Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-30, 18:39   #3811
ewula83
Rozeznanie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

A ja mam jutro badanie polowkowe i mam stresa.

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

a prawko zdalam za piatym razem i tez mialam stresa
Stary 2011-08-30, 18:41   #3812
renata:)
Zadomowienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
oj jakby był przeszkolony to w ogóle byłaby masakra klaurencja nie miałaby na co liczyć

wrr, wkurza mnie coś takiego no raz, dwa powiedzieć, a nie za każdym razem i okazji tylko mnie wyzywa od różnych różniastych zwierząt!

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Juhu!! W końcu dostałam próbki z Johnsonis

- płyn do mycia ciała i włosów 3 w 1 50 ml
- krem pielęgnujący 15 ml
- ochronny krem przeciw odparzeniom 15 ml

ja tez dostałam leża teraz i czekają na Lilkę
Cytat:
Napisane przez madzia16094 Pokaż wiadomość
dziekuje wam za slowa otuchy

w czwartek pochowek nie wiem jak ja to przetrwam
madziu skarie bardz bardzo mi przykro cały dzien o tobie myslę o tym co sie stało...straszne trzymaj się kochana

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

idę jutro do gina z tym twardniejącym brzuchem...nie wiem czy wy też tak macie? strasznie mnie to juz niepokoi nieprzyjemne uczucie a jak jeszcze wyczytałam słowo skurcze to jestem przerażona i się jutro wybieram

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 18:51   #3813
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
ja tez dostałam leża teraz i czekają na Lilkę

madziu skarie bardz bardzo mi przykro cały dzien o tobie myslę o tym co sie stało...straszne trzymaj się kochana

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

idę jutro do gina z tym twardniejącym brzuchem...nie wiem czy wy też tak macie? strasznie mnie to juz niepokoi nieprzyjemne uczucie a jak jeszcze wyczytałam słowo skurcze to jestem przerażona i się jutro wybieram

ja odczuwam czasami takie chwilowe ciągnięcie w podbrzuszu i takie lekkie skurcze jak podczas @ i to są te pierwsze skurcze ktore zaczynają sie od 20 tyg bo to macica się przygotowuje do wielkiego dnia one sie nazywają skurcze Braxtona czy jakoś tak w necie znajdziesz ale z tym twardnieniem brzucha to lepiej idz bo to nigdy nic nie wiadomo
Stary 2011-08-30, 18:52   #3814
kropeczka1984
Rozeznanie

Madziu strasznie mi przykro... Mam nadzieję, że będziesz silna w czwartek i że uda Ci się przetrwać pożegnanie z córeczką... Jestem całym sercem z Tobą

Cytat:
Napisane przez tygrysia Pokaż wiadomość
Kropeczka, nie no o 5.40 już nie spać? Ja oczu bym nie mogła otworzyć Teraz też ledwo patrzę a jest już prawie 8.00....
Wtedy to już po śniadaniu byłam Nie mam teraz czasu na wizaż w pracy a nie chcę mieć po południu do nadrobienia 15 stron

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

A co ja mam powiedzieć? Z podkarpacia to chyba ja tylko jestem W razie czego, wy się jakoś spotkanie a ja co? Wszędzie mam daleko
Ode mnie z Kielc też nikogo nie ma Była kiedyś dziewczyna, ale przestała się odzywać... Mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku.

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
moje dziecko wczoraj wieczorem pierwszy raz swojego tatusia skopało
Ja już ostrzegłam mojego Mężulka, że jak Dzidek zacznie mnie kopać, to się będę do niego przytulała, żeby też to czuł Nawet w nocy o północy

Cytat:
zapomniałam Wam powiedziec, ze wylicycowałam dla dzidzi pakę ubranek - 50 szt za 60 zł
No niezły interes ubiłaś

