|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Nina polecam Wola Park - nawet teraz nie ma tam wielkich tłumów
![]()
![]() |
#3752 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Po raz pierwszy nikt nie zwrócił uwagi na kosmetyki ![]() A ja zaraz po pierścionku chętnie zobaczę paletkę ![]() Cytat:
![]() Ja też wykorzystam zniżkę, ale na coś bardziej praktycznego niż zachciankowego tzn. na puder (albo 2) mineralny Clinique. Nie wyobrażam już sobie nakładać płynnego podkładu ![]() Nie wiem tylko czy wziąć Almost Powder sam czy zrobić też zapas używanego ostatnio (tzn. już co najmniej pół roku jak nie dłużej) sypkiego mineralnego, bo ciężko mi oszacować ile tam go jeszcze zostało a 30% raczej szybko znów nie rzucą ![]() Którą Flowerbombkę?Mi się spodobała ta limitowanka La vie en Rose, bo nie jest taka mocna jak reszta, ale to zostaje mi tylko allegro. No i chyba zrobię zapas Hypnose Elixir... I HC mi się kończy, w Sylwestra pewnie wykończę, też trzeba kupić, bo coraz mniej ich na allegro... ![]() A jak tak chodzicie po wyprzedażach to widziałyście gdzieś może jakieś fajne sukienki Sylwestrowe? Bo cały czas się zastanawiam czy jednak czegoś nie kupić...:/
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2011-12-27 o 19:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech, pierwszy dzień w pracy po dłuższym wolnym to zawsze masakra. Nic mi się nie chce a mam tyle roboty ![]() Pachnę sobie dziś moją britnejką. Cóż za słodki ulepkowaty cukieras, ale jaki przy tym fajny ![]()
![]() |
#3754 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Dzięki ![]() Nie spodziewałam się ![]() To jak tyle zdjęć trzeba to będę chyba musiała jakiś aparat wypożyczyć. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3755 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Witam poświątecznie.
![]() ice, gratuluję i bardzo się cieszę ! ![]() Święta upłynęły nam całkiem przyjemnie, chociaż i tak umierałam z przejedzenia. ![]() ![]() Jak tylko wrócę do Gdańska to wybieram się na wyprzedażowe zakupy (czeka mnie przeglądanie szafy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3756 |
Przyjaciółka KWC
|
Dzięki
![]()
![]() |
#3757 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() malo ostatnio tu zagladam. widze,ze ogolnie u wszyskich swieta minely spokojnie ![]() Ice gratulacje ![]() ![]() W tamtym roku w wigilie moj Tz mi sie oswiadczyl ![]() ![]() W ogole u mnie w tym roku pod choinka byla masa kosmetykow....jeszcze tyle to ja chyba nigdy nie dostalam.... ![]()
#3758 |
Przyjaciółka KWC
|
Dziekuję
![]() Strasznie mi się dzisiaj dłuży czas w pracy, w dodatku jestem strasznie senna. Miałam iść do Sephory po południu, ale nie wiem czy mi się będzie chociaż trochę chciało. Widziałyście może w S. jakieś fajne zestawy świąteczne z tuszami? Bo takie rzeczy zdaje się też obejmuje ta zniżka -30%? W styczniu ogłaszam odwyk. Kupuję tylko potrzebne rzeczy i żadnych zbytków. ![]()
![]() |
#3759 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie byłam w centrum, ale na Marszałkowskiej i w ZT nie da się nosa wetknąć ![]() Cytat:
![]() ![]() tylko to opakowanie ![]() ![]() ![]() mam jeszcze chęć na kompakt Shiseido ten z serii antysłonecznej - po miniaturce z Cosmo stwierdzam, że to jeden z lepszych podkładów ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co to HC? Hot Couture? co do sukienek, ja nie widziałam fajnych, większość jest mocno przebrana.. ewentualnie tak jak mówi Isa, w H&M jest dużo, w mniej obleganych Zarach może zostały jakieś ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-12-28 o 18:26 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oni ciągle coś nowego wyciągają każdego dnia, więc jest szansa na trafienie jakiejś sukienki ![]() ja kupiłam fajną czarną koronkową w Zarze na dziale młodzieżowym
![]() ![]() |
![]() |
#3761 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ta różana wersja jest delikatniejsza, bo te podstawowe wersje są dla mnie nie do przejścia na dłuższą metę, dlatego po początkowym zachwycie sprzedałam swoją flaszkę. Cytat:
Mam kilka w szafie, które z powodzeniem mogę założyć (zresztą niektóre jeszcze nie noszone ![]() ![]() Cytat:
Jak kremowy to na pewno nie zdradzę z nim klinika ![]() Skoro 2 głosy za Zarą to trzeba zajrzeć. W ogóle to chętnie kupiłabym sobie coś świecącego, cekinowego i krótkiego ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3762 |
Zakorzenienie
|
suuuuuuuuuuuuuuuuuuchy
![]() W Stradivariusie widziałam coś cekinowego i sukienkowego ![]()
