|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pogaduchy o wszystkim i o niczym. :) cz. I.
Ja nigdy nie byłam na solarium!
![]()
![]() |
#3812 |
Zadomowienie
|
Poważnie solarium nie działa na ciebie?? aż niewierze! może za rzadko chodziłaś ??
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Ja w sobotę teraz wybieram się na pierwsze zajęcia do szkoły ![]() dziś się bardzo z tego powodu cieszę ale kurde jak nadejdzie ten dzień to pewnie będę się bardzo stresować i źle czuć z tego powodu że nikogo nie znam ![]() ![]()
![]() |
#3813 |
Konto usunięte
|
angels, skarbie no właśnie, robiłam kilka podejść i tak, np. w tym roku chodziłam przez 4 miesiące, nawet 2 razy w tygodniu, po 8 minut i nic. Stwierdziliśmy z M. że u mnie to kasa w błoto idzie i przestałam, dodam, że uzywałam przyspieszacza do opalania z tyrozyną. i NIC.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3814 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Raczkowanie
|
co do solarium to.. nie lubie swojej bladości, wkurza mnie, i zbieram sie ostatnio do solarium powiem wam pół roku, bo przez rok na studiach nam wałkowali jakie to jest złe itd, ze się wkręciło mimo że przeciwniczka solarium nie jestem ale jakoś tak w podświadomości mam że aaa obejde się ( mimo to marudzę na swoja bladość) przerzuciłam się na balsamy brązujące ale to i tak nie to samo co opalone równo całe ciało ;d
- Jakie zbrodnie popełnił- zaśpiewał Leśny Gnom -Mordował, zdradzał, umyślnie niszczył statki, torturował, szantażował, rabował, sprzedawał dzieci w niewolę, on... - Nie obchodzą mnie wasze spory religijne- przerwał Leśny Gnom |
![]() ![]() |
![]() |
#3816 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Zakorzenienie
|
Angels no ja się przyzwyczaiłam do jednego makijażu i w takim się dobrze czuję, ale czasem fajnie poeksperymentować
![]() też nie lubię być blada, z solarium nie korzystam bo nie chce sobie zrobić krzywdy, ale używam balsamu brązującego Lirene body arabica Cafe Mocha do ciemnej karnacji (mimo że takiej nie mam ![]() wszystkie wcześniejsze które probowałam zostawiały smugi ![]()
#3818 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
- Jakie zbrodnie popełnił- zaśpiewał Leśny Gnom -Mordował, zdradzał, umyślnie niszczył statki, torturował, szantażował, rabował, sprzedawał dzieci w niewolę, on... - Nie obchodzą mnie wasze spory religijne- przerwał Leśny Gnom |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3819 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Kochane ja juz uciekam bo jeszcze się nie wyspałam konkretnie po tym weselu i poprawinach ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3820 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3821 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
na innych solariach też próbowałam. Byłam czerwona przez 1 dzień a potem nic ![]() idę spać już ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
twarzy nie smaruję bo jak wychodzę to zawsze mam podkład przyciemniający na niej Angels nie mnie nie zostawia żadnych plam na ubraniu dla mnie jest fajny jest jeszcze do jasnej karnacji jak się chce delikatniej ja wole do ciemnej bo mocniej i szybciej przyciemnia ale nie ma sztucznego efektu
![]() |
#3823 |
Marudziara
|
Ja raz w życiu byłam na solarium i nic mnie nie wzięło, postanowiłam nie marnować pieniedzy na to ...
W końcu załatwiłam sobie receptę na antyki dzwoniąc drugi raz do przychodni, pielęgniarka która odebrała i mnie wysłuchała powiedziała że jej poprzedniczka( ta która odebrała wcześniej) ma chyba z głową ![]() ![]() Na moim blogu nowy wpis jeśli lubicie zapachy Chanel to zapraszam do lidla ![]() ![]()
#3824 |
Zakorzenienie
|
Heeej laski
![]() ja już się na uczelnię szykuję ![]() co do solarium nie chodzę bo jestem uczulona na promienie UV ![]() Miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3825 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień dobry Panienki ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3826 | |||
Konto usunięte
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Kochana zdrowia życzę ![]() Cytat:
![]() Pięknie miałaś pomalowane oczy ![]() Ja też nigdy nie byłam w solarium ![]() Wolę naturalne słoneczko ![]() Cytat:
![]() Teraz nikogo nie znasz ale w sobotę już poznasz ![]() Oni pewnie też się trochę stresują. Dasz radę ![]() Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3827 |
Konto usunięte
|
czeeeść
![]() wyspałyście się?? była mowa o balsamach brązujących, używałam wszystkich dostępnych oprócz lirene i nie lubialam tego, kleiłam się , śmierdziałam, lepiłam się we wannie jak się myłam i szybko się zmywało. Od kilku lat używam niezmiennie samoopalacza z Daxa w piance i jest rewelacyjny ![]() wstawiam zdjęcia bluzki i spodenek z ciucholandu ( zakupiłam w poprzedni piątek ![]() bluzka jest dłuższa, co lubię ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Zakorzenienie
|
Czeeść Wam
![]() Fajne zakupy Anetko ![]() Śmiać mi się z mojej babci chce ![]() Puściła na stół w kuchni 2 chomiki, one sobie biegają a babcia mówi: "Moje rybeczki małe, moje ziabulki kochane, to są rozrabiały małe, zaraz dupo mała spadniesz, gdzie tam lecisz..." ![]() ![]()
![]() |
#3829 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jakie plany na dziś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3830 |
Zakorzenienie
|
Tak, mam dwa
![]() Jeszcze przed chwilą powiedziała: "Moje krajcaki małe" ![]() Ja idę dziś z moim Narzeczonym na spacer do parku, tam zrobimy sobie zdjęcia, potem odwiedzimy babcię i idziemy do kina ![]()
![]() |
#3831 |
Konto usunięte
|
no i się zdenerwowałam:/ nie chce nikogo obrażać, ale.... to już przesada
http://www.tvn24.pl/-1,1722022,0,1,w...wiadomosc.html co za księciunie cholerne, szok jaki mają roczny budżet i chcą więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
#3832 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ile razy przychodzili po kolędzie i płakali, że dach dziurawy albo na nowe witraże. Ja rozumiem, że to wydatek ale... Mieli pieniądze na budowę kościoła a nie mają na poprawkę dachu? Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c Czas edycji: 2011-10-25 o 09:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3833 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
"Najwięcej, bo ponad miliard sto milionów złotych, to pensje dla katechetów uczących religii w szkołach publicznych. Państwo dofinansowuje też szkoły i uczelnie katolickie oraz płaci pensje wojskowym kapelanom. Do tego księża nie płacą podatków od spadków i darowizn, czy za sprowadzane z zagranicy samochody." Szczyt ![]()
![]() |
#3834 |
Konto usunięte
|
otóż to shanaya. Od czasu kampani wyborczej, mam tu na myśli palikota i jego wizję świeckiego państwa rozpoczął się proces przyglądania kościołowi i tego jak księża żyją. Myślę i szczerze mówiąc doczekać się nie mogę aż będzie rozłam w naszym państwie, gdzie katolików będzie z 40%.
Po drugie myślę, że nastąpi to jak brzydko mówiąc powymiera obecne pokolenie ,,moherów,,, wtedy liczba ludzi którzy chodza do koscioła i sluchają księży drastycznie zmaleje . Nasze pokolenie jest cięte na kosciół, widzimy tą chytrość i dążenie do władzy co nam się nie podoba. Zresztą kościół już nie ma takiej funkcji jaką nadał mu pierwotnie Bóg - chodzi mi o sobory. Chatul wtedy w zeznaniu podatkowym trzeba byloby wpisywac wyznanie ![]() ![]() ![]() oglądam serial ![]() ![]() Edytowane przez 201605041146 Czas edycji: 2011-10-25 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3835 |
Konto usunięte
|
Podatek to dobry pomysł.
Smutne, że tyle ludzi płaci podatek z własnych, ciężko zarobionych pieniędzy na coś, w czym nie uczestniczą. Kościół będzie się bronił przed tym rękoma i nogami. Dlaczego? To proste. Oni liczą na statystyki. Jeśli wejdzie takie prawo, to wielu ludzi złoży akt apostazji a co za tym idzie - znikną ze statystyk. Boją się utracenia owieczek, a wielu ludzi mając do wyboru płacenie na kościół z którym się nie identyfikują przekażą pieniądze na inny cel. Osobiście wolę zapłacić więcej WOŚP-owi niż tkwić w statystykach i fundować posadę kolejnemu katechecie. Prowadzić to będzie do tego, że mniej pieniążków do nich wpłynie więc skończą się monumentalne plebanie, drogie samochody i przekręty, że kościół kupuje ziemie za bezcen a sprzedaje dużo drożej i zarabia. Boją się bo społeczeństwo się starzeje, więcej starych ludzi, którzy niedługo, za jakiś czas umrą a młodzi nie kwapią się do wiary jak kiedyś (tak jak napisałaś Anetko, widzimy więcej) więc nie będzie zastępstwa w ławkach kościołów w takiej liczebności jak to robili starsi ludzie. Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c Czas edycji: 2011-10-25 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Zakorzenienie
|
Ci księża to też tacy święci.
Mojej znajomej znajoma pracowała na stacji benzynowej, to ksiądz kupował gumki. Drugi przyszedł kupić kilkanaście czekolad i mówi do tej dziewczyny, która tam pracowała: "Oj, chyba się w nocy nie spało (z podtekstem oczywiście), bo Pani taka zmęczona" To mu odpowiedziała "W pracy byłam proszę księdza". Zdarzyło się też, że księża z mojej parafii mają dzieci, nawet jeden zrezygnował z bycia księdzem, bo dzieciaka zrobił. Dla mnie to zawsze było dziwne, że księża bez tego wytrzymują. Przecież to facet. Nie sądzę, żeby jego potrzeby wiedziały, że jest księdzem ;| Przypomniał mi się kawał o zakonniku: Nowy zakonnik zostaje przyjęty do klasztoru. Po klasztorze oprowadza go „biskup”. Trafiają do jadalni: Biskup: „No synu… To jest jadalnia. Tu możesz jeść i pić dowoli… Tylko nie w czwartki”. Idą dalej… Trafiają do sypialni. Biskup mówi „Synku… To jest sypialnia. Tu możesz spać i przebywać ile chcesz. Tylko nie w czwartki”. Biskup go oprowadza po ogrodzie i mówi "Tu będziesz pielił, siał warzywa, tylko nie w czwartki!" Trafiają do pokoju w którym stoi tylko szafa… Biskup otwiera szafę… W szafie – dupa… Biskup – „To jest dupa… Możesz jej sobie używać dowoli… ile czasu chcesz. Tylko nie w czwartek!” Nieco zmieszany uczeń pyta „A co jest w czwartek?” Biskup „W czwartek masz dyżur w szafie!”
![]() |
#3837 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Bo ja oficjalnie do KK należę - ochrzczona zostałam jak nawet nie wiedziałam co się dzieje ![]() [1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3013849 0]Jeśli wejdzie takie prawo, to wielu ludzi złoży akt apostazji a co za tym idzie - znikną ze statystyk.[/QUOTE] Akt apostazji? Nieee... Lepiej żeby każdy pełnoletni obywatel sam deklarował jakiego jest wyznania. Ja do KK się nie zapisywałam, a oficjalnie do niego należę, bo mnie rodzice zapisali ![]() I nie rozumiem dlaczego to ja mam biegać i coś załatwiać skoro nie ja się do KK zapisałam.
![]() |
#3838 |
Konto usunięte
|
dlatego teraz tak szarżuje kościoł w polityce aby jeszcze jak najwięcej zyskać, za zycia starszych ludzi...
enamour ja też takowych znam co to dzieci mają, moja ciocia pracuje w kurii na kuchni i od niej wiem, że jest fundusz alimentacyjny dla dzieci księciuniów. Chatul dlatego pewnie wg statystyk w Polsce jest 95% katolików, liczą pewnie tych ochrzczonych ![]() Edytowane przez 201605041146 Czas edycji: 2011-10-25 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3839 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Swoich ewentualnych dzieci na pewno nie ochrzczę. No i ślubu kościelnego nie wezmę. Dobrze, że TŻ ma takie same plany ![]()
![]() |
#3840 |
Zakorzenienie
|
Ja już zmykam, bo niebawem będzie mój Narzeczony
![]() Jeśli będziecie zainteresowane, to jak wrócę to zdam Wam relację filmu "Baby są jakieś inne" ![]() ![]() Miłego dnia! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.