|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam
Ja ostatnio kupowałam conversy i w Sizeerze zapłaciłam 249zl.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3813 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam
Świetny zakup Kachaa.
Ja przez neta tylko glany zamawiałam i to po dokładnym zmierzeniu obrysu mojej stopy. Zresztą wiedziałam że chcę 1-2 rozmiary większe, no i mój tż nosi od lat glany tej marki, to mi powiedział jak najlepiej dobrać rozmiar ![]() Wczoraj poszło 56 rub na metro, 50 rub na czieburieka, 30 rub na sok i 34 rub na colę. Byłam ze znajomymi Rosjanami i Białorusinami na nocy muzeów ![]()
![]() |
#3814 |
Raczkowanie
|
Hej hej
![]() Mało ostatnio piszę ze względu na ogólny bałagan w domu i brak czasu. No ale remont na ukończeniu. Jutro chyba ostatni dzień. I cóż dziewczyny po tym remoncie będę goła i niezbyt wesoła. Więc zacznę mega oszczędzanie. Tzn już trwa to mega oszczędzanie, bo nie mam już w zasadzie czego wydawać, ale od czerwcowej wypłaty (na która niezmiernie czekam) oszczędzam ile mogę.Póki co zostanie mi tylko kasy na zatankowanie auta (bo do pracy jakoś dojechać muszę) i na jakieś drobne wydatki. No ale przynajmniej w domku fajnie bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
after hours
|
to się nazywa poświęcenie
![]() a jak z remontem, żadnych problemów nie było?
#3816 |
Raczkowanie
|
Ayo-a jak było parę ekscesów z remontem
![]() 1) robie wannę z kotarą szklaną czyli wanna + prysznic takie 2 w 1 i kupilam wanne, zamowiłąm kotare, odebrałam ją i w domu sie okazalo po rozpakowaniu,że to nie ta ktora chcialam, pojechalam oddac, oni w szoku, no ale powiedzieli,że zamowia tamta (na ktora trzeba czekac kolejne 2 tygodnie), nastepnego dnia dzwonia, że juz jednak jej nie bedzie bo mieli stary katalog i mają tylko niechromowane-ale sie wkurzyłam. Pojechałam do innego sklepu (w którym pracuje moj znajomy-szkoda,że wczesniej nie wiedzialam), poszukaliśmy w katalogu, zamowilam i będzie w czwartek, potem pojechalam do tamtego sklepu i odebrałam pieniadze za ta, za która zapłaciłąm ![]() 2)pies porwał mi klamkę i srubki do nowych drzwi-do dziś nie znalazłam (nie wiem co skubaniec z nimi zrobił) 3)i pare innych drobnych szczegółów, że cos tam ze ścianą było nie tak i trzeba było naprawiac,właz na strych kupiony troszkę nie pasował (grubość inna) ![]() Dobrze,że już widać koniec. Od jutra mega wielkie sprzątanko po pracy ![]() A jak u Ciebie Ayo? Ty w Lbn już teraz, pracujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#3817 | |
after hours
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() w lublinie, ale nie pracuję, skupiam się na skończeniu studiów. jak to zwykle na koniec semestru - tyyyyleeeee materiału, chęci i siła do nauki takie ![]() ![]()
![]() |
#3818 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dasz radę z materiałem, kto jak nie ty kochana ![]() Ja mam plan w tym roku coś jeszcze zacząć-bardziej myślę o angielskim, no ale jeszcze zobaczę, albo jakaś rachunkowość, coś na pewno bym chciała dodatkowego zrobić-zaocznego oczywiście, mam nadzieję, że się zdecyduję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
after hours
|
no muszę jakoś, tylko 2 przedmioty mnie przerażają
![]() jutro jest opcja zaliczania jednych ćwiczeń, ale marnie to widzę, materiału sporo, niecałe 90 str a4 skryptu - czyli to na blachę, a mnie tak głowa boli, że nie dam rady :/ zaliczę za tydzień, bo jak nauczę się porządnie, to może będę miała zwolnienie z egzaminu ![]() to trzymam kciuki za decyzję ![]()
#3820 |
Wtajemniczenie
|
matko jak dobrze, że takie rzeczy jak egzaminy mam już za sobą
![]() co do wydatków to muszę się ostro zacisnąć do końca miesiąca ... lypaaaa .... a i tak miałam nadprogramowe 700,- i buty snowboardowe za darmoche mi przyszły więc kolejne 300,- w kieszeni |
![]() ![]() |
![]() |
#3821 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej
![]() ![]() Wczoraj: 15 zł wstęp na Juwenalia 10 zł mc donald's 5 zł picie, baton O ile Juwenalia były zaplanowane to bez reszty mogłam się spokojnie obejść... ![]() A o dniu dzisiejszym już w ogóle wstyd wspominać, bo kupiłam okulary przeciwsłoneczne Just Cavalli przecenione na 160 zł z 580 ![]() ![]() Założyłam sobie już puszkę na oszczędności i pod żadnym pozorem nie naruszam kasy tam odłożonej, oprócz wybranych rzeczy na które oszczędzam. Rozpaskudziłam się i będzie ciężko znowu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3822 |
Zakorzenienie
|
spożywka 45e
|
![]() ![]() |
![]() |
#3823 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja mam od 2 czerwca, same egzaminy kończące moje wszelkie kursy, studia.....zaczęłam od przyniesienia z auta segregatora i leży mi tu na biurku w pracy, spoglądając złowieszczo.... ![]() aguś, Ty jesteś nocny marek, o 1 w nocy ![]() bry ![]() nie było mnie cały weekend, no cóż, znów zabalowałam...... spożywka na wekend tesco; 55,00 dziś gazetki+mleczko do kawy 3,00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3824 |
Wtajemniczenie
|
U mnie na razie 28 rub metro i 51 rub na stołówce, ale przydałoby się jeszcze chociaż po jakieś pieczywo skoczyć do sklepu.
