|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
ja osobiscie chetnie dolacze sie do tego piwa
![]() a temu calemu D. to bym powiedziala, ze jest durny, o! a swoja droga na ostatnich zajeciach nasz pan Fernando powiedzial cos takiego -na stare lata robie sie durny jak te baby.. ![]() kompletnie nie rozumiem co mogl miec na mysli..
|
|
#3812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Cytat:
![]() właśnie na pwo jestęsmy umówione,ale ja w Lbn będę dopiero 7 listopada ![]() Cytat:
![]() oj durny, durny nie wie co traci bo jak ja juz sie rozkręcę.
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe ja będę też dostepna dopiero 7-8 albo po 13
|
|
|
|
|
#3814 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Póki co czekam na wieści czy koleżance przedłużyli umowę, bo ona ma do końca października. Jeśli nie, to będę wiedziała, że mi też. Cytat:
Cytat:
1 szklanka cukru 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka cynamonu 1 /2 łyżeczki sodki 3 całe jajka 1/2 szklanki oleju 1 1/2 szklanki mąki Do startej marchewki dodajesz po kolei wszystkie składniki i na końcu mieszasz. Przelewasz do blaszki, odstawiasz na pół godziny i potem do piekarnika. Co jakiś czas sprawdzasz patyczkiem czy ciasto już się nie przykleja do niego - proste jak konstrukcja cepa Cytat:
A z ręką już lepiej? Byłaś u innego lekarza? Wyjaśniło się w końcu od czego to? Cytat:
![]() A jasne, że wałówka przywieziona, tylko że nic już z niej nie zostało. I jeszcze babcia mi rosołek zrobiła, bo wie, że tak go uwielbiam Na prezentową listę mam wpisane tylko te, które przynajmniej raz w tygodniu się udzielają na wątku Cytat:
Strasznie współczuję z powodu Twojej babci, bo niestety jakiś czas temu mnie również po raz kolejny los utwierdził w przekonaniu jaki udar potrafi być straszny :/Ale rozumiem, że babcia wraca już do zdrowia i idzie ku lepszemu, tak? Według mnie słuszna decyzja. |
||||||
|
|
|
|
#3815 | ||
|
Raczkowanie
|
MarysN i jak tam się trzymasz?
![]() aaa może! też polecam! Cytat:
![]() Mam nadzieję, że już niedługo będzie tylko lepiej. Cytat:
![]() U mnie w sumie bardzo słabo. Z TŻtem fatalnie, pierwszy raz od 3 lat po prostu przestaliśmy się odzywać, już nawet nie mam siły opowiadać sytuacji, bo okoliczności nie były poważne. Mija już 4 dzień, ja zaczynam wariować. Mam bardzo złe przeczucie i eh, staram się narazie nie myśleć. Edytowane przez eyeonfire Czas edycji: 2011-10-31 o 11:47 |
||
|
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
haloo
|
|
#3817 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie bylas w tesco na rozmowie? i jak wogole u ciebie? ![]() w takim razie jak juz dwie madre glowy tak mowia to musi cos w tym byc w takim razie jak zlapie jakas chwile to biore marchewy w obroty i zobaczymy co mi wyjdzie ![]() [QUO-TE=myszowata s;30226463] O mamo, jaki debil! Aczkolwiek w tej śmiesznej służbie zdrowia, już mnie chyba nic nie zaskoczy... A z ręką już lepiej? Byłaś u innego lekarza? Wyjaśniło się w końcu od czego to? [/QUOTE] oj mnie tez. W koncu jakos nie poszlam :/ reka nadal pobolewa, szczegolnie jak niose cos ciezkiego, wiec staram sie nie dzwigac. a strzeka i trze jak tarło. bez zmian. tylko dzieki bogu duzo mniej boli. Cytat:
![]() Cytat:
