|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Ja też
![]() A tak w ogóle to bry, po długiej przerwie. Tak jakoś najpierw się komputer zbuntował, potem ja się zbuntowałam, komputer się odbuntował i ja się też odbuntowałam. No i tego tam, czarno widzę tą maturę. Z operonowskiej się ostatnio dowiedziałam, że mam 70% to z tej będę mieć dopełnienie do stu i załapię się może na 30%... No i studniówka jakby nie było. I mam partnera jak marzenie
|
|
|
|
#3812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie powinno tak być, że ktoś w ostatniej chwili rezygnuje. Raz robi zamieszanie w organizacji, dwa zmusza innychdo poniesienia niespodziewanych kosztów. Ja z moim nie mogę chodzić na zakupy. mamy kompletnie inny gust dlatego zawsze się pokłócimy. pozatym on zawsze łatwo ulega i wierzy tym kłamliwym sprzedawczyniom, które powiedzą wszystko byle tylko sprzedać.
|
|
|
#3813 |
|
Wtajemniczenie
|
Chłopak z mojej klasy mimo, że wpłacił pieniądze na studniówkę, cały czas mówił, że nie chce iść. Jakiś miesiąc temu powiedział mi i mojej koleżance, że przed studniówką coś sobie zrobi, żeby nie musieć iść. Nie wiem po co w ogóle wpłacał pieniądze skoro od początku miał takie nastawienie. Dziś dowiedziałam się, że leży w szpitalu ze złamaną nogą... Przypadek???
|
#3814 |
|
Pani Buka
|
hej hej, ale tą oficjalną próbną? tą, co ma być w środę? chyba coś jest nie tak bo przecież tak to dawno poszedłby przeciek
![]() no ja miałam dziś wolne przeraża mnie wtorkowa z historii, tu już na wypracowaniu nie poleję wody
|
#3815 |
|
Raczkowanie
|
No ja tez pisze we wtorek histe i trzezwo na to patrze i wiem po prostu wiem ze tearz nie zdam
No u mnie pisali wlasnie ta co w srode z tego co wiem Moge wiec wam powiedziec ze bylo cos z chlopow tyle wiem:P
|
|
|
|
#3816 |
|
Pani Buka
|
mogłabyś podpytać jeszcze co nieco?
chociaż i tak wydaje mi się, że nie powinno tak być wiesz, bez wypracowania historię można zdać, ale ledwo...
|
#3817 |
|
Rozeznanie
|
aaa matura
20 min soedzialam i zastanawialam sie, ktory temat wybrać ![]() wzielam 2, samobójstwo ;/ ciekawe czy zdam ^^ ehh ble ;p |
|
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdziłam odpowiedzi. w czytaniu stracę kilka punktów, zresztą nie wszędzie pamiętam co pisałam, no i część zależy od tego czy nauczycielka mi uzna, czy nie wypracowanie też w porządku. mniej niż 60% z całości na pewno nie powinnam mieć. myślę, że ok. 70%
|
|
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro mam studniówkę...
i nie wiem w co się mam uczesać.... a włosów troche mam, do pasa. Takie proste są i bez żadnych emocji xD masakra. nie chce mi sie isc nawet na ta studniowke :/ |
|
|
|
#3820 |
|
Konto usunięte
|
Witam
oczywiscie temat maturalny... Wzięłam 2 temat. nabazgrałam tyle ze mi została tylko linijka;] jak zoabczylam temat 2 to wyszczerzyłam zeby to Tż'a to jak mu mówiłam "rpzeczytaj"to mówił "niechce mi sie" hehehe i musial robic wierze. ja widzialam klucz od razu rpaktycznie bo nam polonistka pokazala;] wzielam tych bezdomnych ael zapomnialam praktyzcnie wszytsko o nich hehehe. i laaaałam wode. ogolnie to wiecej napisalam o calej ksiazce "streszczenie" normlanie mi wyszlo hehe a co do testu to nawet spoko sie czuje tylko zę jak ja sie czuje po kalsowce psoko to znaczy ze bedzie do dupy;/ a jutro studniówka w poneidzialek bede trząść portami jak zdam na 50 bede wzniebowzieta. we wtorek na amtmie jak zoabcze zadania to parskne śmeichem. nie andaje sie na matme. na lekcjach sopko rozumiem. ale matura? za duzo jak dla mnie, wszytsko mis ie meisza |
|
|
|
#3821 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm, dziewczyny, jak trzeba wyglądać do zdjęcia dowodowego?
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
I po maturze
kiepsko jest no ale trudno ![]() I jutro studniówka liczę, że będzie udana zabawa ![]() Miłego weekendu
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, wiele z Was ma jutro studniówkę.
