|
|
#3751 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
tak, moja przygoda z odchudzaniem rozpoczęła się jakieś uhuhu 8 lat temu... jogurty też z jakiejśc strony to wygoda, nie spedzam czasu na robieniu kanapek.Niestety jest to chyba jakoś drui tydzień jogurtowy,a waga nie specjalnie w dół... dobrze,że nie w górę.Jak brałam antykoncepty to tak mi waga nie skakała,a jak odstawiłam to zaczęłam przybierać na wadze. Na siłowni już drugi weekend nie byłam
|
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
kinia tzn, mamy poprawiny w umowie,ale stwierdzilismy, ze poprawin nam sie nie oplaca robic, bo nie bedziemy wynajmowac na kolejny dzien dj, ani nie bedziemy kupowac podwojnej ilosci alkoholu
wiec zdecydowalismy sie na taki maly pozegnalny obiad dla tych ktorzy beda mieli ochote zostac z nami no i my tez nie jestesmy jakos mega imprezowi, wiec zdecydowanie jeden dzien imprezowania starcza nam na dluzszy czas po 2och dniach padlibysmy na pyszczki a co do sali: niestety w naszej okolicy najblizszej nie ma zbytniego wyboru, za to ten palacyk ma sliczny park![]() http://palac-wrzosy.pl/ adela a moze warto byloby skorzystac z porady dietetyka szczerze, to nie dziwie sie, ze waga nie leci bo za malo jesz Kochana, to zadna dieta, to katowanie organizmu chyba baciki Ci sie naleza za to |
|
|
|
#3753 |
|
Zadomowienie
|
adela też uważam że taka 'dieta' może Ci bardziej zaszkodzic niż pomóc
człowiek musi jeśc wszystko, dostarczac wszystkich witamin i mikroelementów... Naprawdę nie dziwi mnie, że waga nie spada...santom jeszcze nie widziałam tej Twojej sali, ale ładna jest A w maju ogrody wyglądają najpiękniej, są takie świeżo zielone, będzie bosko
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
no sama sala nie jest brzydka, ale jak dla mnie jest kilka elementow ktore chcialabym poprawic, chociazby to poroze wiszace na kominku
mam nadzieje, ze na slub je zdejma, bo NIENAWIDZE zwierzecych motywow w takim wydaniu za to ogrod jest super i ma tarasik na ktorym goscie beda mogli odpoczac, zapalic, przewietrzyc sie
|
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
rudy ale masz super kolorek włosow
!! piękne sama bym sobie nie zrobiła ale u kobiet uwielbiam takie włosy ![]() santom sala ładna co ty gadasz
|
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
Santom i my chyba tez nie bedziemy robic poprawin,tzn. tak my sale i tak oddajemy we wtorek ,wiec w niedziele zrobimy na sali taka posiadowe dla tych co beda tam nocowac w pokojach i kto tam bedzie chcial przyjechac ,grilla zrobimy,obiad ,jedzenia pewnie duzo zostanie z wesela.
Zreszta nie wiem jeszcze jak to bedzie ,poki co zespol na 2 dni jest zamowiony ,ale to mozna odwolac.I tak najprawdopodobnie zrobimy. A wy macie od osoby ta sale?? adele zgadzam sie z dziewczynami,a dlaczego sie tak katujesz?? jestes jakos przesadnie przy kosci czy bardziej sobie wmawiasz?
|
#3757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
kinia, no dokladnie tez z takiego samego zalozenia wychodzimy, ze taka posiadowe zrobimy dla tych co beda tam nocowac
no nie chce Was zabijac cena, ale... mam 130zl od osoby za 2 dni plus 40zl od osoby za nocleg wiec porownujac z Waszymi cenami to podejrzewam, ze u mnie to pol darmo ale bron, nie narzekam;D
|
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
No to ladna cene macie.
U nas od 180 od osoby wzwyz za jeden dzien! A nas wyjdzie pewnie zblizona cena jak i ciebie ,bo robimy sami ,ale wiadomo czeka nas wiecej latania
|
#3760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zazdroszczę takiej ceny... Mnie wyjdzie jakieś 200zł/os A ilu planujecie gości?