![]() juz na szczescie duzo, duzo lepiej.. dziekuje ![]() tylko brak mi go cały czas... Cytat:
wiem co czujesz. Przeszlam z Mirkiem teraz taki kryzys, ze dopiero teraz wlasciwie chce mi sie o tym gadac. przyjechał i powiedzial, ze to koniec. spakowalam wszystkie jego rzeczy, oddalam mu pierscionek, miska, wszystko co tylko moglby mi go przypominac. pozniej usiedlismy, rozmawialismy dlugo i... nie pozwolilam mu odejsc. bylo tak strasznie zle, jeszcze nigdy tak dlugo nie rozmawialismy o tym wszystkim.. i teraz czuje roznice. oboje czujemy. bez niego to chyba wszystko rozpadloby mi sie na male kawaleczki.. ale udalo nam sie, wyszlismy z tego duzo madrzejsi.. i w piatek nareszcie sie doczekalam i jedziemy do Karpacza! ![]() poza tym, to ine wiadomo co będzie z moja umową. na prawko nie moge sie zmotywowac za co jestem na siebie wsciekla! i moja przyjaciolka za pare miesiecy wyjezdza do Anglii.. i wsio chyba.a teraz wy natychmiast mi sie tlumaczcie co sie z wami dzieje, ze was tu nie ma? Gdzie Gosiak, Nati? Kas? Monia jak babcia? i jak ty sie trzymasz? ![]() WRACAJCIE WY MI TU WSZYSTKIE NATYCHMIAST! tup...
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2011-11-06 o 11:12 |
||||
|
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
Maryś ja cały czas zaglądam:P mam tyyle czasu wolnego, chyba w jakiś dołek wpadam z tych nudów
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
zagladasz, zagladasz, a nic nie piszesz..
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Hej babuszki
Ja też zaglądam! Co z Wami? Gdzie reszta?
|
|
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
zagladaja, zagladaja a jak juz ktoras cos napisze to i tak wy cisza
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
oj oj ale marudy
![]() byłam przez calutki tydzień w domu i starałąm się nie myśleć o pewnych sprawach...wiadomo w domu jest nudno ![]() zastanawiam sie nad zapisaniem sie znow na tance....i jakoś leci
|
|
#3823 | |||||
|
Zakorzenienie
|
jestem i ja
dobrze, że trochę zaczęło się tu dziać.nie było mnie eeee już nie wiem od kiedy i nie pamiętam co w międzyczasie robiłam, bo robię tyle, że ledwo mi doby starcza. stałam wczoraj w sklepie i patrzyłam na reklamę red bulla "co zrobić żeby godz. miała 120min?" i stwierdziłam, że fajnie byłoby żeby dało się czasem tą dobę wydłużyć. jak mnie nie było to tak: 1. postanowiłam kupić mieszkanie (wiem, wiem znowu...) i bardzo mocno się tym zajmuję. obejrzałam już kilka, przejrzałam miliony ogłoszeń i na razie lipa. miałam boską, niemal idealną perełkę 2. rozstałam się z P. ( wiem, wiem znowu...) to już 1,5miesiąca jak się nie widzieliśmy i nie słyszeliśmy. wczoraj przyjechał przywiózł mi zimowy płaszczi buty.2h przed jego przyjazdem miałam totalnie ściśnięty żołądek i jeszcze dobrze nie zamknęłam za nim drzwi jak mnie puściło i się poryczałam ![]() pogadaliśmy co u nas, jak na uczelniach, co u naszych rodzin. takie ogólne rzeczy. podszedł do mnie na powitanie i pożegnanie przytulił, pocałował w policzek, kazał o siebie dbać, dać znać co z kręgosłupem. powiedział że przywiezie mi ciepłe rzeczy itd. potem wymieniliśmy 2-3smsy i napisał że go to boli i że jeszcze długo się to nie wyleczy. nie chcę analizować jego słów, spojrzeń, gestów bo sama sobie nakręcę bicz. łzy pociekły, otarłam oczy i cóż, idę dalej. a że go kocham i chcę z nim żyć, ale inaczej to już inna bajka, która nie ma szczęśliwego zakończenia, bo inaczej nie będzie. 3. po tym przenoszeniu biura jak pojechałam na 1.11 do domu tak mi pierdyknęło w kręgosłupie, że leżałam na podłodze i ryczałam z bólu 4. w pracy zmiany, zmiany, zmiany. i w ciul roboty. nie mam już opcji na lenistwo, wychodzenie wcześniej itd. wychodzę zazwyczaj później zatrudnili 2nowych pracowników, zwolnili moją koleżankę![]() ![]() ![]() i niby mają być podwyżki. zobaczymy.5. yyyy chyba tyle z ważniejszych rzeczy ![]() no i jadę z siostrą i przyjaciółką na weekend do Pragi ![]() 6. aaaaaa z ważnych rzeczy to jeszcze podpisałam umowę o studia i zaczynam 19.11 ![]() Cytat:
trochę zdjęć mam, ale wtedy wspinaliśmy się bez lin, całego sprzętu itd. tak na żywioł bez zabezpieczenia więc nie były to wysokie i trudne skałki. generalnie pojechaliśmy tam odpocząć, pogadać i ![]() no i było to na tyle spontanicznie, że nie zabraliśmy sprzętu. ale na wiosnę jedziemy już z całym ekwipunkiem. jeszcze co najśmieszniejsze- wspinałam się jak ta wiejska elegantka z czerwonymi pazurami Cytat:
jak to cudownie brzmi!zwłaszcza ze jesteście razem 4lata a to niemało i różnie wtedy jest. widać niektórzy są sobie pisani. cieszę się ![]() Cytat:
a w jakim stanie jest teraz babcia? bo z udarami jest różnie. czasem można z tego wyjść niemal bez szwanku, a czasem niestety człowiek zostaje rośliną do końca życia.dobrze, ze babcia ma taką dobrą wnuczkę i gratuluję autka Cytat:
ale decyzja dobra i nie powinna być teoretyczna a praktyczna Cytat:
a czemu to zrobił? cieszę się że jednak doszliście do porozumienia. kryzysy czasem się zdarzają, najważniejsze żeby rozmawiać i wzajemnie siebie słuchać.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
|
#3824 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
osobiscie nie chciałąbym zeby moje godziny byly tak dlugie, chociaz byl okres, ze nie marzylam o niczym innym.. na szczescie mi przeszlo a ty pamietasz, ze mialas zwolnic troche i o siebie zadbac?!2. ojej, ekstra!! widze w takim razie, ze szykuje nam sie parapetowka! 3mam kciuki za dalsze szukanie kochana! i jak juz cos znajdziesz to koniecznie wysylaj nam te zdjecia!![]() 3. skarbie moj.. dlaczego? jak sobie radzisz?wierze w szczesliwe zakonczenia.. nie da sie nic naprawic? kochasz go.. on chyba tez skoro to go ciagle boli.. nie chcece juz walczyc? 4. zbierzemy sie tu wszystkie i spierzemy ci te twoje dupsko!!! ile rrazy ci mowic, zebys zwolnila tempo i na siebie uwazala uparta babo?!5. szkoda tylko, ze podwyzki nie moga dac sami z siebie tylko wiaze sie to zawsze z maxmalna dodatkowa iloscia pracy :/ ale najwazniejsze, ze jjakos idzie.. szukasz czegos nowego czy jestes zadowolona z tych zmian i sie tutaj trzymasz? 6. takiej to dobrze... ![]() 7. brawo! i na jakie sie zapisalas? )8. to uczucie fakt ekstra.. ale nie dalabym rady. mam lek wysokosci ![]() 9. ale nie ma co.. jak sie wspinac to z klasa i czekam na zdjecia!!! Cytat:
![]() czemu? nie wiem.. nie chce juz tego analizowac ani do tego wracac.. narazie sie staramy, bardzo! i ja.. i co najwazniejsze tez on.. i mysle, ze ten karpacz tez nam w jakis sposob pomoze.. ![]() Cytat:
tez bym tak chciala...
|
|
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę zmykać Przepraszam, że tylko na moment, ale wybaczycie mi |
|
|
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() Gosia jestem z Tobą na sprawach damsko-męskich się nie znam ale tez jestem z Tobą, co do kręgosłupa to coś jest na rzeczy chyba, bo moją koleżankę też coś boli, dziś się popłakała z bólu na praktykach. idzie jutro do lekarza.Gosia nie kupuj mieszkania! dziś na ćw z prawa pracy rozmawialiśmy o podatku katastralnym, który ma wejśc bodaj od nowego roku. dziwne ale nikt o nim nie wspominał przed wyborami to podatek od posiadanej nieruchomości i wynosi o ile pamiętam 10% wartości. babka nam powiedziała że lepiej nie kupować a jak się ma mieszkanie to sprzedać![]() zapisałam się na tance, na to co chodziłam tylko na latino ma prowadzić jakiś chłopak to się będe bardziej starac![]() co do D. jeszcze jedno słówko nie gadaliśmy przez prawie 1,5 tyg. on dzwonił ale nie odebrałam bo nie słyszałam a jak ja oddzwaniałam to on nie odbierał więc po tym 1,5 tyg pomyślałam "a niech mnie,napisze bo jak się obraził to się przynajmniej dowiem z jakiego powodu". napisałam ale on twierdzi ze nie widział ze dzwoniłam i pewnie mu mama cos patrzyła w telefonie i skasowała żeby on sie potem nie darł że mu patrzyła.coś mi to grubymi nićmi szyte ale nie wnikałam. od słowa do słowa umówiliśmy sie na obiad w przyszłym tyg
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
wez ty babo idz nabalsamowac drugga noge lepiej to dojdziesz jeszcze raz do dobrych wnioskow i wtedy sie ich trzymaj,,
pogon dziada!![]() i ucz sie lepiej latino bo a nóz bedzie przystojny
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
oj Kaś może to i 1%
te ćw i ta babka wymęczają mnie psychicznie to mogę nie pamiętać![]() ej nieeeeee, z tym obiadem to nie w ramach randki czy nie wiadomo czego:P po prostu d. był na obiedzie z moją współlokatorką i jej chłopakiem a ja D. powiedziałam, że ze mną to by nie poszedł i tak wyszło
|
|
#3830 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz już jest trochę lepiej. Mama kazała mi iść na prześwietlenie, ale poczekam do przyszłego tygodnia. jak nie przejdzie to pójdę, bo muszę iść na SOR a tam przyjmują tylko w nagłych przypadkach wię nie chcę niepotrzebnie z siebie i lekarza robić debila. 2. 3maj 3maj, wsparcie mi potrzebne, bo tyle już tego obejrzałam, że mam dość ciekawe czy się zbierzecie na parapetówkę?![]() 3. dlaczego? dlatego, że nie mieliśmy planów na przyszłość ani nawet perspektywy na nie. dlatego, że nasz związek się nie rozwijał, że tkwiłam w miejscu czekając na wieczne nigdy... tak kocham go, ale żebym mogła z nim być musiałby chcieć wejść na wyższy poziom. on się boi, a ja mam dość zawieszenia w próżni. więc nic się nie da zrobić ale daję sobie radę. nie wiem jak i dlaczego, ale sobie radzę.4. ale Maryś zwolniłam... przecież nic nie noszę, nie przeciążam się, na 3etatach nie pracuję więc może boli nie z lenistwa? ![]() 5. w związku z kupnem mieszkania nie szukam niczego innego bo muszę mieć historię pracy i umowę o pracę żeby móc wziąć kredyt. ale daję sobie i im czas do końca stycznia, już wtedy decyzje o podwyżce będą mogli podjąć. wiesz pracy jest więcej i mi to w sumie nie przeszkadza, ale muszą właśnie iść za tym zupełnie inne pieniądze 6. na podyplomowe z e-marketingu ![]() 7. a to lęk wysokości zmienia postać rzeczy ![]() Cytat:
![]() to niemożliwe!!!!!!!!! wiedziałabym! Maryś mów wszystko!!!!! ![]() kiedy jedziecie do Karpacza? cieszę się, że masz takie podejście, walczcie jeśli widzicie w tym sens, ale powiem Ci jedno- nie łudź się i nie okłamuj, ze wspólny wyjazd pomoże. Na jakiś czas na pewno wpuści trochę świeżości, ale problemów to nie rozwiąże. Cytat:
![]() :p ala:![]() Cytat:
![]() a co do podatku to powinnaś bardziej uważać na wykładzie owszem przymierzają się do wprowadzenia tego podatku, ale to tylko projekt i jak powiedziała Kaś, od stycznia na pewno nie wejdzie. Poza tym 10% to już nie złodziejstwo, a kradziez w biały dzien i sznur na szyję 90% społeczeństwa. Mowa jest o 1-3% w zależności od metrażu mieszkania, jego wartości rynkowej, stosunku cenowego w danej gmieni itd. natomiast z całym szacunkiem dla Twojej wykładowczyni, ale co to za argument żeby z tego powodu nie kupować mieszkania? to skoro jest tzw. opłata klimatyczna czyli nic innego jak kolejny podatek to nie powinniśmy oddychać? lepiej kupić swoje mieszkania i nawet płacić cholerny podatek przed którym się nie ucieknie,bo nawet na wynajmowanym właściciel podniesie czynsz o tą kwotę, niż bulić komuś całe życie do kieszeni. Cytat:
![]() a co do D. : zgadzam się z Maryś!
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam oj tam z tym podatkiem to usłyszałam trzy po trzy
z resztą to było prawo pracy, a o tym katastralnym to na podatkach nie miałam:P
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Goś nie bij!
|
|
|
|
|
#3833 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mama ma racje! Koniecznie idz i nie czekaj, zeby tylko nie było gorzej..2. To trzymam strasznie mocno! no ja osobiscie napewno! tym bardziej, ze tak strasznie chce zobaczyc Krakow, bo wieki nie byłam a i mam tam rodzinke do odwiedzenia a tym bardziej, że sie powiekszyla..![]() 3. Kochana moja.. jeestemy razem z Toba przez caly czas.. i jak tylko bedziesz mnie potrzebowala to wiesz.. dzielna baba jestes i dobrze, ze sobie tak radzisz.. jakos sie to wszystko pouklada.. kocham ciebie..4. a czy ty przepraszam wiesz wogole co to jest lenistwo? nie wierze.. 5. fiu, fiu, fiu.. ![]() Cytat:
![]() tak zwyczajnie, banalnie ale dla mnie najpiekniej na swiecie! ![]() Tak po prostu lezelismy, gralismy sobie w chinczyka, on przegral, wstal, ubral sie, wyszedl.. po kilku minutach wrocil, ukleknal i zapytal sie czy za niego wyjde.. dostalam pierscionek za zlotowke! ale taki o jakim marzylam! wlasciwie to.. dziesiec ![]() nie tak sobie ten dzien wymarzylam, ale to bylo takie zwyczajne i piekne.. ![]() w piatek z rana chcemy wyjechac.. nareszcie!widzimy.. teraz byl taki okres, ze wlasnie on nie widzial.. a po tych wszystkich naszych dlugich rozmowach widze, ze cos w nim peklo, ze wraca ten moj dawny i kochany Mirek. Widze, ze stara sie bardziej niz kiedykolwiek.. Moze zle sie wyrazilam, ze chce zeby to cos pomoglo.. bo juz chyba nie musi. Chcemy spedzic ze soba pare dni kiedy bedziemy tylko we dwoje, kiedy nie bedziemy musieli sie spieszyc.. jak jestesmy razem to jest cudownie. za kazdym razem. ale w tygodniu nie mamy kiedy nawet ze soba porozmawiac.. i to nam ciezko bylo zniesc.. ale sie uczymy.. ![]() a nie mowilam?! Cytat:
a na spotkanie z D. moja droga to JA SIE NIE ZGADZAM!!! i juz! bij, bij! ona to lubi ![]()
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobitki moje
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() właśnie wróciłam domu, zjadłam i piję orzechowe cappucino ![]() brrr ale zimno
|
|
#3836 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
będę
![]() Maryś Cytat:
![]() dlaczego nie odwiedzisz rodzinki? nie przekimają Cię? Cytat:
na razie daję radę i jestem z siebie bardzo dumna![]() Cytat:
Cytat:
dać trochę swobody to się gówniarzowi w ![]() Cytat:
jaka słodycz! super! ale to są prawdziwe, prawdziwie przez Was traktowane tyle, że bez prawdziwego (w sensie porządnego, standardowo przyjętego) pierścionka?Cytat:
![]() ja wróciłam z Pragi i powiem Wam dziewczyny, że.... jacy tam są faceci!!!!!!!!! szyja mnie od rozglądania się boli wysocy, ciemnowłosy, smukli, za zgrabnymi tyłkami aż żal było wracać![]() no i widoki oczywiście też piękne plan jest taki że na wiosnę pakujemy ultrakrótkie spódniczki i jedziemy tam szukać mężówmmmrauuu aż mi gorąco na samo wspomnienie!
||||||
|
|
|
|
#3837 | |||
|
Zakorzenienie
|
ooo.. co slychac?
![]() Cytat:
![]() nie no pewnie, ze przekimaja! ale do Krakowa to ja mam taki kawał drogi, ze jakos nigdy sie zebrac nie moge.. a tak to juz juz wiecej do zrobienia bedzie ![]() no i jak ogladanie mieszkanka? ![]() i ja z ciebie! przepraszam ![]() Cytat:
co mi tam pierscionek.. ja i tak wszystko gubie ![]() tak, ze o rany! Kilka lat temu dopadl mnie taki lek wysokosci, ze ja pierdziu. Nie spodziewalam sie, ze az taki. Myslalam, ze za chiny ludowe nie dam rady wdrapac sie na Sniezke. W glowie mi sie tak krecilo, widzialam tylko kamien przede mna i zadnej dalej drogi. Masakra! Ale Mirek mnie zmusil.. nigdy tam nie byl i chciał zobaczyc.. to sie jakos wdrapalam.. wogole to zimno, ze hoho, ale sloneczko przeurocze!![]() Cytat:
..zgrabne tylki wysocy co tam widoki.. ![]() jedz i natargaj ich tu wiecej!
|
|
|
#3838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na drugi raz masz jakiegoś zbajerować piękną koleżanką(tzn teoretycznie mną ) i przywieźć![]() masz jakieś zdjęcia?? wrzuć na pocztę Maryś, oglądałam zdjęcia z Karpacza-fajne jak to sie pisze w komentarzach jakie zakochańce![]() laski- jakie macie plany na andrzejki czy już sylwestra??
|
|
|
#3839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziękujemy ![]() ja mam! -biala sala! ![]()
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2011-11-16 o 15:52 |
||
|
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
Maryś jaka biała sala?nie rozumiem:P
laseczki zagląda tu jeszcze któraś?? byłam wczoraj naszą paczką na piwie i był D...mówię Wam takiej sytuacji jescze nigdy nie miałam. to już nie jest ta sama przyjaźń
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.

Strasznie współczuję z powodu Twojej babci, bo niestety jakiś czas temu mnie również po raz kolejny los utwierdził w przekonaniu jaki udar potrafi być straszny :/

na prawko nie moge sie zmotywowac za co jestem na siebie wsciekla! i moja przyjaciolka za pare miesiecy wyjezdza do Anglii.. i wsio chyba.

Ja też zaglądam! 
jak to cudownie brzmi!
i na jakie sie zapisalas?

szyja mnie od rozglądania się boli
plan jest taki że na wiosnę pakujemy ultrakrótkie spódniczki i jedziemy tam szukać mężów