... dlatego też nie mam czasu za bardzo tu zaglądać. dzisiaj wielka narada całej firmy, jutro jeszcze większa konferencja, czwartek- sobota 36prezesów na głowie ![]() ale dam radę ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Goś gratulacje!
|
|
|
|
|
#3768 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ogólnie wszystko w porządku, tylko trochę leniwy się zrobił No ale ostatnio zabrał mnie w nocy do parku i do pabu na piwo, więc jakiś postęp jest Cytat:
Póki co nie przeceniałabym moich umiejętności, ale jak się trochę podszkolę z radością uszyję Ci sukienkę ![]() Maryś strasznie mi przykro, naprawdę. Ciężko napisać w takim momencie coś pocieszającego. Jedyne co mogę to powiedzieć, że jestem z Tobą i tulę Cię mocno ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
Maryś kochana
trudno jest się oswoić ze śmiercią, przyjąć ją jako coś naturalnego. hmmm nie, tego nie da się zrobić...nie udawaj silnej, nie zabraniaj sobie płaczu, ale i zabawy. Masz prawo cierpieć, ale i żyć, bawić się, zapominać. Najważniejsze żebyś w sercu miała pamięć o swoim wujku. a u mnie zmian cd. nie wiem już czy opowiadałam ale zmieniło mi się kierownictwo firmy, a z tym wszystko. dzisiaj musimy przenieść się ze swojego biura, a nowe dzielić z nowymi pracownikami. czuję, że mój zawodowy świat stanął na głowie i wcale mi się to nie podoba.a we wtorek mieliśmy firmowe spotkanie z otwartym stołem, flipchartem, opowiastkami o sobie, swoim życiu, nadziejach i obawach a wszystko w otoczce "jesteśmy waszymi przyjaciółmi, możecie nam wszystko powiedzieć, zawsze zadz., pomożemy wam..." brrr. pod przykrywką spijania miodu z dziubków i tiutania jest fałsz i badanie terenu. z jednej strony proponowane zmiany mogą dać mi możliwość jakiegoś (?) rozwoju, nowych wyzwań itd., a z drugiej strony tracę to, co ceniłam sobie w tej pracy najbardziej, co mnie tu trzymało. teraz trzyma mnie tylko lojalność wobec mojego szefa choć za to chleba sobie nie kupię. zastanawiam się ile dać sobie tutaj czasu, czy w ogóle dawać? długo by opowiadać.... z mamą już lepiej. wyszła ze szpitala choć kolano nie do końca było ok. nadal miała płyn, ale ma to na razie kontrolować USG i rehabilitować się. kupiliśmy jej stacjonarny rowerek żeby mogła ćwiczyć. i od 3dni z nią nie rozmawiałam bo nie mam czasu w środę miałam konferencję na 120os i wyszłam o 17.30. jak jechałam tramwajem to miałam ochotę umrzeć taka byłam zmęczona. i tak codziennie....od 3tygodni nie mogę spać, boli mnie serce i czasem mam takie nerwoból że aż mnie zgina w pół, a codzienny ból głowy to już przykry standard ![]() przepraszam, że tak smutno, że się żalę, ale ostatni czas daje mi strasznie w tyłek. mam spadek formy
|
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
heeeeeło dziewczyny
\wątek nam umarł czy co?? co tam u Was?mój komputer nadal zepsuty teraz jestem w domu,bo przyjechałam na wybory![]() u mnie stara bida. właśnie kończe praktyki, nie bło źle choć robiłam bardziej rzeczy biurowe i papierkowe... z D. bez zmian, mieliśmy się spotkać w czwartek i pogadać ale jemu nie pasowało. chociaż coś się zmieniło.poderwał jakąś małolatę 17letnią która zaczeła śpiewac w jego zespole....laska miała wtedy chłopaka, co nie przeszkadzało jej flirtować na maksa z D. on było oczywiście zachwycony chociaż kiedyś w nocy pisac zrozpaczony że jest osłem a ona nim kręci...mnie szlag trafia i jestem zazdrosna ale nie pokazuje tego po sobie