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
ps, kocham Cie na TVN
![]() Ja sie caly czas zastanawiam ile osob potwierdzi nam zaproszenia, bo ostatnio w rodzinie T. jakies kwasy wychodza i tak sie zastanawiamy ile osob w ostatecznosci przyjdzie
|
|
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
Mutny, zakupy boskie, szczegolnie sweterek
Wpadlam na chwile, widzialam sie z T. pomimo szkoly zawiozl mnie
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
my miliśmy przedział 130-150
wybraliśmy 150zl niech będzie więcej tego jedzenia no i nie mmy dużo ludzi więc te 150 nas nie zbawi
|
|
|
|
#3765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hm... z prezentów dostaliśmy: - zestaw sztućców 72-elementowy w walizeczce - zestaw do fondue ( jeszcze nie mieliśmy okazji wypróbować )http://bergnershop.home.pl/userdata/...d48dc2d2b8.jpg - komplet pościeli ( 100%bawełny ) - piękna jest ![]() http://witadecor.com.pl/_var/gfx/a8e...6c1d4ff245.jpg - komplet kieliszków do białego wina - no i zamiast kwiatów ponad 30 książek i to mnie najbardziej cieszy ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- jaka tu dzisiaj cisza
Edytowane przez kasikkkkka Czas edycji: 2011-10-22 o 23:17 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3767 |
|
Zadomowienie
|
teraz jak będę urządzać naszą sypialnię, to będę musiała się do niej dopasować kolorystycznie
też mi się baaaaardzo podoba a najlepsze jest to, że dostaliśmy ją od J kolegi z pracy ale to pewnie Basia wybierała
|
|
|
|
#3768 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
fajne, podobają mi się
![]() Cytat:
teraz dalej możesz myśleć o wspólnym mieszkaniu ![]() Cytat:
ale już tak późno...o a czemu trudniej o kredyt? czy chodzi o nowe przepisy? bo faktycznie słyszałam, że coś nowego ma wejść, ale wydawało mi się że dopiero po 2012, czyli z końcem programy 'Rodzina na swoim' ![]() Cytat:
![]() Cytat:
racjaCytat:
jeśli jesteś naturalną blondynką to na bank Tobie też pasowałby taki kolor włosów Cytat:
też chcę takie ceny! ale nic to, dobrze, że chociaż jedna z nas może mieć wesele tańszym kosztem ![]() Cytat:
chociaż pościel nie podoba mi sięCytat:
![]() ja byłam u kumpeli, dopiero wróciłam dobrze mi się u niej siedzi eh, jej przykład utwierdza mnie w przekonaniu, że należy dążyć do jak najszybszego uwolnienia się od mieszkania z teściami, bo problemy tylko się mnożą, głównie między Młodymi kurde, muszę zjeść jeszcze kolację... wezmę coś lekkiego
|
|
#3769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cóż...takie moje dziwne poczucie humoruco do cen to my też płaciliśmy 130/os za 2 dni, z tym, że 2-ego dnia był tylko obiad, a za noclegi płaciliśmy z tego co pamiętam po 30zł/os także to naprawdę zależy od regionu Polski |
|
|
|
|
#3770 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie skończyłam oglądac "PS Kocham Cię" i powiem Wam, że jak oglądałam go jakiś czas temu to bardziej na mnie 'zadziałał', dziś jakoś tak mnie nie wzruszył.
130zł... Jesuuu czemu moja wymarzona sala jest taka droga ![]() O tych kredytach widziałam dziś w tv, ale nie mówili jakichś szczegółów. Może w pracy się dowiem na dniach to dam znac
|
#3771 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, dawno się tu nie udzielałam.
U mnie w sumie bez zmian. D. zrobił mi niespodziankę i przyjechał do mnie w czwartek bezpośrednio z Warszawy. Jutro też przyjedzie wieczorem i w nocy wylot. Na szczęście w tym miesiącu, to już ostatnia podróż do Niemiec i być może do końca roku nie będzie musiał tam latać, ale to nic pewnego. W sumie nic ciekawego się u mnie nie dzieje. Zawalam wykłady na studiach - zamierzam się uczyć głównie z książek, bo dostaję (przepraszam za dosadność) cholery, jak słucham tego prawniczego bełkotu. Nie lubię tego kierunku i na pewno się do niego nie przekonam i jak tylko mogę, to opuszczam zajęcia. Poza tym jestem na diecie. Nic specjalnego - po prostu liczę kalorie i staram się nie jeść więcej jak 1500 kcal, ani mniej niż 1200 kcal. Pozdrawiam i mam nadzieję, że u Was jest weselej.
|
#3772 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też żartuję z tym 'fantastycznym' pomysłem ![]() ooo kurcze, dziewczyny, gdzie wy się chajtacie ?! fajnie tam jest ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeśli z książek uczysz się efektywnie to czemu nie ja wole własne notatki ![]() trzymam kciuki za dietę oby była rozsądna!
|
|
#3773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
5 posiłków dziennie, rano głównie węglowodany (np. owsianka, kanapki z razowego chleba), a po obiedzie raczej warzywa i białko. No i oczywiście żadne soki owocowe z kartonów (sam cukier), gazowane napoje, chipsy. Pozwalam sobie od czasu do czasu na coś słodkiego, ale malutko.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3775 |
|
Zadomowienie
|
Na razie spadł 1kg, ale to pewnie sama woda a nie tłuszcz, więc nie odbieram tego jako sukces, ale dopiero jego początek.
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrocilam wlasnie z imprezki.. fajnie bylo tylko mnie nogi mega bola
|
|
|
|
|
#3777 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
ja tak schudłam 11kg ![]() trzymaj się też zasady: z samego rana jedz najwięcej węgli, a im późniejsza pora tym jedz ich mniej, a więcej białka - kolacja najlepiej czysto białkowa no i koniecznie pij dużo płynów (woda, herbata itp) trzymam za Ciebie kciuki ![]() Cytat:
![]() i chyba jednak tu Cię zmartwię, ale zeszła na początek sama woda. |
||
|
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja jakoś ostatnio nie mam motywacji do diety a przydałaby się
|
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
Chorowania dzień drugi. To beznadziejne. Niby nic mi nie jest - nie mam temperatury. Mam tylko kaszel i katar, ale katar jest tak beznadziejny, że mnie non stop w nosie świdruje, a przez to oczka mi łzawią. Wyglądam niezwykle ponętnie. Wyganiam non stop od siebie J i zajączka, ale oba wcale nie chcą sobie iść. Pozarażam ich w końcu, głupie buce
Polecam taki katar. od 3 dni prawie nic nie zjadłam, bo zaraz mi się chce wymiotować, jak coś zjem. I kilogramy zleciały jak w końcu wyzdrowieję to odbiję sobie z nawiązką Trzymam kciuki za Wasze diety - chociaż nie sądzę, żeby tylko jogurtowa dieta była zdrowa. Zainspirowana przez Was, poprosiłam J o wypożyczenie PS KOCHAM CIĘ. O dziwo, nie ryczałam, ale smutne to takie było, że hej! |
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
rudy natuarlany kolor włosów mam takie "mysie" jak to na nie mowie ala mam jasną karnacje
moja siostra jest podobna do mnie i farbuje się na rudo tylko szybko kolorek schodzi a używasz jeszcze czegos żeby jak najdłużej mieć kolor?Gajus zdrowiej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.

wiec zdecydowalismy sie na taki maly pozegnalny obiad dla tych ktorzy beda mieli ochote zostac z nami
chyba baciki Ci sie naleza za to
człowiek musi jeśc wszystko, dostarczac wszystkich witamin i mikroelementów... Naprawdę nie dziwi mnie, że waga nie spada...
A w maju ogrody wyglądają najpiękniej, są takie świeżo zielone, będzie bosko 

plus 40zl od osoby za nocleg
Zazdroszczę takiej ceny... Mnie wyjdzie jakieś 200zł/os
A ilu planujecie gości?

)
ale już tak późno...
też chcę takie ceny! ale nic to, dobrze, że chociaż jedna z nas może mieć wesele tańszym kosztem