Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-15, 18:10   #3751
Agatheska
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez kashka Pokaż wiadomość
Mi tylko na twarzy zależy, bo do ciała mam zapas balsamów brązujących. A myślisz, że jeżeli chodzi o konsystencję to do twarzy by się nadawał? Bo w sumie takie też jest jego przeznaczenie. Ja mam wprawę jeśli chodzi o stosowanie takich specyfików na twarzy, więc o smugi się nie boję.
Na pewno się nadaje do zastosowania na twarz, bo jak sama stwierdziłaś też do tego służy Ja tu kiedyś także pytałam o rady w aplikacji na twarz Pamiętam, że spora większość Wizażanek miała wątpliwości i obawy

Jeśli masz wprawę to dawaj, bo sama jestem ciekawa
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 18:26   #3752
Wiolkaa93
Wtajemniczenie

GG do Wiolkaa93

Z dzisiejszej faktury:
NAT.SZAMP./ODZ 2W1 MANGO/I 1
Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień.
AC OCHRONNY KREM DO RAK 1
Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać.
AC ROZ.KR./DLONI Z PRZEBARW. 1
Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać

Wymiana:
PIERSCIONEK BEATRICE ROZM. 6 1

Dla siebie wzięłam aż za 150 zł., musiałam dobić do rarki
Zdziwiłam się, że faktura była tak szybko, bo o 15 składałam zamówienie a o 19 już była

Edytowane przez Wiolkaa93
Czas edycji: 2011-04-15 o 18:33
Wiolkaa93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 18:47   #3753
angie_910108
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wiolkaa93 Pokaż wiadomość
Z dzisiejszej faktury:
NAT.SZAMP./ODZ 2W1 MANGO/I 1
Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień.
AC OCHRONNY KREM DO RAK 1
AC ROZ.KR./DLONI Z PRZEBARW. 1
Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać

Wymiana:
PIERSCIONEK BEATRICE ROZM. 6 1

Dla siebie wzięłam aż za 150 zł., musiałam dobić do rarki
Zdziwiłam się, że faktura była tak szybko, bo o 15 składałam zamówienie a o 19 już była
a ja chiałam kilka kremów do rąk a szampon 400 ml czy 250ml?
angie_910108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 18:49   #3754
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
Sarunieczko dziś oferta z myślą o Tobie FAD = FAR AWAY DREAMS ZA 32,90
Też tak pomyślałam!
Sama się teraz nad nimi zastanawiam...

Ale miałam stron do nadrobienia
Mam wszystko z fakturki Nie uwierzycie! Ze swojej kieszeni muszę dopłacić niespełna 3 złote A zamówiła za jakieś 200 Pierwszy raz mi się tak trafiło. Zawsze muszę dopłacić minimum 50
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 18:52   #3755
OnlyOnce
Raczkowanie

Po raz trzeci lub czwarty cienie Aquadelic.. I po raz drugi ochronny spray do włosów blond.. -.-

Opóźniona produkcja plastrów do depilacji.. od✂✂✂ali ze tak sie brzydko wyraze ;] bo pierwszy termin nowego katalogu a opozniona produkcja.. porazka :P

Zrobilam sobie wczoraj e-szkolenie.. :P nie pamiętam tytułu.. coś z pięknem chyba Tylko na nic mi certyfikat z nazwiskiem mamy..
OnlyOnce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 18:53   #3756
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Też tak pomyślałam!
Sama się teraz nad nimi zastanawiam...

Mam wszystko z fakturki Nie uwierzycie! Ze swojej kieszeni muszę dopłacić niespełna 3 złote A zamówiła za jakieś 200 Pierwszy raz mi się tak trafiło. Zawsze muszę dopłacić minimum 50
A ja do tej pory tak minimum 100 miałam na czysto, już po spłaceniu swoich kosmetyków tym razem jednak muszę dopłacić coś koło 60-70, bo sporo rzeczy potrzebowałam, a katalog słaby.

