![]() |
#3811 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kozaki EMU - zbiorczy
ja kupowałam na deezee 2 lub 3 sezony temu, śmigam w nich do dziś, wszystko ok
![]()
#3812 |
Raczkowanie
|
Ehhhhh... Chyba już trzeci raz pytam o to, ale co tam.. Czy ma ktoś EMU kings cross? Czy ktoś wie coś więcej na ich temat? Czy są tak samo porządne jak EMU stinger? Proszęo odpowiedz ~!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3813 |
Przyczajenie
|
http://allegro.pl/emu-wool-australia...283249580.html
co myslicie o tym sprzedawcy? myslicie, ze ma oryginalne? cena jest dosc niska. pozdrawiam emufanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- *przynajmniej na emuaustralia.com takich nie znalazłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Przyczajenie
|
Jestem chyba najbardziej negatywnie nastawiona do Emu Wool w tym wątku. Nie mają one wiele wspólnego z butami Emu do jakich jesteśmy przyzwyczajone, znaczek nie taki, podeszwa wogóle z innej bajki (porównałam całość do pseudo emu od atmosphere), skóra też podobno jest inna, sprzedawca określił ją jako "trochę gorszą". Tak na prawdę nie można nic o nich powiedzieć, bo przecież to buty z tego sezonu, tegoroczny model, więc opinni spodziewać się można dopiero po roku.... Dziewczyny zanim zdecydujecie się na zakup przez internet zobaczcie je sobie na żywo gdzieś w sklepie... unikniecie ewentualnego rozczarowania. Ja tak zrobiłam i jestem w szoku, są słabe delikatnie mówiąc. Jak dla mnie Emu to świetna podeszwa, lekko wygięta, wyprofilowana- z tyłu i z przodu, i białe "szpanerskie" logo na pięcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Raczkowanie
|
dla mnie ogólnie model bronte nie jest za ciekawy stingery są w ogóle zupełnie inne nie krzywią się sa dużo cieplejsze wyższe nie rozczłapują się warto jest dołożyć troche więcej zeby na dłużej wystarczyły
|
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, pomocy.
Mam problem z doborem rozmiaru EMU. Oczywiscie tych oryginalnych. Długosc mojej stopy wynosi 23,4cm. Zwykle noszę rozmiar 38 (wkładka 24cm). Przeglądając butki na allegro zauważyłam, że sprzedawcy różnie podają rozmiary. Np. U jednego wkładka 24cm to rozmiar 37, a u innego 38. Spotkałam się też, że było napisane - "Rozmiar 37, wkładka 23,5cm" albo "Rozmiar 38, wkładka 24,5cm" I teraz pytanie. Jak dobrze dobrać rozmiar? Najlepiej by było jakbym znalazla jakieś z wkładką 24cm :/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3818 |
Przyczajenie
|
Nie mam pojęcia jak można było zrobić taką krzywdę tym butom, mam na myśli Emu Bronte. Ciekawa jestem opinni dziewczyn które mają bronte z zeszłych kolekcji. Ja mam z zeszłego roku czarne Hi, miałam zamiar kupić sobie w tym roku jeszcze szare ale nie mogę wyjść z szoku po tym jak zorientowałam się, że model uległ przemianie, moim zdaniem na gorsze
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Blushed jeśli normalnie nosisz 38 a chcesz kupić model bronte to musisz zamówić takie które są w rozmiarze 37, jak masz wątpliwości to zapytaj sprzedawcę o rozmiar z metki ze środka butów lub z kartonu. Nie patrz, co sobie piszą sprzedawcy. Mnóstwo dziewczyn już pisało w tym wątku i dla uściślenia napiszę raz jeszcze model Emu wykony z zamszu czyli bronte kupujemy o rozmiar mniejszy od noszonych na co dzień butów, w twoim przypadku, nosisz 38 -> zamawiasz 37, model Emu Stinger zamawiasz w rozmiarze takim jak twoje obuwie, tu 38=38 i kropka. ![]() Edytowane przez andazzo Czas edycji: 2010-10-24 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Przyczajenie
|
Witam zastanawiam sie nad kupnem emu matilda moze ktoras z was wie cos o nich, boje sie czy nie beda przemakac. słyszałam tez ze na czarnych widac sól jak myslicie lepiej wziac brazowe?
p.s. moze widzialyscie je w Rzeszowie w jakims sklepie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Raczkowanie
|
widziałam je i przemakać będą raczej bo to bronte ogólnie są bardzo ładne na czarnych będzie sól a brązowe brudzą się strasznie.
