|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Chwilowo rozsądek wygrał, ale nie wiem na jak długo.
Oprócz tych lakierów kuszą mnie jeszcze maseczki Bingo Spa.Cytat:
![]() My z TŻem byliśmy na sylwestra u znajomych, było bardzo fajnie, ale raczej spokojnie. Starzejemy się chyba i czas szalonych imprez powoli przemija. ![]() W nowym roku też życzę wszystkim wszystkiego dobrego, dużo szczęścia i samych sukcesów! Mam nadzieję, że wszystkim nam uda się zrealizować noworoczne postanowienia.
|
|
|
#3782 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki wszyskiego dobrego!! Aby ten rok byl dla Wszyskich szczesliwy, spokojny i spelnily sie wszystkie marzenia!!!
|
#3783 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, kalendarz- też sobie powpisuję co trzeba ![]() Cytat:
![]() Korzystam z Chroma. Myślę, że powinnaś porozmawiać ze współpracownikami na ten temat Nie stresuj się tak- świat nie stanie w miejscu a sobie tylko zaszkodzisz, zwłaszcza że kondycja zdrowotna Ci kuleje chwilowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zimnoooo
|
|
#3784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w sumie jednak jest różnica poinformować, a prosić rodziców o rękę córki (do mnie przemawia tylko pierwsza opcja, jak u Was Cytat:
![]() ale jak to? ![]() ja widzę na termometrze 8 stopni
|
|
#3786 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
moja ręka i ja nią dysponuję.![]() Ja mam kupę postanowień noworocznych. Przede wszystkim zdrowiej się odżywiać, nie kupować kosmetyków zbędnych i na zapas i regularnie chodzić na fitness.
|
|
|
#3787 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Ale stwierdziłam, że mi się nalezy pocieszacz - nie dość, że miałam grypę żołądkową, to jeszcze w Sylwestra (gamoń) wypiłam małą lampkę szampana i miałam w nocy i pół Nowego Roku powtórkę z rozrywki A Magika Heleny nie kupiłam, bo na Głębockiej też nie mieli HR, nie miałam czasu już nigdzie jeździć a nic innego mnie nie kusiło... Fajne łupy wyprzedażowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale było dzisiaj trudno wstać, ale nawet nie jest źle w pracy No i jestem w końcu zdrowa, tylko prawie nic nie jem, bo się boję, że będzie jak wczoraj...
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie postanowiłam na nowy rok się nie stresować i co? Ledwo 2 dni minęły a już mi ciśnienie skacze. To chyba w moim przypadku już nieuleczalne
![]() Jakoś sobie z tą robotą poradzę, pogoniłam tych ludzi trochę mailowo i telefonicznie i powoli dostaję wreszcie potrzebne dane. rzyrafko mi też zimno. Na dworze może i ciepło, ale za to w biurowcu grzanie przykręcili ![]()
|
#3789 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam postanowienia takie jak Ice - więcej ćwiczyć, jeść zdrowiej i kupować rozsądniej
No i nie denerwować się na ludzi, bo i tak obcych nie zmienię I jeszcze przydałoby się, żebym kupowała więcej (ha! ) ubrań, bo nigdy mi się w sklepach nie podoba, jak już coś jest fajnego, to mi szkoda pieniędzy, bo niestety nie podobają mi się tanie rzeczy A potem nie mam w czym chodzić
|
#3790 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
i nie lubię przez to bardzo kupować ciuchów.
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
E, ja to bym za to chciała mniej ciuchów kupować
![]() I z perfumami chyba muszę też przystopować.
|
#3792 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Wszystkiego dobrego w nowym roku.
Cytat:
Całkiem nieźle zaczął się dla mnie ten rok, dostałam umowę na czas nieokreślony i podwyżkę. Przelotem byłam dziś w kilku sklepach, spodobały mi się szpilki w Zarze (w zasadzie to kilka par, ale ograniczę się do jednej pary ), jeansy w Mango i sukienka w River Island, jutro lecę przymierzyć wszystko dokładnie, bo niestety dziś spieszyłam się do pracy. ![]() Idę po kawę, bo zasypiam.
|
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Fuksja - to świetnie
Gratuluję ![]() W 2011 dostałam 3 podwyżki i jestem przez kierownika nazywa zastępcą kierownika
|
#3794 |
|
po prostu Em :)
|
fuksja, świetna wiadomość, gratulacje!
|
|
#3795 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Ja bawiłam się świetnie, w ostatniej chwili przypomniałam sobie, że mam przecież fajną pomarańczową kieckę z Re i pasowała idealnie Cytat:
Na Sylwestra zrobiłam sobie oko tym szaro-fioletowym z fioletową krechą i wyglądało to powiem nieskromnie super Zastanawiam się jeszcze nad tym zielonkawo-szarym ![]() Cytat:
Przybyło: 5 w pielęgnacji (w tym 1 perfumy) i 7 w kolorówce (te musowe cienie Chanel i promocja w Sephorze mnie zgubiły, ale i tak nie żałuję ![]() Noworocznie to hmm chciałabym być mniej wredna dla TŻta no i kupować mniej ciuchów, bo potem to się właśnie tak kończy, że nie wiem co mam w szafie...