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 18:57   #3757
_Lusiaczek_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
I dziękuje , chodzi mi o taką absurdalną sprawę , ile może iść umowa kurierem , bo moja ponoć została tak wysłana a szła dwa tyg nie całe .
Hej, moja umowa właśnie dotarła, znaczy dotarła rano, a koło 16 zrobili mi strefę. Umowę podpisywałam 4.04 czyli szła 2 tyg robocze
_Lusiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-15, 19:08   #3758
bunia23
Raczkowanie

Cytat:

super moje gratulacje!!!
bunia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 19:09   #3759
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Mi tylko na twarzy zależy, bo do ciała mam zapas balsamów brązujących. A myślisz, że jeżeli chodzi o konsystencję to do twarzy by się nadawał? Bo w sumie takie też jest jego przeznaczenie. Ja mam wprawę jeśli chodzi o stosowanie takich specyfików na twarzy, więc o smugi się nie boję.
nigdy nie stosowałam samoopalacza na twarz, to nie wiem jaki powinien być, na opakowaniu napisane, że do twarzy i ciała, jak masz wprawę to możesz próbować, sama jestem ciekawa efektu
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 19:12   #3760
bunia23
Raczkowanie

Jestem szczęśliwa bo mam wszystko na fakturce, a od paru katalogów ciągle czegoś brakowało.
niestety okazało się że pierścionka Beatrice już nigdy nie dostanę ale udało mi się wywalczyć dla klientki prezent przeprosinowy i dostanę 2 szt czegoś. Ciekawe co to będzie

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

a mini katalogów dostałam 2 szt a zamówiłam 5 szt katalogów czyli do wszystkich nie będzie.
Stary 2011-04-15, 19:26   #3761
angie_910108
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bunia23 Pokaż wiadomość
Jestem szczęśliwa bo mam wszystko na fakturce, a od paru katalogów ciągle czegoś brakowało.
niestety okazało się że pierścionka Beatrice już nigdy nie dostanę ale udało mi się wywalczyć dla klientki prezent przeprosinowy i dostanę 2 szt czegoś. Ciekawe co to będzie

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

a mini katalogów dostałam 2 szt a zamówiłam 5 szt katalogów czyli do wszystkich nie będzie.
jak dostaniesz paczuchę to daj znać jaki prezent przeprosinowy dołączyli
angie_910108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 19:28   #3762
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka2000 Pokaż wiadomość
400zł???????
Nawet na urodziny sobie takiego zamówienia nie składam
446 dokładnie-bo żal mi było nie skorzystać z kilku okazji- a to klientka chciała mus z planet spa no to wzięłam cały zestaw z demo, a to inna wzięła krem z anew a nie chciała tej kuracji z kwasem glikolowym, a to produkty z ella ballerina dla pewnej młodej damy-bo mam dług wdzięczności wobec jej mamy, trochę rzeczy na "mam nadzieję, że uda mi się opylić" no i brakowało mi trochę do wyższego opustu więc dobrałam drugą reese i na siłę dobiłam kilka produktów i sie zrobiło takie cos. Wiem, że przesadziłam i mam wyrzuty sumienia trochę-...tyle dobrze, że mąż w delegacji to nie zobaczy tego- bo pewnie pisałabym do Was z jakiejś odwykówki

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 19:28   #3763
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez Wiolkaa93 Pokaż wiadomość
Ja też składałam po 15,i faktura jest,podgląd już też aale super że mam wszystko,FAD i podkład z wypracowanym upustem i Rarka hehe człek się cieszy jak dziecko,przejdzie mi jak sobie policzę dokładnie ile mam dopłacić

Cytat:

Ja pewnie też nie dobstanę już pierścionka Demi-odesłałam go z prośbą o wymianę na większy,ale w kat.7 i 8 go nie ma...chyba że będzie w 9 to mi doślą,zobaczymy

a co do minikatalogów to wg faktury dostanę dwa,(katalogów zamawiałam 5) są osobno napisane,i mają różne numery-a właśnie,co to znaczy skrót LN bo nie wiem
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 19:31   #3764
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
a ja zaraz wrzucę zdjęcia szminek z nowej serii Colordisiac

ok, wrzucone
Super! Dzieki
Nadziejam, ze uda mi sie na nia zalapac w programie za sprzedaz tuszy
A czy ktorys z tych kolorow jest pelowy? Na swatchu wygladaja na kremowe, ale wole sie upewnic

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
faktycznie ciemne te szminki, dwa kolory wpadły mi tylko w oko sateen sheets i flirty fuchsia

i jeszcze Down To You i Rose Addiction (chociaz ta mi sie juz zbyt brazowa wydaje... a rozane to zazwyczaj takie ladne szminki)
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 19:40   #3765
despa
Zakorzenienie

GG do despa

U mnie w zamówieniu szara kropa przy dezodorancie Ironman i żółta kropa przy fioletowej kosmetyczce.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 19:45   #3766
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
446 dokładnie-bo żal mi było nie skorzystać z kilku okazji- a to klientka chciała mus z planet spa no to wzięłam cały zestaw z demo, a to inna wzięła krem z anew a nie chciała tej kuracji z kwasem glikolowym, a to produkty z ella ballerina dla pewnej młodej damy-bo mam dług wdzięczności wobec jej mamy, trochę rzeczy na "mam nadzieję, że uda mi się opylić" no i brakowało mi trochę do wyższego opustu więc dobrałam drugą reese i na siłę dobiłam kilka produktów i sie zrobiło takie cos. Wiem, że przesadziłam i mam wyrzuty sumienia trochę-...tyle dobrze, że mąż w delegacji to nie zobaczy tego- bo pewnie pisałabym do Was z jakiejś odwykówki
w demo nie ma musu tylko masło, chyba ,że jej wszystko jedno byle do ciała było w liliowym okrągłym pojemniku.
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 19:54   #3767
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
w demo nie ma musu tylko masło, chyba ,że jej wszystko jedno byle do ciała było w liliowym okrągłym pojemniku.

Ale w następnych katalogach nie ma wprowadzonego masła, więc podejrzewam że to jest ten sam mus co w katalogu tylko jak zwykle się pomylili w opisie.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 19:59   #3768
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Ja też składałam po 15,i faktura jest,podgląd już też aale super że mam wszystko,FAD i podkład z wypracowanym upustem i Rarka hehe człek się cieszy jak dziecko,przejdzie mi jak sobie policzę dokładnie ile mam dopłacić

Ja pewnie też nie dobstanę już pierścionka Demi-odesłałam go z prośbą o wymianę na większy,ale w kat.7 i 8 go nie ma...chyba że będzie w 9 to mi doślą,zobaczymy

a co do minikatalogów to wg faktury dostanę dwa,(katalogów zamawiałam 5) są osobno napisane,i mają różne numery-a właśnie,co to znaczy skrót LN bo nie wiem
Jaki podkład zamawiałaś? Ten co jest w zestawie demo AM??
Stary 2011-04-15, 20:02   #3769
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

ja mam swój nowy ulubiony błyszczyk avonowy.. Anew natural glisten.. Trzyma mi się na ustach już od 3 godzin, nie klei się i wyglada cudnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-15, 20:04   #3770
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Super! Dzieki
Nadziejam, ze uda mi sie na nia zalapac w programie za sprzedaz tuszy
A czy ktorys z tych kolorow jest pelowy? Na swatchu wygladaja na kremowe, ale wole sie upewnic

i jeszcze Down To You i Rose Addiction (chociaz ta mi sie juz zbyt brazowa wydaje... a rozane to zazwyczaj takie ladne szminki)
wiesz, mi one wszystkie wyglądają na kremowe, na chwilę pomalowałam się fuksją ale wyglądałam śmiesznie więc zmyałam jutro będę robić zdjęcie dla Sarunieczki z tym brązem to może inne też położę na usta i obfocę
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 20:07   #3771
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Ale w następnych katalogach nie ma wprowadzonego masła, więc podejrzewam że to jest ten sam mus co w katalogu tylko jak zwykle się pomylili w opisie.
tak tu właśnie z dziewczynami doszłyśmy do wniosku, ze to pewnie jedna z ich wielu pomyłek dot. nazwy produktu-a pewnie chodzi o to samo bo cała reszta z tej serii się zgadza-porównanie produktów z demo do tych w kat

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 20:11   #3772
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Jaki podkład zamawiałaś? Ten co jest w zestawie demo AM??