W ogóle strasznie sobie poparzyłam palca przy gotowaniu obiadu i nie poszłam przez to na wieczorne zajęcia, bo 3 godziny musiałam siedzieć z okładem. W dodatku przez ten głupi opatrunek kilka dni nie mogę pisać odręcznie, bo to palec prawej ręki i to na dodatek wskazujący, czyli nie jestem w stanie trzymać nim długopisu ![]()
![]() |
#3825 |
Konto usunięte
|
-2,50f
na loda magnum bialego ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3826 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór wszystkie oszczędzające
![]() Weekend był fajny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A od dzisiaj zaczął się ciężki tydzień ![]() ![]() Zauważyłam że ostatnimi czasy to są okropne przeciągi na forum
#3827 |
after hours
|
wydałam ze 20 złotych - goferek - znowu! (koniec z nimi
![]()
#3828 |
Zakorzenienie
|
jakie przeciagi?
ah z wydatkow niewiele bo jakies 27e za 10x 2l coli , 4x 5l wody , chleb, woreczki sniadaniowe - z dostawa i jakies 25e inna spozywka jak oreo x2, kilka rodzaji serow, jogurty ,salata, ziemniaki, batony orzeszkowe , wafle ryzowe i pewnie cos jeszcze |
![]() ![]() |
![]() |
#3829 |
Zakorzenienie
|
aneszna ja zawsze późno chodzę spać, a wczoraj z Tż dłużej posiedziałam
![]() spożywka lidl 5,75e spożywka polski sklep 10,96e słodycze 3,58e sukienka dla siostrzenicy 2e |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 |
after hours
|
trzy bobry!
ha, wiedziałam, że dawno tu tego nie było ![]() ![]() pędzę na uczelnię ![]() ![]() no i marzą mi się buty do biegania, chcę zacząć ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- zaczęłam biegać bez butów ![]() ![]() umieram.. ![]()
#3831 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj - 90 rub spożywka
Dzisiaj - 1840 rub bilet na szybki pociąg do Petersburga na 3 czerwca ![]()
![]() |
#3832 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Czy u Was też jest dzisiaj tak potwornie gorąco? ![]() Szłam dzisiaj chodnikiem i rozmawiam z mamą przez telefon i narzekałam, że nie wzięłam z domu żadnych klapek ani sandałów, ani krótkich spodenek, nic.. I mama mówi, żebym poszła do sklepu i kupiła sobie jakieś klapki. Na co ja zaczęłam marudzić, że nie mam pieniędzy i w tym momencie znalazłam na chodniku 10zł ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3833 | |
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3834 | ||
Zakorzenienie
|
Coffee super gratulejszyn
![]() ![]() ostatnio miałam mala przerwe, po prostu brak czasu na kompa! W ogole to dzis ostro poszalał... ![]() stracilam ok 200zł wszystko na siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! ta kasa miala byc na wyjazd nad morze - a ja kupilam sobie ciuchy na wyjazd ![]() ![]() ![]() byłam na targu i na lumpie ![]() u nas czesto na targu maja w koszach na wyprzedażach takie male i duze rozmiary ![]() ![]() ![]() bede musiała cos opylic na allegro zeby mi sie jakas kasa zwrócila ![]() to pisze ![]() -turkusowe dlugie jeansy rurki 45 zł ![]() - turkusowa tunika boho 5 zł - spodnie dlugie z szelkami na kant 5 zł ! - 4 staniki + 1 stringi 30 zł -2 pary jeansowych rybaczków 20 zł - białe gladiatorki 15 zł -2 pary leginsow z koronką 10 zł (jedne za małe ![]() - 4 zł kalafior - 7 zl henna - 3,50 zł mały szejk - 14 zł spozywka (pyzy, 4 x platki fitella, lod, 2 sosy greckie, maslanka, 2 przyprawy do karkowki i grila ) -58 zł lump ( 3 letnie sukienki + Sukienka dla małej na dzien dziecka ) pozniej wstawie fotki ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3835 |
Zakorzenienie
|
hehe laski wielbie Was
![]() ![]() ![]() ![]() tralalala pamietacie? ![]()
#3836 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3837 | |
after hours
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2012-05-22 o 16:44 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3838 |
Zakorzenienie
|
foltynka ale się obkupiłaś, czasem trzeba
![]() rzodkiewki 0,59e 6 bułek 2,34e |
![]() ![]() |
![]() |
#3839 |
Raczkowanie
|
witajcie
![]() irenkaaa a no takie przeciągi że rzadko piszemy (a może mi się tak wydaje) byłam dziś w szkole, wzięłam kartkę z terminami i okazało się że 20 czerwca mam egzamin praktyczny ![]() ![]() ![]() PS. orientujecie się może ile papier do pakowania prezentów kosztuje? ![]()
#3840 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co to klachy? ![]() Papier pewnie nie więcej jak 3zł, chociaż nie wiem, dawno nie kupowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.