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2012-01-03 o 18:21 |
||
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
fuksja gratulacje
Hosenko ja mam umowę na czas nieokreślony, ale w mojej firmie też nie mogę być pewna na 100% niczego. Pracujemy głównie w projektach, obecny kończy się 30 kwietnia i nie wiem co dalej. Składaliśmy wnioski, ale żaden nie przeszedł i jedyna nadzieja, że jeszcze coś ruszy z początkiem roku, bo wtedy jest dużo konkursów na projekty. Zmieniłam od soboty moje uczesanie tzn. wróciłam do grzywki na bok Przez jakiś rok chyba robiłam przedziałek na środku, ale wtedy moje siwe włosy, które mam przy czole po prawej stronie były bardzo widoczne. Zaczesałam więc włosy na tę stronę robiąc grzywkę i przynajmniej ich teraz nie widać. Chociaż i tak farbowanie mi chodzi po głowie od dłuższego czasu, nawet już mam upatrzone ze 2 odcienie chłodnych szatynów z Castinga, ale wciąż się boję, że sobie mogę zniszczyć włosy albo kolor mi zacznie się spierać na rudawo ![]() Na farbowanie farbą na pewno się nie zdecyduję, jedynie szampony wchodzą w grę.
|
#3798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Fuksja, gratuluję
![]() Cytat:
![]() A tam nieskromnie ![]() Też myślałam o Epatante, ale w końcu rozsądek zwyciężył ![]() Za to wczoraj rozsądek poszedł spać jak byłam w Rossmannie - wyszłam z 2 nowymi odżywkami i szamponem z orzechem brazylijskim Timotei z tej nowej "ekologicznej" serii, żelem Palmolive z bergamotką i limitowanym żelem Isana, okrągłą szczotką do włosów no i dwoma szczoteczkami oral-b (no, to chociaż nie jest szaleństwo ). Wszystko poszło do zapasów, ale na pewno szybko zacznę używać tych rzeczy, bo ostatnio z tych kategorii nie miałam zapasów (oprócz jednej maski wax, ale zużywają mi się dosyć szybko ). Chciałam jeszcze kupić żele OS, ale nie było czekoladowo-pomarańczowego, więc pewnie dzisiaj pójdę do innego R Miesiąc zaczyna się dobrze
|
|
#3799 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Fuksja gratulacje.
![]() Ja z racji noworocznych postanowień chwyciłam wczoraj za cięższe ciężarki na fitnessie, ale wytrzymałam z nimi tylko jedno ćwiczenie i musiałam zmienić. Dobre i to.Idę dzisiaj do dentysty. Długo nie byłam i aż się boję czy wszystko będzie ok.
|
|
#3800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chcialabym tez potrafic nie kupowac tylu ciuchow.....o kosmetykach nie wspomne...w ogole chcialabym mniej kupowac,a sama zawsze tlumacze sobie,ze raz sie zyje,wiec dlaczego mam sobie odmawiac....i kolo sie zamyka....
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
O, ice ja też powinnam odwiedzić dentystę, ale ciągle mi nie po drodze. Trzymaj się
![]() Jestem tak padnięta po dzisiejszym dniu, że masakra Cały dzień intensywnego myślenia, analizowania i kombinowania jak z tego całego burdelu i tony papierzysk zrobić porządek. Umieram!
|
#3802 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zarejestrowałam się w urzędzie pracy- dołująca atmosfera tam panuje... Obejrzałam trylogię Millenium- wreszcie. Zawsze omijałam ten film bo mi się tytuły kojarzyły z jakimiś bzdurami SF, ale ostatnio jakoś nie mogłam trafić nic ciekawego w bazie filmwebu i zdałam się na kumpla. No i nie żałuję, bardzo mi się to podobało ![]() Karolina- całkiem fajny wynik I już na ten miesiąc 1 zapas mi poszedł (żel O.S.) ![]() Potrzebuję czegoś pod filtr albo nowego filtra- ten mnie za słabo nawilża przy kuracji kwasowej i już chwilę po nałożeniu skóra jest ściągnięta a nawet lekko piecze. Co niestety nie przeszkadza jej nadal być przetłuszczającą się
|
|
#3803 | ||
|
|
Dziękuję.
Cytat:
Cytat:
Ja przerzuciłam się na naturalną pielęgnację i certyfikowane kosmetyki pielęgnacyjne o prostych składach (uległam modzie na eko ) i muszę przyznać, że nigdy nie miałam tak bezproblemowej cery. |
||
|
|
|
#3804 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Na szczęscie dentysta przeszedł bezproblemowo, zadnych ubytków.
![]() Miałyście kiedyś tak, że zaplanowałyście odwyk i inetnsywne oszczędzanie i pokonczyły wam się prawie wszystkie codzienne niezbędniki? ![]() Wykończyłam Lactacyd, krem do stóp, na wykończeniu mam żel pod prysznic, szampon, odżywkę, krem do rąk w domu i w pracy. I żadnych ( ) zapasów. Zaczynam myśleć, że ten odwyk jest niepotrzebny i się nie uda.![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
|
|
|
#3805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja wybielałam przed ślubem, nie spytałam dentystki przed faktem, bo to było przy testowaniu pasków na wizażu Później kupiłam paski crest i ich użyłam i powiem Ci, że jak normalnie nie widziałam różnicy, to sporo osób mi mówiło, że mam białe zęby i to naprawdę widać na zdjęciach Ale gdybym zapytała dentystki to pewnie by mi odradziła wybielanie i pewnie bym się jej posłuchała ![]() Ice, jeśli nie masz żadnych zapasów a kończą Ci się kosmetyki to uważam, że odwyk nie jest potrzebny A przynajmniej musisz uzupełnić braki, bo co innego się odzwyczajać od kupowania nałogowego a co innego nie mieć żelu pod prysznic![]() A właśnie, planujecie już jakiś termin?
|
|
#3807 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3808 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Bliżej nieokreślona wiosna (mam nadzieję kwiecień/maj), o ile oczywiście uda nam się coś zarezerwować, ale na razie nie mozemy się zdecydować czy robić wesele czy tylko mały obiad dla gości, więc nie mamy jeszcze nic.
Cytat:
No właśnie jestem coraz dalej od decyzji co do wybielania, mój dentysta odradza mi właśnie na podstawie reakcji na paski Blend-a-med, bo miałam straszną nadwrażliwość po niecałym opakowaniu. Ja mam odsłonięte szyjki i stąd u mnie problem z tym całym wybielaniem i z nadwrażliwością. Zastanawiam się jaka jest skuteczność tych wszystkich past typu Pearl Drops... Miałyście jakieś doświadczenia? Cytat:
![]() Cytat:
Ale każdy chce miec perfekcyjne wszystko w dniu ślubu.
|
|
|
#3809 | |
|
|
Cytat:
Fajnie. Mój brat bierze ślub w weekend majowy.
|
|
|
#3810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My najpierw pół roku tylko byliśmy narzeczonymi, potem zaczęliśmy wszystko planować, ale w sumie można było wcześniej, tylko my byliśmy ze sobą krócej niż Wy![]() A, jak masz nadwrażliwość, to lepiej nie wybielaj, bo możesz sobie krzywdę zrobić - lepiej nie mieć super białych zębów a móc się uśmiechać mimo wiatru Ech, rozumiem - ja wczoraj poszłam nie wiem po co po drodze do Douglasa i już prawie kupowałam paletkę cieni HR, bo była przeceniona Kiedyś na nią polowałam na all, ale przegapiłam, bardzo mi się podoba i ciągle o niej myślałam.... aż spojrzałam przed chwilą na stan konta, pomyślałam ile do końca miesiąca, ile planowałam odłożyć... i ochota prawie minęła![]() A wczoraj oglądałam film Plac Zbawiciela, dawno tak nie przeżyłam filmu, normalnie serce mi ciągle szybko biło, potem w nocy o tym myślałam, teraz co chwila wraca... Świetny film.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

Oprócz tych lakierów kuszą mnie jeszcze maseczki Bingo Spa.

I komu się oberwie, jak nie zdążę? 

Przede wszystkim zdrowiej się odżywiać, nie kupować kosmetyków zbędnych i na zapas i regularnie chodzić na fitness.
A potem nie mam w czym chodzić

Długo nie byłam i aż się boję czy wszystko będzie ok.
Cały dzień intensywnego myślenia, analizowania i kombinowania jak z tego całego burdelu i tony papierzysk zrobić porządek. Umieram!