![]() |
#3781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja
Nie no, nie obrażaj się
![]() Oj se tańczyłam, układ do Beyonce- "Back up". Jednego dnia miał czarną koszulkę z jakimś napisem i rysunkiem, ale nie wiem co to za cholerstwo było, a dziś miał sławną koszulkę x-mena ![]() ![]()
![]() |
#3783 |
Zakorzenienie
|
Nie nie tańczyłam na castingu, tylko miałam warsztaty z Mroozkiem
![]()
![]() |
#3785 |
Raczkowanie
|
http://youcandance.plejada.pl/forum....ZvcnVtMDAxLmpz
elo wizażanki znów o nas głośno na oficjalnym ![]()
![]() |
#3787 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Poszperałam po tym wątku i znalazłam ten tekst ![]() Podpowiem Ci, żebyś poszukała między 33 a 36 str. ![]() Pomysł kamerki pod kołderka Mroza wynikł z Big Brothera... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3788 | ||
Wtajemniczenie
|
o mój Boże, i jeszcze oburzone, że o nich gadamy. Pytanie kto jest bardziej sławny, my czy one?
Edziek, dawaj odpowiedzi: - czy Mroozek jest fajny, - czy dobrze uczy, - masz jakiś filmik? - no pokolei opowiadaj co i jak. Jakie wrażenie na Tobie wywarł Marcin, był z Wiolą ![]()
![]() |
![]() |
#3789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam w sumie z nim jako tako nie gadałam, więc mogę tylko powiedzieć jaki jest na podstawie tego, jak nas traktował. Chociaż jak sie zapytałam o piosenkę do której tańczyliśmy, to nie robił żadnych problemów i powiedział, a nawet mi ją zapisał. Na początku tempo jego uczenia wydało mi sie zabójcze, bo normalnie na treningach nie musimy się spieszyć z niczym, bo mamy czas. Ale jak już się człowiek przyzwyczaił, to moim zdaniem dobrze uczył ![]() Był bardzo miły i jak ktoś czegoś nie wiedział, czy coś, to prosił, żeby się pytać, nawet jak już taki pytanie już padło, czy to tłumaczył wcześniej. I wydał mi się spokojny (chociaż to może kwestia tego, że już się przyzwyczaiłam do mojego narwanego "ticzera" xD). Czy był z Wiolką to nie wiem, w każdym bądź razie nawet jeśli ona też była, to nam sie na salę nie pchała xD Filmików nie mam, ale mają być w necie dostępne fotki, to jak będę znała adres, to Wam podrzucę linka ![]()
![]() |
![]() |
#3790 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3791 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
#3792 |
Zakorzenienie
|
Ale Wy jesteście krejzi xD
Może zmieńmy temat na "Fanclub Marcina Mrozińskiego"? ![]()
![]() |
#3793 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3794 |
Raczkowanie
|
elo elo 3,2,0
![]()
![]() |
#3795 |
Raczkowanie
|
ciag dalszy nastąpił :P
![]() |
#3796 |
Raczkowanie
|
kurde kto wymyślił że w 1 wiadomości max. 6 załączników?
![]() ej wogóle to oglądałyście teraz jakoś na dniach Alle zima nocą? bo ja przegapiłam a podobno nasi ju ken densy byli... słyszałam że Gabrych a reszta to nie wiem jakieś info? ![]()
![]() |
#3797 | ||
Wtajemniczenie
|
hehe, jakie foty. Nudziło Ci się, nudziło.
Dzięki za komentarz na NK ![]()
![]() |
![]() |
#3798 | |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3799 |
Raczkowanie
|
ej kurde to jest zwykłe alle zima w sobote a powtórek alle zima nocą chyba nie ma
![]() Cytuje z forum oficjalnego: "otóż we wczorajszym w sumie to już dzisiejszym programie alle zima nocą Był Gabryś,Niecik,Ada i Paulina. Ogółem cały program kręcił się w okół nich, pomijając momenty z Pawłem Delągiem i ratownikami GOPR xd na początku pokazali urywki tego jak Gabryś z Pauliną tańczyli słynny taniec współczesny ` ptaków ` a potem Jak Ada,Gabryś i Nicik tańczyli coś Fair Play-owego xd wszyscy troje mieli koszulki z logiem studia FPC. potem pokazywali jak się bawią na parkiecie. następnie Agnieszka Cegielska rozmawiała z Gabriele i Niecikiem o tym jaki mają sposób na dobrą imprezę, oni stwierdzili ze ich słynne ` TAŃCE ZA RĘCE ` po czym ten taniec zaprezentowali. następnie była rozmowa z Adą i Pauliną. miały opowiedzieć o tym jak można je poderwać ;p Paulina powiedziała że chłopak musi świetnie tańczyć a Ada, ze musi mieć to coś w sobie, błysk w oku. Potem Oliver zabrał całą czwórkę do jakiegoś innego klubu czy tam baru, przedstawił ich głośno Oliver ,potańczyli sobie xd { Gabryś miła czerwoną koszulkę i czarną skórę,potem jak już wyszli to miał an sobie do tego szary płaszcz i tą czarną czapkę }.oliver spytał się Ady jak było ona odpowiedziała że dobrze, ale w miasteczku tvn i allegro jest lepiej więc tam poszli. ; } na koniec jak już kończyli odcinek Oliwer,Agnieszka, Paweł Deląg i tancerze siedzieli i żegnali się, wykonując przy tym różne takie elementy białostockie [ sory ale nie wiedziałam jak to nazwać xd ] " autor postu:mrsbling Kurde nooooo jak zapowiedź sobotniego odcinka lookałam to co innego ma być :/ a i jeszcze fotke wyszperałam ze stronki allezima
![]() |
#3800 |
Zakorzenienie
|
Super foty xD (P.S. Gratuluję zdania wszystkiego za pierwszym razem xD)
Szczerze powiedziawszy z tego opisu to nie za wiele zrozumiałam xD Szkoda, że Mrozka nie było. Chociaż może to i lepiej, że póki co jeszcze się nie sprzedał... (chyba, ze o tym nie wiem) Wie któraś może kiedy Wiolka i Marcin lecą do USA? P.S.http://www.info.bydgoszcz.pl/fotorep.php?i=1111 - foty z warsztatów :P
Proszę o klikanie ![]() [ross_i]216904[/ross_i] Edytowane przez edziek244 Czas edycji: 2009-02-04 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3801 |
Raczkowanie
|
Edziek normalnie kocham cię za te foty. jak miałam zkiepszczony humor tak zobaczyłam nowe foty z Panem Bananem i juz mi się morda cieszy
![]() ![]()
![]() |
#3802 |
Rozeznanie
|
nie wydaje Wam sie ze Marcin ma krótki nogi?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On w ogóle jest bardzo niski jak na chłopaka. Tylko o jakieś pół głowy wyższy ode mnie, a ja mam 160 cm wzrostu... A jeszcze w takich spodniach to tym bardziej się wydaje niski i z krótkimi nogami xD
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3804 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3805 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny powiedzcie że to któraś z was pisała. ej nie moge normalnie co reklama wizażu... :P tylko po holere pisza kto co I JAK?
![]() nie moge nooo. zero anonimowości. niedługo będziemy sławne jak Mrozio i spółka :p http://youcandance.plejada.pl/forum....ZvcnVtMDAxLmpz
![]() |
#3806 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3808 |
Raczkowanie
|
Ej dziewczynyyyyyyyyy weźcie mnie oświećcie czy mam racje. Kurde zawsze mówili że mam sokole oko ale jeśli jest jak mówie to po prostu nie moge dojść do siebie.
Zaczęłam lookać filmy na youtube. no i lookałam troche chorełek Tuckera bo ma być podobno na FNF summer dance intensive, i zlookałam chorełke do Fantasy - Mroozek do niej tańczył w 2 części solo z Maską. i lookam do końca i mam zooonka ostrego. teraz uwaga! looknijcie od 34 sekundy z tyłu za tym murzynkiem nie stoją przypadkiem Bzyga, Niecik i Mroozek?????????????????? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=s5vnE...eature=related jak tak to jestem wielka ![]() p.s a ta chorełka jak dla mnie genialna!!! http://www.youtube.com/watch?v=Ax8Vl...eature=related a momencik od 2:18 - umarłam ![]()
W życiu jak w tańcu- każdy krok ma znaczenie... ![]() Edytowane przez madanka Czas edycji: 2009-02-05 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3809 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Żeczywiście to chyba Oni... ![]() Napewno Bzyga i Karol. Do Mroozka nie jestem pewna, bo słabo tego chłopaka widać. W sumie to nic dziwnego. Szkolą się chlopaki i dobrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to chyba jest Mroozek, aczkolwiek przy tym jak mi komp zamula przy filmikach na YT nie jestm pewna tego na 100% ![]() Co do oficjalnego forum, to mamy wolność słowa i niech sobie piszą co chcą, a ja proponuję już więcej o tym nie wspominać xD
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.