Byłe tableciary plotkary II - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-12, 08:29   #3811
skorpionek26
Raczkowanie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

witam sie

u nas nocka w miare ok. Tylko czemu tak szybko zleciala. Olka oglada baje ale zaraz idziemy sprzatac domek. Za oknem szaro buro i nastroj taki sobie. Wczoraj troche poprasowalam ale brzuszek mnie rozbolal jak na @ i dalam sobie spokoj. Najwazniejsze ciuszki Olki wyprasowane.

Milego dnia wam zycze!!!

My:
skorpionek26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 08:41   #3812
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość

Madziu, czekamy na zdjęcia brzusia Chociaż sobie popatrzymy, może któraś się zarazi

My po lekarzu. Mój P. był bardzo dzielny, wszystko zniósł ze stoickim spokojem. Lekarz powiedział, że koniec spontanicznego heja banana Teraz 5 godzin przed nie mogę jeść, 2 godziny przed biorę jedna tabletkę, a godzinę przed - drugą. I specjalną maść dostałam. Ale to tylko miesiąc ma trwać, potem zobaczymy, co dalej. Jak będziemy mieli ochotę na przytulańce to będziemy musieli według grafiku się umawiaćPo prostu myślałam, że ze śmiechu pęknęAle jesteśmy zadowoleni, bo w końcu ktoś nam pomaga a nie odsyła do innego lekarza. I jeszcze pan doktor powiedział, że następne wizyty będą z taryfą ulgową, bo on wie, że my na dorobku jesteśmy i nie będzie z nas zdzierał Fajnie, fajnie

Nikitko, a w szkole bardzo dobrze, od razu weszłam w ten kierat. Nie wiem czemu zawsze przed tak się denerwuję

Pomidorko, ciesze sie , ze wiztya udana. Grafik ladny, ladny, oby dawal rezultaty

Kiniu, uwazaj na oczko i nie przesilaj przed kompem

Ja rano musialam sie zerwac, bo pojechalismy sie zameldowac w nowym mieszkanku. Z tego wszystkiego sie rozczulilam i poplakalam. Maz chyba wogole nie wiedzial o co mi chodzilo, ja zreszta tez nie
Wrocilam do domku, polezalam, a teraz pije meliske i musie sie wziasc do k***y.

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 08:45   #3813
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
My po lekarzu. Mój P. był bardzo dzielny, wszystko zniósł ze stoickim spokojem. Lekarz powiedział, że koniec spontanicznego heja banana Teraz 5 godzin przed nie mogę jeść, 2 godziny przed biorę jedna tabletkę, a godzinę przed - drugą. I specjalną maść dostałam. Ale to tylko miesiąc ma trwać, potem zobaczymy, co dalej. Jak będziemy mieli ochotę na przytulańce to będziemy musieli według grafiku się umawiaćPo prostu myślałam, że ze śmiechu pęknęAle jesteśmy zadowoleni, bo w końcu ktoś nam pomaga a nie odsyła do innego lekarza. I jeszcze pan doktor powiedział, że następne wizyty będą z taryfą ulgową, bo on wie, że my na dorobku jesteśmy i nie będzie z nas zdzierał Fajnie, fajnie
Pomidorko to super, ze trafiliscie na takiego wlasnie lekarza,a tak sie balas
ten grafik to na prawde niezly, ale jesli ma pomoc, to tzreba sie do niego zastosowac
Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Kiniu, uwazaj na oczko i nie przesilaj przed kompem

Ja rano musialam sie zerwac, bo pojechalismy sie zameldowac w nowym mieszkanku. Z tego wszystkiego sie rozczulilam i poplakalam. Maz chyba wogole nie wiedzial o co mi chodzilo, ja zreszta tez nie
Wrocilam do domku, polezalam, a teraz pije meliske i musie sie wziasc do k***y.
Madziu nie bede siedziec dlugo przed kompem, chociaz kusi niemilosiernie

ale to smiesznie wyszlo, ze sie tak rozczulilas i poplakalas, maz zakrecony, nie wiedzial o co chodzi, no ale kobiecie w ciazy trzeba wybaczyc

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 08:52   #3814
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

Dagmaro zawsze mozecie w domku sie pobawic
Kinia zycze zdrowka i zeby juz to przeszlo... Swoja droga mi kilka lat wtecz tez spuchla jedna powieka, najlpesze bylo to ze nie mialam pojecia po czym... Po prostu wstalam i czulam ze nie moge powieki uniesc... W lazience szoku doznalam na szczescie przeszlo Natomiast moja kolezanka miala spuchnieta powieke, ale to przez ugryzienie jakiejs muszki, wtedy juz musiala udac sie do lekarza...
Mijalea moze to przez hormony... Ja raz tak mialam, ze po heja banana hehe po prostu zaczlam plakac i co najlepsze opanowac sie nie moglam... Po kilku minutach przeszlo...

Pozdrawiam dziewczyny zycze milego dnia w pracy, w domu itd

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 08:59   #3815
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Kinia zycze zdrowka i zeby juz to przeszlo... Swoja droga mi kilka lat wtecz tez spuchla jedna powieka, najlpesze bylo to ze nie mialam pojecia po czym... Po prostu wstalam i czulam ze nie moge powieki uniesc... W lazience szoku doznalam na szczescie przeszlo Natomiast moja kolezanka miala spuchnieta powieke, ale to przez ugryzienie jakiejs muszki, wtedy juz musiala udac sie do lekarza...
dzieki Marcelko, juz widze, ze opuchlizna zaczyna schodzic, czyli kropelki i oklady z rumianku dzialaja i juz mnie tak nie drazni pod powieka, niech juz pojdzie to swinstwo

Tobie Marcelko takze zycze mielgo dzionka

Mąż i żona...
Stary 2008-02-12, 09:13   #3816
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Azzzz sie pochwale tak nieskromnie napisawszy zaliczylam statystyke

Stary 2008-02-12, 09:29   #3817
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulki Marcelko ! Stata to najgorszy przedmiot pod sloncem (bynajniej ja tak sadze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-12, 09:32   #3818
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulki Marcelko ! Stata to najgorszy przedmiot pod sloncem (bynajniej ja tak sadze
Dziekuje Madziu jeszcze tylko jeden wynik i wszsytko

Lece sie make-upowac

Stary 2008-02-12, 09:36   #3819
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość

Madziu nie bede siedziec dlugo przed kompem, chociaz kusi niemilosiernie

ale to smiesznie wyszlo, ze sie tak rozczulilas i poplakalas, maz zakrecony, nie wiedzial o co chodzi, no ale kobiecie w ciazy trzeba wybaczyc
Taaak , smiesznie. Cala droge powrotna ryczalam, a jak tz pytal co mi jest, to az glupio mi bylo, bo ...sama nie wiedzialam Wiec nic nie powiedzialam i pewnie wieczorem bede sie tlumaczyc

Cytat:
Dziekuje Madziu jeszcze tylko jeden wynik i wszsytko

Lece sie make-upowac
Lec , lec, jakie te nasze dziewczynki zadbane i piekne

Stary 2008-02-12, 09:57   #3820
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje Marcelko

ja tez sie troche musze pochwalic: wczoraj TZ powiedzial, ze pod koniec roku trzeba bedzie sie wziac za staranka o dzidzie , az nie wierze, ze on to mowi, bo przeciez jeszcze nie tak dawno temu nie myslal w ogole o slubie, a teraz bedzie i slub i wesele i dzidzia, mam nadzieje, ze uda nam sie zafasolkowac do konca roku, w koncu od wrzesnia to sporo czasu

Mąż i żona...
Stary 2008-02-12, 10:07   #3821
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje Marcelko

ja tez sie troche musze pochwalic: wczoraj TZ powiedzial, ze pod koniec roku trzeba bedzie sie wziac za staranka o dzidzie , az nie wierze, ze on to mowi, bo przeciez jeszcze nie tak dawno temu nie myslal w ogole o slubie, a teraz bedzie i slub i wesele i dzidzia, mam nadzieje, ze uda nam sie zafasolkowac do konca roku, w koncu od wrzesnia to sporo czasu
Kinia to w takim razie nic tylko sie cieszyc ze zmiany TŻ bedziemy trzymac zeby wszystko sie Wam spelnilo

Stary 2008-02-12, 10:12   #3822
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinia to w takim razie nic tylko sie cieszyc ze zmiany TŻ bedziemy trzymac zeby wszystko sie Wam spelnilo
dzieki Marcelko trzymajcie trzymajcie, zeby mi sie nie rozmyslil, co do fasolki

Mąż i żona...
Stary 2008-02-12, 10:16   #3823
kasiasiar
Zakorzenienie

Ja juz po pracy jestem.Powinnam wziąć się za porządki ale tak mi się nie chceee

Marcelinko gratuluję zdanego egzaminu

Kiniu gratuluje podjecia fasolkowej decyzji

Tak Wam chciałam napisać, ze może mi sie uda i nie bedę sie musiała z wizażem rozstawać.Przyszły pracodawca TZ zapewnia pracownikom internet w domu Tylko pewnie to potrwa zanim nam podłącza
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 10:22   #3824
misia_25_26
Wtajemniczenie

czesc kobietki

Marcelinko gratulacje
Kiniu no to dobrze ze oko przechodzi i trzymamcoby sie tz nie rozmyslil
kasiasiar no to super ze bedziesz miala neta
Mijalea kobiecie w ciazy wszystko wolno,pewnie jeszcze nieraz hormonki zadzialaja
Nikitko milo mi ze sie przydalam

A mi dzisiaj odwolali szkole,i mam dzien wolny
chyba do fryzjera pojade
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 10:25   #3825
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Tak Wam chciałam napisać, ze może mi sie uda i nie bedę sie musiała z wizażem rozstawać.Przyszły pracodawca TZ zapewnia pracownikom internet w domu Tylko pewnie to potrwa zanim nam podłącza
Kasiu to swietna wiadomosc, fajnie, ze pracodawca ma takie podejscie

Mąż i żona...
Stary 2008-02-12, 10:29   #3826
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kasiasiar oby nie bylo przerwy w dostepie do internetu, bo by Ciebie nie bylo i jeszcze musialabys duzo nadrabiac

Kinia nie no nie sadze zeby sie rozmyslil, w kazdym badz razie trzymamy

Misia kolejny wypad do fryzjera... Swoja droga jak czesto go odwiedzasz?? Ja juz nawet nie pamietam kiedy bylam u fryzjera , ale na zadnego porzadnego nie trafilam

Stary 2008-02-12, 10:39   #3827
misia_25_26
Wtajemniczenie

Marcelinko przy mojej fryzurze co 4gora 5 tyg musze isc na podciecie bo zarastam niestety
A pasemka to raz na 3miesiace robie,wiec nie jest tak zle
Stary 2008-02-12, 10:43   #3828
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Czyli tak raz w meisiacu swoja droga super masz ta fryzurke

Idę zjeść drugie śnaidanko

Stary 2008-02-12, 10:55   #3829
misia_25_26
Wtajemniczenie

dziekuje Marcelinko
ale czeste wizytyu fryzjera w anglija bija dosyc po kieszeni(mimo tego ze znalazlam polska fryzjerke,ktora obcina u siebie w domu),ale naszczescie dziewczyna wie o co chodzi

Smacznego zycze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-12, 11:38   #3830
kasiasiar
Zakorzenienie

Oj tutaj u mnie fryzjer to masakra.Nie dość, ze wiekszośc nie ma pojęcia o ścinaniu włosów to te ceny Koleżanka była na podcięciu włosów, plus dwa kolory pasemek i zapłaciła 1200nok czyli ok 550 zł za ta cene to ja moge w Polsce 5 razy pójść
Dlatego ja chodze do fryzjera tylko jak przyjeżdzam do Polski, na szczęście włosy mam długie dlatego nie wymagaja częstych wizyt a końcówki to sama sobie podcinam co jakies 2 mce. Za to TZ musi chodzic co jakieś 1,5 miesiąca i płacimy 150 nok ( 70 zł) ale wolę to niz sama go ciachać maszynka- ile ja się zawsze nerwów nabawię
Stary 2008-02-12, 11:47   #3831
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kochane

Kinia gratuluje decyzji o dzidzi i tak sobie mysle jak ten Twoj tz sie zmienil,jeszcze jaiks czas temu byl na wszystko na nie tak jak moj a teraz takie zmiany....ciekawe czy to po tych twoich podchodach i podgadywaniu po troszku bo mowilas ze tak bedziesz robic hehehe ja tez tak robie i ostatnio postep u mojego tz bo zaczelismy rozmawiac o slubie w przyszlym roku

Marcelko gratuluje zaliczenia statystyki kochana

Kasiasiarku to swietnie ze pracodawca zapewnia neta w domu pracownikowi,zeby u nas w kraju tak bylo .....

