|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
a o co chodzi z tą l-karnityną??/ mówic mi tu szybko
|
#3812 | |
|
Rozeznanie
|
Coś nie tak z moim spaniem
Weroniko(chyba nie pomyliłam imion ) l-karnityna to środek dość silnie spalający tłuszcz,ale sens stosować go jest tylko przy zwiększonym wysiłku fizycznym...choć jak sobie przypomnę twoje koszenie czy mycie okien to kwalifikację masz,tylko nie wiem czy tłuszczu u ciebie na tyle????Bo ja jakoś go wypatrzeć nie mogę...---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3813 |
|
BAN stały
|
Jestem, lepiej pozno niz wcale
![]() Zrobilam sobie kapiel, umylam glowe moim superowym, nowym szamponem o zapachu czekoladowo-kokosowym , jeszcze jutro rano tylko wloski wyprostuje i git![]() Cos mi sie okres spoznia , a zawsze mam jak w zegarku, z moja mama i siostra, a one juz maja 3. dzien . Tz-towi powiedzialam ze chyba tata zostanie poraz drugi to galy mu malo z orbit nie wyszly . No nic odezwe sie jutro Aha Anetko graaaaatulacje tych 12kg mniej .Powiedz mi jak to zrobilas? Ja juz od roku probowalam po kilka razy i najdluzej wytrzymalam 6 tygodni na diecie MZ i schudlam tylko 4kg |
|
|
|
#3814 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezdemmmmmmm
Ja na nogach jak zwykle od dawna ...ale dziś młody deko se przysnął po lulaniu ![]() Aguś ja ci na priwa w wolnej chwili po południu napiszę Aga ja teraz zabrałam się za te 20 które mi przeszkadzają...no i ćwiczam...ćwiczam....prze ważnie silną wolę bo z resztą to różnie![]() Iza ja kocham takie batalie...mnie tez zabierz... ale nie martw się niepotrzebnie...dasz radę jakemIdę po kawusie..do potem |
|
|
|
#3815 |
|
BAN stały
|
Czesc,
Mialam od kilku dni wiadomosc na poczcie glosowej i dopiero wczoraj przed snem ja odsluchalam Milego dnia |
|
|
|
#3816 |
|
kobieta za ladą
|
na nic kciukasy........znowu noc dupna płacz lament na śpiąco...boszszsz 3 dzień z zreu śpie 2-3 godziny padam
ze spaceru nici bo pizga strasznietż ma 2 zmiane do 23 od 13 zem sama matko pochlastam sie ![]() poza tym życze wam miłego dnia i wyśpijta sie za mnie pliz.........
|
#3817 |
|
Zadomowienie
|
Witam dawno mnie tu nie było ale mialam co czytac
![]() Aguś dzwon tam ze chcesz tylko nie odsłuchalas poczy bierz telefon i dzwon ![]() Pozdrawiam
|
#3818 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga ja wiedziałam że będzie dobrze
no i że skończy się też dobrze ...zaufaj wiedźmom![]() Dudi współczuję Byłam u fryca ![]() |
|
|
|
#3819 |
|
BAN stały
|
Aaaa wlasnie przyszedl list z collegu ze sie dostalam i jestem na liscie
.Mam juz liste przedmiotow i jestem bardzo zadowolona , i nawet cena ile za ksiazki za caly rok
|
|
|
|
#3820 |
|
Rozeznanie
|
Aga super, wszytskie wiedziałysmy ze sie uda
Normalnie byłysmy na spacerrze dzie, i połamał nam sie wozek! chyba bede musiala nasza skladaną na spacerówke gondole wyciagnąć, ale ta znów jest ogromna i wazy tony help!! a z milszych rzeczy upieklam sernik, jakbny ktos chciał, a w sobote wybywamy na cały dzien do mojej mamy.oby cieplo było, to basen wezme
|
|
#3821 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jest leciutka bo 6 kg i rozkłada się do leżenia ![]() Aguś gratulejszyn ja od października też zaczynam sql ide tak jak mi radziłas na asystentke stomatologiczną )
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3822 |
|
Wtajemniczenie
|
heja
Magda współczuje...kiedyś to przerabiałam...ale teraz tez mam takiego plastika i się deko boję że i mi coś odpadnie...odpukałam na wszelki wypadek ![]() Kasiu i jak udało się ??Gratuluję...teraz na bank kiedyś do Ciebie na ząbka pojadę
|
|
|
|
#3823 |
|
BAN stały
|
Kasia super, ciesze sie ze posluchalas moje rady. Zawsze lepiej miec jakis fach w reku, a to tylko rok nauki
![]() ![]() Madzia wspolczuje, ja na szczescie nie narzekam na moja parasolke ![]() Dzieki za gratulacje ![]() |
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu Gratulacje...
Dziewczyny jak zachwalacie tą l-karnityne to dajcie linka z jakiej firmy używacie... ja u siebie widzę jeszcze trochę tłuszczu którego chciałabym się pozbyc... kurde zaraz trzeba bedzie ćwiczyc
|
#3825 |
|
Rozeznanie
|
Hejka!
U mnie jakoś dziś dziwnie...chyba mnie chandra dopada ![]() Z urzędasami poszło jakoś gładko nawet życzyłam im miłego dnia ,ale za wsparcie dziękuję,bo te czułam nieodzownieGratulacje dla nowych uczennic Anetko-a gdzie zdjęcie nowej ciebie???Nie będę wiedziała czy nad dobrym ciałem latam... ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- No no Aneto...już wiem gdzie latać Super efekt!!!!
|
|
|
|
#3826 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Izula