W niedzielę czekam na zdjęcia. :p
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
ładnie
nie no, nie możesz mieć kolczyków, lewe bodaj ucho odsłonięte, nie można ciemnych okularów.kiedy masz urodziny, bo Ty też rocznik 91 jak ja, nie? |
|
|
|
#3825 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Urodziny za 2 tygodnie- 24.01 ![]() A Ty?
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po przejrzeniu klucza liczę na to, że polonistka nam podciagnie punkty.
W wielu pytaniach mam coś bardzo, bardzo podobnego do kluczowej odpowiedzi, a właśnie polonistka nam mówiła, że czasem zaliczają, jeśli sens jest ten sam. A co do wypracowania, to z grubsza wstrzeliłam się w klucz i jest ok. ![]() Ja na odmianę dodam, że zakończyłam polowanie na krem z dużym opakowaniem Ziaji Oliwkowej "Lekka formuła"... Zupełnie coś innego niż chciałam, ale zobaczymy, jakie będą efekty.
|
|
|
|
#3829 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
poważnie
![]() ![]() noo, widzę, że dużo nas jutro bawi
|
#3831 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja dlatego nie sprawdzam ![]() Wogóle z tego co widzę, to uczą Was pisać krótsze wypracowania niż nas... Ja zajęłam całe miejsce, pismo mam dosyć drobne... I jeszcze uważam, że skracałam, cytatów praktycznie wcale nie mam... No i jestem na podstawie oczywiście [/quote]to za duzo, z tego co wiem jest tez limit slow za ktory nie powinno sie wychodzic, tylko nie wiem ile to ;p jakas polonistka mi mowila... |
||||
|
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nie sprawiedliwe dla mnie ze odpowiedzi byly w necie o 10
![]() JA zaczynalam o 9 ![]() Wydaje mi sie ze nasza szkola nie wiedziala o tym. I to miala byc probna sprawdzajaca a nie przecieki
|
|
#3833 | |
|
Zadomowienie
|
Tak ucho musisz odsłonić. ja wyjęłam jeden kolczyk tylko, przy drugim powiedziałam, że nie moge :P
Wybierz sobie tylko dobrego fotografa. Ja poszłam z polecenia koleżanki ale moje zdjecia jakoś spiep* Najpierw zrobił w kolorze i było ładne, zaakceptowałam je. Ale jak je odebrałam to bylo szok. Zdjęcie miało być B&W a jest hmm biało szaro zielone i tak je rozjaśnił, że jestem do siebie kompletnie niepodobna. Smieją sie ze mnie, że wyszłaj jak anioł albo oświecona Cytat:
Miłej zabawy! I tak powinno być
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj zdałam prawko
![]() ![]() ale mam radochę a my próbna rozszerzoną z polaka piszemy w środę |
|
|
|
#3835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() za 1razem?
|
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byłam z TŻ na mieście. wybrałam mu krawat. kupił też koszulę. a ja sobie 2 pary rajstop na studniówkę idę w czarnych, bo okazało się, że świetnie wyglądają z moją sukienką.czekam na jedzonko teraz, później jazda i może do galerii z mamą podjadę. no i coś popowtarzam gramatykę z ang
|
|
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje!
![]() A mnie ostatnio korci, żeby... założyć bloga. ![]() Wiem, że to jeden z najbardziej żałosnych sposobów na uzewnętrznianie siebie, ale marzy mi się coś takiego, jak panowie reporterzy mają - moja opinia o świecie. Albo jakaś mała opowieść w odcinkach... Swego czasu miałam bloga dość długo i została mi awersja do pisania publicznie o uczuciach i w ogóle jakieś takie Siadłam dziś do wosu, ale idzie dużo gorzej niż polski. Jak mi się znudzi, to się przerzucę na historię.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koszmarnie się czuję, choróbsko mnie dorwało, mam gorączkę, katar i gardło mnie boli
|
|
|
|
|
#3839 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie ze ten 2 tamat o kopalniach i hutach w Ludziach bezdomnych byl identyczny jak na zeszlorocznej maturze poprawkowej z sierpnia!!!
|
#3840 |
|
Wtajemniczenie
|
RedApple gratuluję
![]() A ja niedługo zmykam pooglądać jak moim chłopakom idzie w miejskiej lidze siatkówki.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60
No u mnie pisali wlasnie ta co w srode z tego co wiem Moge wiec wam powiedziec ze bylo cos z chlopow tyle wiem:P

wypracowanie też w porządku. mniej niż 60% z całości na pewno nie powinnam mieć. myślę, że ok. 70%

kiepsko jest no ale trudno