Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-03, 07:37   #3811
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

dzien dobry

ja nie spie od 6 ale jakos nie chcialo mi sie z lozka zwlekac. pogoda taka sobie. przynajmniej nie pada. moi rodzice juz do gdanska dojezdzaja

papeteria ja moja komode mam juz 3 lata prawie ale ona tylko na poczatku troche smierdziala. tak jak u Alguien
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 08:01   #3812
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Dzień dobry bobry!
Poszalałyście wczoraj z postami.

Grill sie nam bardzo udał. Troszkę padało, ale potem przestało i było dość ciepło. O 12 byliśmy w domku. Jadłam mięso i tzatzyki i nic mnie nie boli. Pewnie dlatego, że piłam do tego tylko rumianek, zero coli

Będzie pod naszymi oknami przechodzić procesja więc musimy je jeszcze jakoś ubrać. Zresztą pod samym oknem mam ołtarz. Pomacham moim babciom

Dziewczyny ile płaciłyście za Bepanthem?

Edytowane przez marta_d1
Czas edycji: 2010-06-03 o 08:25
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 09:20   #3813
wiolek1
Zadomowienie

hej ja wstałam dopiero pół godziny temu i widze,że nie mam co nadrabiać więc zabiorę się chyba za robienie ściąg na weenend do szkoły

marta ja za bepanthen MAŚĆ 30 g dałam 16 zł
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 09:23   #3814
agravka
Wtajemniczenie

hej kochane! ja juz u rodzicow. wczoraj podczas jazdy zlapal nas okropny grad...strasznie sie balam tym bardziej, ze nie mozna bylo nigdzie zjechac, bo bylismy akurat na dwupasmowce... masakra, dobrze, ze nam auta nie podziurawilo... ogolnie jechalismy 150km prze 4,5h... zmeczona okropnie bylam i kregoslup nawalal, ale juz ok
moge sie rzadko odzywac do konca weekendu, ale nie martwcie sie o mnie, bo moge tu nie miec czasu na wizaz, ale obiecuje nadrabiac zycze Wam milego weekendu moje kochane!!!
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 09:50   #3815
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
poza tym dzisiaj przyszło łóżeczko, czekaliśmy ponad 3 tygodnie, ale warto było, TŻ kończy skręcać, jestem zachwycona nim

dzisiaj byłam w szpitalu, nie ustalił mi terminu CC, zrobiłam KTG, ale nie wiem co tam wyszło. "tak, tak, dobrze" usłyszałam
Lekarz OPROWADZIŁ mnie po szpitalu. Byłam w szoku, ORDYNATOR oprowadzał mnie po porodówce, po sali operacyjnej (do cesarek), pokazywał mi pokoje i noworodkowy. Aż mi było głupio.
Kobitki leżały z maluszkami obok, jeny, takie malutkie kurczaczki.
Byłam w SZOKU.
Potem mi umówił wizytę na 14 czerwca i pożegnał.
W drodze powrotnej się poryczałam, taki mnie strach dopadł.
Dzisiaj jest 2gi, a ja na 2giego mam termin z 12tego tygodnia. Czyli miesiąc do terminu, a do cesarki to jakieś 3 tygodnie.

Wrocław szykuje się do powodzi
Pod moim oknem było 200 więźniów i od cholery żołnierzy i strażaków. w sumie 10 wozów strażackich. Budowali wał, praktycznie od 10 rano.
Jak wróciłam ze szpitala to jeszcze w domu się poryczałam, że teraz będzie powódź.
Wywiozłam 2 pełne samochody rzeczy do mamy (tzn 1 samochód 2 razy). Mój TŻ mówi, że teraz nie pozwolą wodzie się wedrzeć. Zobaczymy... ja się boję jak cholera.
No to lekarz zajal sie Toba naprawde supeer. W ktorym szpitalu?
Stary 2010-06-03, 09:57   #3816
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Dziękuję Mam nadzieję,że kruszynka nie jest aż tak malutka skoro chce wychodzić Zawsze wychodziła koło 50 centyli,więc ok.2800g powinna ważyć
Zazdroszcze taiej wagi do porodu
Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
moj maz to juz teraz by mu kupil bo on wlasnie taki jest ze lubi nowe gadzety itp. i malemu tez bedzie chcial kupowac. ale ja jestem przeciwna kupowaniu drogich telefonow czy komputerow dzieciom. zobaczymy jak to wyjdzie
Ja sie bardzo boje ze moj tz bedzie rozpieszczal mala i wszystko kupowal bo on tez taki gadzeciarz :/

Ola
mam nadzieje, ze was nie zaleje

Ja sie wykapie i jedziemy na dzialeczke do mamy.

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 10:20   #3817
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość

marta ja za bepanthen MAŚĆ 30 g dałam 16 zł
O dzieki. Robie zakupy w aptece internetowej i nie wiem ile kosztuje taka maść.

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
moge sie rzadko odzywac do konca weekendu, ale nie martwcie sie o mnie, bo moge tu nie miec czasu na wizaz, ale obiecuje nadrabiac zycze Wam milego weekendu moje kochane!!!
Odpoczywaj i baw sie dobrze. Tate masz koło siebie to jesteś w dobrych rękach

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-03, 10:52   #3818
Zuziunia
BAN stały

hej ja dalej leze, szyjka znowu krótsza ech...
malutka ponad 1,6kg waży
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 11:26   #3819
farminka
Wtajemniczenie

Ja nadal nie rozpakowana.Szczerze mówiąc to wydaje mi się,że tylko nas postraszyło i mała jeszcze posiedzi parę tygodni.A już się nastawiłam psychicznie w sumie i chciałabym mieć maleństwo przy sobie
Pogoda dzisiaj taka ładna,że ciężko mi wysiedzieć w domu.Słoneczko takie fajne,że najchętniej gdzieś nad wodę pojechałabym się poopalać,bo bladzioch straszny jestem.
Zuziunia trzymaj się.Leżenie męczy,ale już bliżej niż dalej.A ile teraz ma szyjka?
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 11:35   #3820
papeteria
Zakorzenienie

Wiecie co po raz pierwszy w ciąży się dziś nudze trzeba się czymś zająć..chyba zrobie jak wiolek przygotuje sobie coś na zaliczenia niedzielne.....
zuziunia wypoczywaj juz blizej jak dalej
farminka a ja mysle ze to taka cisza przed burza jezeli to był czop to daje ci jeszcze hmmm... koło tygodnia może 10.06 ale tak sobie strzelam po prostu

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-06-03 o 11:37
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 11:39   #3821
idealnecialo
Zadomowienie

Na chwile migiem bo u tesciow na obiedzie. ALe juz musze isc bo tesciowa wola.

Oj niemacie dziewczyny pojecia jak dobrze byc na swoim... czysta ubikacja, robienie co sie kiedy chce..nie ma dymu papierosowego itp.. raaaaj..

Ok lece.
MALY tak szalal od gdzies 22 do 2 w nocy ze juz sie martwilam . Nie wiem czemu taki byl, ale spac nie umialam, i bardzo dokuczliwe byly te ruchy, szybkie, gwaltowne.. wyciskanie lokci, kolan chyba wszytkiego przez brzuch..
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-03, 11:39   #3822
żabka19
Raczkowanie

Mamuski poradzcie mi co mam robic.. Od wczorajszego wieczoru az do teraz boli mnie brzuch jak na miesiaczke ,bol nie jest zbyt intensywny ,ale nie mija . Tzn. minal na chwile jak o 5 nad ranem wzielam nospe. Niepokoje sie troche

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 11:43   #3823
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Mamuski poradzcie mi co mam robic.. Od wczorajszego wieczoru az do teraz boli mnie brzuch jak na miesiaczke ,bol nie jest zbyt intensywny ,ale nie mija . Tzn. minal na chwile jak o 5 nad ranem wzielam nospe. Niepokoje sie troche
ja Tez Tak mam od 2 tyg...
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 11:50   #3824
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
wez nospe i polez a jak nie przejdzie lub sie nasili to do lekarza , bo z tego co piszesz juz długo trwa a przewaznie gin mówi że dłuższy ból jak na miesiaczke a do tego promieniujący lepiej sprawdzić by przeszło

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
ja Tez Tak mam od 2 tyg...
no co ty ......nie to że panikara jestem ale jak bym nie tak długo bolało to wolałabym to sprawdzic chyba ze sprawdzilas i wszystko ok a to po protu taka twoja" uroda "

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

idealnecialo moze w dzien byl spokojny dlatego w nocy szalał a moze najadlas sie czegos na noc ..moj tez w nocy szalal ale zjadlam przed samym snem batona
..fajnie ze jestes zadowolona ze na swoim

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

mnie ostatnio różnie wszystko w brzuchu boli ale tłumacze to sobie że mały juz naciska na poszczególne narządy i ma niezłą frajdę z kopania a raczej leżenia na moich róznych organach czasem kłuje czasem ,czasem czuje ucisk,czasem w pachwinie boli ... ból jak na miesiaczke też miałam pare razy ale to było krótkie i jednorazowe ......