Cytat:
prawo jazdy dobra rzecz pod warunkiem,z e bedzie się jezdzic- znam kilka osób, któe mają prawko a w ogole nie jezdza....strata kasy wtedy
Ja robiłam prawo jazdy jakieś 5 lat temu zakładając, że nie będę od razu jeździła. Wiedziałam, że wolę zrobić wcześniej a potem w razie czego sobie przypomnieć. Moja mama robiła prawo jazdy, jak my z bratem byliśmy malutcy, a mój tata był za granicą. Ja dziękuję za taki stres, jaki wtedy przeżywała. Wolę sobie przypomnieć jazdę opłacając kilka godzin u instruktora niż tracić (w moim przypadku) 5 miesięcy (a zdałam za 2 razem).

Dzisiaj drugi dzień przekazywałam moje obowiązki mojej zastępczyni Fajna dziewczyna mi się trafiła A najlepsze, że jak zaczęła opowiadać, co się w naszym głównym biurze gada o mojej "koleżance" z pracy (wredniej małpie ), to myślałam, że padnę Ciekawa byłam jak inni, którzy nie są z nami w stałym kontakcie, odbierają nasz konflikt. Zaskoczyłam się, że są po mojej stronie, a ja tam pracuję duuuużo krócej Zresztą każdy ma swój rozum i sam potrafi wywnioskować kto mówi prawdę, a kto wciska ściemę. Ulżyło mi troszkę
Zastanawiam się tylko, czy aby ja tej dziewczyny za bardzo nie męczę Chcę jej jak najwięcej przekazać i łapię się na tym, że zapominam iść zrobić siku Muszę chyba trochę wyluzować

Czy Wy też ciągle myślicie o jedzeniu? Ja wczoraj wieczorem rozmawiałam z Mężem i cały czas myślałam o sałatce z kurczakiem i o śledziach A w nocy śniło mi się chyba z milion naleśników To chyba jakaś paranoja
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 18:59   #3815
19mala83
Raczkowanie

Kropeczka1984 ja jakoś nie myślę o jedzeniu, może to przez to, że przez pierwsze 4 miesiące wymiotowałam dosłownie wszystko, śniadanie, obiad, kolacje, herbatę, wodę. Siedziałam nad wc i płakałam bo już siły nie miałam. Teraz czasami mam tylko chęć na pizze w każdej postaci a tak poza tym to do niczego mnie nie ciągnie.
19mala83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:01   #3816
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 19mala83 Pokaż wiadomość
Kropeczka1984 ja jakoś nie myślę o jedzeniu, może to przez to, że przez pierwsze 4 miesiące wymiotowałam dosłownie wszystko, śniadanie, obiad, kolacje, herbatę, wodę. Siedziałam nad wc i płakałam bo już siły nie miałam. Teraz czasami mam tylko chęć na pizze w każdej postaci a tak poza tym to do niczego mnie nie ciągnie.
A ja dosłownie jak na coś mnie najdzie, to MUSZĘ to zjeść Na szczęście z wagą u mnie spoko, więc sobie nie żałuję Dzisiaj szef się mnie spytał, że mogę coś jeść, czy może mdłości mam, to się śmiał, jak mu powiedziałam, że aż za dużo jem
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:04   #3817
MMONIKA9
Wtajemniczenie

za mna od 2 lub 3 mc chodzi pizza lub kebab w bułce i sie doprosić nie mogę tego mojego by zamówił bo u nas robią juz taką ogromną pizze i tą co do tej pory zamawialiśmy już mojemu nie starcza uważa ze jest mała nią sie nie naje a ta wielka kosztuje prawie 50 zł więc się tlumaczy że na tą go nie stać - no ręce opadają jak se sama w sklepie takiej małej nie kupie zwykłej to się nii doproszę
Stary 2011-08-30, 19:06   #3818
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Czy Wy też ciągle myślicie o jedzeniu? Ja wczoraj wieczorem rozmawiałam z Mężem i cały czas myślałam o sałatce z kurczakiem i o śledziach A w nocy śniło mi się chyba z milion naleśników To chyba jakaś paranoja
kropeczka1984 ja tak mialam, ale juz mi przeszło pamietam jak snił mi sie ananas, taki soczysty, dojrzały i słodziutki, hmm... mniam mniam ale tez pączki, drożdżówki i wiele innych smakołyków aha no i piernik z nadzieniem z marmolady, mięciutki, aromatyczny, oblany czekolada
w ogole to łasuch jestem na slodycze hihi ale dobrze, ze jeszcze potrafie odmawiac swoim zachciankom, bo byłoby ciezkooo

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:13   #3819
19mala83
Raczkowanie

Ja na wagę też nie narzekam, bo najpierw schudłam prawie 5 kg, a teraz w końcu przytyłam ale też nie dużo jakieś 2 kg do wyjściowej wagi sprzed ciąży. Ostatnio jak byłam u gina na wizycie robił usg i ta moja dzidzia taka chudziutka na jednej fotce to jak kosmitka wyglądała a pan doktor mówi pani się nie martwi narazie za ładna to nie jest ale jak pani przytyje to trochę tłuszczyku nabierze
19mala83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:23   #3820
Haniula
Zakorzenienie

Monika ja mam przepis na przepyszne ciasto do pizzy moj tż tak uwielbia tą moja pizze ze juz nie chce zamawianej dodatkowo szybko sie robi i tanio wychodzi wiec polecam;>

Zaraz dodam do klubu przepis
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:24   #3821
Oluska1988
Raczkowanie

madzia16094 kochana strasznie mi przykro popłakałam się jak przeczytałam to co napisałaś
Oluska1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:25   #3822
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
ja odczuwam czasami takie chwilowe ciągnięcie w podbrzuszu i takie lekkie skurcze jak podczas @ i to są te pierwsze skurcze ktore zaczynają sie od 20 tyg bo to macica się przygotowuje do wielkiego dnia one sie nazywają skurcze Braxtona czy jakoś tak w necie znajdziesz ale z tym twardnieniem brzucha to lepiej idz bo to nigdy nic nie wiadomo
mi się słońće cały twardy rzuch robi kilka razy dziennie nie takie ciągniecie tylko wiesz brzuch jak kamień nagle trwa to jakies1-2minuty wtedy się zgiąc nie mogę i czuję dosłownie jakby to nie był mój brzuś tylko pancerz jakiśidę do gna bo się martwię tym a wczoraj tego konowała nie zapytałam na tym 4d bo mnie wkurzył
Cytat:

Dzisiaj drugi dzień przekazywałam moje obowiązki mojej zastępczyni Fajna dziewczyna mi się trafiła A najlepsze, że jak zaczęła opowiadać, co się w naszym głównym biurze gada o mojej "koleżance" z pracy (wredniej małpie ), to myślałam, że padnę Ciekawa byłam jak inni, którzy nie są z nami w stałym kontakcie, odbierają nasz konflikt. Zaskoczyłam się, że są po mojej stronie, a ja tam pracuję duuuużo krócej Zresztą każdy ma swój rozum i sam potrafi wywnioskować kto mówi prawdę, a kto wciska ściemę. Ulżyło mi troszkę
Zastanawiam się tylko, czy aby ja tej dziewczyny za bardzo nie męczę Chcę jej jak najwięcej przekazać i łapię się na tym, że zapominam iść zrobić siku Muszę chyba trochę wyluzować

naleśniki tez mi się marząchyba jutro soie zrobię

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

Lilka już z nami!!

