|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
malinka_86: Słuuchaj bilogica jest taaaka chadra ze brak słow
Mloda , ma do nas wieczne pretensje , uzywa slow "wez mi nie truj du*y" , ,,O co kaman". Lubia ja tylko chlopacy zakochani w niej po uszy. Pamietam jak spytała sie mi : ,,Gabrysia ! Powiedz mi jak Ty malujesz sobie te kreski/? Ja tak nie umiem" Oczywiscie wszystko z ironia.Nie cierpie jej ![]() A do tej Turcji , Egiptu to sama czy z kimś? ![]() Mam nadzieje ze dziadziowi sie poprawi zdrowko Mercy: 10 min na pierwszy raz to i tak niezle Zaraz bylo by obgadywanie i wogole...Wogole nietolerancja na tym swiecie jest. A Ty masz zmije? Moja babka tak sie ich boi ze masakra gujana: Ano tak... w miescie brudno i kurz A ja w sumie sie juz ciesze ta srednia Za rok sie poprawie. A zyc trzeba dalej I zeby bol glowi Ci szybko przeszedl LoLcIa123: To Ty nawet cene zmyslilas? A kamizeleczka BOSKA ![]() marga_zg: Wiem ze oceny nie odbijaja tego co wiemy. Przykladem jest np. moja kolezanka ktora ma lepsza srednia a nic nie umie , na testach miala najmniej pkt a teraz zawracala jej mama glowe nauczyciela i skonczylo sie jak skonczylo ![]() A gdzie Ty bylas we Francji? Ja mam zamiar najpierw na poludnie (Marsylia) a potem na wschod ( Miluza) . No i w drodze powrotnej Szwajcarie zaliczam A co do francuzow..mialam okazje poznac juz kilku podrywaczy
|
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Wpadłam zobaczyć to tam u Was ![]() LoLciu - super kamizelka Malinko - ![]() Baby - oj współczuję,to straszne,jak zabraknie dosłownie setnej ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3813 |
|
Wtajemniczenie
|
Głowa nadal boli, ale kolejnej aspirynki nie biore..
Moze to cisnienie..? ![]() Swoją drogą - jak ja sie objadam ostatnio!!! teraz to sie juz ledwo ruszam, a jeszcze bym cos zjadla...
|
#3814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybacz z koleżanką do Turcji lub Egiptu ja narazie jestem stan single Dziadziowi się nie poprawi ma 93 lata, 5 lat temu miał wylew, doprowadziliśmy go do "porządku" ale widać, że to ostatnie tchnienia. Góra do końca tygodnia mówią. ![]()
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Tez tylko podczytać i uciekam do wanny
![]() 3majcie się dziewczyny ;*
|
#3816 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Miłego wieczorka!
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
gujana: Moze wezmiesz Ketonal?
Mi pomogl natychmiastowo malinka_86: Wiesz malinko byc singlem wcale nie jest tak zle jak sie wydaje. A moze poznacz jakiegos Turka? ![]() Oj to z dziadziem nie za wesoło Ale i tak mam nadzieje ze wkoncu bedzie dobrzeMercy: Hah ciesze sie ze ta glupia nauczycielka juz idzie z mojej szkoly od wrzesnia ![]() Ale zeby żmije na drzewach ![]() A tak .Ludzie na wsi nie sa tolerancyjni Ale wyprowadzam sie na przyszlosc stad
|
|
|
|
#3818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja tez nie chcę mieszkać na wsi-w sumie to to sie miasto nazywa-ale takie małe ze...jedyny plus to to ze las tu jest blisko ![]() Ja raz kupowałam chudy twaróg-a sprzedawczyni mówi mi-"eee pani wie ze to jest niezdrowe, nic tam nie ma"-
|
|
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż czasami chciałabym się do kogoś przytulić... [tak jak tutaj] i [tutaj]Narazie poznałam jednego Tłumana Z dziadziem nie będzie dobrze, taki już wiek ![]() Mercy - 93 lub 94 nie pamiętam już. tak jeżdzę własnie kupiłąm niedawno nowe Ja ketonalu nie polecam miałam zapaść po tym cholerstwie. Pozatym bardzo niszczy wątrobę. Lepiej już nurofen ultra forte
|
|
#3820 |
|
Wtajemniczenie
|
dalej sie objadam
![]() glowa przestala bolec (Baby,dzieki, ale Ketonalu nie posiadam, najwyzej aspiryne i ibuprom.. na szczescie jakos przeszlo...). chyba zaraz myknę do wanienki i do lozeczka obejrzec filmik i spać . Ludzie, w niedziele znow wyjezdzam .Edit: Malinko, dobrze ze przypomnialas - faktycznie slyszalam kiedys ze ten Ketonal to swinstwo straszne. chociaz moze od czasu do czasu nie zaszkodzi. Ale ja generalnie staram się za bardzo w lekach nie przebierac i tylko na wszelki wypadek aspiryne mam pod ręką (ibuprom przed okresem ).