Nie nie,podkład rozświetlająco-nawilżający,bardzo go lubię,a teraz był w ofercie jubileuszowej po 16,90 minus upust
Stary 2011-04-15, 20:26   #3773
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nie,podkład rozświetlająco-nawilżający,bardzo go lubię,a teraz był w ofercie jubileuszowej po 16,90 minus upust
Dziękuje za odpowiedź

A ja dalej marudzę i wcale nie jest źle

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-15, 20:30   #3774
bunia23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angie_910108 Pokaż wiadomość
jak dostaniesz paczuchę to daj znać jaki prezent przeprosinowy dołączyli
pewnie że dam znać mam tylko nadzieję że nie będzie to tak jak kiedyś krem do rąk za 4,50zł

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:

Ja o mój pierścionek walczyłam ale co z tego jak nic to nie dało
a z tymi minikatologami mam tak samo każdy ma inny numer.
Musze się jeszcze pochwalić że też załapałam się na Rarkę i bardzo się cieszę bo były już słabe nadzieje
Stary 2011-04-15, 20:45   #3775
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Musze się jeszcze pochwalić że też załapałam się na Rarkę i bardzo się cieszę bo były już słabe nadzieje
Moje gratulacje
Cały czas się zastanawiam na Far Away Dreams, ale boję się, że jak kupię, to mi się nie spodobają
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 20:48   #3776
Sarunieczka

Cytat:
Super że masz Rarkę ciekawe czy dziewczynom które nie znają jej zapachu się spodoba ja podejrzewam że przechowam ją sobie na czas jesienny,bo ona taka ciężkawa jest,Tomorrow już schowałam na zimę,a wyjęłam na lato ze schowka zeszłoroczne Spotlight

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Moje gratulacje
Cały czas się zastanawiam na Far Away Dreams, ale boję się, że jak kupię, to mi się nie spodobają
Hmm...nie wiem jak określić FAD,a lubisz np.zapachy typu Pur Blanca? bo on taki troszkę podobny...tylko jakby do Pur Blanki dodać nie wiem...miodu troszkę...
Stary 2011-04-15, 20:58   #3777
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Super że masz Rarkę ciekawe czy dziewczynom które nie znają jej zapachu się spodoba ja podejrzewam że przechowam ją sobie na czas jesienny,bo ona taka ciężkawa jest,Tomorrow już schowałam na zimę,a wyjęłam na lato ze schowka zeszłoroczne Spotlight

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Hmm...nie wiem jak określić FAD,a lubisz np.zapachy typu Pur Blanca? bo on taki troszkę podobny...tylko jakby do Pur Blanki dodać nie wiem...miodu troszkę...
mi się wydaje, że większość naszych mam dostanie Rarkę na Dzień Matki
a co do FAD, fajna jest, za te cenę to naprawdę warto
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-15, 21:17   #3778
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
pewnie że dam znać mam tylko nadzieję że nie będzie to tak jak kiedyś krem do rąk za 4,50zł

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

może dadzą Ci mini szampony [ takie jak są teraz w IOS] mi ostatnio taki dali jako prezent przeprosinowy

a te mini kat. mają różne nr bo jeden dają jako gratis dla konsultantki[tak jak netto] a drugi jako gratis do zamówionych katalogów. i pewnie mają tak w systemie ustawione ,że 2 różne nr

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Douce24 Pokaż wiadomość

Ja w tym katalogu zdobyłam 1 stopien
Jestem wkurzona bo myślałam że mam za 1000 a mim za 983
a nie mogłaś zrobić domówienia/korekty ?

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
jeśli masz wprawę to spróbuj tego samoopalacza też na twarz
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 21:17   #3779
Ewlyn
Zakorzenienie

Ktory odcien z tych nowym podkladow mineralnych (K6, str 41) jest jasniejszy-nude czy Natural beige?
W katalogu wydaje mi sie ze Natural beige... a zawsze byl nude. Potrzebuje go dla klientki-bledzioszki i chciala najjasniejszy.

Wie ktos?
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 21:20   #3780
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gapa ze mnie niesamowita! Zapomniałam zamówić wczoraj kilku rzeczy, mam już fakturę- czy jeśli dziś zamówię, to dostanę te kosmetyki razem z zamówieniem wczoraj złożonym?
jeśli zamawiałaś wczoraj na kuriera to paczkę dostaniesz na poniedziałek a jeśli zamówisz dziś kurierem to dostaniesz paczkę oddzielną już na wtorek
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości