|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożcowe pogaduszki - vol 7 :)
Cytat:
mam ale nie mialam czasu z niej skorzystac ![]() ten link to byl Bon Jovi "Bed of roses" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny moja ciocia (siostra mej mamy) w szpitalu - nawrót choroby - raka - trzymajcie kciuki, pewnie rzadziej tu będę
Aga kciuki za obronę moje masz
#3813 |
Zakorzenienie
|
przykro mi Pat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Zakorzenienie
|
Pat
![]() ![]() Ja zaraz idę grzać śniadanie nr. 2 ![]() właśnie odkryłam że zabrałam się za robotę której w miesiąc nie skończe ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-07-03 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Zakorzenienie
|
Pat kciuki za ciocię trzymam
![]() kode co to za robota ![]() Jestem przelotem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Zakorzenienie
|
ja też wpadam przelotem i wypadam na piwo
![]() ...szybko wrócę bo zmęczenie piątkowe daje się we znaki ![]() Puszku a robota ..nic ciekawego no ale jeśli chcesz wiedzieć to potem napiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Zakorzenienie
|
Patuszku trzymam
![]() Kurcze a ja jakoś tak teraz od dłuższej chwili słucham "I still haven't found What I'm looking" U2. Jakoś tak za serducho chwyta ta piosenka. |
![]() ![]() |
![]() |
#3818 |
Wtajemniczenie
|
Patucho mocno trzymam kciuki za ciotkę
Archi super te obrazki, nawet dziecko zrozumie ![]() Kode ja jestem ciekawa więc napisz Susanno jeszcze miesiąc Ci został a usłyszysz na żywo ![]() Pełno tych open'erowców u nas nawet w namiotach przed domem się rozłożyli. Całe szczęście ciągle są poza domem więc mimo wszystko nie są uciążliwi. |
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Zakorzenienie
|
Racja
![]() Znikam pluskać sie i nyny,. Rano ma przyjechac jeszcze ekipa polożyc listwy, dokończyć fugi itd. i znów się nie wyśpię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() ![]() ![]() Jak tam Laseczki ![]() Jadę we wtorek na mazurki ![]() ![]() ![]() Mamy zarezerwowany domek ![]() ![]() Na 3 dni ![]() ![]() Mam nadzieje, że pogoda dopisze ![]() Wypłate dziś dostałam, ale nie kupiłam sobie nic bo juz kase miałyśmy zamkniętą więc jutro kupie torbę i bluzeczke ![]() I musze oszczedzac na szkole ![]()
#3821 |
Wtajemniczenie
|
Oj Sas w takiej pracy to co miesiąc będziesz miała dylematy czy kupować czy oszczędzac. Masz rację spraw sobie mały prezent zasłużyłaś
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3822 |
Zakorzenienie
|
Noo pół wypłaty wydam w tym miesiacu.. :/ aż.
A pół leci na konto. W następnym miesiącu odłożę więcej ![]() ![]() Uciekam obejrzeć Housa i spać ![]() Buziaki Kochaneee ![]() ![]() ![]()
#3823 |
Zakorzenienie
|
Padam
![]() A jutro o 8 już wyruszamy nad jezioro ![]() A za oknem u sąsiadów jakaś nasiadów na tarasie więc nie wiem jak zasnę ![]() kode jestem ciekawa ![]() sas, fajnie z tym wyjazdem ![]() Sus fajnie z koncertem ![]() Dobranoc wszystkim i udanej soboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3824 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze ale to nudy straszne ![]() Cytat:
![]() Należy ci się ![]() ...i koniecznie kup sobie jakiś drobiazg nasz pracusu ![]() jestem ![]() nudyyy serio ![]() i nie wiem jak sie za to zabrać bo nie mam w pracy odpowiedniego progamu ![]() witajcie nocną porą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3825 |
Zakorzenienie
|
juz 3 raz prubuje napisac ta wiadomosc
![]() siedze w robocie ![]() Sasik zazdroszcze mini wakacji ![]() ![]() Sus bardzo lubie ta piosenke ![]() Kode Ty piwoszu ![]() milych snow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3826 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3827 |
Wtajemniczenie
|
ja się melduję, znalazłam chwilkę a tu znowu pusto
![]() miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 | |
AGA :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Super! Oby pogoda się utrzymała ! ![]() Ja tylko na chwilę, jedziemy zaraz z tżtem nad jezioro ![]() ![]() ![]() Wybrałam się wczoraj rano po białą bluzkę. Tragiedaaa! myślałam, że to będzie kwestia kilku minut a tymczasem okazało się, że wszystko już przebrane (matury, sesje, obrony :/ ) co ja sie nachodziłam! Na szczescie udało mi sie znaleźć ostatnią 34 w H&M, klasyczna, bez żadnych udziwnien, z krótkim rękawem,bardzo fajna ![]() ![]() ale załatwiłam sobie nogi :/ pojechałam w japonkach, mam je 2gi rok i nigdy nie zrobiły mi żadnej krzywdy, tymczasem wczoraj dosłownie odparzyły mi pięty! ledwo doszłam do domu :/ smarowałam cały wieczór kremem, nie mogę chodzić, chodze na palacach dzis bo jak dotknę czymkolwiek do pięty to straszny bol. w ogole caly czas mam uczucie jakby mi paliły ogniem :/ no i są całe w pęcherzachm ![]() nie wiem jak we wtorek ubiorę obacasy, hehe Miłej soboty! nie przegrzejcie się ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3829 |
Zakorzenienie
|
Aguś mam nadzieje ze znalazlas swojego delfina
![]() ide na piwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3830 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() jakie wioski?? ![]() pokaż baleriny ![]() Cytat:
![]() piwosz ![]() a ja melduję się w przelocie ![]() fantastyczna dziś pogoda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Zakorzenienie
|
Aguś również jestem bardzo ciekawa co to za wioski kupiłaś
![]() Współczuję z powodu pięt ![]() Byliśmy nad jeziorem i było całkiem fajnie, ale już koło południa padało. Zrobiliśmy więc zawijkę na CH ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3832 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Alicjoooo dosłownie parskłam jak to przeczytałam ![]() myslałam że nikogo tutaj nie zastanę a jest i Puszek i Alicja ![]() co macie w planach ? ![]() Puchatko kupiłać coś? Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-07-04 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3834 |
Zakorzenienie
|
Puszek wybył do ogródka
![]() Dziś nic nie kupiłam ale wczoraj dokupiłam jeszcze jedną tuniczkę i to w Camaieu ![]() Postaram się cyknąć foty zaraz ![]() Jestem padnięta bo się dziś nie wyspałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3835 | |
Zakorzenienie
|
ja też byłam
![]() Cytat:
![]() ..ja po dzisiejszym dniu też padam a prasowania mam 4 pralki ![]() chyba zostawię to na jutro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3836 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postaram się go jutro przechytrzyć ![]() ![]() ![]() koduś ja bym chyba nie dała rady tyle wyprasować ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3838 |
Zakorzenienie
|
a jednak nie prasuje..nogi mnie bolą i nie chce mi się stać
![]() dobranoc ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-07-04 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3840 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Za pierwsza poważną wyplatę należy sobie coś kupić aby zapiernicz przez caly miesiąc nie wydawał się taki straszny ![]() Heh staram sie pisać pracę. Tz. coś tam skrobnęlam więc nie jest źle. Ale co chwilę albo prąd wyłaczą albo sprzatam. Straszny syf podczas remontu :/ Cytat:
![]() Ag co do japonek to PRZERĄBANE! Kurcze szok. To musi być okropne i ten ból! Matko kto raz zbił sobie piete ten wie jak to boli a co dopiero przy odparzeniu i bąblach ![]() ![]() ![]() Witam! Te sciowa z TZem byli. Teściowa poogladała mieszkanie i bardzo się jej podoba. W ogóle sympatyczny dzień byl. Chyba musze kupić jakiegoś bodymaxa czy coś bo caly czas chodze ospała ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:15.