Stary 2011-08-30, 19:27   #3823
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Ahh, zapomniałam napisać umówiłam się na połówkowe 3d na 23. września trochę późno ale Pan powiedział że najlepiej to 23-24 tydzień to robić, a to jest akurat końcówka 24

ehh, myślałam że krócej będę czekać na nie i tak wcześniej będę miała u swojego gina

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Monika ja mam przepis na przepyszne ciasto do pizzy moj tż tak uwielbia tą moja pizze ze juz nie chce zamawianej dodatkowo szybko sie robi i tanio wychodzi wiec polecam;>

Zaraz dodam do klubu przepis
ahh dlaczego wcześniej nie zapytałam??? ja dzisiaj robiłam pizzę i ciasto mi nie wyszło tzn. wyszło ale cieniutkie a ja lubię grube
Stary 2011-08-30, 19:40   #3824
NataliaM1103
Rozeznanie

Inutil co do tego 3 d to lekarze róznie mówią,lekarz do którego się ja wybieram twierdzi ,że 26 -27 tydzień najlepiej

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Haniu to i ja z chęcią skorzystam z Twojego przepisu na ciasto do pizzy,bo od dawna chodzi za mną taka domowa pizza
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:43   #3825
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Inutil co do tego 3 d to lekarze róznie mówią,lekarz do którego się ja wybieram twierdzi ,że 26 -27 tydzień najlepiej
o to dobrze, bo zaczęłam się zastanawiać czy to nie za późno ale jak dzwoniłam to facet mówił że to najlepszy czas - dokładnie będzie 25t0d
Stary 2011-08-30, 19:46   #3826
Zadomowienie

haha a mi mówili że 20-22tydzień ach ci lekarze
zadzwoniłam do ginki mówi że mam jutro przyjśc a teraz wziąć nospe i magnez w większych dawkach i leżeć

Lilka już z nami!!

Stary 2011-08-30, 19:50   #3827
*Agatek*
Zakorzenienie

Co lekarz to opinia

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:51   #3828
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
zadzwoniłam do ginki mówi że mam jutro przyjśc a teraz wziąć nospe i magnez w większych dawkach i leżeć
no różnie lekarze mówią, niektórzy nawet że od 18-22tc się robi. Ale to że 3d później, to słyszałam, wtedy lepiej wszystko widać

nie wiem od czego to zależy
Stary 2011-08-30, 19:56   #3829
NataliaM1103
Rozeznanie

Dziewczyny w przyszłym tygodniu idę do ginekologa,będę w 23 tygodniu, jakie badania powinien zlecic mi lekarz??
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:59   #3830
Zadomowienie

inutil ja byłam w ten poniedziałek to był 19tydz6dzień ale nie narzekam nasza córcia ślicznie wyszła wszystko pięknie było widać buzie mamy na zdjęciu myślałam że się popłaczę jak zobaczylam ze wzruszenia taka ślicznotkano i wszystko widziałam to pewnie też zależy od sprzętu i od dzidzi czy się ułoży dobrze

Lilka już z nami!!

Stary 2011-08-30, 20:01   #3831
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:

ja mam taki pod koniec dnia pracy, rozmawiałam o tym z paroma lekarzami ale jak mnie boli to mam brac nospę, a nie boli więc nie biorę, tylko jak wracam to staram się odpocząć poleżeć itp.

Cytat:
A ja dosłownie jak na coś mnie najdzie, to MUSZĘ to zjeść Na szczęście z wagą u mnie spoko, więc sobie nie żałuję Dzisiaj szef się mnie spytał, że mogę coś jeść, czy może mdłości mam, to się śmiał, jak mu powiedziałam, że aż za dużo jem
ja jeszcze nie MUSZĘ ale mam chęć, jeśli tego by nie było nie wnerwiłoby mnie to

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość

Cytat:
Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
no różnie lekarze mówią, niektórzy nawet że od 18-22tc się robi. Ale to że 3d później, to słyszałam, wtedy lepiej wszystko widać

nie wiem od czego to zależy
to powiem Wam dziewczyny co mi lekarz powiedział: najlepiej zrobić jak najpóźniej bo najlepiej widać ale jeśli wyjdzie coś nie tak, bardzo nie tak, to lepiej byłoby żeby to USG było wykonane do 22 tyg gdyż do 24 tyg można ....... dokonać aborcji
wcale się o to nie pytałam ale czuł się w obowiązku mnie poinformować

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 20:07   #3832
b6226e0a547db786f57f5d12fdee7d3dd3b4b01d_63d071027e6e4
Konto usunięte

Witajcie dziewczyny,
u mnie straszne bóle głowy się pojawiły:/ Chyba przez te hormony i słabą morfologię. Kochane czy Was też swędzi brzusio tak po bokach??Troszkę mi sie też na nim włosków pojawiło- na całym brzuchu:/ Czy Wy też tak macie?
b6226e0a547db786f57f5d12fdee7d3dd3b4b01d_63d071027e6e4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 20:13   #3833
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dziewczyny info od Neski:

Jest już po usg, wszystko ok, będzie chłopak a na razie waży oszałamiające 335g

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
to powiem Wam dziewczyny co mi lekarz powiedział: najlepiej zrobić jak najpóźniej bo najlepiej widać ale jeśli wyjdzie coś nie tak, bardzo nie tak, to lepiej byłoby żeby to USG było wykonane do 22 tyg gdyż do 24 tyg można ....... dokonać aborcji
wcale się o to nie pytałam ale czuł się w obowiązku mnie poinformować
no właśnie dlatego, a teraz zauważyłam że mój dał mi zwolnienie na 3 tygdonie tylko, więc na wizycie będzie 23t3d, on nie mówi o tych usg, o genetycznym też nie nazywał go, po prostu zrobił, pomierzył i gdybym się nie pytała wcześniej to by mi nie powiedział.
Zresztą mówił wtedy, że sama nazwa 'genetyczne' powoduje strach u kobiet. Pewnie teraz tak samo zrobił

[1=b6226e0a547db786f57f5d1 2fdee7d3dd3b4b01d_63d0710 27e6e4;29094789]Witajcie dziewczyny,
u mnie straszne bóle głowy się pojawiły:/ Chyba przez te hormony i słabą morfologię. Kochane czy Was też swędzi brzusio tak po bokach??Troszkę mi sie też na nim włosków pojawiło- na całym brzuchu:/ Czy Wy też tak macie?[/QUOTE]

mnie swędzi staram się często smarować i włosów więcej też zauważyłam to chyba normalne
Stary 2011-08-30, 20:15   #3834
MissZuzia
Zadomowienie

[1=b6226e0a547db786f57f5d1 2fdee7d3dd3b4b01d_63d0710 27e6e4;29094789]Witajcie dziewczyny,
u mnie straszne bóle głowy się pojawiły:/ Chyba przez te hormony i słabą morfologię. Kochane czy Was też swędzi brzusio tak po bokach??Troszkę mi sie też na nim włosków pojawiło- na całym brzuchu:/ Czy Wy też tak macie?[/QUOTE]
mnie też swędzi i urosły mi ciut ciemniejsze włoski

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Dziewczyny info od Neski:

Jest już po usg, wszystko ok, będzie chłopak a na razie waży oszałamiające 335g

no właśnie dlatego, a teraz zauważyłam że mój dał mi zwolnienie na 3 tygdonie tylko, więc na wizycie będzie 23t3d, on nie mówi o tych usg, o genetycznym też nie nazywał go, po prostu zrobił, pomierzył i gdybym się nie pytała wcześniej to by mi nie powiedział.
Zresztą mówił wtedy, że sama nazwa 'genetyczne' powoduje strach u kobiet. Pewnie teraz tak samo zrobił

mnie swędzi staram się często smarować i włosów więcej też zauważyłam to chyba normalne
to super że wszystko ok u Neski, fajnie że się odezwała

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 20:15   #3835
Haniula
Zakorzenienie

bole głowy to pewnie przez cisnienie, duzo cięzarnych ma je niskie. a jak brzusio swędzi to najlepiej duzo smarowac, bo to moze zapowiadac rozstepy
czesto nawilżaj skóre brzuszka
Stary 2011-08-30, 20:17   #3836
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
inutil ja byłam w ten poniedziałek to był 19tydz6dzień ale nie narzekam nasza córcia ślicznie wyszła wszystko pięknie było widać buzie mamy na zdjęciu myślałam że się popłaczę jak zobaczylam ze wzruszenia taka ślicznotkano i wszystko widziałam to pewnie też zależy od sprzętu i od dzidzi czy się ułoży dobrze
renatkawstaw zdjecia z usg, proszeee

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 20:17   #3837
AgaMili
BAN stały

Ale dzis sobie pojadlam. Pojutrze koncze 20 tygodni i apetyt w koncu mi wrocil . Bo jeszcze niedawno wymioty i nudnosci mi nie odpuszczaly. Jadlam pomidorowa z makaronem, spagetti carbonara i bananowo-czekoladowy pudding na deser, ale nastalam sie przy garach po pracy, opierniczylam meza, zagonilam do roboty i juz mu powiedzialam ze jutro on gotuje
Cytat:
Ja dzis w drodze do domu myslalam o jedzeniu
Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
za mna od 2 lub 3 mc chodzi pizza lub kebab w bułce i sie doprosić nie mogę tego mojego by zamówił bo u nas robią juz taką ogromną pizze i tą co do tej pory zamawialiśmy już mojemu nie starcza uważa ze jest mała nią sie nie naje a ta wielka kosztuje prawie 50 zł więc się tlumaczy że na tą go nie stać - no ręce opadają jak se sama w sklepie takiej małej nie kupie zwykłej to się nii doproszę
Moj tez mowi ze pizza sie nie naje a jakby mial zamawiac duza to wolalby kupic cos dobrego w sklepie i zaplacic mniej Ale ostatnio czesto chodzimy do pizza hut bo mi ulega
Cytat:
Ale to musi byc super widok

Co do swedzenia skory i boli glowy - swedzi mnie na brzuchu i to normalne gdy skora sie rozciaga, a bole glowy to tez norma w ciazy

Edytowane przez AgaMili
Czas edycji: 2011-08-30 o 20:19
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 20:20   #3838
Haniula
Zakorzenienie

dziewczyny a jak myslicie czy szuflada w łózeczku jest praktyczna? Bo ja do tej pory chcialam lozeczko koniecznie z szuflada, ale teraz sobie myśle, ze rownie dobrze moge włozyc jakies koszyki czy cos, a cena lozeczek z szuflada czesto jest wieksza nawet o ok 100zł.
W ikei bedzie lozeczko za 89,90 takie zwyczajne. fajne tylko na żywo mi sie jakies niskie wydawało
Stary 2011-08-30, 20:21   #3839
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Wkleiłam na pierwszej stronie linka do próbek Johnson'a i co.. wchodzę a tam zaznacz do 4 próbek a jak ja zamawiałam było do 3

Haniula zastanawiam się nad tym samym, bo chciałam z szufladą, ale zastanawiałam się czy wygodnie stać nad łóżeczkiem jeśli jest szuflada bo nóg nie można wsunąć. A jak się kosze włoży to jednak się kurzy w środku (chyba że zamykane...)
To z Ikei mi się podoba, ale odpada bo nie ma wyjmowanych szczebelek, a to jest bardzo dobre później podobno

Edytowane przez inutil
Czas edycji: 2011-08-30 o 20:24
inutil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 20:23   #3840
b6226e0a547db786f57f5d12fdee7d3dd3b4b01d_63d071027e6e4
Konto usunięte

dzięki dziewczyny za odpowiedzi...Zaczynam smarować się oliwką A BÓLE głowy- fakt- przez niskie ciśnienie...Wczoraj spałam z zimnym okładem, myślałam że zwariuję! Szukałam dziś spodni ciążowych- masakra jaka drożyzna. Myślałam, że w H&M uda mi się coś upolować, a tam ceny 150zł:/ Muszę szukać dalej.
b6226e0a547db786f57f5d12fdee7d3dd3b4b01d_63d071027e6e4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości