![]() |
#3751 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
tak, moja przygoda z odchudzaniem rozpoczęła się jakieś uhuhu 8 lat temu... jogurty też z jakiejśc strony to wygoda, nie spedzam czasu na robieniu kanapek.Niestety jest to chyba jakoś drui tydzień jogurtowy,a waga nie specjalnie w dół... dobrze,że nie w górę.Jak brałam antykoncepty to tak mi waga nie skakała,a jak odstawiłam to zaczęłam przybierać na wadze. Na siłowni już drugi weekend nie byłam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3752 |
Zakorzenienie
|
kinia tzn, mamy poprawiny w umowie,ale stwierdzilismy, ze poprawin nam sie nie oplaca robic, bo nie bedziemy wynajmowac na kolejny dzien dj, ani nie bedziemy kupowac podwojnej ilosci alkoholu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://palac-wrzosy.pl/ adela a moze warto byloby skorzystac z porady dietetyka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3753 |
Zadomowienie
|
adela też uważam że taka 'dieta' może Ci bardziej zaszkodzic niż pomóc
![]() santom jeszcze nie widziałam tej Twojej sali, ale ładna jest ![]() ![]()
#3754 |
Zakorzenienie
|
no sama sala nie jest brzydka, ale jak dla mnie jest kilka elementow ktore chcialabym poprawic, chociazby to poroze wiszace na kominku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3755 |
Zakorzenienie
|
rudy ale masz super kolorek włosow
![]() sama bym sobie nie zrobiła ale u kobiet uwielbiam takie włosy ![]() santom sala ładna co ty gadasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3756 |
Zakorzenienie
|
Santom i my chyba tez nie bedziemy robic poprawin,tzn. tak my sale i tak oddajemy we wtorek ,wiec w niedziele zrobimy na sali taka posiadowe dla tych co beda tam nocowac w pokojach i kto tam bedzie chcial przyjechac ,grilla zrobimy,obiad ,jedzenia pewnie duzo zostanie z wesela.
Zreszta nie wiem jeszcze jak to bedzie ,poki co zespol na 2 dni jest zamowiony ,ale to mozna odwolac.I tak najprawdopodobnie zrobimy. A wy macie od osoby ta sale?? adele zgadzam sie z dziewczynami,a dlaczego sie tak katujesz?? jestes jakos przesadnie przy kosci czy bardziej sobie wmawiasz?
#3757 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3758 |
Zakorzenienie
|
kinia, no dokladnie tez z takiego samego zalozenia wychodzimy, ze taka posiadowe zrobimy dla tych co beda tam nocowac
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3759 |
Zakorzenienie
|
No to ladna cene macie.
U nas od 180 od osoby wzwyz za jeden dzien! A nas wyjdzie pewnie zblizona cena jak i ciebie ,bo robimy sami ,ale wiadomo czeka nas wiecej latania
#3760 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3761 |
Zakorzenienie
|
ps, kocham Cie na TVN
![]() Ja sie caly czas zastanawiam ile osob potwierdzi nam zaproszenia, bo ostatnio w rodzinie T. jakies kwasy wychodza i tak sie zastanawiamy ile osob w ostatecznosci przyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3762 |
Zakorzenienie
|
Mutny, zakupy boskie, szczegolnie sweterek
![]() Wpadlam na chwile, widzialam sie z T. pomimo szkoly ![]() ![]()
#3763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3764 |
Zakorzenienie
|
my miliśmy przedział 130-150
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3765 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hm... z prezentów dostaliśmy: - zestaw sztućców 72-elementowy w walizeczce - zestaw do fondue ( jeszcze nie mieliśmy okazji wypróbować ![]() http://bergnershop.home.pl/userdata/...d48dc2d2b8.jpg - komplet pościeli ( 100%bawełny ) - piękna jest ![]() http://witadecor.com.pl/_var/gfx/a8e...6c1d4ff245.jpg - komplet kieliszków do białego wina - no i zamiast kwiatów ponad 30 książek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- jaka tu dzisiaj cisza ![]() Edytowane przez kasikkkkka Czas edycji: 2011-10-22 o 22:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3766 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3767 |
Zadomowienie
|
teraz jak będę urządzać naszą sypialnię, to będę musiała się do niej dopasować kolorystycznie
![]() ![]() a najlepsze jest to, że dostaliśmy ją od J kolegi z pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3768 | ||||||||
Zadomowienie
|
fajne, podobają mi się
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() o a czemu trudniej o kredyt? czy chodzi o nowe przepisy? bo faktycznie słyszałam, że coś nowego ma wejść, ale wydawało mi się że dopiero po 2012, czyli z końcem programy 'Rodzina na swoim' ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja byłam u kumpeli, dopiero wróciłam ![]() ![]() eh, jej przykład utwierdza mnie w przekonaniu, że należy dążyć do jak najszybszego uwolnienia się od mieszkania z teściami, bo problemy tylko się mnożą, głównie między Młodymi ![]() kurde, muszę zjeść jeszcze kolację... wezmę coś lekkiego ![]()
![]() |
#3769 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do cen to my też płaciliśmy 130/os za 2 dni, z tym, że 2-ego dnia był tylko obiad, a za noclegi płaciliśmy z tego co pamiętam po 30zł/os także to naprawdę zależy od regionu Polski |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3770 |
Zadomowienie
|
Ja właśnie skończyłam oglądac "PS Kocham Cię" i powiem Wam, że jak oglądałam go jakiś czas temu to bardziej na mnie 'zadziałał', dziś jakoś tak mnie nie wzruszył.
130zł... Jesuuu czemu moja wymarzona sala jest taka droga ![]() O tych kredytach widziałam dziś w tv, ale nie mówili jakichś szczegółów. Może w pracy się dowiem na dniach to dam znac ![]()
#3771 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, dawno się tu nie udzielałam.
U mnie w sumie bez zmian. D. zrobił mi niespodziankę i przyjechał do mnie w czwartek bezpośrednio z Warszawy. Jutro też przyjedzie wieczorem i w nocy wylot. Na szczęście w tym miesiącu, to już ostatnia podróż do Niemiec i być może do końca roku nie będzie musiał tam latać, ale to nic pewnego. W sumie nic ciekawego się u mnie nie dzieje. Zawalam wykłady na studiach - zamierzam się uczyć głównie z książek, bo dostaję (przepraszam za dosadność) cholery, jak słucham tego prawniczego bełkotu. Nie lubię tego kierunku i na pewno się do niego nie przekonam i jak tylko mogę, to opuszczam zajęcia. Poza tym jestem na diecie. Nic specjalnego - po prostu liczę kalorie i staram się nie jeść więcej jak 1500 kcal, ani mniej niż 1200 kcal. Pozdrawiam i mam nadzieję, że u Was jest weselej.
#3772 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ooo kurcze, dziewczyny, gdzie wy się chajtacie ?! fajnie tam jest ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeśli z książek uczysz się efektywnie to czemu nie ![]() ![]() trzymam kciuki za dietę ![]() ![]()
![]() |
#3773 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
5 posiłków dziennie, rano głównie węglowodany (np. owsianka, kanapki z razowego chleba), a po obiedzie raczej warzywa i białko. No i oczywiście żadne soki owocowe z kartonów (sam cukier), gazowane napoje, chipsy. Pozwalam sobie od czasu do czasu na coś słodkiego, ale malutko.
![]() |
#3774 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3775 |
Zadomowienie
|
Na razie spadł 1kg, ale to pewnie sama woda a nie tłuszcz, więc nie odbieram tego jako sukces, ale dopiero jego początek.
![]()
#3776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrocilam wlasnie z imprezki.. fajnie bylo tylko mnie nogi mega bola ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3777 | ||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() trzymaj się też zasady: z samego rana jedz najwięcej węgli, a im późniejsza pora tym jedz ich mniej, a więcej białka - kolacja najlepiej czysto białkowa ![]() ![]() Cytat:
![]() i chyba jednak tu Cię zmartwię, ale zeszła na początek sama woda. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3778 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja jakoś ostatnio nie mam motywacji do diety a przydałaby się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3779 |
Zakorzenienie
|
Chorowania dzień drugi. To beznadziejne. Niby nic mi nie jest - nie mam temperatury. Mam tylko kaszel i katar, ale katar jest tak beznadziejny, że mnie non stop w nosie świdruje, a przez to oczka mi łzawią. Wyglądam niezwykle ponętnie. Wyganiam non stop od siebie J i zajączka, ale oba wcale nie chcą sobie iść. Pozarażam ich w końcu, głupie buce
![]() Polecam taki katar. od 3 dni prawie nic nie zjadłam, bo zaraz mi się chce wymiotować, jak coś zjem. I kilogramy zleciały ![]() ![]() Trzymam kciuki za Wasze diety - chociaż nie sądzę, żeby tylko jogurtowa dieta była zdrowa. Zainspirowana przez Was, poprosiłam J o wypożyczenie PS KOCHAM CIĘ. O dziwo, nie ryczałam, ale smutne to takie było, że hej! |
![]() ![]() |
![]() |
#3780 |
Zakorzenienie
|
rudy natuarlany kolor włosów mam takie "mysie" jak to na nie mowie ala mam jasną karnacje
![]() moja siostra jest podobna do mnie i farbuje się na rudo tylko szybko kolorek schodzi ![]() Gajus zdrowiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.