|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Uświadomcie mnie czy macie jakieś manie zbieractwa? Typu kolekcjonowanie ciuchów/biżuterii/kosmetyków/butów/torebek.... Bo jak oglądam te wszystkie filmiki to nie wiem skąd niektóre babki mają tyle kasy. No nie da się zbierać wszystkiego
![]() A Wy jakie macie manie? Mnie powoli przytłacza nadmiar gratów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
po prostu Em :)
|
Kosmetyki.
![]()
![]() |
#3813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja biustonosze (ale staram sie nad tym panowac ![]() ![]() natomiast jak widzę te kolekcje kosmetyków na YT to jestem przerazona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3815 | |
Blond forever!
|
Cytat:
Jak słyszę, że DG używa cienia "jeszcze z czasów liceum" to mnie mrozi, ale cóż - jej skóra, jej sprawa ![]()
Edytowane przez Blondi2989 Czas edycji: 2011-02-16 o 18:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=kK0B7...&feature=feedu
Słuchajcie, może to głupie, ale aż mi sie ciepło na sercu zrobiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Wtajemniczenie
|
emememsik
![]() ania z wzgórza marzeń no takiej odpowiedzi się nie spodziewałam ![]() Ja nie widzę nic w kolekcjonowaniu butów czy torebek, może gdybym miała na to dosyć kasy to też bym miała całe kolekcje. Do soboty myślałam że mam zdrowe podejście do kosmetyków. Nie widzę sensu zakupu jednocześnie 10 podkładów czy tuszy. Staram sie nie kolekcjonować rzeczy których nie zdążę zużyć. Jednakże w sobotę była u mnie koleżanka i jak zobaczyła moją szufladę to się zdziwiła. Dopiero jak sama na to spojrzałam z dystansu to też stwierdziłam, że jednak chyba mam ich trochę więcej niż inni... Boję się myśleć co będzie jak zamieszkam z facetem, przerazi się ![]() Wasi reagują normalnie na to zbieranie? ![]() Moją słabością jest też biżuteria. Mam jej jednak zdecydowanie mniej niż nasze YTbowiczki. Chociaż oglądam wszystko przy każdym stoisku z nią :P Facet zawsze mnie odciąga i mówi że jestem sroką którą ciągnie do świecidełek. Edytowane przez Takajakaya Czas edycji: 2011-02-16 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3818 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście przechodziłam fazę zbieractwa żeli, błyszczyków, maseł do ciała, ba - nawet kubków i herbat ale sie wyciszyłam. O ile te pierwsze łatwo zużyć, sporo błyszczyków mi się przeterminowało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
BAN stały
|
Ja to teraz mam sporo lakierów do paznokci, no i pokaźną kolekcję perfum. Ale rzeczy typowo z kolorówki to mam mało, bo raptem jeden podkład, tuszy mam chyba trzy, ale używam na przemian, jedną kredkę, zero błyszczyków, brązerów, róży... Jeden pilling, dwa do demakijażu... a! mam dwie szminki XD jeden szampon na chodzie, dwa stoją i zajmują miejsce, jedną maskę do włosów, olejek rycynowy, olejek kokosowy, dwa kremy (jeden czeka na lato
![]() Uważam moją kolekcję za mieszczącą się mocno w granicach rozsądku ![]() Za to kolekcją perfum już tą granicę dawno przekroczyłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Teraz mam manię kupowanie dodatków dla mojego zwierzaka. Cytat:
![]() ![]() Ale fakt, faktem... jak już wcześniej zaznaczałam, nie wytykam wydawanych pieniędzy ![]() ![]() Edytowane przez BajaderkowaBaba Czas edycji: 2011-02-16 o 20:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja teraz obok filmików urodowych sledze kanały i blogi kulinarne np http://www.youtube.com/user/kotlettv Przechodzę teraz fazę pieczenia ciast. A jestem na diecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3822 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fakt, że mam pocieniowane, co mnie ostatecznie dyskwalifikuje jako długowłosą - w oczach niektórych - ale nie chce mi się użerać z tymi "niektórymi", niech sobie żyją w swoim małym światku, nie chcę tam wchodzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3823 |
Wtajemniczenie
|
Chyba któraś z Was pytała ją o samoopalacze?
http://www.youtube.com/watch?v=8KmJWpJY6fc |
![]() ![]() |
![]() |
#3824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3825 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3826 |
Zakorzenienie
|
kurcze, intryguje mnie ta sprawa z Izabelle, to że usunęła filmiki, spoko, ale żeby oznaczać jako spam naprawdę miłe komentarze dziewczyn, które mają do niej wielki sentyment i uważają za guru?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3827 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Zakorzenienie
|
ale chyba spam może oznaczyć każdy użytkownik youtube, nie tylko właściciwel kanału
![]() Właściciel po prostu usuwa komentarze, a to 'oznacz jako spam' ma mu pomóc w odnalezieniu tych nieodpowiednich..Tak zawsze myślałam ![]()
![]() |
#3829 |
Raczkowanie
|
troche offtop sory ale tak mnie to zastanawia czy pixi2woo ma powiekszona dolna warge czy ona ma takie usta hehe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3830 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Raczkowanie
|
no niby taaak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3832 |
Zakorzenienie
|
Jej usta są przedziwne, raz strasznie jej zazdroszczę, raz troszkę współczuję, w sumie zależy od makijażu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Raczkowanie
|
wiem ze sie nie powieksza jednej ale no wiecie sa swiry na tym swiecie haha
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3834 |
Raczkowanie
|
mnie się jej usta nie podobają, ale najgorsza jest jakość filmików- jakis czas temu była PRZEZŁA, nie wiem jak jest teraz, bo się zraziłam....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3835 |
Przyczajenie
|
Szkoda ze Iza odeszla ((
Wiecie ze nieesia25 jest chyba w ciazy )) Tak wywnioskowalam z komentarzy jakie ostatnio pisala jesli sie nie myle to super, uwielbiam ja |
![]() ![]() |
![]() |
#3836 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3837 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zrobiłam i wyglądałam najładniej ![]() ![]() Potem to samo na studniówkę. Wszystkie zapuszczały te porozdwajane lejce w nieskończoność, a potem przecież też nie zetną, bo się matury nie zda ![]() ![]() W ogóle wkurza mnie staroświecki pogląd, że z krótkich włosów nic nie da się zrobić. Da się, tylko trzeba ruszyć mózgiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3838 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() swoja droga ona juz kilkakrotnie wspominala w filmikach, ze nie ma weny na nagrywanie wiec moze chciala dac sygnał w ten sposób ,ze to juz chyba nie to... Edit: A jesli juz offtopujemy o wlosach, to ja bym siebie nie widziala w krotkich - nigdy nie mialam szczerze mowiac, ale kocham swoje dlugie. moim zdaniem po prostu w krotkich wlosach kobieta nie wyglada kobieco. Edytowane przez Hermit Czas edycji: 2011-02-17 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spinki - wypadają, wsuwki - wypadają, lakier - nie utrzymuje ![]() Z krótkich tym bardziej nic nie wyszło. Ale myślę, żeby iść je skrócić ![]() Co Do Izy - kurcze, no może ma jakieś ciekawsze hobby i chciała zarzucić nagrywania. Przecież ma do tego prawo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
BAN stały
|
Ja choruję na taką fryzurę, co miała kiedyś Gardias. Tą taką pierwszą, gdy już była selebrytis
![]() Mi się też nic na łbie nie trzyma. Tona lakieru dopiero pomaga. Tyle że wtedy już wsuwek nie trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.