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-06-03 o 11:52
Stary 2010-06-03, 11:57   #3825
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
alguien, siala

Ja mam TAKA alguien tez mam ich inne meble ...łóżko regał i stoliki i też są ok a z komoda to mam wrazenie ze w tych szufladach tą dyktą co jest obita z zewnątrz szuflad tak zajeżdża .Inne meble nie maja dykty więc może faktycznie do tego stopnia mi to przeszkadza, a może za rzadko tam zaglądam Tak czy siak różąne odświeżacze do szafy dają rade ...lawenda już nie bardzo .
Dokupie jeszcze różanych i nafaszeruję te komodę
muminek
Mój tata jak pracował w hotelu to poprzynosił miliardy małych mydełek i ja je pouciskałam do wszystkich możliwych szuflad, szafek itd.
Może spróbuj ja mam nawet po kilka w jednej "przegródce" . Szafek nie czuć drewnem a i ubrania po praniu mają dalej delikatny zapach bo mydełka mają taki miły zapaszek.
A jak masz duże kostki to albo całe poukadaj (jakieś domowe zapasy) albo kostki pociachaj na połówki czy mniejsze części.

Ja mam dokładnie takie :
http://www.golddrop.info/_galerie/ab...aaaa0674_d.jpg
Mini kosteczki mają po 20g - koszt ok 33grosze za jedno jak wyszukałam na necie

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 12:06   #3826
idealnecialo
Zadomowienie

Wrocilam z obiadku. Musze jeszcze tacie cos na kompie napisac i znow do siebie..

Cytat:
[/COLOR]idealnecialo moze w dzien byl spokojny dlatego w nocy szalał a moze najadlas sie czegos na noc ..moj tez w nocy szalal ale zjadlam przed samym snem batona
..fajnie ze jestes zadowolona ze na swoim[COLOR=Silver]
Ogolnie ciagle cos jem, caly dzien sie obzeralam.. Na noc tez sobie nigdy nie podaruje i sie najem. A przed snem suszylam wlosy, a maly nie lubi suszarki, zawsze wtedy sie budzi, chyba halasu sie boi.. Moze ta suszarka?
Stary 2010-06-03, 12:09   #3827
papeteria
Zakorzenienie

siala super masz z tymi mydełkami zrobiłam tak własnie że pociachałam takie mydelka co mam ,ale one słabo dawały bo mam jakies cytrusowe . ...kupiłam też saszetki do szaf TAKIE iTAKIE i powiem ci że fajne są , ale lawenda slabo daje bo nadal czuje te trociny za to róża jest super już pieluszki nim czuc (mam nadzieje że dzidkowi nie zaszkodzi ) dokupie te różane i powinno być good.
Teraz w Realu jest na nie promocja po 2,29 ...a w Rossmanie są po 2,99.Mają taką naklejkę i można przykleić na boczną ściankę szuflady .

Stary 2010-06-03, 12:11   #3828
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Idę do mamy posiedzieć i na obiad, bo mój maż właśnie do pracy pojechał No trudno, jakoś sobie zapełnię ten dzień.

papeteria jak masz woreczki zapachowe i słabo pachną to skrop je olejkiem eterycznym. Wtedy zapach jest intensywny. Mozna też wate wsadzić do pończochy i skropić jakim sie chce olejkiem.

Edytowane przez marta_d1
Czas edycji: 2010-06-03 o 12:13
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 12:15   #3829
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiecie co po raz pierwszy w ciąży się dziś nudze trzeba się czymś zająć..chyba zrobie jak wiolek przygotuje sobie coś na zaliczenia niedzielne.....
zuziunia wypoczywaj juz blizej jak dalej
farminka a ja mysle ze to taka cisza przed burza jezeli to był czop to daje ci jeszcze hmmm... koło tygodnia może 10.06 ale tak sobie strzelam po prostu
Ja też mam ochotę się czymś zająć,ale nie powinnam niczym wymagającym ruchu niby. Też mam zaliczenie w poniedziałek,ale nie wiem czy się nastawiać,że na nie dotrę... To już drugi termin.Na poprzedni się uczyłam,miał być w piątek i w czwartek wylądowałam w szpitalu.Teraz znowu mało pewne,że uda mi się dotrzeć,a aż tak strasznie to mi się nie chce uczyć żeby na marne tracić czas

Dziesiątego mówisz? Zapamiętam Ja już zaczynam myśleć,że może to jednak nie był czop... Ach ta niepewność
Stary 2010-06-03, 12:26   #3830
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
siala super masz z tymi mydełkami zrobiłam tak własnie że pociachałam takie mydelka co mam ,ale one słabo dawały bo mam jakies cytrusowe . ...kupiłam też saszetki do szaf TAKIE iTAKIE i powiem ci że fajne są , ale lawenda slabo daje bo nadal czuje te trociny za to róża jest super już pieluszki nim czuc (mam nadzieje że dzidkowi nie zaszkodzi ) dokupie te różane i powinno być good.
Teraz w Realu jest na nie promocja po 2,29 ...a w Rossmanie są po 2,99.Mają taką naklejkę i można przykleić na boczną ściankę szuflady .
Oooo fajne to
Nawet nie wiedziałam, że są takie specjalne wkładki do szaf
Jak za dwieście lat mi się skoczy zapas mydełek to zakupię takie cuś jak podajesz

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 12:37   #3831
scoobs
Rozeznanie

Czesc, bylam dzisiaj na wizycie u poloznej i w koncu jestem pewna, ze maly jest glowa w dol. do tego trzy piate glowy juz w kanale rodnym, ale to ponoc nic nie znaczy. Czy u Was tez podaja takie wymiary?
scoobs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 12:39   #3832
farminka
Wtajemniczenie

Też mam taką,kupioną w rossmanie Zapach zielonej herbaty.Bardzo przyjemny.Teraz tak fajnie pachnie jak się szafę otwiera.To przyklejanie to fajny pomysł.Ja mam na drzwiach w środku naklejoną tą saszetkę.
A komodę też mam z ikei i też intensywnie "pachniała" na początku,ale już wywietrzała raczej.Przynajmniej ja już tak nie czuję tego zapachu i ubranka chyba też nie prześmierdły.
Stary 2010-06-03, 12:42   #3833
wiolek1
Zadomowienie

idealnecialo ale dlaczego się martwisz ?chyba lepiej żeby się ruszał i szalał niż nie ruszał

zabka dobrze ze sie odezwałaś bo coś dawno cię nie było
ja też myśle, że powinnaś wziąść nospe a nawet 2 a dopiero jak nie pomoże to myśleć co dalej

ja wczoraj rano czułam jakby kłucie w pochwie ( ostatnio chyba któraś tak miała )i to dość mocne, wziełam nospe i przeszło tzn cały dzień czułam takie delikatne kłucia ale nie tak bardzo jak rano.
i dzisiaj już nic. czytałam, że to może byc skracająca się czyjka ale moze też być poprostu naturalnie bo mały napiera i tak to się odczuwa. no nic wizyte mam we wtorek to wspomne ginowi

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Napisane przez scoobs Pokaż wiadomość
Czesc, bylam dzisiaj na wizycie u poloznej i w koncu jestem pewna, ze maly jest glowa w dol. do tego trzy piate glowy juz w kanale rodnym, ale to ponoc nic nie znaczy. Czy u Was tez podaja takie wymiary?
no to super, że już tak leży a u nas chyba nie podają przynajmniej ja się nie spotkałam
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 12:42   #3834
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
ja wczoraj rano czułam jakby kłucie w pochwie ( ostatnio chyba któraś tak miała )i to dość mocne, wziełam nospe i przeszło tzn cały dzień czułam
ja przed chwila poczulam takie mega mocne ukłucie po raz pierwszy tak silne az na glos sobie wrzasnelam wiem ze to sprawka malego chyba naparl na szyjke z całej siły a teraz czuje ze ma noge pod zebrem a na dole tez cos kombinuje