Edytowane przez Estella Czas edycji: 2011-12-28 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3763 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3764 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak z odcieniami? Czyli będę musiała się poświęcić i jechać do ZT ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3765 |
Zakorzenienie
|
na moje oko to ten http://p.alejka.pl/i2/p_new/33/26/sh...ie-12g_0_b.jpg
nie wiem jak z kolorami; ja mam taki lekko opalony, teraz jest odrobinę za ciemny
![]() |
#3766 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja pierwszy miałam na wakacjach, po powrocie dokupiłam jeszcze 2 sztuki, ale na razie leżą Cytat:
![]() no właśnie, dlatego swojej nawet nie otworzyłam, żeby w razie co móc się jej pozbyć, bo chodzi za mną ta nowa Miss Dior (już bez Cherie) no i ma taką uroczą kokardkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
hm, odcieni jest kilka, to seria typowo letnia i twarz nabiera trochę "opalenizny" ![]() może być problem z testerami, bo te podkłady leżą z pielęgnacją (obok filtrów Shiseido), a nie z kolorówką
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-12-28 o 20:52 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3767 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ech ![]() Cytat:
![]() ![]() w Re jest trochę, w Mango nawet mierzyłam ale nie na moje kształty była ![]() Cytat:
![]() Aaa i jeszcze macałam nowe pigmenty Inglota- świetne jaskrawe i mocne kolorki i do tego ciekawa faktura, trzeba się będzie baczniej przyjrzeć ![]()
![]() |
#3768 |
Zakorzenienie
|
Co do pierścionków to przecież na forum ślubnym jest chyba już któryś z rzędu wątek o dziewczynach, które niecierpliwie czekają na oświadczyny i marudzą czemu ich TŻ-ci się z tym ociągają, paranoja
![]() Możecie mi wybić z głowy kolejne perfumy? Zaczyna mnie kusić Hypnotic Poison ![]() ![]() A perfumy Britney o dziwo mnie zaskoczyły trwałością. Na skórze jest raczej kiepska, ale za to szalik i sweter cały dzień mi pachniały ![]()
#3769 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Nieee... nie chciałabym przy kimkolwiek, to taki intymny moment, nie potrzeba by mi do tego było publiczności.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale swoją drogą - i tak wyszedł z tego klucza za luźny trochę. Dzięki ![]() Cytat:
![]() Oglądałam sobie wczoraj sklep internetowy Barbry i kuszą mnie lakiery z serii Q. Opieram się, ale będę mieć niewielki zwrot za niewykorzystany urlop i zastanawiam się, czy nie kliknąć czegoś tytułem ostatniego szaleństwa kosmetycznego w tym roku. ![]() ![]() Muszę się zająć pracą, żeby zapomniec o pokusach. ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3770 |
Zakorzenienie
|
ice to ja Cię pokuszę lakierami Barbry, bo są na prawdę super. Mechaniczną pomarańczę z serii Q miałam na paznokciach od soboty rano do wtorkowego popołudnia i zero odprysku! Teraz mam róż, który jest w rzeczywistości koralem z normalnej serii Barbry i od wtorkowego wieczora trzyma się równie dzielnie. Trwałość i intensywność kolorów, oraz szybkie wysychanie - jak dla mnie wszystko na 5!
Sama się czaję na nową limitkę z Q, ale poczekam do nowego roku z zamówieniem ![]()
#3771 | |||
Wtajemniczenie
|
Wiesz kochana, byliśmy w Białym, w Druskiennikach byliśmy jeden dzień - cały dzień (7 godzin) w basenach i saunach (super!) nam wystarczył i wróciliśmy do Białego. Miałam do Ciebie pisać, ale tej nocy się rozchorowałam - cała moja rodzina i rodzina męża siostry przechodziła grypę żołądkową i mnie też dorwało... Więc ledwo przetrwałam noc, a potem już chciałam tylko wracać do domu, zresztą ciężko mi było dojechać do Warszawy i co chwila pytałam TŻta "daleko jeszcze?" Jak Osioł ze Shreka
![]() Mam nadzieję, że następny mój wyjazd do Białego będzie bardziej udany i uda nam się spotkać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cienie to Incognito, takie same neutralne odcienie, chciałam coś takiego na wyjazdy do rodziny TŻta, bo nie chce mi się za każdym razem wozić paletki 10 cieni Inglota ![]() Gratuluję zdecydowania się na kulki 03 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W nocy kupiłam cień Chanel ![]() ![]()
![]() |
#3772 |
Zakorzenienie
|
Nina jakoś zapomniałam o tym kompakcie
![]() Ja mam sporo metalowych blach pokrytych czymś granatowym - farbą? Sprawdzają się, ale co jakiś czas trzeba je oczywiście wymieniać. Ice lakiery Barbry są fajne ![]()
![]() |
#3773 |
Zakorzenienie
|
Szczęśliwego Nowego Roku Wam życzę
![]() A tym, które balują gdzieś dodatkowo szampańskiej zabawy ![]()
#3774 |
Zakorzenienie
|
A dziękuję, dziękuję.
Ja również składam noworoczne zyczenia- samych sukcesów, radości, satysfakcji i żeby producenci kosmetyków nie wypuszczali już bubli ![]() ![]() Kupiłam wczoraj Schaumę do włosów cienkich (zapas ![]() Z promocji z Sephorze nie skorzystam, za to chyba skoczę do drugiego SP poszukać lakierów IsaDory, bo mi się 3 podobają, ale w Kaziu tych kolorków nie ma ![]() ![]() Sylwestra jeszcze nie wiem gdzie spędzam, na pewno ze znajomymi, tylko kwestia lokalu jest niedograna- albo w kilku. I troche mnie to blokuje. Chciałabym upiec jakieś przekąskowe muffinki ale jak mam tachać co chwilę w inne miejsce tę siatę to mi się troche nie chce ![]() No to zdrówko ![]() ![]()
#3775 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko
![]() Ja pewnie nie dotrzymam do północy. Od czwartku jestem przeziębiona, wczoraj nawet nie byłam w pracy i dziś też czuję się tak sobie. Muszę wyzdrowieć do poniedziałku, więc się kuruję ![]()
#3776 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tego co czytam na wizażu praktykuje się jeszcze oficjalne zaręczyny u rodziców wkrótce po oświadczeniu się.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i gratuluję Chanelka ![]() ![]() Cytat:
![]() jak wracałam wpadłam do Sephory na Bemowie, a tam wyprzedaż tych kompaktów - kolor SP40 za 85 zł (to chyba taniej niż by wyszło ze zniżką ![]() ![]() ![]() w TBS kusiły kremy do rąk w tych zimowych zapachach za 8zł, ale byłam dzielna ![]() no i także życzę Wam udanej zabawy i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! ![]() ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-12-31 o 14:27 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3777 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego w nowym roku
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3778 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza
![]() Impreza była boska ![]() ![]() Lakierków ID nie dorwałam, bo w drugim SP nie mają wcale tej marki ![]() Kopsmetycznie grudzień fajnie- zużyte dwie rzeczy z zapasów kupiona jedna (piątkowy szampon), w kolorówce 3 zużycia, ale przybyło 7 sztuk ![]()
#3779 |
Zakorzenienie
|
Hej, u mnie nowy rok się zaczął się nie najlepiej.
Wczoraj pół dnia walczyłam z moim głupim laptopem, bo nagle Firefox sam z siebie odmówił odtwarzania wszelkich filmików i każda strona oparta na flashu nie chciała chodzić wieszając mi system. Wszystko przez głupią aktualizację Windowsa. Odinstalowałam z miesiąc temu Office`a, bo miałam wersję testową i używam teraz Open Office. Tymczasem Windows uparcie ściąga sobie aktualizacje do Office, chociaż go już nie mam na kompie i próbując je zainstalować zawieszał mi system i FF. A dziś pierwszy dzień w pracy i co? Bez melisy się nie obejdzie. Jak zwykle ja sobie wypruwałam żyły żeby zrobić jak najwięcej przed nowym rokiem (zwłaszcza, że w piątek byłam na L4), tymczasem wszyscy leniwie odłożyli swoją robotę na po nowym roku i jestem teraz w czarnej dupie ze wszystkim. Bo mnie terminy gonią, a nie mam potrzebnych danych do pracy! ![]() ![]() Pięknie się zaczyna 2012, pięknie...
#3780 |
Zakorzenienie
|
![]() Za mną pracowity urlop, śmiałam się, że teraz w pracy odpocznę ![]() Święta przeleciały, sylwester spędzony na spokojnie w domu, nawet bez makijażu i wymalowanych paznokci ![]() Ogarniam sprawy zaczęte pod koniec 2011, przepisuję do nowego kalendarza. Taaaak mi się nie chce ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.