|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożcowe pogaduszki - vol 7 :)
Cytat:
mam ale nie mialam czasu z niej skorzystac ten link to byl Bon Jovi "Bed of roses" ![]()
|
|
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny moja ciocia (siostra mej mamy) w szpitalu - nawrót choroby - raka - trzymajcie kciuki, pewnie rzadziej tu będę
Aga kciuki za obronę moje masz
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
przykro mi Pat
|
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Pat
Ja zaraz idę grzać śniadanie nr. 2 ![]() właśnie odkryłam że zabrałam się za robotę której w miesiąc nie skończe
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-07-03 o 12:16 |
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Pat kciuki za ciocię trzymam
![]() kode co to za robota ![]() Jestem przelotem
|
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
ja też wpadam przelotem i wypadam na piwo
![]() ...szybko wrócę bo zmęczenie piątkowe daje się we znaki ![]() Puszku a robota ..nic ciekawego no ale jeśli chcesz wiedzieć to potem napiszę
|
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Patuszku trzymam
za ciocię, za powrót do zdrowia!!Kurcze a ja jakoś tak teraz od dłuższej chwili słucham "I still haven't found What I'm looking" U2. Jakoś tak za serducho chwyta ta piosenka. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3818 |
|
Wtajemniczenie
|
Patucho mocno trzymam kciuki za ciotkę
Archi super te obrazki, nawet dziecko zrozumie ![]() Kode ja jestem ciekawa więc napisz Susanno jeszcze miesiąc Ci został a usłyszysz na żywo ![]() Pełno tych open'erowców u nas nawet w namiotach przed domem się rozłożyli. Całe szczęście ciągle są poza domem więc mimo wszystko nie są uciążliwi. |
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
Racja
Usłyszę i zaśpiewam razem z tysiącami innych fanów. Szczęśliwie ta piosenka jest na liscie wykonywanych podczas trasy 360.Znikam pluskać sie i nyny,. Rano ma przyjechac jeszcze ekipa polożyc listwy, dokończyć fugi itd. i znów się nie wyśpię Dobranoc All, dobranoc Konradku
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
Jak tam Laseczki *** ?Jadę we wtorek na mazurki Mamy zarezerwowany domek jedziemy do Karwicy Na 3 dni Mam nadzieje, że pogoda dopisze Wypłate dziś dostałam, ale nie kupiłam sobie nic bo juz kase miałyśmy zamkniętą więc jutro kupie torbę i bluzeczke I musze oszczedzac na szkole
|
#3821 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj Sas w takiej pracy to co miesiąc będziesz miała dylematy czy kupować czy oszczędzac. Masz rację spraw sobie mały prezent zasłużyłaś
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- ja mam w końcu czas a tu.............nikogo nie ma
|
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
Noo pół wypłaty wydam w tym miesiacu.. :/ aż.
A pół leci na konto. W następnym miesiącu odłożę więcej mam nadzieje ![]() Uciekam obejrzeć Housa i spać ![]() Buziaki Kochaneee
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Padam
![]() A jutro o 8 już wyruszamy nad jezioro ![]() A za oknem u sąsiadów jakaś nasiadów na tarasie więc nie wiem jak zasnę kode jestem ciekawa sas, fajnie z tym wyjazdem ![]() Sus fajnie z koncertem ![]() Dobranoc wszystkim i udanej soboty
|
|
|
|
#3824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze ale to nudy straszne ![]() Cytat:
Należy ci się ![]() ...i koniecznie kup sobie jakiś drobiazg nasz pracusu jestem ![]() nudyyy serio ![]() i nie wiem jak sie za to zabrać bo nie mam w pracy odpowiedniego progamu ![]() witajcie nocną porą
|
||
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
juz 3 raz prubuje napisac ta wiadomosc
![]() siedze w robocie ![]() Sasik zazdroszcze mini wakacji a pierwsza wyplate to wrecz nalezy na cos fajnego wydac![]() Sus bardzo lubie ta piosenke co robisz w czasie urlopu?Kode Ty piwoszu milych snow
|
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3827 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się melduję, znalazłam chwilkę a tu znowu pusto
miłego dnia |
|
|
|
#3828 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
Z całej siły trzymam kciuki za powrót cioci do zdrowia ! Super! Oby pogoda się utrzymała ! Ja tylko na chwilę, jedziemy zaraz z tżtem nad jezioro tylko nigdzie nie mogę znaleźć mojego dmuchanego delfina ![]() Wybrałam się wczoraj rano po białą bluzkę. Tragiedaaa! myślałam, że to będzie kwestia kilku minut a tymczasem okazało się, że wszystko już przebrane (matury, sesje, obrony :/ ) co ja sie nachodziłam! Na szczescie udało mi sie znaleźć ostatnią 34 w H&M, klasyczna, bez żadnych udziwnien, z krótkim rękawem,bardzo fajna kupiłam też 2 wioski i balerinki na pocieszenie ![]() ale załatwiłam sobie nogi :/ pojechałam w japonkach, mam je 2gi rok i nigdy nie zrobiły mi żadnej krzywdy, tymczasem wczoraj dosłownie odparzyły mi pięty! ledwo doszłam do domu :/ smarowałam cały wieczór kremem, nie mogę chodzić, chodze na palacach dzis bo jak dotknę czymkolwiek do pięty to straszny bol. w ogole caly czas mam uczucie jakby mi paliły ogniem :/ no i są całe w pęcherzachm strasznie boli :/nie wiem jak we wtorek ubiorę obacasy, hehe Miłej soboty! nie przegrzejcie się
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś mam nadzieje ze znalazlas swojego delfina
![]() ide na piwo
|
|
|
|
#3830 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() jakie wioski?? ![]() pokaż baleriny ![]() Cytat:
piwosz a ja melduję się w przelocie fantastyczna dziś pogoda
|
||
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś również jestem bardzo ciekawa co to za wioski kupiłaś
![]() Współczuję z powodu pięt Byliśmy nad jeziorem i było całkiem fajnie, ale już koło południa padało. Zrobiliśmy więc zawijkę na CH i obiad na mieście
|
|
|
|
#3832 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
to taki poważny zakup a Ty to ot tak piszesz? |
||
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Alicjoooo dosłownie parskłam jak to przeczytałam myslałam że nikogo tutaj nie zastanę a jest i Puszek i Alicja co macie w planach ? ![]() Puchatko kupiłać coś? Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-07-04 o 17:32 |
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
Puszek wybył do ogródka
![]() Dziś nic nie kupiłam ale wczoraj dokupiłam jeszcze jedną tuniczkę i to w Camaieu Postaram się cyknąć foty zaraz ![]() Jestem padnięta bo się dziś nie wyspałam
|
|
|
|
#3835 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też byłam
![]() Cytat:
![]() ..ja po dzisiejszym dniu też padam a prasowania mam 4 pralki ![]() chyba zostawię to na jutro
|
|
|
|
|
#3836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jutro lece po kostium kąpielowy i musze kupić szampon do włosków i jakiś krem do twarzy w aptece Cytat:
bo musze na szkołe oszczędzać
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postaram się go jutro przechytrzyć Dziś już padam Także zawijam się do łóżka, poczytam pewnie z 3str i zaraz mi się oko zamknie ![]() koduś ja bym chyba nie dała rady tyle wyprasować Baaardzo nie lubię tego robić i dużo czasu zajmuje mi wyprasowanie jednej rzeczy, a co dopiero 4 pralek ![]() Dobranoc
|
|
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
a jednak nie prasuje..nogi mnie bolą i nie chce mi się stać
![]() dobranoc
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-07-04 o 22:25 |
|
|
|
#3840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za pierwsza poważną wyplatę należy sobie coś kupić aby zapiernicz przez caly miesiąc nie wydawał się taki straszny Heh staram sie pisać pracę. Tz. coś tam skrobnęlam więc nie jest źle. Ale co chwilę albo prąd wyłaczą albo sprzatam. Straszny syf podczas remontu :/ Cytat:
Ag co do japonek to PRZERĄBANE! Kurcze szok. To musi być okropne i ten ból! Matko kto raz zbił sobie piete ten wie jak to boli a co dopiero przy odparzeniu i bąblach szczerze wspólczuję Witam! Te sciowa z TZem byli. Teściowa poogladała mieszkanie i bardzo się jej podoba. W ogóle sympatyczny dzień byl. Chyba musze kupić jakiegoś bodymaxa czy coś bo caly czas chodze ospała czuję się jak flak może te upaly dają się we znaki albo bardzo potrzenbuje prawdziowego urlopu...
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

*** ?
ja mam w końcu czas a tu.............nikogo nie ma