|
|
#3771 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i Nati naszej dziekuje, tu jej nie ma, ale pomogla mi na jeden wieczor zapomniec i pomogla mi poczuc, ze sobie poradze.. jestescie wszystkie takie kochane.. ![]() juz mam sily na zycie. bez problemu wstaje z lozka, az tak nie boli. tylko zaczynam tak cholernie tesknic.. do pogrzebu nie umialam zyc. jak poszlam w poniedzialek do pracy to po dwoch godzinach sie rozkleilam i dziewczyny kochane zwolnily mnie do domu i kryly przed 'gora', wzielam dwa dni wolnego, bo nie wiedzialam w jakim stanie wroce po pogrzebie.. i teraz widze, ze ten pogrzeb mi 'pomogl'. jak juz go schowali do ziemi wtedy poczulam w sobie taka pustke, juz sie tak nie balam.. a wczesniej jeszcze poszlam sie z wujkiem pozegnac.. stalam przy trumnie, trzymalam za reke, tulilam, calowalam, oba policzki, czolko.. byl taki spokojny, tak dobrze wygladal.. ale nie wstal tak lubil robic kawaly, a tym razem to musiala byc ta cholerna prawda... tesknie za nim..Cytat:
a tego D. to trzeba juz jakos ogarnac albo mu nakopac. Cytat:
2. no i sama widzisz.. musisz myslec tylko w taki sposob! wierzyc, ze bedzie lepiej i ja mocno trzymam za to kciuki! ![]() 3. nie dawaj.. szukac innej pracy w sumie mozna zawsze, bo mozna trafic czasem naprawde na duza lepsza okazje, ale dajac sobie w tej firmie teraz jakikolwiek czas, nastawisz sie na to, ze w obecnych warunkach bedzie zle.. 4. Gosiek tak nie mozna! przeciez zyjac w taki sposob to sie wykonczysz.. musisz czasami zwolnic, usciasc i odpoczac.. obiecaj...! 5. i nie gadaj glupstw! po to my tu dla siebie jestesmy.. to zaraz minie, wszystko w tej pracy stanie jakos na swoim miejscu i te problemy stopniowo sie zmiejsza.. dbaj o siebie... ![]() Cytat:
Cytat:
to jakbym widziala siebie na stacji ![]() w miare dobrze ci tam chociaz placa? a co do klientow to masz racje.. lac na nich ![]() Cytat:
![]() aaaaa! tak cie ciesze! ![]() no i wiesz.. stawiasz. ![]() z nowosci u mnie to jeszcze mamusia moja z tesciowa przesylaja sobie placuszki.. chyba zeby zbadac kto jakie ma zdolnosci Mirek nadal ze mna wytrzymuje, o dziwo. Ze szkoly tez jeszcze nie zrezygnowalam, wiec jestem z siebie dumna.. z pracy tez nie ma co narzekac, pierwszy raz w zyciub moge powiedziec, ze lubie swoja prace i ciesze sie z tego jak cholera ![]() i kocham was mocno... wracacie tu..? ja juz wrocilam, to teraz wasza kolej..
|
|
|
#3772 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo ladne imie. Marys sciskam Cie. Ciesze sie, ze juz odrobine lepiej. Pamietaj, wyplacz sie kiedy tego potrzebujesz i usmiechnij sie, kiedy tego potrzebujesz. Wiem co czujesz, bo ja od 5 lat na mysl o moich ukochanych dziadkach, z ktorymi spedzilam pol dziecinstwa mam gole w gardle, dochodza mi do tego wyrzuty sumienia, ale to juz inna sprawa. Choroby sa podle, ja nigdy sie z czyms takim nie pogodze, ale trzeba isc dalej, dasz rade, a twoj wujek przynajmniej juz sie nie meczy, wiem ze to staly "tekst", ale taka jest prawda. Skoro lubil robic kawaly, to lubil jak sie usmiechasz, na pewno nie chcialby Twoich lez. Trzymaj sie kochana ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Gratulacje !
