|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 | |
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Cytat:
I na pewno znajdziesz więcej fajnych rzeczy w Avonie ![]() ![]() ![]() Moja klientka,młoda 17-letnia zamawiała ostatnio tusz Magnify i bardzo go chwali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3813 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Pytanko do wszystkich dziewczyn,na jaki kolor farbujecie włosy? ![]() Ja dziś się właśnie farbnę,przyciemnię trochę bo d jakiegoś czasu robiłam albo kasztanem,albo czekoladą,dziś zrobię ciemną czekoladę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3814 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a którego kremu Bandi używałaś ? ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
Kurde ja nie pamiętam tych czasów jak były farby w Avonie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mamuśka zabrała Tatuśka na "minizakupy", które skończą się tym, że pojadą po paczkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3816 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3817 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Specjalnie spojrzałam - farba avonowa została wyprodukowana we Włoszech ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Bandi - krem złuszczający na noc z 5% kwasem glikolowym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...oc.html&next=1 - skuteczny ale trzeba pamiętać o porządnych filtrach. Pytałam na Biochemi o ten filtr Anew Solar - o jego stabilość i możliwość zapychania i jedna wizażanka mi odpisała Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3818 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko ja mam rzęsy b. długie, tyle że jasne na końcach i nie wiem jak by się sprawował na krótszych. Edytowane przez Janki Czas edycji: 2011-04-16 o 10:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Rozeznanie
|
ja też zawsze na rudo
![]() ![]() Wczoraj Avon mnie zaskoczył, składałam zamówienie wieczorem i już chyba z 2 h później była fakturka ![]() ![]() ![]() W ogóle to śmiesznie moja faktura wygląda, kilka rzeczy z opustem, a potem same produkty pomocne w sprzedaży ![]() Mój paczkomat pewnie nie da mi znać w weekend, także niestety muszę czekać cierpliwie do poniedziałku. |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() też nie pamiętam ,że w Avonie były farby ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3821 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3822 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3823 |
Zakorzenienie
|
Ja też włosów wcale nie farbuję, kiedys tak, ale teraz nie... Mam już 32 lata i 0 siwych włosów dzięki Bogu.. Osobiście mam checi znowu zafarbować, ale każdy mi odradza, zwłaszcza fryzjerka, bo mój naturalny kolor to głęboki błyszczacy brąz... A marzy mi sie też rudy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi strasznie się podobają rozjaśnione końcówki ![]() ![]() ![]() Nie mogę się doczekać mojego mleczka do ciała ![]() ![]() Wracam do sprzątania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3825 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wydaje mi się, że Avon sam nie będzie robił tych farb tylko na jakiejś licencji, bo w końcu na farbach to on chyba się nie zna a odszkodowania za straty włosów mogłyby ich przerosnąć, tak więc ja jestem w sumie spokojna o ich jakość od strony chemicznego działania, interesuje mnie jakość pod względem trwałości koloru |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3826 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam pytanie te wzorniki do paznokci, z pomocnych w sprzedaży sa przezroczyste? Samemu trzeba je malować lakierami z avonu, tak?
![]() |
#3827 | |
Spiritus Movens
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3828 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3829 | ||
|
Ja byłam ruda dwa miesiące,nie wytrzymałam
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Katniewojt daj wieczorem znać jak tam po święcie paczki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3830 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ha! Ja też pomyślałam o Sarunieczce! ![]() Cytat:
![]() ![]() Ech, ja mam do nich uraz, bo taka jedna dziewczyna w mojej szkole je ma, a jest taka pusta, że szok ![]() ![]()
![]() |
#3831 |
Rozeznanie
|
paczuszka z 6, już czeka na mnie w paczkomacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3832 |
szeryfcio
|
Prawie wszystkie kolory już miałam
![]() Ja pamiętam, były pod koniec lat 90, albo na początku kolejnej dekady. Ale krótko były, chyba nie szły.
#3833 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
ciekawa jestem tych avonowych farb, ale troche sie boje ze np. włosy mi wypadna albo cos w tym stylu hehe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3834 |
Zakorzenienie
|
Ni popakowałam jeszcze kosmetyków, więc będą szybkie relacje
![]() * Rare Gold - w którymś z katalogów była strona zapachowa i bardzo mi się podobały, ale na żywo już nie ![]() ![]() * mleczko Granat i Mango - zawiodłam się... Spodziewałam się bardziej intensywnego i wyrazistego zapachu, a ten przypomina mi zapach balsamu brązującego ![]() * portfel Kristina - też mnie rozczarował ![]() ![]() ![]() * szminka nabłyszczająca Peach Silk - mało się jak dla mnie błyszczy ![]() ![]() * torebka Magdalena (dla klientki) - śliczna i ma bardzo fajny, miły w dotyku materiał (ta skórka na wierzchu) ![]() Dostałam również ulotkę z nowymi produktami Solutions plus podwójną próbkę zielonej linii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3835 |
Wtajemniczenie
|
Katniewojt, szczęściara z ciebie
![]() ![]()
Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Edytowane przez keine_angst Czas edycji: 2011-04-16 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dodzwonilam sie do oddzialu i poprosilam pana zeby mi puscil sygnal jak transport przyjedzie, mam nadzieje, ze nie zapomni ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3838 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sarunieczko, na avatarze to Twoje zdjęcie? ![]()
![]() |
#3839 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3840 | |
Raczkowanie
|
No własnie, totalna bzdura... Powinni dawac wzorniki już pomalowane jak w drogeriach.
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Joanna2705 Czas edycji: 2011-04-16 o 15:04 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.