![]() |
#3812 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
dlaczego wychodzi, ze mam i dlaczego "znowu"
![]() ![]()
#3813 |
Wpisz tu zomzing
|
bo mnie się zdaje, że tu w tym barze to ogólnie baby mają jaja, i to takie porzadne, a Ogon to nawet i ogon
jakieś tam pipki piszo, że to menski stajl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamy jaja! ![]() menski, tandetny, i tak w ogóle, to "zegarki nosi się na ręce" ![]() Spać mi się kce ![]() ![]() ganiam kumpelę o pożyczone rzeczy ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-29 o 08:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3818 |
Zakorzenienie
|
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Zakorzenienie
|
![]() Na jajach - przecie my kobiety z jajami! ![]() I lubimy chuopów z jeszcze większymi jajami! ![]() (no może za wyjątkiem tej od utytłanych sierotek ![]() ślicznie kiczowata torebka tez nie zrobiła furory na szafie ![]() a przecie to Loubotin! ![]()
#3822 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a mię sieu podobie ![]()
![]() |
#3827 |
grozi wypollizowaniem
|
#3828 |
Wpisz tu zomzing
|
nie lubię kutasików. tych pasmanteryjnych
![]() sierotek niestandardowy, czysty Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-29 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3829 | |
Zakorzenienie
|
nie lubisz zasłonkowych chwościków?
![]() ale nie zawsze "petroleum" pokazuje ![]() pięknie powiedziane! ![]() Cytat:
![]() ![]() na castle party widziałam kolesia ubranego w podobnym stylu: męski kapelusz, marynarka i koszula, a do tego damska spódnica i pantofle na obcasie ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-29 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 | |
Wpisz tu zomzing
|
font na piąteczek
![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- niomk ![]() na kjut i chomiczki jest sroluś albo betoniak, na choreografię jest ten, no, ten starszy ciemny Fin (ciekawe, wklejałaś nieboszczora stalowego P.? w sesji z Playgirl? - bo jak ni to znajdę :P) na sierotkę to zawsze ten nieszczęsny chudopyski, z petroleum czy bez ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3831 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to już obsesja ![]() ![]() Ostatnio koleżanki się z niej podśmiewywały, jak im się chwaliła, ze ma chłopaka "Ale jeszcze nie myślimy o ślubie, zmieniłam podejście na abrdziej dojrzałe. Ale jakby co, to pierścionek już wybrałam!" ![]() ach, sroluś ![]() ![]() na choreo, to był Steele - w takiej dość horyzontalnej choreo ![]() A ten ciemny Fin to był z tej foty z nogom - i nie mogę jej znaleźć! ![]() ![]() Cytat:
![]() nie mam bladego pojęcuia o co chodzi ![]() a bo ten się Redsikowi podobał ![]() Cytat:
![]() Za to widziałam go na pewno w piatek, bo stał za mną pod sceną - w meloniku z woalką i pomalowany czerwoną szminą ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-29 o 10:17 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3832 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak narazie powstrzymuje sie bo te ze zdjec mam inne kolory w realu oraz nie lubie jak miki maja duzo "sparklów" a sporo z nich ma. A i przed seetscentem sie bronie bo kolory sa ładne ale większość ze sparklami. (bronie sie tez przed: kolorówką, miałami i heatheresque). Cytat:
Młoda to je: dyniową, ogórkowa i pomidorową. Inne to tylko "kiperuje". A i dawaj przepis na te dyniową. U mnie podobnie, dynia w potrawkach wokoło zegara. Cytat:
Bardzo lubuie taki styl malarstwa. Tia z: popiersie 1 chłopa w krańcowym stopniu rozkładu ![]() Cytat:
a Elegant to ma zarabiaszczy płaszczyk ![]() --------------------------------- Fitam! Fajnie ze dziś piontek! I niefajnie bo trzeba zrobić zakupy na cały tydzień. I trzeba kupic cukierasów dla dzieciaków a cukierki to złooo bo nie wiadomo kiedy znikają i sie materializują jako "dupas wielgas".
![]() |
#3834 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3835 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze kiperem zostanie? ![]() Cytat:
![]() niestety ![]() plenta się między nogami ![]() aaa, toto to ja znam ![]() I poznałam dzięki barowi, bo któraś kiedyś wspomniała, że w guglach można go podziwiać w całej okazałości, kiej jesce żył i stał ![]() "nieboszczor stalowy" - no tak ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-29 o 10:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3836 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
cs są the best, bo ja lubię sparkle ![]() ![]() w mad jest tanio, duże sample i przepiękne kolory, chociaż na stronce wyglądają b.biednie - i matowe też są, a sparklowe mają miliard kolorów sparkli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3837 |
Zakorzenienie
|
a właśnie - a Ty do nas nie przyjazłaś, chocia Ci pedziałam przecie, co byś 4 litery do nas przywlekła pod scynę
![]() Następną razą nie byde mówić, jeno od razu ucapiem za redsikoblakowe utrefione kjikutki i przywlekem ![]()
#3838 |
Zakorzenienie
|
A co to był za pan z genitalium na wierzchu?
Nieładny... ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-10-29 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3839 |
Zakorzenienie
|
Peter Steele
![]() ![]() Wrzucałam ostatnio linka do tej krześcijańskiej choreografii, hm, horyzontalnej ![]() http://www.youtube.com/watch?v=3sMALbhJU6M&ob=av3e
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-29 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3840 | |
Wpisz tu zomzing
|
ogolnie, serweciano i zasłonowo mnie się kojarzy
![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- niegroźny, już nie żyje |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.