|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
dzien dobry
![]() ja nie spie od 6 ale jakos nie chcialo mi sie z lozka zwlekac. pogoda taka sobie. przynajmniej nie pada. moi rodzice juz do gdanska dojezdzaja ![]() papeteria ja moja komode mam juz 3 lata prawie ale ona tylko na poczatku troche smierdziala. tak jak u Alguien |
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Dzień dobry bobry!
Poszalałyście wczoraj z postami. Grill sie nam bardzo udał. Troszkę padało, ale potem przestało i było dość ciepło. O 12 byliśmy w domku. Jadłam mięso i tzatzyki i nic mnie nie boli. Pewnie dlatego, że piłam do tego tylko rumianek, zero coli ![]() Będzie pod naszymi oknami przechodzić procesja więc musimy je jeszcze jakoś ubrać. Zresztą pod samym oknem mam ołtarz. Pomacham moim babciom ![]() Dziewczyny ile płaciłyście za Bepanthem? Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2010-06-03 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3813 |
Zadomowienie
|
hej ja wstałam dopiero pół godziny temu i widze,że nie mam co nadrabiać więc zabiorę się chyba za robienie ściąg na weenend do szkoły
![]() marta ja za bepanthen MAŚĆ 30 g dałam 16 zł |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Wtajemniczenie
|
hej kochane! ja juz u rodzicow. wczoraj podczas jazdy zlapal nas okropny grad...strasznie sie balam tym bardziej, ze nie mozna bylo nigdzie zjechac, bo bylismy akurat na dwupasmowce... masakra, dobrze, ze nam auta nie podziurawilo... ogolnie jechalismy 150km prze 4,5h... zmeczona okropnie bylam i kregoslup nawalal, ale juz ok
![]() moge sie rzadko odzywac do konca weekendu, ale nie martwcie sie o mnie, bo moge tu nie miec czasu na wizaz, ale obiecuje nadrabiac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3815 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#3816 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ola mam nadzieje, ze was nie zaleje Ja sie wykapie i jedziemy na dzialeczke do mamy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3817 | |
Zakorzenienie
|
O dzieki. Robie zakupy w aptece internetowej i nie wiem ile kosztuje taka maść.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3818 |
BAN stały
|
hej ja dalej leze, szyjka znowu krótsza
![]() malutka ponad 1,6kg waży |
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Wtajemniczenie
|
Ja nadal nie rozpakowana.Szczerze mówiąc to wydaje mi się,że tylko nas postraszyło i mała jeszcze posiedzi parę tygodni.A już się nastawiłam psychicznie w sumie i chciałabym mieć maleństwo przy sobie
![]() Pogoda dzisiaj taka ładna,że ciężko mi wysiedzieć w domu.Słoneczko takie fajne,że najchętniej gdzieś nad wodę pojechałabym się poopalać,bo bladzioch straszny jestem. Zuziunia trzymaj się.Leżenie męczy,ale już bliżej niż dalej.A ile teraz ma szyjka? |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co po raz pierwszy w ciąży się dziś nudze
![]() zuziunia wypoczywaj juz blizej jak dalej farminka a ja mysle ze to taka cisza przed burza ![]() ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-03 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3821 |
Zadomowienie
|
Na chwile migiem
![]() Oj niemacie dziewczyny pojecia jak dobrze byc na swoim... czysta ubikacja, robienie co sie kiedy chce..nie ma dymu papierosowego itp.. raaaaj.. Ok lece. MALY tak szalal od gdzies 22 do 2 w nocy ze juz sie martwilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3822 |
Raczkowanie
|
Mamuski poradzcie mi co mam robic.. Od wczorajszego wieczoru az do teraz boli mnie brzuch jak na miesiaczke ,bol nie jest zbyt intensywny ,ale nie mija . Tzn. minal na chwile jak o 5 nad ranem wzielam nospe. Niepokoje sie troche
![]()
![]() |
#3823 |
Wtajemniczenie
|
ja Tez Tak mam od 2 tyg...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- no co ty ......nie to że panikara jestem ale jak bym nie tak długo bolało to wolałabym to sprawdzic chyba ze sprawdzilas i wszystko ok a to po protu taka twoja" uroda " ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- idealnecialo moze w dzien byl spokojny dlatego w nocy szalał a moze najadlas sie czegos na noc ..moj tez w nocy szalal ale zjadlam przed samym snem batona ![]() ..fajnie ze jestes zadowolona ze na swoim ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- mnie ostatnio różnie wszystko w brzuchu boli ale tłumacze to sobie że mały juz naciska na poszczególne narządy i ma niezłą frajdę z kopania a raczej leżenia na moich róznych organach czasem kłuje czasem ,czasem czuje ucisk,czasem w pachwinie boli ... ból jak na miesiaczke też miałam pare razy ale to było krótkie i jednorazowe ...... Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-06-03 o 11:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może spróbuj ![]() A jak masz duże kostki to albo całe poukadaj (jakieś domowe zapasy) albo kostki pociachaj na połówki czy mniejsze części. Ja mam dokładnie takie : http://www.golddrop.info/_galerie/ab...aaaa0674_d.jpg Mini kosteczki mają po 20g - koszt ok 33grosze za jedno ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3826 |
Zadomowienie
|
Wrocilam z obiadku. Musze jeszcze tacie cos na kompie napisac i znow do siebie..
Ogolnie ciagle cos jem, caly dzien sie obzeralam.. Na noc tez sobie nigdy nie podaruje i sie najem. A przed snem suszylam wlosy, a maly nie lubi suszarki, zawsze wtedy sie budzi, chyba halasu sie boi.. Moze ta suszarka? |
![]() ![]() |
![]() |
#3827 |
Zakorzenienie
|
siala super masz z tymi mydełkami
![]() ![]() ![]() ![]() Teraz w Realu jest na nie promocja po 2,29 ...a w Rossmanie są po 2,99.Mają taką naklejkę i można przykleić na boczną ściankę szuflady . |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Zakorzenienie
|
Idę do mamy posiedzieć i na obiad, bo mój maż właśnie do pracy pojechał
![]() papeteria jak masz woreczki zapachowe i słabo pachną to skrop je olejkiem eterycznym. Wtedy zapach jest intensywny. Mozna też wate wsadzić do pończochy i skropić jakim sie chce olejkiem. Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2010-06-03 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3829 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziesiątego mówisz? Zapamiętam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet nie wiedziałam, że są takie specjalne wkładki do szaf ![]() Jak za dwieście lat mi się skoczy zapas mydełek to zakupię takie cuś jak podajesz ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Rozeznanie
|
Czesc, bylam dzisiaj na wizycie u poloznej i w koncu jestem pewna, ze maly jest glowa w dol. do tego trzy piate glowy juz w kanale rodnym, ale to ponoc nic nie znaczy. Czy u Was tez podaja takie wymiary?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3832 |
Wtajemniczenie
|
Też mam taką,kupioną w rossmanie
![]() A komodę też mam z ikei i też intensywnie "pachniała" na początku,ale już wywietrzała raczej.Przynajmniej ja już tak nie czuję tego zapachu i ubranka chyba też nie prześmierdły. |
![]() ![]() |
![]() |
#3833 | |
Zadomowienie
|
idealnecialo ale dlaczego się martwisz ?chyba lepiej żeby się ruszał i szalał niż nie ruszał
![]() zabka dobrze ze sie odezwałaś bo coś dawno cię nie było ![]() ja też myśle, że powinnaś wziąść nospe a nawet 2 a dopiero jak nie pomoże to myśleć co dalej ja wczoraj rano czułam jakby kłucie w pochwie ( ostatnio chyba któraś tak miała ![]() i dzisiaj już nic. czytałam, że to może byc skracająca się czyjka ale moze też być poprostu naturalnie bo mały napiera i tak to się odczuwa. no nic wizyte mam we wtorek to wspomne ginowi ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3835 |
Wtajemniczenie
|
Ja miewałam takie kłucia w pochwie,ale się tym nie przejmuję,bo czasem czuję ewidentnie jak mi główką uderza i to podobne uczucie.A już od 30 tygodnia lekarze mówią,że główka tam bardzo nisko napiera,więc to pewnie to. Takie bóle jak na okres to podobno skurcze właśnie są.Ale póki ustępują to nie trzeba się przejmować.Mnie też się zdarzyło raz,ale jak wzięłam nospę to przeszło po pewnym czasie.Potem miałam badanie i usg i nic sie po tym bólu nie zmieniło,więc nie musi to byc nic złego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3836 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
OK Ja znow lece, i znow nie wiem kiedy bede ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do 10.06 tak sobie strzeliłam ![]() ![]() marta fajny pomysł o olejku też pomyślę ![]() scoobs o raju jak to brzmi ![]() ![]() siala dobre z tym zapasem ![]() Mama mi własnie napisała na gg że zrobiła oponki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3838 |
Wtajemniczenie
|
papeteria z tymi oponkami to ja myślę,że powinnaś podać adres mamy,a już ja się nimi zaopiekuję
![]() ![]() Hehe aż mała zaczęła kręcić główką w dole brzucha na samą myśl o nich ![]() ![]() Edytowane przez farminka Czas edycji: 2010-06-03 o 13:08 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3839 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3840 | |
Zadomowienie
|
ja też mam taką nadzieję. Od rana sypią worki. Fala niby ma być mniejsza, ale czy namoknięte wały ją utrzymają - tego nie wie nikt.
w Trzebnicy Tak, tak, mieszkam we Wrocku, a jadę do Trzebnicy, ale te nasze szpitale są masakra a do Trzebnicy mam 30km, więc zdążę. A ich szpital wygląda trochę jak ten z "Leśnej Góry" ![]() Cytat:
u mnie nie, wiem tylko, że głową w dół jest i z lewej ma pupke a z prawej nóżki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.