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Ogólnie ostatnie okresy jakieś 2 lata temu to szła zgrzewa tzn. 10 tabletek p.b. teraz może na okres pójdzie 1 tabletka i to nie koniecznie, no ale biorę anty, przy swojej chorobie mogę brać ale się rozpisałam
|
|
#3822 |
|
Zadomowienie
|
Malinko swietne wiersze
![]() Przykro mi w powodu Twojego dziadka ![]() Baby ja byłam w innym miejscu. Poludnie -> Port Grimoud (kolo St Tropez )We Francji mozna sie zakochac. Chcialabym tam mieszkac. Moze w tym roku tez tam pojade z kolezanka, jak sie uda. Jak na razie lece do Turcji Bede wyrywac Turkow
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko - nowy avek! sliczny!
![]() A ja uciekam juz spac. dobranoc ;*
|
#3824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() branoc
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
Lolcia z ta wycieczk to świetny pomysl
![]() Malinko ![]() Baby, nie martw się srednią i biologicą ! Powinnaś byc z siebie bardzi dumna, bo naprawde taka średnia to powód do dumy Mango siostra trzymam za slowo Dziewuszki padam ! ![]() Dziś znow na prawku byłam i w gimku odwiedzic stare katy, no i w szkole iiii... wogóle się nalatałam, ale to nic Tylko, że teraz mi jakos tak slabo, boli mnie głowa, kręci mi się w niej i duszno mi Idę się chyba położyć mam wrażenie, że albo zaraz zwymiotuje albo zemdleje Wczoraj wieczorem miałam to samo ![]() Dobranoc
Zaręczeni od: 09.07.2011 r. http://www.suwaczek.pl/cache/008a20f1c3.png Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png Niech się stanie... ! ![]() KCP Edytowane przez tamonita Czas edycji: 2008-06-11 o 06:53 Powód: okropna literówka :lol: |
|
|
|
#3826 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
teraz już tak częściej będzie
co najmniej do 26 czerwca ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Francji zazdroszczę Cytat:
Cytat:
było tak samo, też zdawałam egzaminy (no to se pogadały dwie staruszki Cytat:
współczuję, wiem co to znaczy tak czekać na wieści ![]() no ładnie ładnie ![]() Cytat:
chociaż sama czasami biorę, jak już mam stan bólu krytycznego... zostało mi jeszcze po ostatniej operacji 1,5 opakowania, ale używam ostrożnie żeby nie przesadzić ![]() \ piękne ![]() Cytat:
Dzień miałam dość aktywny aczkolwiek nie czuję się naumiana oprócz tego posprzątałam, byłam u promotora i na zakupach (niosłam takie siaty że aż jakiś przechodzący pan się mnie zapytał czy mi nie pomóc ich nieść wracam do słówek z angielskiego a Wam życzę dobrej nocki BTW ale sie dziś rozpisałyście
|
|||||||
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
Kamizelkę kupiłam w logo shopie,niestety nie wiem czy były większe rozmiary,bo wzięłam ostatnią xs[głupi ma szczęście
]Cenę wycieczki do Paryża sama wymyśliłam tak,o! nagle mi wpadła do głowy powiadają,że dobra ściema nie jest zła .Jutro widzę się z Tż-etem,borok całymi dniami się edukuje,bo 19ma pierwszy egzamin jeszcze nie wie,że mam zamiar być z nim i dodać mu otuchy Zmykam do wyrka,Dobranoc plotkary
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
haaaaaaa! wolne dzisiaj!