Misiu milej wizyty u fryzjerka,dobrze ze znalazlas kogos kto w domku obcina bo to zawsze mnie kaski trzeba wydac

Madziu ten Twoj placz to pewnie hormony kobiety w ciazy chociaz powiem Wam ze ja np sie strasznie do rzeczy przywiazuje i nawet jak kiedys auto sprzedawalismy to plakalam bo tak je lubilam...he he swirnieta jakas jestem hihi ale tak mam

No i co kochane powiecie?ja jak zawsze tylko na chwilke bo do pracy dzis znowu ide ale jutro sobie z wami posiedze bo mam wolne,tak jak juz wyzej pisalam ostatnio podeszlam tz i zaczelismy rozmawiac o slubie,wiecie co zrobiklam?napisalam sobie wstepna liste gosci i mu poprostu pokazalam,myslalam ze powie ze to bez sensu a on mnie zaskoczyl i sam jeszcze zaczal ze tych by wykreslil a innych znowu dodal,zaczal liczyc ile to osob bedzie,ja mu o sali zaczelam mowic gdzie jakie sa w naszym miescie i ile mniej wiecej kosztuja(oczywiscie juz maly wywiad zrobilam)i ze bysmy musieli jechac poogladac,ile bysmy musieli odkladac pieniazkow co miesiac i takie tam drobne rzeczy ,no i wkoncu zaczelam go pytac o termin to stwierdzilismy ze w przyszlym roku tak w czerwcu ale jeszcze dokladnie kiedy to nie ustalilismy...........nor malnie w szoku bylam i sama do dzis nie wierze ze tak latwo z nim poszlo,chyba facet dorosl do mysli ze bedzie kiedys mezem a nie wiecznie kawalerem z narzeczona od kredytu hihihhihihi

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-12, 11:57   #3832
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Czesc kochane

Kinia gratuluje decyzji o dzidzi i tak sobie mysle jak ten Twoj tz sie zmienil,jeszcze jaiks czas temu byl na wszystko na nie tak jak moj a teraz takie zmiany....ciekawe czy to po tych twoich podchodach i podgadywaniu po troszku bo mowilas ze tak bedziesz robic hehehe ja tez tak robie i ostatnio postep u mojego tz bo zaczelismy rozmawiac o slubie w przyszlym roku

No i co kochane powiecie?ja jak zawsze tylko na chwilke bo do pracy dzis znowu ide ale jutro sobie z wami posiedze bo mam wolne,tak jak juz wyzej pisalam ostatnio podeszlam tz i zaczelismy rozmawiac o slubie,wiecie co zrobiklam?napisalam sobie wstepna liste gosci i mu poprostu pokazalam,myslalam ze powie ze to bez sensu a on mnie zaskoczyl i sam jeszcze zaczal ze tych by wykreslil a innych znowu dodal,zaczal liczyc ile to osob bedzie,ja mu o sali zaczelam mowic gdzie jakie sa w naszym miescie i ile mniej wiecej kosztuja(oczywiscie juz maly wywiad zrobilam)i ze bysmy musieli jechac poogladac,ile bysmy musieli odkladac pieniazkow co miesiac i takie tam drobne rzeczy ,no i wkoncu zaczelam go pytac o termin to stwierdzilismy ze w przyszlym roku tak w czerwcu ale jeszcze dokladnie kiedy to nie ustalilismy...........nor malnie w szoku bylam i sama do dzis nie wierze ze tak latwo z nim poszlo,chyba facet dorosl do mysli ze bedzie kiedys mezem a nie wiecznie kawalerem z narzeczona od kredytu hihihhihihi
Kachulko normalnie jestem w szoku
zaskakuja nas Ci nasi mezczyzni, ale jestem szczesliwa, ze tak sie u Was sprawa rozwinela w dobrym kierunku, zobaczysz kachulko teraz juz sie wszystko dobrze potoczy, tylko musisz wziac sprawy w swoje rece, ale tak dyskretnie i powoli zaczac wszystko zalatwiac z TZtem

Mąż i żona...
Stary 2008-02-12, 11:57   #3833
kasiasiar
Zakorzenienie

kachulko gratulacje Tak się cieszę
Stary 2008-02-12, 12:02   #3834
misia_25_26
Wtajemniczenie

kachulo ale sie ciesze ze twoj tz dorosl do podjecia decyzji(ja to chyba sie nigdy nie doczekam)

kasiasiar mo faktycznie ceny jak z kosmosuchcoziaz moj tz tez placi u fryzjera 10 funtow (okolo50zl)ja naszczescie place 15 funtow(okolo 150zl) wiec nie jest tak zle
Stary 2008-02-12, 12:04   #3835
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje Marcelko

Karolinko, to swietnie!! Na pewno zafasolkujesz szybciutko, moze rowny rok po mnie??

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Ja juz po pracy jestem.Powinnam wziąć się za porządki ale tak mi się nie chceee

Oby sie z netem udalo, to bedziesz nas miala 24/dobe

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Czesc kochane

Kachulka, widzisz, mowilysmy, ze i na Twojego tz przyjdzie pora

A to moje dlugo obiecane wypociny , niezle sie nagimnastykowalam z tym aparatem
To my w 17 tc:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CIMG1845.JPG (120,6 KB, 23 załadowań)

Stary 2008-02-12, 12:10   #3836
kachula27
Zakorzenienie

Dziewczyny to chyba wiosenne przesilenie tak na faectow wplywa hihih...ten moj najezdzi sie po tych krajach i mu sie klimaty mieszaja to i w glowce mu sie pomieszalo na moja korzysc oczywiscie hihih

Misiu ja tez sie nie spodziewalam jak mu ta liste gosci pod nos podsunelam,myslalam ze jak zawsze powie ze jeszcze mamy czas a on mi tu ze tych nie tamtych tak,normalnie bylam w szoku,ja juz mu delikatnie podgadywalam od jakiegos czasu,tak mu dawkowalam niektore informacje i widzisz...moze Ty kochana tez sprobuj delikatnie podejsc tz i umiarkowanie dawkowac mu informacje ...napewno sie doczekasz,dla mnie juz sam,a rozmowa z tz o tym to wielki sukces bo przeciez zawsze byl na NIE

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-02-12, 12:12   #3837
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
kachulo ale sie ciesze ze twoj tz dorosl do podjecia decyzji(ja to chyba sie nigdy nie doczekam)
Misiu skoro moj TZ i Kachulki do tego dorosli, to juz kazdy dorosnie
Cytat:
Karolinko, to swietnie!! Na pewno zafasolkujesz szybciutko, moze rowny rok po mnie??

A to moje dlugo obiecane wypociny , niezle sie nagimnastykowalam z tym aparatem
To my w 17 tc:
Madziu mam nadzieje, ze twoje proroctwo sie spelni

Swietny brzuszek i juz taki ladnie widoczny, gratuluje

Mąż i żona...
Stary 2008-02-12, 12:14   #3838
misia_25_26
Wtajemniczenie

kachulo ja mojemu tz dawkowalam jakis czas ale on zawsze na nie ze jeszcze czas itd,wiec sobie odpuscilam i nawet mu powiedzialam ze ja tematu slubu juz nie zaczne bo widze ze nie ma sensu,ale bardzo sie ciesze z twojego szczesia bo wiem jak na to czekalas

Mijalea sliczny brzusio
Stary 2008-02-12, 12:22   #3839
misia_25_26
Wtajemniczenie

Dziekuje kiniu
Jakos mi sie trafil bardzo zaparty tz jezeli chodzi o te sprawyale tlumacze sobie to tym ze on sam pochodzi z rozbitej rodziny i ma obawy
Dziewczyny poczarujcie troche coby sie ocknal ten moj tz

zmykam do sklepu bo cos na obiad musze kupic
Stary 2008-02-12, 12:24   #3840
kachula27
Zakorzenienie

Misiu kochana to zostalo Ci tylko czekac jak tz sam zacznie rozmowe i wierze ze to juz niedlugo i bedziemy juz wtedy wszystkie szczeliwe

Madzienko nie no brzuszek fantastyczny,slodziutki no i juz calkiem calkiem duzy nawet,slicznie Ci z tym brzuszkiem kochana

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości