![]() |
#3811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Zakorzenienie
|
macie rację baby
![]() co do tego rozpuszczania i przyzwyczajania dziecka itp ![]() ja tam jestem zadowolona z moich metod usypiania, w wieku kilku miesięcy Maja została nauczona samodzielnego zasypiania w łóżeczku i już ![]() ![]() teraz nie ma wogóle mowy o żadnych protestach, po kąpieli wedruje od razu do siebie - nic nie gada, nie śpiewa tylko natychmiast pada ![]() ![]() no i u mnie nigdy nie było żadnego kokoszenia i usypiania w naszym łóżku ![]() ![]() aha, zapomniałam wam napisać, że znów jestem brunetką ![]() ![]() ![]() Jowiszowa - jak ta twoja farba wychodzi na włosach wcześniej czymś farbowanych? kolor jest zbliżony do tego na opakowaniu? ja z reguły miałam taki problem z farbami - powiedzmy marketowymi, że wychodziły zbyt ciemne ![]() Kasia - ![]() ![]() jesteś debeściara z tymi konkursami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- coś jest na rzeczy z tym cukrem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() owszem, fajnie iść do fryzjera i sobie profesjonalnie pofarbować...ale nie zawsze kasa jest więc warto wiedzieć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Zakorzenienie
|
![]() si Maluśna aż mi mokro w kroku od tej podniety ![]() ![]() ![]() mi bardziej pasisz jak masz ciemniejsze włosy ![]() ![]() lubię ciemny brąz ale taki czekoladowy, żeby czernią mi nie biło po oczach, co mi z tego że w słońcu by mi błyszczały na złoto ![]() ostatnio coś zmieszałam za jasne tony i też nie było git, bo przy skórze odbrarwiły się inaczej muszę zebrać sie i zamówić w końcu ciemniejsze tony, bo odrost woła o pomstę do nieba jakoś tak ostatnio mało mnie raduje farbowanie włosów ![]() ![]() ![]() dobrze że moj matrix dobrze trzyma resztę barwy więc nie wyglądają na wypłowiałe ![]() ![]() Jowiszowej farbę w końcu dodałam do ulubionych bo moja mama czasem coś drogeryjnego podkupuje, jak nie chce sie jej iść do fryzjera ![]() a dzisiejszy hit zabawowy Mikiego kupiłam używaną karuzelę Smiki, tam pilot, i inne gadżety, Miki rozpakował paczkę i dalej sie bawić w operatora ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Zakorzenienie
|
Ania ja z szafy też ost. karuzelę wyciągałam
![]() allegro mi nie działa ![]() edit. ta farba to czekoladowy brąz, nie taki zwykły ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-02 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Zakorzenienie
|
o mi też nie działało
a teraz widzę że przerwa techniczna kurna a miałam na oku płaszczyki grzybki, a tak bedę czekać do jutra znowu ze strzałami Jowiszku Miki miał taką najzwyklejszą karuzelkę canpola z miśkami, ale sobie myślę, że może jakichś cudów techniki teraz popróbujemy przy nowym bobasie ![]() ![]() jak nie przypasi to sprzedam ![]() smiki zawsze schodzi , mam pudełko oryginalne więc plus że nie trzeba sie głowić w co to zapakować ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Zakorzenienie
|
Anka
![]() ![]() mnie się w sumie moje jaśniejsze wydanie również podobało, ale ten brak połysku ![]() ![]() ![]() ![]() wiecie, cieszę się że zaczynają się te wszystkie jukendensy itp ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Zakorzenienie
|
he he
Miki miał miśki Paddington-y jak nimi na koniec szarpał to aż stelaż trzeszczał ![]() ![]() dzieciak pufy nimi też sie bawił i chyba wróci do nas w całości, bo oprócz pozytywki nic tam w zasadzie nie zastrajkuje ![]() ![]() a mnie męczą wszelakie programy gdzie zasiada szacowne JURY ![]() ble to nie dla mnie ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-03-02 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3822 |
Zakorzenienie
|
to wiadomo że później
śmieszy mnie jak widzę czasem taki przygotowany, wymuskany pokoik dla noworodka i od razu karuzela podczepiona ![]() ![]() jakby taki świeży bobas za tym tęsknił ![]() ![]() ale co tam bronić rodzicom takiej radości ![]() a karuzela z FP to za drogi interes jak na moją chwilową fanaberię ![]() ![]() o fajny dokument będzie na 1 o 22,05 o dzieciach made in India looknęłam jakąś końcówkę nowego serialu, czy w naszej TV kręcą tylko historyczne seriale i filmy ostatnio, prawie robione jak z jednego szablonu, tylko epoki się nieco zmieniają ? Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-03-02 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() apropos: https://picasaweb.google.com/BMagdal...17566218940834 https://picasaweb.google.com/BMagdal...43286063716418 ![]() rrrrrrrrrany,dla niektórych z was to już za moment ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3825 |
Zakorzenienie
|
Ale was na wspominki wzięło
powiem wam że fajny to jest okres - oczekiwanie na dziecko, odczuwanie kopniaków, potem narodziny i obserwowanie maluszka jak się zmienia,jak rośnie i te wszystkie fajne ciekawe etapy w rozwoju ![]() dziewczyny a jutro tłusty czwartek i właśnie usłyszałam w telewizji że jak jutro nie zjemy ani jednego pączka to nie będzie nam się wiodło przez cały rok także nie liczymy jutro kalorii ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3826 |
Zakorzenienie
|
ja oczywiście nie liczę
![]() ![]() wy też sobie nie żałujcie baby ![]() dobra, wracam do pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba mnie dziecko cos zarazilo. wstalam dzis z bolem glowy i gardla, a na dodatek cos mi katar zaczyna leciec ![]() wyprawilam dziecko z tz do zlobka, wiec mam dzis caaaly dzien dla siebie, a raczej czas na sprzatanie mieszkania. zmywarka puszczona, pierwsze pranie sie robi...a gdzie cala reszta? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Zakorzenienie
|
O dżizas... przez to siedzenie w domu już mi na mózg siadło i nie rozróżniam dni tygodnia
![]() Myslałam, że Maluśna dzień wcześniej zaczęła tłusty czwartek ![]() ![]() Iga jaka słodka ![]() ![]() ![]() Ja dziś muszę iść do przedszkoli oddać karty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3829 |
Zakorzenienie
|
hehe, baby dobre jesteście
![]() ![]() ![]() dobre wieści - gin mi napisał smska, że wynik cyto ok, nie muszę mieć żadnego leczenia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3830 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane!
Ja dziś kalorii liczyć absolutnie nie zamierzam, wszak w tym roku ma mi się powodzić więc zjem ile wejdzie ![]() ![]() ![]() Przeżarłam się wczoraj pizzą ![]() ![]() ![]() Jowiszkowa boska Igusiowa, aż mi się zachciało takiego bobaska ![]() ![]() ![]() Dziewczyny kochane dzięki za kliki ![]() ![]()
#3831 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka klikniete ode mnie tez!
![]() Piekny ten makijazyk ![]() Ja po paczki smigam na lunczu ![]() Nawet mam na nie ochote ![]()
#3832 |
Zakorzenienie
|
ja nigdy nie pamiętam kiedy jest ten tłusty czwartek, chodzi mi o miesiąc
![]() ale kupować dziś nic nie zamierzam. Iga ze mną w domu. znów kaszel, katar mocny od nocy. na 14.10 jedziemy do lekarza. nie dało się później i musimy autobusem się tłuc ![]() a mieliśmy mieć rewizytę w sobotę u znajomych, no i dupa. |
![]() ![]() |
![]() |
#3833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Jowiszowa, to dobrze, ze nie pamietasz kiedy tlusty czwartek, bo to tak samo ruchomy dzien, jak i swieta wielkanocne ![]() Ja tez nigdy nie pamietam ![]()
![]() |
#3834 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie pamiętam
![]() ![]() Aha... co z tym cukrem? Wczoraj wysłałam TŻta na zakupy do Inter Marche, między innymi zleciłam zakup cukru i nic nie wspominał o jakichś brakach ![]() BABY... czy na karcie zgłoszeniowej do przedszkola w rubryce "adres" mogę wpisać ten pod którym mieszkamy czy musi być ten z meldunku??????? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo po co komu adres meldunkowy?
![]() |
#3836 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Aniś
![]() Problem jest w tym, że w razie braku miejsc (a tak zapewne będzie) pierwszeństwo mają dzieci z gminy w której jest przedszkole. A ja z Mati mamy stały meldunek w innej ![]() Na necie oczywiście pełno sprzecznych opinii, obowiązek meldunkowy jest (lub będzie za kilka miesięcy - bo tu też się nie zgadzają informacje ![]() A kij... piszę adres zamieszkania, najwyżej będę udawać głupa, a w razie problemów dogadam sprawę z właścicielką mieszkania. Spadamy na obchód przedszkoli, Mati już się nie może doczekać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiec smialo pisz adres gdzie mieszkasz i to olej ![]()
![]() |
#3838 |
Zakorzenienie
|
Iga ogląda Andżelinę
![]() kaszle mi tu i kaszle, słuchać się nie da ![]() ale już marzec, daaamy radę! jak to mówi bob budowniczy ![]() nie chciało mi się nigdzie wychodzić i tak dumam co tu stworzyć na obiad. wychodzi mi,że makaron ze szpinakiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3839 |
Zakorzenienie
|
kurcze, wlasnie wyczytalam ze Irena Kwiatkowska zmarła
![]()
#3840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas przyjmowane sa dzieci tylko od nas z miasta (gminy). chodzi o placenie podatkow do tej gminy, do ktorej dziecko ma chodzic do przedszkola. w 2009 roku zameldowalo sie ok 1,4tys. dzieci w wieku przedszkolnym podczas rekrutacji do przedszkoli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.