|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pogaduchy o wszystkim i o niczym. :) cz. I.
straszne naprawdę, i idź się lecz na nfz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3752 |
Konto usunięte
|
Unoutched nie daj się zbyć! Musisz walczyć o paluszka! Wyobrażam sobie ile nerwów zjadasz codziennie
![]() ![]() ![]() PS: Wątpicie w moją grzeczność? ![]() Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c Czas edycji: 2011-10-24 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3753 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziękuję Kochana ![]() Też mam nadzieję, że trafię na porządnego chirurga. A najlepiej do tego samego, do którego chodziłam z ręką. Jeśli dalej pracuje w szpitalu to pójdę do niego. To wspaniały lekarz , wysłucha, obejrzy wszystko dokładnie, robi badania. Właśnie on mi robił wtedy zabieg ( spadła mi szyba na rękę. Miałam przerwane ścięgna, naruszony nadgarstek, łokieć, uszkodzoną tętnicę i żyłę główną) On wszystko zrobił jak należy. Poskładał i zszył wszystko. Przychodził i sprawdzał jak się czuję. Załatwił mi szybciej rehabilitację. Kazali mi czekać rok. Poszedł i zrobił awanturę, że nie mogę czekać rok tylko muszę iść teraz. Wpisali mnie i po weekendzie zaczynałam rehabilitację. Bardzo sympatyczny i przede wszystkim dobry lekarz. Byłam wtedy w 6 klasie podstawówki. On stoi za pacjentami murem ![]() Wiesz najgorsze jest to, że palec boli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3754 |
Raczkowanie
|
Witam. Mam bardzo powazny problem, zazuwazylam ze moj mocz jest ciemnobrazowy lub tez bądz bardzo żółty.. Na bieliznie raz zauwazylam ze zostaje coś białego ma to wyglad jak jakis twaróg czy cos w tym styl.. pozniej za pare dni gdy robilam siku wyleciało mi coś bardzo dziwnego.. Wielkosci 3cm na 3 wyglądało to takie jakby jakiś twaróg rzucony czy cos w tym stylu ... i do tego na papierze zostało dużo śluzu.. kolejnego dnia znowu na bieliznie miałam te coś białego.
Czy wie moze ktos co to moze byc ? Miała któraś z was cos takiego ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3755 |
Zakorzenienie
|
Shanaya a kto pisał o spalaniu pizzy? Tak grzeczna dziewczynka pisze?
![]()
![]() |
#3756 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Enamoureczku Koteczku... Cichooooooo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3757 |
ma zielone pojęcie
|
Paulaa00, dlaczego do nas kierujesz to pytanie?
![]() Untouched_nienaruszona, to liczę, że uda Ci się dostać do tego chirurga ![]() Niektórzy państwowi lekarze są dobrzy ![]()
#3758 |
Raczkowanie
|
tak mialam to przez jakis czas bralam antybiotyk i mi przeszło. i teraz wlasnie takie cos sie dzieje , i przez pare dni bardzo mocno mi swędziało teraz juz mniej . co to moze byc ? Ciąza czy cos innego/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3759 |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3012874 6]Enamoureczku Koteczku... Cichooooooo
![]() ![]() Ja wszystko pamiętam ![]() ![]()
![]() |
#3760 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli boli Cię pęcherz - możesz mieć zapalenie pęcherza lub cewki moczowej. Jeśli swędzi Cię okolica pochwy i masz upławy - może to być grzybica pochwy. Wizyta u ginekologa Cię nie ominie, przykro mi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3761 |
Konto usunięte
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3012858 0]Unoutched nie daj się zbyć! Musisz walczyć o paluszka! Wyobrażam sobie ile nerwów zjadasz codziennie
![]() ![]() ![]() PS: Wątpicie w moją grzeczność? ![]() Szczerze mówiąc to dzisiaj się już popłakałam. Bo palec mnie boli, w nocy nie mogę spać a on mnie zbagatelizował i potraktował na odczepnego. Ale nie poddam się. Zamierzam iść do szpitala i tam spróbować się dostać do chirurga. A tam gdzie on leczy ( to specjalistyczna wojskowa przychodnia) są naprawdę wspaniali lekarze, tylko on jakiś konował. Wiesz palca nie stracę , w najgorszym wypadku stracę paznokieć, ale rosną mi szybko więc odrośnie. Ja chcę tylko , żeby mi tą bolesną gulkę usunęli i ropę. Chodzę już dwa tygodnie w bandażu i opatrunkach , jestem praworęczna a mam właśnie kontuzjowany kciuk i nie mogę pisać długopisem . I ogólnie ciężko jest kiedy palec obandażowany, boli . Trzeba uważać, żeby nie zahaczyć o ubranie lub co innego bo boli. Dziękuję Kochane za pocieszenie ![]() ![]() Jutro idę po skierowanie i jadę do szpitala. Nie mam wyboru , muszą mi w końcu pomóc. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3762 | |
Konto usunięte
|
Ja wiem, źle napisałam- chodzi mi o to że niektórzy lekarze zachowują się jakby byli lekarzami za karę- i za karę muszą przyjmowac pacjentów.
Cytat:
untouched trzymam kciuki aby palec się wyleczył ![]() Edytowane przez 201605041146 Czas edycji: 2011-10-24 o 18:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3763 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wiem, że niektórzy państwowi lekarze są dobrzy. Mój lekarz rodzinny ( kobieta) jest cudownym lekarzem. Zawsze zapyta co u mnie, dokładnie zbada, przepisze leki. W razie czego pacjenci mają jej telefon prywatny i nawet w nocy mają dzwonić gdy jest potrzebna pomoc ![]() Nie poddaję się ! To nie podobne do mnie, żebym się poddała! Zawsze walczę do końca. Teraz też będę walczyć do końca, żeby mojego palca obejrzał chirurg a nie konował. Anetko dziękuję ![]() Jesteście wspaniałe wszystkie ![]() ![]() Dziękuję, że wysłuchaliście tych moich wypocin ![]() Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-10-24 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3764 |
Konto usunięte
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30129062]Dziękuję Kochana
![]() Wiem, że niektórzy państwowi lekarze są dobrzy. Mój lekarz rodzinny ( kobieta) jest cudownym lekarzem. Zawsze zapyta co u mnie, dokładnie zbada, przepisze leki. W razie czego pacjenci mają jej telefon prywatny i nawet w nocy mają dzwonić gdy jest potrzebna pomoc ![]() Nie poddaję się ! To nie podobne do mnie, żebym się poddała! Zawsze walczę do końca. Teraz też będę walczyć do końca, żeby mojego palca obejrzał chirurg a nie konował.[/QUOTE] Moja rodzinna też jest cudowna. Dobrze wiedziała ile trzeba czekać na wizytę do ortopedy i jak przyszłam po skierowanie to napisała mi w nim same najgorsze podejrzenia, zamiast po 3 miesiącach zostałam przyjęta po 2 tyg. Wiem, że to może nie fair względem innych pacjentów ale kobieta miała nosa. Ledwo uciekłam przed protezą kolana. Przychodzę a ona od razu - krew, ekg, osłuchanie, gardło, ważenie, ocenia stan skóry, dopytuje o leki i wizyty u specjalistów. Mojego ojca uratowała bo jako jedyna zdecydowała się skierować go do szpitala, przez co zamiast alergii ma stwierdzoną w końcu astmę. Kiedyś poszedł do niej z kwiatami, że życie mu uratowała bo jak miał atak to w karetce na sygnale go tracili i dalej twierdzili, że to alergia. Untouched - bo to zwykły rzeźnik a nie chirurg. :/ Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c Czas edycji: 2011-10-24 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3765 |
Zakorzenienie
|
Mój lekarz rodzinny jest taki, że mama poszła do niej z bólem żołądka, a ona powiedziała "włoży Pani palce do buzi i
![]()
![]() |
#3766 |
Zakorzenienie
|
widziałam, że wcześniej była mowa o twisterze
![]()
#3767 |
Zakorzenienie
|
Ja za jakieś 2 tygodnie będę mieć twister. I jakie są efekty ćwiczeń?