super wpływają na mnie...Kubulek mi się wybudza i popłakuje..dałam nurofen...posmarowałam dziąsełka i ciągle usypiam...wiem że to te zębiska...mogłyby już sie zlitować i wyjsć...Dlatego dzis tylko na chwilkę...przepraszam:cmo k: |
|
|
|
#3827 |
|
BAN stały
|
Siostra sobie u mnie nocuje dzisiaj, takze babski wieczor z Ancia i Ola mam
. Pije sobie juz drugiego Zywca i czuje sie "fajnie", (ale ja mam slaba glowaP.S. Spoznia sie okres mi i moje 16-nastoletniej siostrze juz 3. dzien ![]() ![]() ![]() Wlasnie nagralam 2 komedie na DVD takze zmykam klasc Milka lulu i do jutra kochane P.S. Idziemy jutro obie kupic testy ciazowe bo zawsze mamy jak w zegarku @..... |
|
|
|
#3828 |
|
Rozeznanie
|
biedna dzidzia i biedna mama
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Aguś-będzie nas więcej?????Supeeeer!!!!Pa patki ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Dziś ja już uciekam...dobranoc |
|
|
|
#3829 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
Ślepka mi się zamykają...zęby nie dały nam spać... Aguś daj znać......Najważniejsze jednak żebyś była zadowolona Izula ja wiedziałam że dasz radę |
|
|
|
#3830 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() u nas ząbki ciąg dalszy,mega maudzenie i płacz. dziś moja Zuzia kończy pół roczku jakieś mini party trzeba zrobić![]() Aga,rób tescik i pisz,bo moja @ właśnie dziś sie skończyła,a mamy tak samo. |
|
|
|
#3831 |
|
BAN stały
|
Hej
![]() Wszystkiego najlepszego dla Zuzi
|
|
|
|
#3832 |
|
Zadomowienie
|
dziekujemy
![]() aha,no i chyba Kasi córcia ma kończy dziś 1,5 roczku,bo nasze dziewczyny są z tego samego dnia i miesiąca ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- 1000 lat dla Majusi |
|
|
|
#3833 |
|
kobieta za ladą
|
ira to już masz dużą dziewuszkę w domku!!!gratki wielkie
![]() ja połowicznie wyspana........jak dziecko w miare spokojnie śpi to tż szaleje ![]() siedze i kombinuje co zrobić małej na obiadek.tż se zarzyczył omleta ja mam kalafiora z wczoraj ---młodej nie podpasił kawka pysznie smakuje słonko świeci ehhhh jak na razie fajnie... chyba sie brykne po południu an spacerek
|
#3834 |
|
Zadomowienie
|
i Dudi Julcia za 2 dni ma urodzinki,te pierwsze
|
|
|
|
#3835 |
|
BAN stały
|
No tak Kasiq buziaki dla Majeczki
![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- OO to roczek - bedzie imprezka na watku ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- A ja dzis kupuje test, ucieszylabym sie jakby byl pozytywy ![]() No ale wczoraj troche popilam, wypilam 3 piwa i dzis glowa mnie boli. |
|
|
|
#3836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas też słonko i jakieś 18 stopni,zaraz sie obudzi to pewnie też gdzieś pójdziemy,w Biedronce są fajne zabawki dla maluszków i tanie bo chyba ok 7,8 zł,widziałam gazetke w poniedziałek i niby od wczoraj już są,zaraz poszukam w internecie[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- http://www.biedronka.pl/img/ofespec/...009/big/13.jpg Edytowane przez ira21 Czas edycji: 2009-07-10 o 09:35 |
|
|
|
|
#3837 |
|
kobieta za ladą
|
no młoda szybko mi urosła
![]() my roczek nie robimy w niedziele tylko za tydzień w sobote i to u teściów bo mój nie dostał urlopu an niedziele...... będzie tylko tort i ciasta oraz 3-4 butelki wina tego co mieliśmy an weselu chrzcinach no i teraz ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- mój tż właśnie poleciał do biedronki po te zabawki........bo ostatnio mojej córki ulubioną zabawką jest krem bambino.a zasypia obowiązkowo z pluszową lalką
|
|
#3838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ty juz masz duza panienke w domu,w sam raz na rodzenstwo
Edytowane przez ira21 Czas edycji: 2009-07-10 o 09:41 |
|
|
|
|
#3839 |
|
BAN stały
|
No zabawki fajne, ale Milenka juzna takie za duza
![]() Nie mam mleka to se wsypalam do kawy mleko Milki ![]()
|
|
|
|
#3840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

) l-karnityna to środek dość silnie spalający tłuszcz,ale sens stosować go jest tylko przy zwiększonym wysiłku fizycznym...choć jak sobie przypomnę twoje koszenie czy mycie okien to kwalifikację masz,tylko nie wiem czy tłuszczu u ciebie na tyle????Bo ja jakoś go wypatrzeć nie mogę...
dobrze sobie radze w bluzganiu urzednikow 
, jeszcze jutro rano tylko wloski wyprostuje i git
, a zawsze mam jak w zegarku, z moja mama i siostra, a one juz maja 3. dzien
. Tz-towi powiedzialam ze chyba tata zostanie poraz drugi to galy mu malo z orbit nie wyszly
. No nic odezwe sie jutro
.Powiedz mi jak to zrobilas? Ja juz od roku probowalam po kilka razy i najdluzej wytrzymalam 6 tygodni na diecie MZ i schudlam tylko 4kg

Żyleta 

nawet życzyłam im miłego dnia