|
|
|
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
z grubsza nadrobiłam
![]() Gosia gratuluje obrony zdolniacho! ja juz jestem po 2 zjezdzie i ogolnie naprawde spoko mialam juz 3 kolokwia ale wszystko zaliczone najgorzej bedzie w sesji z matematyka i fizyka nie wiem jak to zdam poza tym caly czas szukam pracy wysylam dziennie min. 2 cv i kiepsko dzis bylam na rozmowie w sprawie pracy w serwie samochodowym praca miala byc w biurze serwisu okazalo się, że wymagają doswiadczenia handlowego wiec 3 osoby odpadly jednego chlopaka wzieli bo wszystkich grupowo zaprosili, ale wieczorem mam jeszcze rozmowe w pizzerii jako kelnerka moze tam sie uda zobaczymy mam już tak dosc siedzenia w domu poza tym tak zimno się zrobilo brrrrr ![]() Mam prosbe kliknecie mi w podpis? |
|
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() Gosiu słońce gratuluję 5 !! Marys Agatka no to nici z D..? skoro on coś kręci z jakąś małolatą?Kropelka a co tak Nam uciekłaś z wątku? ![]() przepraszam, żę się nie odzywam jakoś często ale w sumie nie mam weny żeby pisać na forum.... ściskam Was gorąco!
|
|
#3775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wracamy baby! NATYCHAMIAST! ![]() ![]() no to trzymam kciuki ![]() i za zaliczenia kolejne tez ![]() Cytat:
najgorzej jest jak rozmawiam z Monika, corka wujka.. biedna tak bardzo placze, tak strasznie teskni, ciagle powtarza, ze nie moze do niego zadzwonic, porozmawiac, ze nie uslyszy juz jego glosu.. a jak byla po smierci wujka tydzien ze swoja mama, to jak ktos dzwonil jakis telefon to zakrywala uszy, bo wiedziala, ze to w sprawie tlumaczenia i nie chciala slyszec jak ciocia mowila, ze wujek nie zyje.. a ja nie wiem co moge jej powiedziec.. w jaki sposob moge chociaz troszke ukoic jej bol.. caly swiat jej sie zawalil. Jeszcze tak bardzo starali sie o dziecko.. chcieli zeby wujek zdazyl zobaczyc wnuka.. a teraz? ma sie odstresowac, ma nie myslec o problemach zebyy wogole jej sie to udalo.. tylko niech mi ktos powie jak.. ![]() no ale nie mowisz nic co u ciebie slychac? Ja padam.. w pracy mamy taki nawal roboty, ze to jest jakas masakra! nie obrabiamy sie z niczym, a tylko nam jeszcze dokladaja.. o 18 mam kolejna jazde, i reszte tygodnia wolna. nareszcie! a w przyszlym tygodniu zapisalam sobie jazdy na caly tydzien oprocz piatku i tym sposobem w nastepny piatek bede miala juz za soba 17 godzin wiec jak dobrze pojdzie to za dwa tygodnie moge sie zapisywac na egzamin teoretyczny
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
halooo! piszę z kopmpuera na uczlni;D musze przycisna tatę zby coś zobil z tym moim starym trupem a najlepiej to zeby mi kupil nowy komputer
![]() D. mnie denerwuje, tzn najbardziej mnie szlag trafia jak dzwoni i mi opowiada o tej dziewczynie... praktyki dziś skonczyłami tak summa sumarum to jakby mi zaproponwali dorywczą pracę tam w wydziale to bm się zgodzi ła bo na duższą mete to można zwariować;D Kaś! odezwe sie na tygodniu to sie umowimy, moge pisac z innego numeru ![]() buziaki;*
|
|
#3777 |
|
Rozeznanie
|
Hej babki, ja też jestem
![]() Maryś, pytałaś jak płacą. Jak na taką harówę, to tragicznie. Jak zobaczyłam wypłatę to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać. Zresztą oszukują na każdym kroku, by nie płacić nadgodzin (a nadgodziny mam codziennie, nigdy nie wyszłam z pracy o czasie, tylko ok 20-30min później) dadzą mi jakiś jeden śmieszny dzień wolny, który mogą sobie wsadzić w A u Ciebie co tam, jak się masz? Z tym prawkiem to Ty pędzisz jak szalona jak Ci się podoba?I jeszcze tak w nawiązaniu, to w środę byłam u teściowej na obiad i babskich plotach dała mi tyle przepisów do wypróbowania, że o matko wczoraj zrobiłam po raz pierwszy ciasto marchewkowe i dobre wyszło!![]() Marta, i jak rozmowa w sprawie pracy? Goś, jak się masz? I jak mama? Marysia ma racje, że nie można się tak zamęczać i powinnaś odpocząć. |
|
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
![]() hmm sprawy sercowe pojawił się kolega nie wiem czy wam pisałam, który jest naprawde fajny świetnie sie dogadujemy lubie jego poczucie humoru itd gadamy praktycznie całymi dniami co kilka dni sie spotkamy bo on tez pracuje itd ale jakos tak nie wiem lubie go naprawde lubie spedzac z nim czas rozmawiac, ale chyba tak bardziej widze w nim kolege, a on niestety zaczął się angazować nie daje mu żadnych nadzieji czy nie robie nic, zeby sobie mógł cos myslec bo nie chce go zranić w zaden sposob i stracic z nim kontaktu, zresztą on mi powiedzial, ze widzi, ze ja go lubie, ale widze w nim fajnego kolege i nie wiem co zrobić na razie jakos chce czasu zobaczyć jak będzie, ale nie wiem ![]() udało się dostałam prace w pizzeri jako kelnerka taka w sumie praca dorywcza bo 2 dni w tygodniu czasem 3 po 10 godzin dziennie do tego bede sama cały dzien więc będzie ciężko do tego słabo płacą ale moje sa napiwki więc chyba nie będzie tak źle z tą pracą biurową nic nie wyszło bo się okazało, ze do pracy w biurze wymagają doswiadczenia handlowego co nie było o tym mowy w ogłoszeniu nie ma innej pracy więc wzięłam ta w pizzeri dobre i to jakies pieniązki dla siebie i czasu troche bede miała dla siebie i na nauke poza tym dziś do mnie dzwonił facet od zlecen na degustacje, ze moge isc na szkolenie dziś i czasem w weekend isc na zastepstwo za dziewczyne, która zajmuje się espressami więc tez by było takie dodatkowe bo na stałe nadal nic nie ma, pracy w aptece tym bardziej bardzo cięzko ![]() jeszcze teraz byłam w sumie u kilku dentystów i chirurgów bo mialam problemy z wyrzynającą się ósemką okazuje sie, ze czeka mnie zabieg i jednak wyrwanie zęba, który jeszcze praktycznie nie urósł no i jeszcze teraz 300zl za wyrwanie chyba tyle u mnie z grubsza z biezacych spraw
|
|
|
|
|
|
#3779 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
jestem i ja
ostatnio było bardzo ciężko i na wizaż raczej czasu nie miałam. siły też. a czasem i weny brakło. ale nadrabiam. dziękuję za wszystkie gratulacje ![]() w pracy jest tak, że od 3tyg. jest młyn, mase dodatkowych obowiazków, pierdół. i strasznie mnie to irytuje, bo ludzie, którzy są moimi szefami nie mają pojęcia o specyfice rynku na którym pracujemy, nie zważają na moje podstawowe obowiązki, których nikt za mnie nie zrobi, a musze być zrobione na czas,bo inaczej szkolenia nie będzie. a oni dają mi pierdoły do robienia, które w czasie można odłożyć a mój szef fruwa...lata tu i tam a robota spada na mnie ![]() w piątek przenosiliśmy się z biura do biura, bo nasze biuro zajmuje nowe szefostwo, co jest bzdurą. musiałam wszystko przenieść łącznie z szafami(ja, 55kg przesuwałam szafy ).na szczęście wpadł do mnie mój najwspanialszy przyjaciel i spontanicznie zabrał mnie w Jurę Krakowsko- Częstochowską na wódeczkę i wspinaczkę po skałkach którą oboje kochamy.było cudownie!a widoki Cytat:
Maryś Kochanie łatwo nie będzie. nie wiem czy już to mówiłam, ale chyba najgorsze jest to, że rzeczywistość się w ogóle w takich sytuacjach nie zmienia...świat pruje do przodu, a człowiek musi się w tym odnaleźć. tylko jak? to trudne.dobrze, że poczułaś się" lepiej" po pogrzebie, to ważne. każdy sobie radzi po swojemu w takich sytuacjach. ważne żeby nie robić nic wbrew sobie. tęsknota pewnie będzie Ci już zawsze towarzyszyć, ale nie można jej się poddać. musisz wstać z kolan i żyć dalej, bo masz całe życie przed sobą. O wujku pamiętaj, jeśli potrzebujesz idź na cmentarz, pogadaj z nim, wypłacz się, pośmiej. to pomaga ![]() Cytat:
3. nie mogę teraz zmienić pracy choć miałam takie plany. daję sobie i im czas do końca stycznia. zobaczymy. do nowego roku powinnam już coś widzieć w którą stronę to idzie i jeśli będzie źle to od stycznia mogę wysyłać CV. 4. obiecuję, obiecuję czasem niestety tak jest, że wszystko się zwala na raz, ale postaram się nie przemęczać5. dziękuję Kochanie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() to ta praca w sądzie, gdzie była Twoja siostra? dobrze kojarzę? przecież na nią wrzucałaś... Cytat:
Stęskniłam się za Tobą ![]() Cytat:
rozwiąż raz a porządnie tą całą dziwną sytuację między Wami Cytat:
i jak to się nie wkurzać i nie myśleć o ucieczce za granicę?ehhh a rozglądasz się za czymś innym? Cytat:
![]() 1. to powiedz mu jasno, im mniej niedomówień tym większa szansa, ze wasza relacja przetrwa. mam mojego kochanego, wspaniałego przyjaciela. mój filar w życiu. właśnie ten który mnie teraz wyciągnął w Jurę. na początku rzeczywiście on coś tam chciał, był baaaardzo zakochany we mnie, ale w końcu usiedliśmy, przeprowadziliśmy wielogodzinną mega szczerą rozmowę, każde z nas powiedziało o swoich uczuciach, oczekiwaniach itd. i doszliśmy do tego, że mimo ogromnego uczucia z jego strony nic z nas jako pary nie będzie. tzn. raczej on musiał to dostrzec. i dostrzegł. sam stwierdził, że może mnie kochać najbardziej na świecie, ale nigdy się ode mnie nie odwróci i skoro nie może mieć mnie jako kobiety będzie miał mnie jako przyjaciółkę i będzie o tą przyjaźń dbał. i dba przy nikim nie czuję się tak bezpiecznie i tak spokojnie jak przy nim![]() jeśli to wartościowy i mądry chłopak to warto pogadać i powalczyć o przyjaźń ![]() 2. gratuluję nie jest to łatwa, ani dobrze płatna praca, ale fajnie że coś znalazłaś. no i dobrze że nie pracujesz 7dni w tygodniu, bo byś się wykończyła.a jak na studiach? 3. uuuuu współczuję wiem co to znaczy... zresztą pisałam Wam o moich przebojach 3mam kciuki żebyś była bardziej odważna niż ja, bo ja oczywiście go nie wyrwałama teraz mykam na spacerek póki jeszcze jest słoneczko ![]() ![]() ![]()
||||||||
|
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
haaalo
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.

Oceńcie szczerze

Twoj byly mąż to idiota tyle w temacie.

Ja to bym pewnie się poddała, a Ty zawsze do przodu. Podziwiam.
A ten pan to S. Reszta towarzystwa to jego siostrzenica z rodziną i jej siostry. Ech było super. Szkoda że Asia wczoraj do Włoch wyjechała