![]() ide z kumpelą wydawac kasę
|
#3829 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry!
no nie wierze!! otwieram wizaz, patrze i niedowierzam taka ladna notka z zyczeniami dla mnie...![]() chcialabym serdecznie podziekowac redakcji za ten przemily gest ![]() no, ja juz po pierwszych zyczeniach i w trakcie oczekiwania na kolejne od TZta dostalam odtwarzacz MP3, sliczna karteczke i bukiecik czerwonych roz![]() mam nadzieje,ze dzien minie fajnie buziaki dla was wszystkich!
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkiego najlepszego Aguś
|
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego Najlepszego agolku!
Wczoraj już nie weszłam, gdyż miałam cały wieczór zajęty... ![]() Dla zainteresowanych: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...9&postcount=15 Znów kolejny dzień wolnego sobie zrobiłam Jutro już chyba pójdę (ach, cud!) Posprzątam trochę i bezczelnie wdrążę się w wątek
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś!
Stolatejszyn! ;D *
|
#3833 |
|
Rozeznanie
|
Agolku wszystkiego najjj.....a przede wszytskim szybkiego powrotu do PL
![]()
|
|
#3834 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jestes blondynką? zresztą niewazne.. i tak nie będziesz się mogla od nich opędzić ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zawsze dodaje mi to energii. A ten wyjazd w niedziele to do pracy nawet, wiec tym lepiej .Cytat:
a przystojny byl ten pan? ![]() Cytat:
![]() milego wydawania Agolku, STO LAT!!!
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane
a kiedy w koncu jakies spotkanie w kato? Streszczajmy się, bo jeszcze max 3 miesiące na Ślasku jestem xD
|
#3836 | |||
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim: Aglku sto lat !!
słusznie i naukowo ja zamierzam to samo zrobić jutro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a na długo jedziesz? a nawet mógłby być ale za stary dla mnie, bo po 30 a ja się ostatnio na młodszych przerzuciłam, takich w moim wieku zdecydowanie ![]() Cytat:
(może wymyślmy jakiś termin, będziemy odliczać ) przypominam również o zlocie ogólnopolskim nadal nie zamierzam odpuścić ![]() kończę pić kawę i zaraz się biorę za naukę miłego dnia Skarby
|
|||
|
|
|
#3837 |
|
Zadomowienie
|
oJ MANGOLINKO, trudna sprawa, no ale przecież jak nic do niego nie czujesz to nie mozesz byc z nim z litości....mam nadzieje ze sie jakos poukłada...przynajmniej starałaś sie z nim zerwac delikatnie....a nie po chamsku
![]() Agolku ja juz skaładałam zyczenia ale co tam nie zaszkodzi jescze raz-Wszystkiego najlepszego! Ech u mnie burzowa pogoda i taka jakaś smętna i śpiąca ![]() Miłego dnia!
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Mango - byłam 1,5 rocznym związku z czego ostatnie 4 miesiące to było bycie z litości. Nie będę Cię oszukiwała - najprawdopodobniejsze jest to, ze wyjdziesz na tą gorszą, że to Ty bedziesz wszystkiemu winna i w ogole. On będzie tą ofiarą, tym biednym, porzuconym. A sam się przeciez do tego pchał. Mam nadzieję, ze sobie poradzisz z tym wszystkim
![]() Kasa wydana, teraz biadolę, ze po co tyle wydawałam ^^
|
#3839 | ||
|
Wtajemniczenie
|
nie, nie
Ja jadę tam na gora dwa dni, a do pracy, bo jako tłumacz . Cytat:
ogolnopolski? nic nie wiem a kiedy i gdzie? ![]() Cytat:
![]() Bylam na zakupkach i znowu postanowienie oszczędzania odkladam do jutra . Ciekawe czy TO jutro kiedys nastąpi
|
|
#3840 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja wlasnie jem lunch i poczytuje gazetke, w pracy nikt nie pamietal o moich urodzinach ale niewazne, ci co maja pamietac to pamietaja a na obcych mi nie zalezy ![]() milego dzionka robaczki
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

Mloda , ma do nas wieczne pretensje , uzywa slow "wez mi nie truj du*y" , ,,O co kaman". Lubia ja tylko chlopacy zakochani w niej po uszy. Pamietam jak spytała sie mi : ,,Gabrysia ! Powiedz mi jak Ty malujesz sobie te kreski/? Ja tak nie umiem" Oczywiscie wszystko z ironia.

Moja babka tak sie ich boi ze masakra
Za rok sie poprawie. A zyc trzeba dalej

taka ladna notka z zyczeniami dla mnie...