![]()
![]() |
#3768 | |
Konto usunięte
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3012919 3]Moja rodzinna też jest cudowna. Dobrze wiedziała ile trzeba czekać na wizytę do ortopedy i jak przyszłam po skierowanie to napisała mi w nim same najgorsze podejrzenia, zamiast po 3 miesiącach zostałam przyjęta po 2 tyg. Wiem, że to może nie fair względem innych pacjentów ale kobieta miała nosa. Ledwo uciekłam przed protezą kolana. Przychodzę a ona od razu - krew, ekg, osłuchanie, gardło, ważenie, ocenia stan skóry, dopytuje o leki i wizyty u specjalistów. Mojego ojca uratowała bo jako jedyna zdecydowała się skierować go do szpitala, przez co zamiast alergii ma stwierdzoną w końcu astmę. Kiedyś poszedł do niej z kwiatami, że życie mu uratowała bo jak miał atak to w karetce na sygnale go tracili i dalej twierdzili, że to alergia.
Untouched - bo to zwykły rzeźnik a nie chirurg. :/[/QUOTE] Dobrze kochana, że nic Ci nie jest ![]() Lekarze bardzo często się mylą. Zamiast słuchać pacjentów, robią to co im się wydaje. My trafiliśmy na wspaniałe rodzinne ale nie wszyscy mają tak wspaniałego lekarza. Tak to był zwykły rzeźnik, konował i cham ! ![]() Cytat:
Słoneczka ja uciekam ![]() Zaraz będę grała w bierki. Może uda mi się wygrać. Dobrze , że można grać lewą ręką i czteroma palcami prawej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3769 |
Konto usunięte
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30129854]
Słoneczka ja uciekam ![]() Zaraz będę grała w bierki. Może uda mi się wygrać. Dobrze , że można grać lewą ręką i czteroma palcami prawej ![]() Baw się dobrze! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3770 |
Zakorzenienie
|
ja jak go dostałam to się na nim kręciłam przez dwa tygodnie codziennie, ale to za mało żeby zobaczyć efekty może poza tym że mi się takie kreski pionowe na brzuchu bardziej zrobiły
![]() ale ja jestem leń ![]()
#3771 |
Raczkowanie
|
Hej! postanowilam sie do was dołączyć ![]() Sokosita : studentka II roku kosmetologii na uniwersytecie medycznym, próbuje ogarnąć co chce robić w życiu i szukam sposobu na życie, lubie czytać, uwielbiam muzykę i .... nie mam pojęcia co dalej napisac ( nie umiem się dobrze sprzedać ![]()
- Jakie zbrodnie popełnił- zaśpiewał Leśny Gnom -Mordował, zdradzał, umyślnie niszczył statki, torturował, szantażował, rabował, sprzedawał dzieci w niewolę, on... - Nie obchodzą mnie wasze spory religijne- przerwał Leśny Gnom |
![]() ![]() |
![]() |
#3772 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3773 |
Zakorzenienie
|
witaj!
![]()
![]() |
#3774 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3775 |
Zakorzenienie
|
Witam nową członkinie naszego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Zakorzenienie
|
sokosita hej
![]() ![]()
#3777 |
Raczkowanie
|
Ooo zostałam kupiona
![]() czy wam też tak uszy marzną w tą pizgawice? ;d chciałam ostatnio kupić nauszniki, ale mam wrażenie, że wyglądam w nich jak jajo ![]() ![]() Edit: A gdzie a gdzie?! ;D
- Jakie zbrodnie popełnił- zaśpiewał Leśny Gnom -Mordował, zdradzał, umyślnie niszczył statki, torturował, szantażował, rabował, sprzedawał dzieci w niewolę, on... - Nie obchodzą mnie wasze spory religijne- przerwał Leśny Gnom |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3778 |
Konto usunięte
|
sokosita witaj w naszym zacnym gronie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3779 |
Zakorzenienie
|
Stwierdzam diagnozę: sokosita jest szalona, więc do nas pasuje
![]()
![]() |
#3780 |
Raczkowanie
|
no wiesz co i teraz nie wiem czy to komplement czy co! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.