|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 2
no ja narazie też nic nie widzę a niektózy juz tutaj po 3 dniu czuli efekt
![]() ale się nie chcę dołować i wytrwac do końća bo efekty przecież są najlepsze na koniec
|
#3812 |
|
Zadomowienie
|
a mi sie wydaje ze brzuszek mam taki wypchniety przez te cwiczenia .. ale to podobno schodzi po ukonczeniu calej a6w
prawda to?
|
|
|
|
#3813 |
|
Rozeznanie
|
Może im chodziło o to, że poprostu mają zakwasy w brzuchu itp., bo o jakiś efektach po 3 dniu nie ma mowy. Ja właśnie nie chce się poddawac, choć nie mam chęci, bo zobaczę, może za pare dniu już cosik się pojawi
|
|
|
|
#3814 |
|
Rozeznanie
|
na początek wszystkim cudownego maja życzę i tak beztroskiego zakochanego no ja uwielbiam ten miesiąc więc się moją radością z wszystkim dzielę choć w tym roku matura
jeszcze to się okaże jaki on szczęśliwy ale to dla mnie wy się cieszcie życiem![]() ![]() [\quote=Astarte__;7404728]Co zrobić, żeby szyja nie bolała? Czy nie rozbuduje się ona w jakiś sposób? [/quote]nie powinna szyja się rozbudować jakoś mnie też z tego co pamiętam szyja długi czas bolała i nawet wczoraj mnie bolała a nie zauważyłam żeby przybrała w swej masie więc bez obaw![]() ja skończyłam już 26 dzień jak ja żałuję że się za to nie wzięłam wcześniej kilka dni no ale teraz szkoda żeby to tak rzucać w niepamięć i zaczynać od nowa..może dam radę ![]() no i jeszcze jedno kurcze no jako taka malutka oponka z tego tłuszczyku mi została nie wiem czy po zakończeniu A6W wzięcie się za hula hop byłoby dobrym pomysłem chyba moje mięśnie które już się wyhodowały u nie nie powinny zniknąć a wiem po sobie że nawet kilka dni kręcenia daje efekty ale teraz niestety brak czasu![]() ojj jak mi się marzy taki brzuszek a'la Jessica Alba przed ciążą
|
#3815 |
|
Rozeznanie
|
|
#3816 |
|
Zadomowienie
|
a jaki masz tluszczyk ?
bo ja taki na dolnej partii brzucha co mnie wkuuurza! i mam wlasnie nadzieje ze a6w mi troche to zlikwiduje (do tego jeszcze tamilee webb 1 seria i hula hop 15min oraz biegam i na rolkach jezdze). ja dzis po 18 dniu ostatni raz 12 powtorzen na razie nie jest ciezko ale sie zacznie jak juz bedzie powtorzen 16 muuusze dac rade (ja tez chce taki brzuszeeek jak gwiazdy:P)do dziewczyn, ktore skonczyly a6w lub sa juz daleko: czy w trakcie tego calego trwania a6w macie wrazenie, ze brzuch jest taki balonowaty i mozna go niezle wypiac? :P bo mi sie wlasnie wydaje ze taki teraz mam i moge wypiac baaardzo a wcale nie jestem objedzona, bo jem malo.. czy jest jakas roznica kilka dni po zakonczeniu cwiczen? jak to bylo z wami?
|
|
|
|
#3817 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sprobuje jeszcze raz i sie nie poddam
|
|
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny z tego co mi mówił trener na siłowni to tłuszczyk na brzuchu to przede wszystkim dieta. Powiedział, że choćby pod spodem super mięśnie to gdy jest tłuszczyk nie będzie ich widać (co jest logiczne - bardziej chodzilo o to, ze cwiczeniami wyrobimy miesnie pod tluszczem, a żeby odsłonić to dieta, aeroby). Mówi się, że a6w jest bardziej na dokończenie brzucha. Nawet jak super efektow nie widac to na pewno brzuch jest silniejszy, a to też ważne.
a tak na marginesie to wie ktos co ile można powtarzać a6w? raz do roku czy jak? nie to żebym już marzyła o kolejnym razie
|
#3819 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) i właśnie mam to samo - przed a6w kiedy sie kłade mam fajnie płaski brzuszek , widać te "początkowe" mięsnie , a jak skończe a6w to jest takie bardziej wypchnięty ;/
|
|
#3820 |
|
Zadomowienie
|
no dokladnie
taki jakbym sie najadla nie wiadomo ile :P moze to miesnie? ale jak ktos cos wie dokladniej (szczegolnie jaka jest roznica w ostatnim dniu cwiczen a kilka dni pozniej) to pisac
|
|
|
|
#3821 |
|
Zadomowienie
|
musze powiedziec ze dzis 18 dzien i widze efekty
moze mam tluszczyk na dolnych partiach brzucha, ale czuje juz miesnie :P i rano jak sie obudzilam to mialam taki fajnie wyrobiony ten brzuch i wydawalo mi sie ze ta warstewka tluszczu sie troche zmniejszyla
|
|
|
|
#3822 |
|
Rozeznanie
|
oo to szczerze gratuluje
ja jak leże to widze coś odstającego na moim brzuszku ( czyt. mięsnie ) i przyznam , że zanim zaczęłam a6w to były baaardzo małe teraz sie sporo zwiększyły na dolnych partiach to ja też mam , ale nie dużo zresztą teraz to u mnie zauwazyc efekty będzie troche lipnie bo dostałam okres ;/ i nie wiem jak ja sie zabiore za a6w ;/ jakoś trzeba będzie :|
|
#3823 |
|
Zadomowienie
|
dasz rade
nie przerywa, bo pozniej bedziesz na siebie zla no ja sobie dodalam 1 serie tamilee webb i hula hop.. ogolem to ponad 40 minut dziennie na brzuch idzie, wiec mam nadzieje ze do wakacji zlikwiduje ten moj tluszczyk z dolnych partii! zaczelam walke i nie zamierzam sie poddac
|
|
|
|
#3824 |
|
Rozeznanie
|
heh dlatego bd sie starać by sie nie poddać
a masz może jakiś link do tej serii tamilee webb? oj napewno zgubisz 3m kciuki ja dziennie na moj brzusio poswiecam hm .... jakieś 1,5 h czasem więcej oby sie udało
|
#3825 |
|
Raczkowanie
|
no ja też mam tamilee ale nie dalabym rady moim zdaniem świetne są te cwiczenia( ćwiczę "chcę mieć takie pośladki") i ine dałabym rady robić a6w i tamilee "..brzuch" może jak póxniej dojdę do wprawy bedę umiała połączyć to wszystko narazie jeszcze nie
|
#3826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co robisz jeszcze, ze poswiecasz 1,5 h na brzuszek? napisz wszystko i po ile minut moze sobie cos podpatrze
|
|
|
|
|
#3827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze kiedys sobie bede cwiczyc tamilee na posladki ale to w wakacje.. na razie brak czasu
|
|
|
|
|
#3828 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hmm 1,5 h , a więc : - 8 minute abs , a6w , 1,5 ( jak mam czas to więcej ) HH i 300 lub wiecej brzuszków dziennie no i pływanie ( niektórzy twierdza , że pływanie to tylko na nogi lub bary , ale jak by sie przyłożyć to i na brzuch ) czyli w sumie to tak ze 3h
|
|
#3829 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
heh no ja cwiczę na pośladki i po 3 dniach udało mi się całą jedną serie wyćwiczyc a gdzie 2 jak do tej pory widziałąm wiele tak tamilee wydaje mi się ma najbardziej tresciwe ćwiczenia nie lubię dłuugiej rozgrzewki więc dla mnie bomba . Kurcze Nethia ja nie mam czasu żeby 3 h cwiczeniom poświęc choć bardzo bym chciała ciekawa jestem jak twoja figura wyglada po takich meetingach :P:P podziwiam
|
|
#3830 |
|
Zadomowienie
|
no wlasnie z czasem jest najgorzej...
ja chyba na rolki bede wstawac przed szkola tak o szostej i 45 minut pojezdze... rano jeszcze a6w oczywiscie i mam abs na komputerze, wiec chyba go doloze do moich dziennych cwiczen bo po poludniu te 45 min znajde na cwiczenia a na a6w i rolki bym musiala rano wstawac... chyba sie poswiece, bo inaczej nie dam rady
|
|
|
|
#3831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze staraj sie patrzeć bardziej do góry na sufit a nie przyciagac brody do klatki piersiowej ![]() Izapp1 gratuluję ![]() Ja na moim brzuszku mam dość sporo tłuszczyku ;P Ale dzisiaj choć mam okres mam taki ładny brzuszek.. widać mięśnie grrr Zaczęłam biegać tak około 3 razy w tygodniu... no i odkładam w końcu te słodycze! bo przed okresem nie mogłam sie ich wyprzeć :P
|
|
|
|
|
#3832 |
|
Rozeznanie
|
9 dzień za mną
jeszcze tylko 33:P
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Zleci szybko
ja też niedawno zaczynałam a już 27 dzień.. naprawdę szybko zleciało.. mam nadzieje że te kolejne dwa tygodnie równie szybko miną
|
|
|
|
#3834 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
heh ja też nie mam czasu , ale go jakos rozplanowywuje , żeby mi na wszystko starczyło wprawdzie i tak w weekendy mam go najwięcej , a w tyg czasem pocierpi na tym szkoła ( ale bez przesady jest maj i pytają tylko tych co zaliczają , wiec ja mam świety spokój ) i dopiero od niedawna tyle czasu poświęcam ćwiczeniom ( wolałam odczekać na troche loozu w szkole ) moja figura? kiepściutko tzn mięśnie w brzuchu stają sie już widoczne i na udach , ale ja to bym najchętniej wolała w biodrach chociaż i tak wiem , że tam nie schudne ze względu na kości , ale pomarzyć można ale bądź co bądź ja już jestem przyzwyczajona do takich meetingów wkońcu do lata już niedaleko :P i nie masz za co podziwiać wystarczy tylko dobrze rozplanować swój czas
|
|
#3835 |
|
Zadomowienie
|
ja mam takie okresy, ze lubie sobie pocwiczyc :P takie napady wzmozonej aktywnosci fizycznej
hahaha ale teraz musze do wakacji az, zeby brzuszek wyrobic a abs wscisne gdzies od jutra przyda sie cos dodac po dzisiejszym grillu, na ktory jade :P haha
|
|
|
|
#3836 |
|
Raczkowanie
|
no powiem wam dziewczyny że 8 dni to najdlużej jak ćwicze hehehe zawsze 1 dzień górA 2 i kończyłam ale teraz sie do czegos zobowiązałam na forum więc wstyd tak przestać
pozatym ćwicząc naprawdę sie dobrze czuje, czuje że poprawia mi się kondycja i jestem ze wszystkiego zadwolona mam dobry humor i jak zacznę rano cwiczyć to cały dzień jestem jakaś taka inna
|
#3837 |
|
Raczkowanie
|
:p
|
#3838 |
|
Rozeznanie
|
Zrobiłam przed chwilą a6w oglądając Hot or Not na Vivie i pomyślałam, że jestem hot xD I poszło jak z płatka
|
|
|
|
#3839 |
|
Rozeznanie
|
Dziś mój 1 dzień z A6W. W zeszłe wakacje ćwiczyłam już A6W. Doszłam chyba do 30 dnia. Efekt był nieziemski. Schudłam też wtedy. Ważyłam 49kg ! Teraz po zimie przytyłam kilka kilo i chcę też zadbać o brzuch zanim wyjdę nad morzem
Właściwie efekty zostały ale "przypomnieć" brzuszkowi A6W nie zaszkodzi Trzymam za Was kciuki dziewczyny i za siebie też ![]() Będę pisała
|
#3840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

ale się nie chcę dołować i wytrwac do końća bo efekty przecież są najlepsze na koniec

prawda to?

[/quote]
nie wiem czy po zakończeniu A6W wzięcie się za hula hop byłoby dobrym pomysłem chyba moje mięśnie które już się wyhodowały u nie nie powinny zniknąć a wiem po sobie że nawet kilka dni kręcenia daje efekty ale teraz niestety brak czasu
i nie wiem czy dobrze radzę 

wystarczy tylko dobrze rozplanować swój czas