Ja kupowałam 2 pary stringerów w tym roku i ten zestaw do czyszczenia w emu-shop.pl i jestem bardzo zadowolona mają tam wszystkie modele praktycznie i są chyba tam jeszcze stare modele bronte nie te wool. |
![]() ![]() |
![]() |
#3821 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co możecie powiedzieć o UGG'ach i doborze ich rozmiaru? Edytowane przez Blushed Czas edycji: 2010-10-24 o 15:46 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3822 |
Przyczajenie
|
Chciałąm zapytać czy któraś z wizażanek nie widziaął przypadkiem butów EMU w panterkę niedawno widziałam na ulicy dziewczynę w takowych i wyglądała zarombiście byłabym wdzięczna za odp
|
![]() ![]() |
![]() |
#3823 |
Raczkowanie
|
uggi to już jest wydatek około 600-800 zł , ogólnie to jest to samo co stingery może inaczej troche podeszwa wykonana ogólnie buciki są troche szczuplejsze
![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Są uggi w panterke ale są strasznie drogie bo 795 dolarów bo to kolekcja od choo |
![]() ![]() |
![]() |
#3824 |
Przyczajenie
|
Agatara_ zgadzam się z Tobą, z tym ,że kupić u nas oryginał to nie lada wyzwanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3825 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czemu zrezygnowałaś? ![]()
Edytowane przez aangellaa Czas edycji: 2010-10-24 o 16:26 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3826 |
Raczkowanie
|
oj tak sama miałam chęć na nie w tym roku ale boje się wydać tyle kasy bo co zrobie jak przyjdą mi jakieś podróbki więc kupiłam emu jednak.Bedę chyba miała za 2 tygodnie być w berlinie to może zapoluje na uggi
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- mi ten emu shop jakoś najbardziej podpasował bo allegro jakoś mnie odstrasza podróbkami |
![]() ![]() |
![]() |
#3827 |
Zakorzenienie
|
tutaj coś dla fanek ugg i emu jak można mieć niepowtarzalne ugg'i http://postimage.org/image/3d48urvo/ ja swoich chyba bym tak nie pomalowała
![]()
#3828 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez lenka799 Czas edycji: 2010-10-24 o 17:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3829 |
Przyczajenie
|
Czy któraś z Was kupowała może EMU u tego sprzedawcy na allegro?
http://allegro.pl/show_shop.php?shop_id=1173942 Chciałabym zamówić emu HIPPER, ale wciąż te wątpliwości... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3830 |
Raczkowanie
|
http://allegro.pl/ugg-australia-clas...287514908.html
podrobki, co nie?:p |
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
PIP.
|
a ja powiem, ze mam bronte i jestem zadowolona. nosze je 2 zimy i wygladaja prawie jak nowe. sa czarne. fakt, futerko sie ubilo i w ogole, ale nadal grzeja... jak slysze, ze stingery sa trwalsze... hm, to fajnie, ale nie jestem pewna czy chce do konca zycia miec te buty
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3832 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
tak, na 1000% podróbki, w/g mnie to świństwo, że coś takiego jest na all, nie każdy wie jak rozpoznać oryginały. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3834 |
Przyczajenie
|
W ogóle to dziewczyny, jak macie konta na allegro to zgłoście gościa za naruszenie zasad za sprzedaż podróbek, takie wkręcanie dziewczyn, które muszą sobie czegoś odmówić żeby mieć takie buty to normalne chamstwo. Jak któraś z nas chce kupić nieoryginalne to kupuje w Wenezji czy gdzieś indziej a nie łudzi się, że kupiła okazyjnie oryginalne ugg’i które nie wystarczą na 1 sezon.
Edytowane przez andazzo Czas edycji: 2010-10-24 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3835 |
Raczkowanie
|
Andazzo? Moglabys dac jakies wskazowki jak rozpoznac oryginaly?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3836 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Aby samemu poczytać o tym w sieci wystarczy wpisać w Google frazę : ugg real or fake i milony stronek się wyświetli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3838 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3839 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Przyczajenie
|
Dbaj o nie, zaimpregnuj i będziesz na pewno zadowolona długo. Jeśli można zapytać to kupiłaś gdzieś w sklepie czy na allegro?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.