Stary 2010-06-03, 12:44   #3835
farminka
Wtajemniczenie

Ja miewałam takie kłucia w pochwie,ale się tym nie przejmuję,bo czasem czuję ewidentnie jak mi główką uderza i to podobne uczucie.A już od 30 tygodnia lekarze mówią,że główka tam bardzo nisko napiera,więc to pewnie to. Takie bóle jak na okres to podobno skurcze właśnie są.Ale póki ustępują to nie trzeba się przejmować.Mnie też się zdarzyło raz,ale jak wzięłam nospę to przeszło po pewnym czasie.Potem miałam badanie i usg i nic sie po tym bólu nie zmieniło,więc nie musi to byc nic złego.
Stary 2010-06-03, 12:46   #3836
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
idealnecialo ale dlaczego się martwisz ?chyba lepiej żeby się ruszał i szalał niż nie ruszał
Tak lepiej jak sie rusza, ale nie pare godzin non stop, w nocy i to w jakim tempie.. jakby chcial z tamtad jak najszybciej uciec.

OK
Ja znow lece, i znow nie wiem kiedy bede

Trzymajcie sie!
Stary 2010-06-03, 12:54   #3837
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Też mam taką,kupioną w rossmanie Zapach zielonej herbaty.Bardzo przyjemny.Teraz tak fajnie pachnie jak się szafę otwiera.To przyklejanie to fajny pomysł.Ja mam na drzwiach w środku naklejoną tą saszetkę.
A komodę też mam z ikei i też intensywnie "pachniała" na początku,ale już wywietrzała raczej.Przynajmniej ja już tak nie czuję tego zapachu i ubranka chyba też nie prześmierdły.
mnie wlasnie wczesniej reczniki przesmierdly takie zapasowe i posciel zapasowa tylko bielizna co trzymalismy na gorze byla ok ale bielizne to na biezaco uzywalismy wiadomo a reczniki czy posciel to lezala nieuzywana bo wiecej kompletow mam zapasowych... wszystko wyciagalam i pralam potem wyciagniete szuflady wietrzyly się dwa tygodnie no a potem dalam te zapachy....no i rzeczy maluszka juz tam sa
co do 10.06 tak sobie strzeliłam nie traktuj tego serio...ale szwagierce powiedziałam że urodzi końcem stycznia(termin miała na 7.02) i ona zaraz po swoim porodzie do mnie dzwoniła nad ranem 31.01 że miałam racje
marta fajny pomysł o olejku też pomyślę
scoobs o raju jak to brzmi ale dobrze ze wszytko ok u mnie nie podaja ale zapytam gina na wizycie w środę.Pewnie znow przewróci oczami że mam 100 pytań do
siala dobre z tym zapasem

Mama mi własnie napisała na gg że zrobiła oponki i co teraz ...... nie wybieram się tam dzisiaj.

Stary 2010-06-03, 13:06   #3838
farminka
Wtajemniczenie

papeteria z tymi oponkami to ja myślę,że powinnaś podać adres mamy,a już ja się nimi zaopiekuję Mniam mniam
Hehe aż mała zaczęła kręcić główką w dole brzucha na samą myśl o nich Pewnie gdyby poczuła zapach to by od razu wyszła

Edytowane przez farminka
Czas edycji: 2010-06-03 o 13:08 Powód: dopisek
Stary 2010-06-03, 13:12   #3839
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
no co ty ......nie to że panikara jestem ale jak bym nie tak długo bolało to wolałabym to sprawdzic chyba ze sprawdzilas i wszystko ok a to po protu taka twoja" uroda "
Sprawdziłam...wszystko ok
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 13:14   #3840
olakola
Zadomowienie

Cytat:
olakola mam nadzieję, że będzie dobrze...
ja też mam taką nadzieję. Od rana sypią worki. Fala niby ma być mniejsza, ale czy namoknięte wały ją utrzymają - tego nie wie nikt.

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
No to lekarz zajal sie Toba naprawde supeer. W ktorym szpitalu?
w Trzebnicy
Tak, tak, mieszkam we Wrocku, a jadę do Trzebnicy, ale te nasze szpitale są masakra a do Trzebnicy mam 30km, więc zdążę. A ich szpital wygląda trochę jak ten z "Leśnej Góry"

Cytat:
Do szpitala na KTG i to już!!!! Wchodzisz na izbę przyjęć i mówisz co jest i prosisz, żeby ci KTG zrobili. Ja wczoraj płaciłam 30zł. Będziesz miała pewność, że z dzidzią wszystko OK.

Cytat:
Napisane przez scoobs Pokaż wiadomość
u mnie nie, wiem tylko, że głową w dół jest i z lewej ma pupke a z prawej nóżki
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości