Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-16, 18:36   #3811
Takajakaya
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III

Uświadomcie mnie czy macie jakieś manie zbieractwa? Typu kolekcjonowanie ciuchów/biżuterii/kosmetyków/butów/torebek.... Bo jak oglądam te wszystkie filmiki to nie wiem skąd niektóre babki mają tyle kasy. No nie da się zbierać wszystkiego

A Wy jakie macie manie? Mnie powoli przytłacza nadmiar gratów
Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 18:41   #3812
emememsik
po prostu Em :)

Kosmetyki.
Stary 2011-02-16, 18:42   #3813
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Uświadomcie mnie czy macie jakieś manie zbieractwa? Typu kolekcjonowanie ciuchów/biżuterii/kosmetyków/butów/torebek.... Bo jak oglądam te wszystkie filmiki to nie wiem skąd niektóre babki mają tyle kasy. No nie da się zbierać wszystkiego

ostatnio gadałam o tym z koleżankami jedna uwielbia buty, druga torebki

ja biustonosze (ale staram sie nad tym panowac) nie mam jakiejs wielkiej kolekcji ( bo ceny na to nie pozwalają , nie mowiąc. o tym, zeby dobrze dopasowac, to tez trzeba sie postarac) Co najważniejsze - lubie kupic i ogladac od czasu do czasu, niekoniecznie chodzic
natomiast jak widzę te kolekcje kosmetyków na YT to jestem przerazona w kosmetykach lubie lad i porzadek i lubie jak cos sie konczy

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 18:47   #3814
ewwwa
Zakorzenienie

Kosmetyki Przede wszystkim kolorowe
Stary 2011-02-16, 18:50   #3815
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:

Ba, jak jeszcze się kolekcjonuje biżuterię, buty, torebki to rozumiem, ale jak widzę te ogromne ilości kosmetyków u niektórych dziewczyn na YT to mnie najbardziej przeraża fakt, czy one nie mają świadomości, że to ma określony TERMIN WAŻNOŚCI...
Jak słyszę, że DG używa cienia "jeszcze z czasów liceum" to mnie mrozi, ale cóż - jej skóra, jej sprawa

Edytowane przez Blondi2989
Czas edycji: 2011-02-16 o 18:51
Blondi2989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 18:52   #3816
Hadassah
Zadomowienie

http://www.youtube.com/watch?v=kK0B7...&feature=feedu

Słuchajcie, może to głupie, ale aż mi sie ciepło na sercu zrobiło ...
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 18:54   #3817
Takajakaya
Wtajemniczenie

emememsik

ania z wzgórza marzeń no takiej odpowiedzi się nie spodziewałam

Ja nie widzę nic w kolekcjonowaniu butów czy torebek, może gdybym miała na to dosyć kasy to też bym miała całe kolekcje. Do soboty myślałam że mam zdrowe podejście do kosmetyków. Nie widzę sensu zakupu jednocześnie 10 podkładów czy tuszy. Staram sie nie kolekcjonować rzeczy których nie zdążę zużyć. Jednakże w sobotę była u mnie koleżanka i jak zobaczyła moją szufladę to się zdziwiła. Dopiero jak sama na to spojrzałam z dystansu to też stwierdziłam, że jednak chyba mam ich trochę więcej niż inni...

Boję się myśleć co będzie jak zamieszkam z facetem, przerazi się
Wasi reagują normalnie na to zbieranie?

Moją słabością jest też biżuteria. Mam jej jednak zdecydowanie mniej niż nasze YTbowiczki.
Chociaż oglądam wszystko przy każdym stoisku z nią :P Facet zawsze mnie odciąga i mówi że jestem sroką którą ciągnie do świecidełek.

Edytowane przez Takajakaya
Czas edycji: 2011-02-16 o 18:57
Stary 2011-02-16, 19:17   #3818
żurawinka
Zakorzenienie

Oczywiście przechodziłam fazę zbieractwa żeli, błyszczyków, maseł do ciała, ba - nawet kubków i herbat ale sie wyciszyłam. O ile te pierwsze łatwo zużyć, sporo błyszczyków mi się przeterminowało , masła do ciała zużywam nadal, a wogóle to doceniłam projekt denko i teraz chcę mieć mniej To dopiero zakęcone.
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 19:18   #3819
Kayako
BAN stały

Ja to teraz mam sporo lakierów do paznokci, no i pokaźną kolekcję perfum. Ale rzeczy typowo z kolorówki to mam mało, bo raptem jeden podkład, tuszy mam chyba trzy, ale używam na przemian, jedną kredkę, zero błyszczyków, brązerów, róży... Jeden pilling, dwa do demakijażu... a! mam dwie szminki XD jeden szampon na chodzie, dwa stoją i zajmują miejsce, jedną maskę do włosów, olejek rycynowy, olejek kokosowy, dwa kremy (jeden czeka na lato ).
Uważam moją kolekcję za mieszczącą się mocno w granicach rozsądku
Za to kolekcją perfum już tą granicę dawno przekroczyłam Ale pocieszam się, że tylko dwa/trzy Diory (właściwie to już odlewki w drodze, ale chciałabym flaszkę ), może dwa Very Wang i jeden od Rabanne i dziękuję, do widzenia
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 20:29   #3820
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
A ja całe życie mam długie włosy I jakoś nie wiem-nie widzę siebie w krótkich
Ja, będąc dzieckiem, miałam bardzo długie i sporo płakałam przy rozczesywaniu. W 4. klasie podstawówki obcięłam na kleopatrę później były już tylko krótsze... aż do czasów 2. roku studiów i znów mam długie

Cytat:

Ja miałam manię kupowania, ale z racji niewielkiego budżetu kosmetykowego, potrafię się szybko opamiętać Teraz jestem właśnie zastanawiam się nad zakupem paru kosmetyków z Vipery ;D i Queen Helene. No mam dylemat.
Teraz mam manię kupowanie dodatków dla mojego zwierzaka.

Cytat:
emememsik

ania z wzgórza marzeń no takiej odpowiedzi się nie spodziewałam

Ja nie widzę nic w kolekcjonowaniu butów czy torebek, może gdybym miała na to dosyć kasy to też bym miała całe kolekcje. Do soboty myślałam że mam zdrowe podejście do kosmetyków. Nie widzę sensu zakupu jednocześnie 10 podkładów czy tuszy. Staram sie nie kolekcjonować rzeczy których nie zdążę zużyć. Jednakże w sobotę była u mnie koleżanka i jak zobaczyła moją szufladę to się zdziwiła. Dopiero jak sama na to spojrzałam z dystansu to też stwierdziłam, że jednak chyba mam ich trochę więcej niż inni...

Boję się myśleć co będzie jak zamieszkam z facetem, przerazi się
Wasi reagują normalnie na to zbieranie?

Moją słabością jest też biżuteria. Mam jej jednak zdecydowanie mniej niż nasze YTbowiczki.
Chociaż oglądam wszystko przy każdym stoisku z nią :P Facet zawsze mnie odciąga i mówi że jestem sroką którą ciągnie do świecidełek.
O właśnie, przypomniało mi się - uwielbiałam kupować kolczyki, byłam wręcz z tego znana zawsze miałam coś innego niż wszyscy. Teraz dostaję od Tż-ta śliczne, eleganckie i szaleństwo kupowania świrusków mi przeszło

Ale fakt, faktem... jak już wcześniej zaznaczałam, nie wytykam wydawanych pieniędzy tylko dziwię się, że idą niektóre dziewczynki i kupuję tego samego dnia podkład Dior, podkład Clarins... żeby porównać

Edytowane przez BajaderkowaBaba
Czas edycji: 2011-02-16 o 20:31
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 20:39   #3821
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Ja, będąc dzieckiem, miałam bardzo długie i sporo płakałam przy rozczesywaniu. W 4. klasie podstawówki obcięłam na kleopatrę później były już tylko krótsze... aż do czasów 2. roku studiów i znów mam długie
Ja nie wyobrażam sobie siebie w krótkich włosach Podcięcie końcówek u fryzjera jest nie lada przeżyciem

A ja teraz obok filmików urodowych sledze kanały i blogi kulinarne np http://www.youtube.com/user/kotlettv Przechodzę teraz fazę pieczenia ciast. A jestem na diecie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-16, 20:42   #3822
Kayako
BAN stały

Cytat:
Ja przez całe LO miałam coraz krótsze, krótsze, krótsze, bob bobem pogania... Teraz (raptem pół roku temu opuściłam LO) mam coraz dłuższe, dłuższe, sięgają już stanika Najlepiej się czuję i chyba najlepiej wyglądam w takich lekko za ramiona, ale nigdy (w podstawówce najwyżej ) nie miałam tak długich jak teraz, więc niech sobie rosną
Fakt, że mam pocieniowane, co mnie ostatecznie dyskwalifikuje jako długowłosą - w oczach niektórych - ale nie chce mi się użerać z tymi "niektórymi", niech sobie żyją w swoim małym światku, nie chcę tam wchodzić
Stary 2011-02-16, 20:42   #3823
Takajakaya
Wtajemniczenie

Chyba któraś z Was pytała ją o samoopalacze?

http://www.youtube.com/watch?v=8KmJWpJY6fc
Stary 2011-02-16, 20:49   #3824
h2o0
Zakorzenienie

Cytat:

W sumie niczego nie kolekcjonuję, ale najbardziej lubię kupować kosmetyki i biżuterię, buty, torebki i ubrania mało mnie interesują, nie lubię chodzić po sklepach i oglądać, męczy mnie to.
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 20:49   #3825
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość
Ja przez całe LO miałam coraz krótsze, krótsze, krótsze, bob bobem pogania... Teraz (raptem pół roku temu opuściłam LO) mam coraz dłuższe, dłuższe, sięgają już stanika Najlepiej się czuję i chyba najlepiej wyglądam w takich lekko za ramiona, ale nigdy (w podstawówce najwyżej ) nie miałam tak długich jak teraz, więc niech sobie rosną
Fakt, że mam pocieniowane, co mnie ostatecznie dyskwalifikuje jako długowłosą - w oczach niektórych - ale nie chce mi się użerać z tymi "niektórymi", niech sobie żyją w swoim małym światku, nie chcę tam wchodzić
O właśnie - boby również moja fascynacja. Miałam wszystkie wersje dostępne w owych czasach. Na studiach sobie rosną... aczkolwiek, z takimi za łopatki, czuję się gorzej na razie, jak to jedna wizażanka zauważyła, zapuszczam na ślub

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Ja nie wyobrażam sobie siebie w krótkich włosach Podcięcie końcówek u fryzjera jest nie lada przeżyciem

A ja teraz obok filmików urodowych sledze kanały i blogi kulinarne np http://www.youtube.com/user/kotlettv Przechodzę teraz fazę pieczenia ciast. A jestem na diecie
Ja też lecę po przepisach, ostatnio tylko coś mam postój :/ brak weny.
Stary 2011-02-16, 21:06   #3826
peggy_blue
Zakorzenienie

kurcze, intryguje mnie ta sprawa z Izabelle, to że usunęła filmiki, spoko, ale żeby oznaczać jako spam naprawdę miłe komentarze dziewczyn, które mają do niej wielki sentyment i uważają za guru? może jej się ktoś włamał na konto?
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 21:23   #3827
sigila86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez peggy_blue Pokaż wiadomość
kurcze, intryguje mnie ta sprawa z Izabelle, to że usunęła filmiki, spoko, ale żeby oznaczać jako spam naprawdę miłe komentarze dziewczyn, które mają do niej wielki sentyment i uważają za guru? może jej się ktoś włamał na konto?
mnie rowniez to zastanawia....
sigila86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 21:47   #3828
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez sigila86 Pokaż wiadomość
mnie rowniez to zastanawia....
ale chyba spam może oznaczyć każdy użytkownik youtube, nie tylko właściciwel kanału ?
Właściciel po prostu usuwa komentarze, a to 'oznacz jako spam' ma mu pomóc w odnalezieniu tych nieodpowiednich..Tak zawsze myślałam

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 21:59   #3829
pfy
Raczkowanie

troche offtop sory ale tak mnie to zastanawia czy pixi2woo ma powiekszona dolna warge czy ona ma takie usta hehe bo strasznie mnie one wytracaja w czasie ogladania jej filmikow
pfy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-16, 22:00   #3830
Fiodoria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pfy Pokaż wiadomość
troche offtop sory ale tak mnie to zastanawia czy pixi2woo ma powiekszona dolna warge czy ona ma takie usta hehe bo strasznie mnie one wytracaja w czasie ogladania jej filmikow
my chyba tego nie wiemy ale raczej nie spotykam się z powiększaniem tylko dolnej wargi.....
Fiodoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 22:05   #3831
pfy
Raczkowanie

no niby taaak ale to noo tak no dziwnie hehe dzieki
Stary 2011-02-16, 22:06   #3832
peggy_blue
Zakorzenienie

Jej usta są przedziwne, raz strasznie jej zazdroszczę, raz troszkę współczuję, w sumie zależy od makijażu ale że oprócz nich ma raczej delikatną urodę, to jej pasują i wyglądają naturalnie, kto by powiększał tylko dolną wargę?
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 22:10   #3833
pfy
Raczkowanie

wiem ze sie nie powieksza jednej ale no wiecie sa swiry na tym swiecie haha ale czasem wydaje mi sie to smieszne no ale moglo byc gorzej
Stary 2011-02-16, 22:15   #3834
Fiodoria
Raczkowanie

Cytat:
Jej usta są przedziwne, raz strasznie jej zazdroszczę, raz troszkę współczuję, w sumie zależy od makijażu ale że oprócz nich ma raczej delikatną urodę, to jej pasują i wyglądają naturalnie, kto by powiększał tylko dolną wargę?
mnie się jej usta nie podobają, ale najgorsza jest jakość filmików- jakis czas temu była PRZEZŁA, nie wiem jak jest teraz, bo się zraziłam....
Fiodoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 06:04   #3835
roza86
Przyczajenie

Szkoda ze Iza odeszla ((
Wiecie ze nieesia25 jest chyba w ciazy )) Tak wywnioskowalam z komentarzy jakie ostatnio pisala jesli sie nie myle to super, uwielbiam ja
roza86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 07:20   #3836
lilly_rose
Raczkowanie

Cytat:

Ja największą miłością pałam do butów Torebki, biżuteria, kosmetyki w normie. Jeśli chodzi o kosmetyki to mam jeden podkład, jeden puder, jeden tusz, jeden bronzer, jeden róż itp. Jak się skończą, kupuję nowe. Więcej mam tylko cieni do powiek, produktów do ust i lakierów do paznokci
lilly_rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 08:11   #3837
Kayako
BAN stały

Cytat:
na razie, jak to jedna wizażanka zauważyła, zapuszczam na ślub
Przypomniałaś mi kolejną uroczą historyjkę... a raczej dwie historyjki z mojego uroczego życia, jak to przed balem gimnazjalnym ścięłam włosy, a dziewczyny z klasy myślałam, że mnie ukamieniują za to, bo jaką sobie fryzurę zrobisz?!
Zrobiłam i wyglądałam najładniej (i żeby nie było, że to nie skromne, to opinia ludu wręcz )
Potem to samo na studniówkę. Wszystkie zapuszczały te porozdwajane lejce w nieskończoność, a potem przecież też nie zetną, bo się matury nie zda Na szczęście już ich nie widzę w swoim życiu
W ogóle wkurza mnie staroświecki pogląd, że z krótkich włosów nic nie da się zrobić. Da się, tylko trzeba ruszyć mózgiem (za to teraz mam długie i w ogóle ich nie układam, bo za dużo zachodu )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-17, 09:00   #3838
Hermit
Zadomowienie

Cytat:
dziewczynie sie juz nie chce nagrywac to nie, łaski bez. dla mnie to zadna strata, chociaz ja subskrybowałam. a rozpaczliwe prosby o powrót są po prostu żałosne podstawówka ,bez kitu.
swoja droga ona juz kilkakrotnie wspominala w filmikach, ze nie ma weny na nagrywanie wiec moze chciala dac sygnał w ten sposób ,ze to juz chyba nie to...

Edit:

A jesli juz offtopujemy o wlosach, to ja bym siebie nie widziala w krotkich - nigdy nie mialam szczerze mowiac, ale kocham swoje dlugie. moim zdaniem po prostu w krotkich wlosach kobieta nie wyglada kobieco.

Edytowane przez Hermit
Czas edycji: 2011-02-17 o 09:02
Hermit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 10:02   #3839
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość
Przypomniałaś mi kolejną uroczą historyjkę... a raczej dwie historyjki z mojego uroczego życia, jak to przed balem gimnazjalnym ścięłam włosy, a dziewczyny z klasy myślałam, że mnie ukamieniują za to, bo jaką sobie fryzurę zrobisz?!
Zrobiłam i wyglądałam najładniej (i żeby nie było, że to nie skromne, to opinia ludu wręcz )
Potem to samo na studniówkę. Wszystkie zapuszczały te porozdwajane lejce w nieskończoność, a potem przecież też nie zetną, bo się matury nie zda Na szczęście już ich nie widzę w swoim życiu
W ogóle wkurza mnie staroświecki pogląd, że z krótkich włosów nic nie da się zrobić. Da się, tylko trzeba ruszyć mózgiem (za to teraz mam długie i w ogóle ich nie układam, bo za dużo zachodu )
Hm... no ja miałam naprawdę wiele długości włosów i z racji ich struktury, z żadnych nie jestem w stanie zrobić eleganckiej fryzury
Spinki - wypadają, wsuwki - wypadają, lakier - nie utrzymuje. Miałam takie włosiny troszkę za ramiona i chciałam zakręcić - wyprostowały się po wyjściu od fryzjera, dosłownie! mama mi podkręcała lokówką w domu.
Z krótkich tym bardziej nic nie wyszło. Ale myślę, żeby iść je skrócić

Co Do Izy - kurcze, no może ma jakieś ciekawsze hobby i chciała zarzucić nagrywania. Przecież ma do tego prawo
Stary 2011-02-17, 10:28   #3840
Kayako
BAN stały

Ja choruję na taką fryzurę, co miała kiedyś Gardias. Tą taką pierwszą, gdy już była selebrytis Króciutka, fajna grzywka...
Mi się też nic na łbie nie trzyma. Tona lakieru dopiero pomaga. Tyle że wtedy już wsuwek nie trzeba
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości