|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV
Ja biegałam z rok z pokrowcem na ramię, ale przy długich biegach nie jest to wygodne, tym bardziej upały. Polecam za to coś takiego w formie paska, można z tym maraton przebiec i się nie czuje, nic nie podskakuje, mam miejsce na klucz, i na chusteczki http://www.decathlon.pl/saszetka-na-...d_8297581.html
![]() |
#3782 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3783 |
Zakorzenienie
|
Może musisz ciaśniej zapinać. Ja moją kieszonkę mam z tyłu poniżej linii pasa w spodniach.
![]() |
#3784 |
Zadomowienie
|
Wyszłam dzisiaj drugi raz "biegać". Myślałam, że jest zimno, więc wzięłam bluzę, było mi tak gorąco, że nie mogłam biec, więc wyszło na to, że zrobiłam 3,5km spaceru i wróciłam ledwo żywa. Biegu był może z 1km
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3785 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3786 |
Zakorzenienie
|
też wczoraj za ciepło się ubrałam do biegania, wróciłam czerwona na twarzy jak burak
![]() ![]()
![]() |
#3787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że impreza udana ![]() Teraz czekam na lipcowe LR ![]() Cytat:
o może takie coś sobie kupię. Biegałam z opaska na ramię, a ze biegam krótkie dystanse to mi nie przeszkadzała. Tylko ostatnio ja gdzieś zgubiłam. .. Jak wychodzisz z domu to powinno być Ci nieco chłodno. W biegu się rozgrzejesz. Wiadomo zasada nie dotyczy ciepłych czy upalnych dni bo wtedy ciężko ubrać się za lekko :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3788 |
Zakorzenienie
|
Magrat, też mam Duramo 6 i są mega wygodne
![]()
![]() |
#3789 |
Zadomowienie
|
patrzę że piszecie odnośnie tego czy bieg jest przeplatany z marszem. U mnie tak ale w sumie już jest lepiej z kondycją ale czy to jest poprawne bieganie ? co o tym sądzicie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3790 |
Zakorzenienie
|
mam ta saszetke co Madzia i mi bardzo pasuje, mimo, ze zazwyczaj telefonu nie biore ale jak wieczorem wychodze to maz mi kaze ;-) na ramie mnie wnerwiala opaska masakrycznie.
w ndz polowka w Zywcu, zaczynam trzasc portami,tym bardziej, ze ostatni raz biegalam w czw na NR, czasu nie mialam, fatalny tydzien ogolem, padalam na pysk. Polece na swiezosci najwyzej ;-) ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=lSSrhn21zm8#t=181 i takie cos jeszcze, na pas na drobiazgi
#3791 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj 10 km, jestem megaaa dumna z siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3792 |
Konto usunięte
|
![]() A ja dziś 4 km, cały czas pod wiatr i chyba za ciężko było, bo mnie kolano boli, trza się chyba na polne ścieżki przenieść, miększe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3793 |
Raczkowanie
|
Madziu, czy dobrze rozumiem, ze Ty ja na plecach masz kiedy biegniesz? U mnie to chyba nie zda rezultatu, bo lubie miec szybki dostep do telefonu zeby zmienic muzyke albo spojrzec na przebiegniety dystans, dlatego wole ja nosic z przodu. Kiedy mam ja na biodrach to zeby nie wiem jak ciasno byla zapieta i tak podjezdza mi do talii.
Dzisiaj pogoda dla twardzieli, wieje masakrycznie, zimno i akurat rozpadalo sie w momencie kiedy wyszlam biegac, wiec cala trase spedzilam ocierajac deszcz z twarzy. No ale wytrwalam 8 km w tych warunkach, wiec jest ok. |
![]() ![]() |
![]() |
#3794 | |
Raczkowanie
|
Jak biegałam na bieżni na siłowni to zawsze ustawiałam stałą prędkość 10km/h i biegłam równą godzinę bez zatrzymywania (czasami lekko zwalniałam jak się zmęczyłam) a jak się wypisałam z siłowni i zaczęłam biegać ulicami to zaczął się terror
![]() U mnie telefon zawsze w ręku, inaczej przeszkadzałyby mi kabelki ![]() Miałam iść dzisiaj biegać ale pogoda fatalna i czeka mnie trening domowy ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3795 |
Raczkowanie
|
Czemu mi nie dziala cytowanie?
Yenna, jeszcze niecaly rok temu kiedy zaczelam biegac nigdy bym nie pomyslala, ze w taka pogode w ogole wyjde z domu jesli nie ma absolutnej potrzeby, nie mowiac o jakiejkolwiek wiekszej aktywnosci fizycznej. Ale czlowiek sie rozkochal w bieganiu, w miedzyczasie zaliczyl kilka opadow deszczu czy nawet sniegu na trasie (mam to szczescie, ze zawsze jak tylko wyjde biegac to pogoda sie pogarsza diametralnie) i teraz nic mu nie straszne. ![]() Edytowane przez Rugla Czas edycji: 2015-03-26 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3796 |
Konto usunięte
|
Dot.: bieganie po artroskopii kolana
Zazdroszczę wam takiej formy
![]() A co do tego ubierania się to nie rozumiem właśnie ludzi którzy gdy jest 15 stopni zakładają bluzę i idą biegać ![]() ![]() A wczoraj przy prawie 20 stopniach widziałam biegajacego gościa w bluzie i CZAPCE ![]() Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
![]() ![]() |
![]() |
#3797 |
Zakorzenienie
|
Smiejecie sie, ja do tej pory biegam i chodze w czapce (cieniutkie wybieram)buffie lub opasce, srednio do 16-17st C., inaczej mam mega wielkie problemy z zatokami i klops
![]() ![]()
#3798 |
Konto usunięte
|
Ja jestem zmarzluchem i dlatego zawsze cieplej się ubieram. Też mijałam dzisiaj biegających porozbieranych do koszulki i spodenek, ale dla mnie to za zimno jeszcze.
Martwi mnie to kolano, mam nadzieje, że przejdzie, bo co ja będę robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3799 |
Wtajemniczenie
|
Ja niby nic nie robiłam i okazalo się że mam rzepkę podwichniętą... I od pojścia do lekarza problemy się zaczeły
![]() Ja też zmarźluch tylko mega biegałam w legginsach plus bawełniane spodnie na to, bluzka z dlugim rekawem i bluza. Buff czapka cienka i rekawiczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście nie ma co liczyć że jak zadzwonicie pod 112 to zdążą przyjechać jak ktoś was napadnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3801 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3802 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3804 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3805 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
Raczkowanie
|
pl_madzia:
a gdzie kupowałaś swój pas? Mnie interesuję właśnie przegródka na telefon, klucze i chusteczki. Wody z reguły nie zabieram, bo mam po niej kolkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3807 |
Konto usunięte
|
Fajne są opaski na ramię, w decathlonie kosztują 30 zl. Tylko nie nadaja sie do noszenia na gołe ramię
![]() Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
![]() ![]() |
![]() |
#3808 |
Zakorzenienie
|
W decathlonie z darmową przesyłką w tym linku co wcześniej podałam są też różne kolory
![]() |
#3809 |
Zadomowienie
|
Ja mam dokładnie coś takiego jak w załączniku, kupione na allegro. Chciałam,żeby ten pas jak najmniej rzucał się w oczy i był wygodny. Wygląda niepozornie, a po włożeniu telefonu, kluczy rozciąga się jak wąż
![]()
![]() |
#3810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.