|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Hej dziewczyny.
Asia, ufff, dobrze, że Was nie było w domu! Opatrzność nad Wami czuwa! Ewcia, gratulacje dla sis! Jak się nazywa malutka? Badzia, co u Was? Jak się miewacie? Jak Zosia? Dziewczyny, u mnie w pracy pierwsze dni bardzo ok. Mały z żłobku też bardzo ok i już nie płacze w domu popołudniami, jest jak kiedyś, radosny i wesoły. W poniedziałek w żłobku było przesdstawienie, uśmialiśmy się z mężem. Natmiast dziś ani P nie był w żłobku, ani ja wpracy: struł się i całą noc nam wymiotował, biedaczek. 4 razy zmienialiśmy pościel i piżamki.... Na szczęście zwrócił to, co mu zaszkodziło i dziś już ok... no ale nie chciałam go puścić do żłobka, wolałam obserować, dać lekkostrawne jedzenie. W pracy trochę kijowo, że 3ci dzień i już wolne, ale co zrobić? ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Ik, chciałam Cię spytać ile miał P jak byliście w Grecji bodajże? Zastanawiam się w czym mój P będzie siedział na plaży i przy basenie... kąpielóweczki czy pieluszki do kapieli? Jak Ty to rozwiązałaś?
![]() |
#3752 |
Zakorzenienie
|
monita malutka ma na imie Kornelia
![]() straszny kudłacz z niej!! monita super ze synus juz "zadowolony" nie marudzi pewnie juz sie przyzwyczail do żłobka ![]() bidulek to czym się tak przytruł? pytam 3 letniej bratanicy(bo była u sis w szpitalu a ja nie) ja-to jak wygląda Kornelcia jakie ma włoski? ona-(myśli) no takie jak malutkie dziewczynki mają ![]() Asiu to super rodzinka się powiększy ![]()
![]() |
#3753 |
Zakorzenienie
|
Ewciu, gratulacje dla siostry
![]() A czym to do konca nie wiem. Podejrzewam łososia...
![]() |
#3754 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ewka gratulacje dla sis. Ładne imię ![]() Monitka nie przejmuj się że 3 dni pochodziłaś i wolne tak to już jest i musisz się przyzwyczaić że jak dziecko chore to wolne musi być. Super że powrót do pracy taki spokojny, a i mały się zaklimatyzował w żłobku Passion to teraz będą wycieczki rowerowe ![]()
![]() |
#3755 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak w pracy zareagowali? oby szybko doszedł do siebie wydaje mi się, że pielucha do pływania musi być bo jak inaczej? Ja M też zakładałam kostium, uroczo wyglądała ![]() oczywiście mówię o przydomowym basenie ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3756 |
Zakorzenienie
|
Elo elo
Ja jak zwykle tylko na chwile, nawet na podczytywanie nie bardzo mam czasu i znów padam spać koło 22 =_= Wniosek o pozwolenie leży w starostwie Minus taki, że wszyscy rzucili się jeszcze na stare zasady i boje się, że pozwolenie dostaniemy dopiero po tych 60ciu dniach ![]() ![]() Kupiliśmy M rowerek, ale nie chce na min jeździć. Ten plus, że dzięki rowerkowi zaprzyjaźniła się z synkiem sąsiadów (4lata) i tak super się razem bawią! Asiu o kurde! To teraz wypadałoby chyba cały sufit skuć tak dla świętego spokoju, ale dopiero co remontowaliście ![]() Monita uuu biedaczek ![]() Passion też musimy kupić fotel na rower! Jakoś nie mogłam się do tego wziąć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3757 |
Zakorzenienie
|
Takaya, jaki rower kupiliście?
deczekasz się tej budowy ![]() jak za starych, dobrych czasów ![]() ![]() ![]() zaraz kończę więc życzę udanego weekendu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3758 |
Zakorzenienie
|
Joasia dobrze że Was nie było wtedy w domu, a kto twoja sis się spodziewa ??
Takaya jak zwykle zalatana i załatwia przeróżne sprawy ![]() Dawno już nie było paru dziewczyn na wizazu tym bardziej że teraz coraz cieplej ![]() Moja sis tym razem przywlekła do domu psa. Nie chce któraś ?? ![]()
![]() |
#3759 |
Zakorzenienie
|
cześć,
mam chwilunie to piszę ![]() u nas ok, Malenka je nadal na potęgę i rośnie jak na drożdzach. Mały chodzi i ją obcałowuje, glaszcze i mówi, że kocha Oleńkę ![]() nie lubi tylko jak Mała płacze, bo myśli, że coś ją boli ![]() a ja... między jednym dzieckiem a drugim. Każdemu staram się poświęcic uwagę, ale wiadomo, że zależy wszystko od Malej.. bo jej tego czasu jednak trzeba poświęcać mimo wszytsko więcej. Jakoś pomału ogarniam temat ![]() ![]() ![]() pozdrawiam Was wszystkie i ściskam!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3760 |
Zakorzenienie
|
Dell powodzenia! Dasz rade. Innego wyjścia nie masz
![]() Ciesze sie, że u Was pozytywnie ![]() Badzia. Na świeżo po przejazdzce rowerowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3761 |
Zakorzenienie
|
Passion rowerek ten co kiedyś pokazywałam. Rozmiarowo jest idealny! Tylko M nie chce jeśdzićna nim
![]() Dell ja tam widziałam,że radzisz sobie świetnie starszy na placu zabaw, młoda w wózku a ty sięopalasz ![]() Kuleczka a no zabiegana. Usiadłam zrobiłam kosztorys. Pewnie setki rzeczy zapomniałam, ale jako tako to wygląda, Musze taki kosztorys do banku mieć do kredytu. Dziś byliśmy u sąsiadów popytać o własciciela działki koło nas. Bardzo sypatyczni ludzie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3762 |
Zakorzenienie
|
dell napewno dacie radę
![]() super że Maciuś taki zakochany w siostrzyczce ![]() moja córka w czwartek nauczyła się przekręcać z pleców na brzuch a w piątek z brzucha na plecy ![]()
![]() |
#3763 |
Zakorzenienie
|
DELL ja to podziwiam matki z dwojka dzieci. Ja bym chyba nie dala rady
![]() Passion oo to teraz trasy Wam nie straszne ![]() ![]() Ewcia super brawo ![]() ![]() Kuleczko taaak! Moja Sis w ciazy! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3764 |
Zakorzenienie
|
Ewka uu szybko jej poszło!
![]() ![]() Asiu to trzymam kciuki za siostrę! Dzwoniłam do starostwa. Dokładnie tydzień temu złożyłam wniosek a dopiero dziś została do niego oddelegowana osoba odpowiedzialna i mi mówi,że zajrzy do niego dopiero pod koniec przyszłego tygodnia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3765 |
Zakorzenienie
|
Takaya kochane urzedy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3766 |
Zakorzenienie
|
Zdążyłam
![]() ![]() Dell, dla Maciusia, przede wszystkim dużo zdrowia z okazji Urodzin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3767 |
Zakorzenienie
|
Passion Ty musisz miec jakiegos przypominacza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3768 |
Zakorzenienie
|
Powiem Ci, że z wiekiem coraz gorsza mam pamięć. Np nie pamiętam dokładnych dat urodzin Waszych mężów
![]() ![]() ![]() Ale są daty które zawsze mi się mylą. Takaya, hamax smiley ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3770 |
Zakorzenienie
|
Asia dokładnie to samo chicałam napisać
![]() Kurcze tylko dziś w Carters jest 2ga rzecz z przeceny gratis! I np na szorty +bluzecza wychodzi jakies 27zł. Czekam na info od ciotki czy będzie przylatywać, albo może paczką wyśle. Jeszcze 22-24 jedziemy do rodzinki TŻta to zamierzam obkupić siebie i M w ciuchy po 1zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3772 |
Zakorzenienie
|
Passion Ty mialas zespol policystycznych jajnikow? Czy mi sie cos popitolilo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3773 |
Zakorzenienie
|
Miałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3774 |
Zakorzenienie
|
Jutro napisze do Cie PW.Bo dzis jestem na tel i nie mam jak chyba ze opcje znajde
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3775 |
Zakorzenienie
|
Łojezuuusicku chyba muszę trochę odpocząć bo jestem wyczerpana psychicznie =_= Dziś miałam jakiś głupi sen, że w domu nie wylali nam stropu i zrobili 5 kominów a wszystko to kosztowało nas 270tys bez okien itp.
Teraz nic tylko siedzę czytam, porównuję, wyceniam, piszę maile do producentów. Czytam przepisy budowlane, opinie, instrukcje a jeszcze nic nie zaczęliśmy budować ![]() ![]() Wpadłam tylko zobaczyć czy żyjecie i lecę dalej. Tym razem wyłączam kopa i siadam notesów bo babka zamówiła aż 4 no i kartki ze dwie czy trzy mam do sklecenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3776 |
Zakorzenienie
|
Takaya hehe to masz sny
![]() ![]() No i fajnie ze zamowienia masz! Ja ma teraz same kartko albumowe zamowienia. Szczerze to nie wyrabiam ostatnio... I chyba podniose cene za kartki bo za 5 zl nie chce mi sie majdanu wyciagac... Aaa w poniedzialek ruszaja z naszym sufitem. Bosh pociagnie nas ladnie po kieszeni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3777 |
Zakorzenienie
|
hello,
dzięki Dziewczynki ![]() Passion, i Tobie jeszcze raz dziękuję za zyczenia dla Małego ![]() ![]() Laski, a jakie ja mam wyjście..? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3778 |
Zakorzenienie
|
Dell he he ja się tak zastanawiałam co tak czekasz na te wakacje
![]() A jak tam córcia? Częśto budzi się w nocy? Mały nie chce prowadzić wózka? Jak M była mala to synek kuzynki strasznie chciał też wózek prowadzić ![]() Kurczę powiem wam, że starostwo to przyprawi mnie o wrzody! W pt dzwonili, że nie możemy mieć pompy. W zasadzie to wkurzyła mnie nadgorliwa urzędniczka, która zajmuje się naszą sprawą bo stwierdziła, że skoro nie ma pompy w liście możliwych sposobów ogrzewania domu tzn jest zabroniona. Na szczęście naczelnik myśląca kobieta i powiedziała, że bez problemu możemy mieć pompę. Dziś jeszcze dzwonie dopytać czy nie trzeba jeszcze czegoś donieść i chyba tylko czekamy już na decyzje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3779 |
Zakorzenienie
|
takaya ah urzędy...
dell wakacje tuz tuz ![]() passion jak tam w pracy? monita jak P? Asia kuleczka badzia? dziewczynki co taka cisza zapanowała chyba wątek nam umrze śmiercią naturalną... tz ma tacierzyński od wtorku i z tej okazji córka daje pospać do 8.30 ![]() już trzeci dzień ![]() oczywiście kolo 3-4 pobudka na mleko o 7 wyspana ale biore do nas do łóżka ona uśmiech i kima dalej ![]() dziś mamy szczepienie kolejne idziemy w "tajemnicy" przed tatusiem co by mu stresów oszczędzić ![]() i tak jakos leci
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-06-18 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3780 |
Zakorzenienie
|
Jeeeee!!!
![]() ![]() Musze poinformowac szefa budowy ze zaczniemy kolo 20go lipca a nie w polowie sierpnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.