|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI
MiciaKicia
![]() magadaef ![]() ![]() Lonia89 śliczny komplecik ![]() A ja już rosołek gotuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3752 |
Zadomowienie
|
mam nadzieje ze tak. A jeśli nie bedzie chcial to mu powiem,że chce
![]() jak mu mówie że chce to zawsze robi ,bo pow mi ,że jeśli ja chce to on zawsze zrobi,bo ja jestem pacjentką i ja płace ze to ![]()
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3753 |
Zakorzenienie
|
Magdaef kurde to krotka ta szyjka:/ ale zamknety masz kanal??
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- kreeci mi sie cos dzis w glowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3754 |
Zadomowienie
|
Rzecz w tym, że nie zadawałam dzisiaj żadnych pytań
![]()
#3755 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3756 |
Zakorzenienie
|
znalazlam wlasnie stary stanik do karmienia, najlepszy jest rozmiar, bo kupowal mi TŻ jak lezalam w szpitalu
i jest 80E ![]() ale do szpitala mam jakby co ![]() musze szlafrok znalezc taki cieniutki, koszule sa zapakuje ze 2, tylko do rodzenia moze cos w lumpku kupie, bo wtedy mialam wybrudzona jednak zaczynam szal zakupowy normalnie, juz sama nie wiem co mam, a czego nie masakra |
![]() ![]() |
![]() |
#3757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
30 tc 1014 gram (10 centyl) 1529 gram (50 centyl) 2151 gram (90 centyl) Wynika z tego że Twój Maluszek ma idealną wagę jak na 30 tc ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3758 |
Zakorzenienie
|
ahaaa myslałam, że zadałaś pytanie i nikt Ci nie odpowiedział
![]() Za to ja zadam: KTÓRE PODKŁADY ZAMÓWIĆ????? http://allegro.pl/listing/user.php/r...&us_id=4479760
#3759 | |
Zadomowienie
|
Gin mówił, że zamknięta i twarda, więc na razie tylko ten magnez i znaleźć więcej czasu na wypoczynek. Co prawda nie mam skurczów jak biorę ten magnez, dosłownie parę razy się zdarzył jakiś pojedynczy, więc niby wszystko ok i nie dzwonię do niego...ale i tak mam wrażenie, że tam się dużo zmieniło od badania, że mimo wszystko się skraca. Obyśmy tylko dotrwali, bo to jeszcze 2 tygodnie do kolejnej wizyty
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez magdaef Czas edycji: 2012-09-13 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3760 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Majus
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3761 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - ledwo wróciłam ze spaceru z psem. Zaczęło mi się kręcić w głowie i myślałam, że nie wrócę. Wszystkie ławki mokre, bo pada deszcz.
Doszłam do domu w ostatnim momencie - jak już świat mi wirował. W tych ubłoconych buciorach, mokrej kurtce położyłam się i zaczęło mi przechodzić. Nie wiem czy to ciśnienie, bo nie było czym oddychać ( tak jakby ktoś wyssał tlen) czy jakaś anemia mi się nie robi. Napiłam się szklanki wody. Jak już czułam, że robi się lepiej to zaparzyłam sobie pokrzywę i przegryzłam dwoma plasterkami szynki. Jak to anemia to powinno pomóc. Narazie czuję, że jest już dobrze, ale zobaczymy. Jutro idę rano do lekarza to pewnie da mi skierowanie na badania. Cytat:
Ja też jeszcze nie mam ![]() Będziesz miała jeszcze fajniejsze życie. Będziesz miała dla kogo żyć ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3762 |
Zakorzenienie
|
Madziu widzisz z tymi szyjkami to jest roznie:/ moja macica ma skurcze od tygodnia kilkanascie razy dziennie a nawet i wiecej a szyjka bez zmian.ale tez mam stresa bo to w kazdej chwili moze sie zmienic:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kupilam bella, to i tak non stop sie zmienia, nie ma co przeplacac za pierwsze dni, bo praktycznie co wstalam czy cos to lecialo i tak zmienialam podklad zeby szybciej sie goilo i nie bylo stanu zapalnego potem podpaski ale tez z belli bralam jakies |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3764 |
Zakorzenienie
|
a od 17 tyg mam conajmniej 10 skurczy dziennie i szyjka zamknieta wiec glowa do gory!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3765 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3766 |
Zakorzenienie
|
Sola a moze glodna bylas??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3767 |
Zakorzenienie
|
wiecie cooo mowcie co chcecie ja to bym sie z checia napilam martini mmmmm ale nie zostawilabym gabi zeby sie wyszalec cala noc nie ma szans dzownilabym z 10 razy sie upewnic czy w porzadku
|
![]() ![]() |
![]() |
#3768 |
Zakorzenienie
|
laski z tymi wodami, to ja bym nie siedziala w domu jak odejda
bo np u mnie w sumie po 4 godzinach od odejscia ja juz parlam ![]() przyjechalam do szpitala bez rozwarcia i dluga szyjka, 3 godziny pozniej pelne rozwarcie mialam i bez szyjki juz takze roznie bywa |
![]() ![]() |
![]() |
#3769 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3770 |
Zakorzenienie
|
martuś mój w 28 tyg 4 dniu ważył 1900 wiec naprawde to chyba ja powinnam sie martwic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja we wtorek jadę do poradni, będzie insulina na noc, no trudo
![]() |
#3772 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#3773 |
Zadomowienie
|
Sola1 - może to rzeczywiście anemia?
#3774 |
Zakorzenienie
|
ja mam tylko jedna paczke tych podkladow, pewnie i tak cos dadza w szpitalu i nakupie duzo podpasek takich najwiekszych i tyle.
chociaz jak tak piszecie ile tych paczek to już nie wiem czy nie dokupic jeszcze jednej..chociaz jak na nie patrze to nie wiem...ani skrzydelek nic jakos cienko to widze nie wiem czy dam rade w nich paradowac czy od razu podpasek nei zarzuce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3777 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U Nas raczej skupiali się na tym aby nie panikować i wszystko na spokojnie zrobić, nie lecieć raz dwa do szpitala (bo to może być jeszcze fałszywy alarm). Ale wszystko wyjdzie w praktyce ![]() Za to podziwiałam moje dwie koleżanki w przeszłości za spokój - jedna zadzwoniła do mnie i powiedziała że chyba dziś zostanę ciocią bo od 6 rano czuje skurcze, najpierw lekkie teraz częściej że jej mąż liczy, na to ja "to Ty nie w szpitalu??" (była 15:00), ona że jeszcze nie bo mają być regularne co ileś tam minut. I pojechali do szpitala o 19:00 a mała urodziła się o 6:00 rano. Inny przypadek z zeszłego roku tu też koleżanka inna zadzwoniła że to chyba dziś bo jakoś tak od południa czuje skurcze i są coraz wyraźniejsze, koło 20 stwierdziła że zrobi sobie kąpiel i poleży z godzinę albo się nasilą albo wyciszą i o 23 trafili do szpitala. Dziecko urodziło się koło 9. Ja je obydwie podziwiałam za spokój. A ponieważ jestem panikarą i wiem że ja nie będę taka spokojna to podziwiałam je podwójnie. (żadnej nie odeszły wody same tylko w szpitalu przebijali) Tak B - Solec - to fajnie wiedzieć jakby coś że jednak jest ![]() ![]() A nad workami też się zastanawiałam. U nas niektóre są takie większe i super się na nich siedzi i z nich podnosi (specjalnie ostatnio sprawdzałam) Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3778 | |
Zakorzenienie
|
ok zamówiłam te Belle, zobaczymy
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3779 |
Zakorzenienie
|
Anielko ja juz pisalam ze w tych bella nie dalam rade zuzylam 3 i poszly do koszla kupilam najwieksze podpaski i w nich smigalam teraz zastanwiam sie nad paczka hartmana czy jak si pisze
|
![]() ![]() |
![]() |
#3780 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W szpitalu przed zabiegiem anastazjolog pyta pacjenta: - Jakie życzy Pan sobie znieczulenie na NFZ czy odpłatne? Pacjent na to: - na NFZ Anastazjolog: - Aaaa kotki dwa.... ![]() ![]() U mnie są podobno znieczulenia. Położna powiedziała, żeby się nie zastanawiać i brać, bo są za darmo. Ja jeszcze nie wiem czy będę korzystać. Cytat:
Gusiak - gratulacje za kolejny tydzień ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.