|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
malinka_86: Słuuchaj bilogica jest taaaka chadra ze brak słow
![]() Nie cierpie jej ![]() A do tej Turcji , Egiptu to sama czy z kimś? ![]() Mam nadzieje ze dziadziowi sie poprawi zdrowko ![]() Mercy: 10 min na pierwszy raz to i tak niezle ![]() ![]() A Ty masz zmije? ![]() ![]() gujana: Ano tak... w miescie brudno i kurz ![]() A ja w sumie sie juz ciesze ta srednia ![]() ![]() I zeby bol glowi Ci szybko przeszedl ![]() ![]() LoLcIa123: To Ty nawet cene zmyslilas? ![]() ![]() A kamizeleczka BOSKA ![]() ![]() marga_zg: Wiem ze oceny nie odbijaja tego co wiemy. Przykladem jest np. moja kolezanka ktora ma lepsza srednia a nic nie umie , na testach miala najmniej pkt a teraz zawracala jej mama glowe nauczyciela i skonczylo sie jak skonczylo ![]() A gdzie Ty bylas we Francji? Ja mam zamiar najpierw na poludnie (Marsylia) a potem na wschod ( Miluza) . No i w drodze powrotnej Szwajcarie zaliczam ![]() A co do francuzow..mialam okazje poznac juz kilku podrywaczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wpadłam zobaczyć to tam u Was ![]() LoLciu - super kamizelka ![]() Malinko - ![]() Baby - oj współczuję,to straszne,jak zabraknie dosłownie setnej ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3813 |
Wtajemniczenie
|
Głowa nadal boli, ale kolejnej aspirynki nie biore..
![]() Moze to cisnienie..? ![]() Swoją drogą - jak ja sie objadam ostatnio!!! teraz to sie juz ledwo ruszam, a jeszcze bym cos zjadla... ![]()
#3814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3815 |
Zakorzenienie
|
Tez tylko podczytać i uciekam do wanny
![]() 3majcie się dziewczyny ;*
#3816 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Miłego wieczorka!
![]() |
#3817 |
Zakorzenienie
|
gujana: Moze wezmiesz Ketonal?
![]() ![]() malinka_86: Wiesz malinko byc singlem wcale nie jest tak zle jak sie wydaje. ![]() ![]() Oj to z dziadziem nie za wesoło ![]() ![]() Mercy: Hah ciesze sie ze ta glupia nauczycielka juz idzie z mojej szkoly od wrzesnia ![]() ![]() Ale zeby żmije na drzewach ![]() ![]() A tak .Ludzie na wsi nie sa tolerancyjni ![]() Ale wyprowadzam sie na przyszlosc stad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja tez nie chcę mieszkać na wsi-w sumie to to sie miasto nazywa-ale takie małe ze...jedyny plus to to ze las tu jest blisko ![]() Ja raz kupowałam chudy twaróg-a sprzedawczyni mówi mi-"eee pani wie ze to jest niezdrowe, nic tam nie ma"- ![]()
![]() |
#3819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Narazie poznałam jednego Tłumana ![]() ![]() Z dziadziem nie będzie dobrze, taki już wiek ![]() Mercy - 93 lub 94 nie pamiętam już. tak jeżdzę własnie kupiłąm niedawno nowe ![]() Ja ketonalu nie polecam miałam zapaść po tym cholerstwie. Pozatym bardzo niszczy wątrobę. Lepiej już nurofen ultra forte ![]()
![]() |
#3820 |
Wtajemniczenie
|
dalej sie objadam
![]() ![]() ![]() ![]() glowa przestala bolec (Baby,dzieki, ale Ketonalu nie posiadam, najwyzej aspiryne i ibuprom.. na szczescie jakos przeszlo...). chyba zaraz myknę do wanienki i do lozeczka obejrzec filmik i spać ![]() Ludzie, w niedziele znow wyjezdzam ![]() ![]() Edit: Malinko, dobrze ze przypomnialas - faktycznie slyszalam kiedys ze ten Ketonal to swinstwo straszne. chociaz moze od czasu do czasu nie zaszkodzi. Ale ja generalnie staram się za bardzo w lekach nie przebierac i tylko na wszelki wypadek aspiryne mam pod ręką (ibuprom przed okresem ![]()
#3821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie ostatnie okresy jakieś 2 lata temu to szła zgrzewa tzn. 10 tabletek p.b. teraz może na okres pójdzie 1 tabletka i to nie koniecznie, no ale biorę anty, przy swojej chorobie mogę brać ale się rozpisałam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3822 |
Zadomowienie
|
Malinko swietne wiersze
![]() ![]() Przykro mi w powodu Twojego dziadka ![]() Baby ja byłam w innym miejscu. Poludnie -> Port Grimoud (kolo St Tropez ![]() We Francji mozna sie zakochac. Chcialabym tam mieszkac. Moze w tym roku tez tam pojade z kolezanka, jak sie uda. Jak na razie lece do Turcji ![]() ![]()
![]() |
#3823 |
Zakorzenienie
|
Malinko - nowy avek! sliczny!
![]() A ja uciekam juz spac. dobranoc ;*
#3824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() branoc ![]() ![]()
![]() |
#3825 |
Zakorzenienie
|
Lolcia z ta wycieczk to świetny pomysl
![]() ![]() Malinko ![]() Baby, nie martw się srednią i biologicą ! Powinnaś byc z siebie bardzi dumna, bo naprawde taka średnia to powód do dumy ![]() ![]() Mango siostra ![]() ![]() ![]() Dziewuszki padam ! ![]() Dziś znow na prawku byłam i w gimku odwiedzic stare katy, no i w szkole iiii... wogóle się nalatałam, ale to nic ![]() Tylko, że teraz mi jakos tak slabo, boli mnie głowa, kręci mi się w niej i duszno mi ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]()
Zaręczeni od: 09.07.2011 r. http://www.suwaczek.pl/cache/008a20f1c3.png Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png Niech się stanie... ! ![]() KCP ![]() Edytowane przez tamonita Czas edycji: 2008-06-11 o 05:53 Powód: okropna literówka :lol: |
![]() ![]() |
![]() |
#3826 | |||||||
Zakorzenienie
|
teraz już tak częściej będzie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Francji zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no ładnie ładnie ![]() Cytat:
![]() ![]() \ piękne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień miałam dość aktywny aczkolwiek nie czuję się naumiana ![]() ![]() wracam do słówek z angielskiego a Wam życzę dobrej nocki ![]() BTW ale sie dziś rozpisałyście ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3827 |
Zakorzenienie
|
Kamizelkę kupiłam w logo shopie,niestety nie wiem czy były większe rozmiary,bo wzięłam ostatnią xs[głupi ma szczęście
![]() Cenę wycieczki do Paryża sama wymyśliłam tak,o! nagle mi wpadła do głowy ![]() ![]() Jutro widzę się z Tż-etem,borok całymi dniami się edukuje,bo 19ma pierwszy egzamin ![]() ![]() Zmykam do wyrka,Dobranoc plotkary ![]()
#3828 |
Zakorzenienie
|
haaaaaaa! wolne dzisiaj!
![]() ide z kumpelą wydawac kasę ![]() ![]()
#3829 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry!
no nie wierze!! otwieram wizaz, patrze i niedowierzam ![]() ![]() chcialabym serdecznie podziekowac redakcji za ten przemily gest ![]() no, ja juz po pierwszych zyczeniach i w trakcie oczekiwania na kolejne ![]() ![]() mam nadzieje,ze dzien minie fajnie ![]() buziaki dla was wszystkich!
#3830 |
Zakorzenienie
|
wszystkiego najlepszego Aguś
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego Najlepszego agolku!
![]() Wczoraj już nie weszłam, gdyż miałam cały wieczór zajęty... ![]() Dla zainteresowanych: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...9&postcount=15 Znów kolejny dzień wolnego sobie zrobiłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3832 |
Zakorzenienie
|
Aguś!
Stolatejszyn! ;D ![]()
#3833 |
Rozeznanie
|
Agolku wszystkiego najjj.....a przede wszytskim szybkiego powrotu do PL
![]() ![]()
#3834 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a jestes blondynką? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Agolku, STO LAT!!! ![]()
![]() |
#3835 |
Zakorzenienie
|
Kochane
a kiedy w koncu jakies spotkanie w kato? ![]() ![]()
#3836 | |||
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim: Aglku sto lat !!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() słusznie i naukowo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a nawet mógłby być ![]() ![]() zdecydowanie ![]() Cytat:
![]() ![]() przypominam również o zlocie ogólnopolskim ![]() ![]() kończę pić kawę i zaraz się biorę za naukę ![]() ![]() miłego dnia Skarby ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3837 |
Zadomowienie
|
oJ MANGOLINKO, trudna sprawa, no ale przecież jak nic do niego nie czujesz to nie mozesz byc z nim z litości....mam nadzieje ze sie jakos poukłada...przynajmniej starałaś sie z nim zerwac delikatnie....a nie po chamsku
![]() ![]() Agolku ja juz skaładałam zyczenia ale co tam nie zaszkodzi jescze raz-Wszystkiego najlepszego! ![]() Ech u mnie burzowa pogoda i taka jakaś smętna i śpiąca ![]() Miłego dnia! ![]()
![]() |
#3838 |
Zakorzenienie
|
Mango - byłam 1,5 rocznym związku z czego ostatnie 4 miesiące to było bycie z litości. Nie będę Cię oszukiwała - najprawdopodobniejsze jest to, ze wyjdziesz na tą gorszą, że to Ty bedziesz wszystkiemu winna i w ogole. On będzie tą ofiarą, tym biednym, porzuconym. A sam się przeciez do tego pchał. Mam nadzieję, ze sobie poradzisz z tym wszystkim
![]() Kasa wydana, teraz biadolę, ze po co tyle wydawałam ^^
#3839 | ||
Wtajemniczenie
|
nie, nie
![]() ![]() Cytat:
ogolnopolski? nic nie wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Bylam na zakupkach i znowu postanowienie oszczędzania odkladam do jutra ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3840 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ja wlasnie jem lunch i poczytuje gazetke, w pracy nikt nie pamietal o moich urodzinach ale niewazne, ci co maja pamietac to pamietaja a na obcych mi nie zalezy ![]() milego dzionka robaczki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.