|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki i Mamusie cz. 7 (szczęsliwa)
Oj, ja bardzo chciałabym już myśleć o kremie na rozstępy, ale to jeszcze nie ten czas, więc nie pomogę. Może na mamusiowym styczniowym albo lutowym pomogą?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3752 |
Konto usunięte
|
dla mnie oliwka babydream była super ale ona jest przeciw rozstepom i nie działa na istniejące
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#3753 |
Zakorzenienie
|
Bio oil
![]() 6 cs @5.07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3754 |
Zakorzenienie
|
Ania, ale masz fajnego tego Jasia. Warto było czekać rok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3755 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() smaruję je oliwką babydream, olejkiem alterry, albo kremem do rąk. Jak pamiętam o tym codziennie, to są mniej widoczne. Ale szukanie odpowiedzi na ciążowe rozstępy właściwsze będzie na forum mamusiowym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3756 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3757 |
Zakorzenienie
|
Calineczka, dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3758 |
Zadomowienie
|
Ale skwar!! Dobrze, że zdecydowałam się teraz, bo chyba bym pada, ale nie mam bułki tartej, a chciałam zrobić de volaile (czy jakoś tak się nazywają te zwijańce)! Czeka mnie chyba wycieczka.
Nie opłacało mi się zamawiać przez internet, ale za ocenisept sporo zapłaciłam, bo nie chciało mi się iść dalej. A tak to woda utleniona, bo nie mam.
#3759 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3760 |
Zakorzenienie
|
Konsternacja, czemu ta lekarka ci powiedziała, żeby czekać do dwóch lat i dopiero badania?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3761 |
Zakorzenienie
|
podeślij linka
![]() ![]()
#3762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, czasem niby to lekarz a nie przejmuje się pacjentem. ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- a jak jeszcze poszłam na własną rękę do endokrynologa- prywatnie ale na abonament z pracy- to usłyszałam, że jak ktoś ma regularny okres (czytaj ja) to badań hormonów nie robimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3763 |
Zakorzenienie
|
To samo słyszę od początku, że przy regularnych cyklach to nie ma problemu
![]() Mój dzisiejszy dialog z sąsiadką w sklepie: - Co u ciebie słychać? - A nic. - To zrób coś, żeby było słychać. Tylko sobie pomyślałam: babo, jak ja robię, już pół roku robię i robię i nic nie słychać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3764 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Byłam u takiej lekarki, która od razu mi zleciła luteinę, na wywołanie @. Po co robić jakieś oznaczenie hormonów przedtem? A co z zajściem w ciąże? No trzeba się droga pani po prostu dużo kochać i wystarczy ![]() ![]() Dwóch innych lekarzy, jakoś jej nie dojrzało :P ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3765 |
Zakorzenienie
|
Bylam u pediatry. Obmacal. Osluchal, poobserwowal i stwierdzil ze nic mu nie jest. Ze moze sie od rana nieszczwslie przewrocil i sie wystaszyl tego i dlatego tak padal. No njc poobserwuje czy sie nie powtorzy.
Z kremow na rostepy to ja uwazam ze predyspozycje w 80% decyduja. Jak ktos ma pretyspozycje to moze wydac miony i i tak je bedzie mial. Ja uzywalam tolpy. Moich 26 testow ciazowych jeszcze nie przyszlo.haha...ale dobrze przynajmniej nie mam jak tesgowac Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() & ![]() ![]() Edytowane przez Magiusa Czas edycji: 2014-06-09 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3766 |
Zakorzenienie
|
Magiusa podzielisz sie testami?
Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3767 |
Zakorzenienie
|
Aggo, a bo mi się tak z jednym skojarzyło, bo ona to ze mną tylko na tematy dzieciowe rozmawia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przestań z nią gadać tylko o dzieciach, wspomnij o czymś innym, tak jak radzi Aggo ![]() Aggo- no też prawda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3769 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz mi się przypomniało. Spotkałam dzisiaj rano bratową tż, co ma termin na listopad. Brali ślub kilka miesięcy przed nami. My się zaręczyliśmy w sierpniu, oni we wrześniu, my się przymierzaliśmy na maj, ale w końcu wyszedł sierpień. Oni na początku roku zapowiedzieli się na kwiecień. Plota po rodzinie chodzi, że chcieli być przed nami, a z kolei oni mówią, że to my w ogóle ślub braliśmy, bo usłyszeliśmy, że oni się pobierają. No i bratowa mówi, że ciąża, że brzuch rośnie, jest na zwolnieniu, bo pracuje przy chemikaliach. I nagle mówi: -no to teraz Wy, bo ślub zaraz po nas braliście, to do roboty. Kiedyś pisałam, że rodzeństwo cioteczne męża rodzi po 30, już sobie miałam zażartować, że mam jeszcze 5 lat, ale humor mi dopisywał, więc wymyśliłam coś nowego. - A wiesz, mąż idzie teraz na badanie nasienia, bo chyba coś cienko z jego plemnikami. Wryło ją. Powiedziałam, że żartowałam ![]() ![]() Mi poprawiło humor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze jej powiedziałaś- jej mina musiała być bardzo wyrazista ![]() NIENAWIDZĘ jak ktoś tak się wcina! Teraz mam dobrą sytuację bo pewnie nikomu z rodziny nawet przez myśl nie przeszło, że już myślimy o drugim dzieciątku a my na pewno nikomu nie powiemy, żeby nie było tak jak wcześniej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3771 |
Zakorzenienie
|
Mnie też to wkurza, ja nikomu z butami nie wchodzę do łóżka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3772 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#3773 |
Wtajemniczenie
|
ja jestem tylko ciekawa, kiedy znudzi mi się żartowanie, albo rzucanie głupimi tekstami. Z rodziny to właśnie ta tżtowa bratowa z mężem zaczęli mocno wypytać ostatnio, gdy temat schodzi na dziecko to właśnie jakieś żarty zanim padnie pytanie blokują następne. Po za tym też jedna z sióstr mojej mamy nie ma w ogóle dzieci, więc może dlatego mają w sobie trochę ogłady.
A nie mam ochoty powiedzieć o wszystkim, bo wtedy chyba byłoby jeszcze gorzej. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3774 |
Zakorzenienie
|
Sonius skoro ovu byla później to wiesz
![]() ![]() Magiusa moze tak jak jak piszesz.wywrocil sie .ale jasne obserwuj.obyscie wiecej takich " przygod " nie mieli.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 ![]() 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki ![]() 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3775 |
Zakorzenienie
|
Aggo dobrze ja zalatwilas
![]() Magiusa dobrze ze wszystko ok, nie denerwuj sie moze wlasnie sie przewrocil albo noga mu zdretwiala. Wysłane z mojego LG-E455 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Zakorzenienie
|
Ale fajnego sprzedawcę z testami trafiłam na allegro. Napisałam do nich, że jeszcze ich nie ma a juz powinny być i Pani mnie pięknie obsłużyła. Obiecała, że o 13:00 napisze mi nr listu bo jeszcze jej książka korespondencji nie wróciła ( sama mi to zaproponowała) i już 13:02 miałam na skrzynce i sobie sprawdziłam ( jak zwykle listonosz znał sprawę i nawet zawiadomienia nie wrzucił do skrzynki :/ ). No po prostu fantastyczna.
Napisałam jej więc maila z tym, że jest wspaniałym pracownikiem i proszę by maila przekazała przełożonym bo czuje, że dawno nikt tak pięknie i miło mi nie pomógł w żadnym sklepie ![]()
#3777 | |
Zadomowienie
|
A ja już w domu. Opowiem Wam dlaczego. Rano w pracy przebralam się i nie mogłam się zalogowac do serwisu bankowego. Zablokowany dostęp. :banghead: Proszę więc koleżankę żeby mi oddala moje klucze i kartę dostępu. A ona na to że nie może i że zaraz będzie szefostwo i oni mi wyjaśnia. Jak przyjechali to zaprosili mnie na zaplecze i dali wypowiedzenie z dniem dzisiejszym. Uzasadnienie: nie spelnilam ich oczekiwań:banghead: no żarty jakieś!!! Spakowalam swoje rzeczy, podpisałam i wyszłam. Teraz mam 2 tyg urlopu który mi przysługuje bo oczywiście muszę go wykorzystać. No i ktora miała gorszy dzień?!
Sent from my GT-S6500D using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
![]() Sent from my GT-S6500D using Wizaz Forum mobile app
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3778 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
musiałaś podpisać ? nie można ich do sądu dać o dyskryminację ? Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3779 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musisz podac nam nick sprzedawcy ![]() Cytat:
dowiedzieli sie ze chcesz dzidzie to zwolnili - frajerzy!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! ![]() ![]() przykro mi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lwica jaka miałaś umowę? Jak na czas nieokreślony to wydaje mu się, że możesz się wykłócać. A mam pytanko, czy Ktoś wiedział, że się starasz o dziecko? Bo może to z tego powodu...wiesz pracodawcy jednak nie są specjalnie pro rodzinni
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.