|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Raczkowanie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
witam sie
u nas nocka w miare ok. Tylko czemu tak szybko zleciala. Olka oglada baje ale zaraz idziemy sprzatac domek. Za oknem szaro buro i nastroj taki sobie. Wczoraj troche poprasowalam ale brzuszek mnie rozbolal jak na @ i dalam sobie spokoj. Najwazniejsze ciuszki Olki wyprasowane. Milego dnia wam zycze!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomidorko, ciesze sie , ze wiztya udana. Grafik ladny, ladny, oby dawal rezultaty ![]() Kiniu, uwazaj na oczko i nie przesilaj przed kompem Ja rano musialam sie zerwac, bo pojechalismy sie zameldowac w nowym mieszkanku. Z tego wszystkiego sie rozczulilam i poplakalam. Maz chyba wogole nie wiedzial o co mi chodzilo, ja zreszta tez nie ![]() Wrocilam do domku, polezalam, a teraz pije meliske i musie sie wziasc do k***y. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3813 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten grafik to na prawde niezly, ale jesli ma pomoc, to tzreba sie do niego zastosowac ![]() Cytat:
ale to smiesznie wyszlo, ze sie tak rozczulilas i poplakalas, maz zakrecony, nie wiedzial o co chodzi, no ale kobiecie w ciazy trzeba wybaczyc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3814 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() Dagmaro zawsze mozecie w domku sie pobawic ![]() Kinia zycze zdrowka i zeby juz to przeszlo... Swoja droga mi kilka lat wtecz tez spuchla jedna powieka, najlpesze bylo to ze nie mialam pojecia po czym... Po prostu wstalam i czulam ze nie moge powieki uniesc... W lazience szoku doznalam ![]() ![]() Mijalea moze to przez hormony... Ja raz tak mialam, ze po heja banana hehe po prostu zaczlam plakac i co najlepsze opanowac sie nie moglam... Po kilku minutach przeszlo... Pozdrawiam dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tobie Marcelko takze zycze mielgo dzionka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3816 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Azzzz sie pochwale
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3818 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lece sie make-upowac ![]()
![]() |
#3819 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja tez sie troche musze pochwalic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3821 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3823 |
Zakorzenienie
|
Ja juz po pracy jestem.Powinnam wziąć się za porządki ale tak mi się nie chceee
![]() Marcelinko gratuluję zdanego egzaminu ![]() Kiniu gratuluje podjecia fasolkowej decyzji ![]() Tak Wam chciałam napisać, ze może mi sie uda i nie bedę sie musiała z wizażem rozstawać.Przyszły pracodawca TZ zapewnia pracownikom internet w domu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3824 |
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
![]() Marcelinko gratulacje ![]() Kiniu no to dobrze ze oko przechodzi i trzymam ![]() ![]() kasiasiar no to super ze bedziesz miala neta ![]() Mijalea kobiecie w ciazy wszystko wolno,pewnie jeszcze nieraz hormonki zadzialaja ![]() Nikitko milo mi ze sie przydalam ![]() A mi dzisiaj odwolali szkole,i mam dzien wolny ![]() chyba do fryzjera pojade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3826 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiasiar oby nie bylo przerwy w dostepie do internetu, bo by Ciebie nie bylo i jeszcze musialabys duzo nadrabiac
![]() Kinia nie no nie sadze zeby sie rozmyslil, w kazdym badz razie trzymamy ![]() Misia kolejny wypad do fryzjera... Swoja droga jak czesto go odwiedzasz?? Ja juz nawet nie pamietam kiedy bylam u fryzjera ![]() ![]()
![]() |
#3827 |
Wtajemniczenie
|
Marcelinko przy mojej fryzurze co 4gora 5 tyg musze isc na podciecie bo zarastam niestety
![]() A pasemka to raz na 3miesiace robie,wiec nie jest tak zle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Czyli tak raz w meisiacu
![]() ![]() Idę zjeść drugie śnaidanko ![]()
![]() |
#3829 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje Marcelinko
![]() ale czeste wizytyu fryzjera w anglija bija dosyc po kieszeni ![]() ![]() Smacznego zycze ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3830 |
Zakorzenienie
|
Oj tutaj u mnie fryzjer to masakra.Nie dość, ze wiekszośc nie ma pojęcia o ścinaniu włosów to te ceny
![]() ![]() ![]() Dlatego ja chodze do fryzjera tylko jak przyjeżdzam do Polski, na szczęście włosy mam długie dlatego nie wymagaja częstych wizyt a końcówki to sama sobie podcinam co jakies 2 mce. Za to TZ musi chodzic co jakieś 1,5 miesiąca i płacimy 150 nok ( 70 zł) ale wolę to niz sama go ciachać maszynka- ile ja się zawsze nerwów nabawię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Kinia gratuluje decyzji o dzidzi i tak sobie mysle jak ten Twoj tz sie zmienil,jeszcze jaiks czas temu byl na wszystko na nie tak jak moj a teraz takie zmiany....ciekawe czy to po tych twoich podchodach i podgadywaniu po troszku bo mowilas ze tak bedziesz robic hehehe ja tez tak robie i ostatnio postep u mojego tz bo zaczelismy rozmawiac o slubie w przyszlym roku Marcelko gratuluje zaliczenia statystyki kochana Kasiasiarku to swietnie ze pracodawca zapewnia neta w domu pracownikowi,zeby u nas w kraju tak bylo ..... Misiu milej wizyty u fryzjerka,dobrze ze znalazlas kogos kto w domku obcina bo to zawsze mnie kaski trzeba wydac Madziu ten Twoj placz to pewnie hormony kobiety w ciazy chociaz powiem Wam ze ja np sie strasznie do rzeczy przywiazuje i nawet jak kiedys auto sprzedawalismy to plakalam bo tak je lubilam...he he swirnieta jakas jestem hihi ale tak mam No i co kochane powiecie?ja jak zawsze tylko na chwilke bo do pracy dzis znowu ide ale jutro sobie z wami posiedze bo mam wolne,tak jak juz wyzej pisalam ostatnio podeszlam tz i zaczelismy rozmawiac o slubie,wiecie co zrobiklam?napisalam sobie wstepna liste gosci i mu poprostu pokazalam,myslalam ze powie ze to bez sensu a on mnie zaskoczyl i sam jeszcze zaczal ze tych by wykreslil a innych znowu dodal,zaczal liczyc ile to osob bedzie,ja mu o sali zaczelam mowic gdzie jakie sa w naszym miescie i ile mniej wiecej kosztuja(oczywiscie juz maly wywiad zrobilam)i ze bysmy musieli jechac poogladac,ile bysmy musieli odkladac pieniazkow co miesiac i takie tam drobne rzeczy ,no i wkoncu zaczelam go pytac o termin to stwierdzilismy ze w przyszlym roku tak w czerwcu ale jeszcze dokladnie kiedy to nie ustalilismy...........nor malnie w szoku bylam i sama do dzis nie wierze ze tak latwo z nim poszlo,chyba facet dorosl do mysli ze bedzie kiedys mezem a nie wiecznie kawalerem z narzeczona od kredytu hihihhihihi
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zaskakuja nas Ci nasi mezczyzni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Zakorzenienie
|
kachulko gratulacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3834 |
Wtajemniczenie
|
kachulo ale sie ciesze ze twoj tz dorosl do podjecia decyzji
![]() ![]() ![]() kasiasiar mo faktycznie ceny jak z kosmosu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3835 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A to moje dlugo obiecane wypociny ![]() ![]() To my w 17 tc: |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to chyba wiosenne przesilenie tak na faectow wplywa hihih...ten moj najezdzi sie po tych krajach i mu sie klimaty mieszaja to i w glowce mu sie pomieszalo na moja korzysc oczywiscie hihih
Misiu ja tez sie nie spodziewalam jak mu ta liste gosci pod nos podsunelam,myslalam ze jak zawsze powie ze jeszcze mamy czas a on mi tu ze tych nie tamtych tak,normalnie bylam w szoku,ja juz mu delikatnie podgadywalam od jakiegos czasu,tak mu dawkowalam niektore informacje i widzisz...moze Ty kochana tez sprobuj delikatnie podejsc tz i umiarkowanie dawkowac mu informacje ...napewno sie doczekasz,dla mnie juz sam,a rozmowa z tz o tym to wielki sukces bo przeciez zawsze byl na NIE
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3837 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swietny brzuszek i juz taki ladnie widoczny ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3838 |
Wtajemniczenie
|
kachulo ja mojemu tz dawkowalam jakis czas ale on zawsze na nie ze jeszcze czas itd,wiec sobie odpuscilam i nawet mu powiedzialam ze ja tematu slubu juz nie zaczne bo widze ze nie ma sensu
![]() ![]() ![]() Mijalea sliczny brzusio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3839 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje kiniu
![]() Jakos mi sie trafil bardzo zaparty tz jezeli chodzi o te sprawy ![]() ![]() Dziewczyny poczarujcie troche ![]() ![]() ![]() zmykam do sklepu bo cos na obiad musze kupic |
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Zakorzenienie
|
Misiu kochana to zostalo Ci tylko czekac jak tz sam zacznie rozmowe i wierze ze to juz niedlugo i bedziemy juz wtedy wszystkie szczeliwe
Madzienko nie no brzuszek fantastyczny,slodziutki no i juz calkiem calkiem duzy nawet,slicznie Ci z tym brzuszkiem kochana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.