Żonki 2009 cz. XXXVI - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-13, 19:04   #3811
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
w tym to raczej podwiniesz jakieś 3-5 cm :/
muszę gdzieś, podjechac i przymierzyć....

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 20:04   #3812
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
[

India dziękuję, w piątek mi przeszło. Cały dzień byłam nieco rozbita, ale dałam radę, Weekend już ok. Myślę, że wszystkiemu winien wiatr. Ja się źle czuję przy zmianie pogody, a jak jest halny to już w ogóle. Nie wiem czy w piątek był halny - ale pasuje mi to do objawów

Cieszę się, że weekend udany u Ciebie! Powodzenia w pracy dzisiaj!!!

Dzień dobry,
Mój weekend mega spokojny. Już dawno nie spędziliśmy całego weekendu tylko we dwoje Fajnie było!
Wczoraj wsparliśmy WOŚP i przeszłam się po sklepach. Upolowałam 3 bluzki Bardzo mi się podobają, ale się załamałam bo nie potrafię kupić na siebie spodni. Nie wiem... czy ja jakaś niewymiarowa, czy o co chodzi, jedne są za małe inne za duże, jeszcze inne za krótkie, albo za długie i mam wrażenie, że co z tego, że jestem szczupła, jak moje nogi i pupa wcale dobrze nie wyglądają. Serio, przeraziłam się!
W związku z tym chcę zacząć znowu coś robić ze sobą - trzeba!!!
Spróbuję jeszcze zrobić kolejne podejście do kupna spodni.

Aha! i treginsy jak i leginsy to chyba nie dla mnie. Wyglądam w tym jak pół du. za krzaka! A tak mi się podobają no!!!!
dobrze, ze ci przeszlo. Upolowac 3 bluzki na jednych zakupach to sukces - pokaz. i jakos nie chce mi sie wierzyc, ze zle wygladasz w legginasach - musialabym najpierw sama zobaczyc

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
zobaczymy co z tego wyjdzie

a u mnie nie miga bu! ale wibruje jak sie wezmie do reki
oby!

widzialam zwiastun mega!!
co do spodni to szukaj szukaj!!

laski polecam wam polski film "dziewczyna z szafy! mega rewelacyjny obraz autystyka i dziewczyny zyjacej w "swoim swiecie"
u mnie tez wibruje ale tylko raz i tak jakos slabo.

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej wam:0

my po kolędzie

Natula miała zaśpiewać kolędę..... ale się zawstydziła

zdecydowałam się na samsunga w końcu......

tylko kobita jeszcze nie dzwoniła.. dziś juz pewnie nie zadzwoni

Gucia ja tez chcę obejrzeć ten film zaciekawił mnie

India opowiedzieć Ci moją wczorajszą historię z zakupem butów???? uśmiejesz się co wyprzedaż robi z moim wzrokiem i mózgiem

aaaaaaaaaaa mamy mam kłopot..... wypatrzyłam dla Natuli strój narciarski i mam kłopot bo w komplecie kurtka jest jak na nią szyta - pasuje idealnie a spodnie kurcze o 20 cm za długie......

ma któraś taki komplet??? można w nich podwinąć dość mocno nogawki??
no dawaj co sie wydrzylo

Powrot do pracy masakra. Wiedzialam, ze bede miala duzo pracy, ale nie sadzilam, ze taki ogrom! raczej szybko sie dzis nie poloze.
Ogolnie dowiedzialam sie dzis, ze w Wigilie zmarl kolega z pracy. Zawal
Stary 2014-01-13, 21:42   #3813
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

mąz z Natalką siedliw pasażu i jedli lody, ja poszlam do sklepu obejrzeć kozaki, wchodzi na każdym bucie na czerwono 70 zł. linijkę wyżej dwie ceny
poprzymierzałam z 5 par odłożyłam dwie i lece do męża, mówie jedzcie te lody bo tam sa byty skórzane przecenione z 340 na 70zł!!! odłożylam sobie ale mi doradź które, zjedli lody i poszli ze mna mierze jedne buty drugie buty, mąz mówi które lepsze i sie zaczełam zastanawiać które wziaść mąz bierze te po 340 do ręki i czyta czyta i w śmiech mówi ale one kosztują 269,99 obniżone są o 70 zl a nie kosztują 70 zl.

a na tej metce cena 339,99 obok 269,99 a poniżej malutkim druczkiem słowo oszczędzasz i wielkie czerwone 70 zł.

no i w końcu nie wziełam choć łażą mi po głowie.....

pomroczność jasna!!!!!
przeceny mnie zamroczyły

a i druga zabawna....
ściągnełam kozaka swojego i oparłam go o wystawkę (taki stolik stał) i przymierzam buty , mąz stoi koło mnie, podchodzi do nas babka i bierze ten mój but do ręki i ogląda odwracam się do niej i mówię wie pani co ale to moje prywatne buty, babka zdębiała zaczeła przepraszać i mówi nooo ale ładne właśnie są takie by mi się podobały mówie do niej że nie ma sprawy tylko nie bardzo bede miała w czym wrócić do domu

Stary 2014-01-14, 08:35   #3814
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
dobrze, ze ci przeszlo. Upolowac 3 bluzki na jednych zakupach to sukces - pokaz. i jakos nie chce mi sie wierzyc, ze zle wygladasz w legginasach - musialabym najpierw sama zobaczyc

Powrot do pracy masakra. Wiedzialam, ze bede miala duzo pracy, ale nie sadzilam, ze taki ogrom! raczej szybko sie dzis nie poloze.
Ogolnie dowiedzialam sie dzis, ze w Wigilie zmarl kolega z pracy. Zawal
India no serio Ci mówię Nie jest to efekt, który myślałąm, że osiągnę. Myślę, że ja po prostu mam nieco za grube nogi na takie spodnie.

Poszukam bluzek
A Ty poka swoje zakupy!!! Ciekawa jestem co upolowałaś na wyprzedażach

Współczuję powrotu do pracy - dasz radę!

Cytat:
mąz z Natalką siedliw pasażu i jedli lody, ja poszlam do sklepu obejrzeć kozaki, wchodzi na każdym bucie na czerwono 70 zł. linijkę wyżej dwie ceny
poprzymierzałam z 5 par odłożyłam dwie i lece do męża, mówie jedzcie te lody bo tam sa byty skórzane przecenione z 340 na 70zł!!! odłożylam sobie ale mi doradź które, zjedli lody i poszli ze mna mierze jedne buty drugie buty, mąz mówi które lepsze i sie zaczełam zastanawiać które wziaść mąz bierze te po 340 do ręki i czyta czyta i w śmiech mówi ale one kosztują 269,99 obniżone są o 70 zl a nie kosztują 70 zl.

a na tej metce cena 339,99 obok 269,99 a poniżej malutkim druczkiem słowo oszczędzasz i wielkie czerwone 70 zł.

pomroczność jasna!!!!!
przeceny mnie zamroczyły

a i druga zabawna....
ściągnełam kozaka swojego i oparłam go o wystawkę (taki stolik stał) i przymierzam buty , mąz stoi koło mnie, podchodzi do nas babka i bierze ten mój but do ręki i ogląda odwracam się do niej i mówię wie pani co ale to moje prywatne buty, babka zdębiała zaczeła przepraszać i mówi nooo ale ładne właśnie są takie by mi się podobały mówie do niej że nie ma sprawy tylko nie bardzo bede miała w czym wrócić do domu
haha Ana nieźle!

Witajcie!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 09:22   #3815
śliweńka
Zakorzenienie

Anika nieźle z twoimi butami

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-14, 18:38   #3816
iwka28
Wtajemniczenie

Dobry wieczór!

Anika - kupiłaś telefon? Dobra jesteś z tymi butami Tak sobie myślę, że trzebyło opylić Pani Twoje buty jak się jej podobały tak za 200 i wtedy miałabyś nowe
Ja miałam podobną historię, chciałam kupić oficerki na zimę, ale zawsze mam problem z cholewką bo jest za duża i wyglądam jak w kaloszach. I pewnej zimy po zwiedzeniu masakrycznej ilości sklepów myślałam, że znalazłam te wymarzone. Patrzę na cenę - widzę 300 z groszami, myślę, trudno nie będą z przeceny, przeżyję proszę panią o drugiego buta, w między czasie oglądam ten z wystawy i zauważam, że cena się wytarła z jednej strony a buty kosztują 800 z groszami No nie kupiłam.

Marta - dzięki za wyczerpującą recenzję , dalej się zastanawiamy czy na niego iść, pomyślimy w weekend. Fajnie że pokaz był dla normalnych rozmiarowo ludzi, przynajmniej widać jak ta bielizna NAPRAWDĘ wygląda.
Gdzieś przeczytała, że jakby kazać czołowym projektantom zaprojektować coś dla osób o rozmiarze 38-wzwyż to mieli by problem, ponieważ wykrojenie ubrania wymaga większego kunsztu niż uszycie coś dla anorektycznej płaskiej dziewczyny.

Powodzenia z kuzynami, mam nadzieję, że uda Wam się utrzymać relacje.

Cytat:
Mam nadzieje, ze juz czujesz sie lepiej i ze wekend minal bez dolegliwosci.

Ja mam Samsunga i diodka miga
Buty kupione, w sumie kupulam tylko 2 pary, a podobaly mi sie 3

Marta niestety tak bywa, że pogrzeby to najczestsza okazja do spotkan rodzinnych. Oby udalo wam sie podtrzymac spotkania w milszych okolicznosciach.

Ale mialam intensywny weekend!! bardzo imprezowy, ale dzis juz nie mam sily pisac. A jutri powrot do pracy po 25 dniach!! Trzymajcie kciuki

Żyjesz????
W moim nie miga, przeczesałam internet i ten model tak ma (mam Mini)

Cytat:
Ktosiu super, że spotkanie z dziewczynami udane!

Marta pokaz musiał być super. I właśnie przez to, że modelkami były kobiety o normalnych kształtach - zostanie w pamięci na długo. Super pomysł.
Co do filmu to jestem go ciekawa
Ale jeszcze bardziej zaciekawił mnie "Pod mocnym aniołem".

Przykro mi, że przy takiej okoliczności musieliście się spotkać... ale mam nadzieje, że faktycznie uda się Wam utrzymywać kontakt. Racja, nie ma co się oglądać na "starych".

India dziękuję, w piątek mi przeszło. Cały dzień byłam nieco rozbita, ale dałam radę, Weekend już ok. Myślę, że wszystkiemu winien wiatr. Ja się źle czuję przy zmianie pogody, a jak jest halny to już w ogóle. Nie wiem czy w piątek był halny - ale pasuje mi to do objawów

Cieszę się, że weekend udany u Ciebie! Powodzenia w pracy dzisiaj!!!

Dzień dobry,
Mój weekend mega spokojny. Już dawno nie spędziliśmy całego weekendu tylko we dwoje Fajnie było!
Wczoraj wsparliśmy WOŚP i przeszłam się po sklepach. Upolowałam 3 bluzki Bardzo mi się podobają, ale się załamałam bo nie potrafię kupić na siebie spodni. Nie wiem... czy ja jakaś niewymiarowa, czy o co chodzi, jedne są za małe inne za duże, jeszcze inne za krótkie, albo za długie i mam wrażenie, że co z tego, że jestem szczupła, jak moje nogi i pupa wcale dobrze nie wyglądają. Serio, przeraziłam się!
W związku z tym chcę zacząć znowu coś robić ze sobą - trzeba!!!
Spróbuję jeszcze zrobić kolejne podejście do kupna spodni.

Aha! i treginsy jak i leginsy to chyba nie dla mnie. Wyglądam w tym jak pół du. za krzaka! A tak mi się podobają no!!!!
Bardzo bym chciała zobaczyć ten film, może zdobędzie jakąś nagrodę, to wtedy pokażą go w naszym niszowym kinie Trza go gdzieś zgłosić.

Cytat:
dzien dobry

Jadę jutro na dodatkową rozmowę z panią od edukacji polonistycznej (haha zrządzenie losu)..mieliśmy kolokwium zaliczeniowie i jestem w grupie która ma mieć dodatkową rozmowę ale ani nie zaliczyłam ani nie zaliczyłam

Oglądaliśmy wczoraj "Lovealace"... ciężko powiedzieć że film fajny biorąc pod uwage jego treść i prawdziwość :/

Bzyczka - jak tak "dodatkowa rozmowa"? Mam nadzieję, że zaliczysz.

Dziewczyny, padam. Jestem w trakcie 3 dniowego szkolenia, które ma jednego z najgorszych prowadzących jakich znam. Gość wczoraj w 4 godz. upchał 270 slajdów prezentacji zapisanych maczkiem które to slajdy po prostu czytał takim głosem że idzie się pociąć. Kto normalny tak robi????? A na koniec wręczył nam 10-stronnicowy test Na szczęście grupa się zbuntowała, wzięła test i wyszła (było już mega po czasie) i poprosiła, żeby nam odpowiedzi przysłał mailem
Dziś dzień drugi, w takim samym czasie zrobił 250, aż się boję jutra (oczywiście zapowiedziany jest test) - po prostu czysty obłęd.

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2014-01-14 o 18:40
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 08:17   #3817
Gucia0987
Zakorzenienie

Iwka wpadaj do poloni, pójdziemy razem na film!

Współczuję nudnego szkolenia!

Dzisiaj ma przyjść moje zamówienie z tchibo Ciekawa jestem, czy tym razem też rzeczy będą się nadawać do chodzenia

Stary 2014-01-15, 08:58   #3818
bzyczka1
Zakorzenienie

Dodatkowa rozmowa super szkoda tylko że musiałam na nią dodatkowo jechac i wydać dodatkowe 50zł na paliwo...pani dopytywała nas (była nas 4) z pojedyńczych słówek których jej zabrakło i powstawiała nam 4

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 09:12   #3819
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Dodatkowa rozmowa super szkoda tylko że musiałam na nią dodatkowo jechac i wydać dodatkowe 50zł na paliwo...pani dopytywała nas (była nas 4) z pojedyńczych słówek których jej zabrakło i powstawiała nam 4
ale śmiesznie... ale najważniejsze, że 4 jest!!!

Stary 2014-01-15, 09:13   #3820
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądaliśmy wczoraj "Lovealace"... ciężko powiedzieć że film fajny biorąc pod uwage jego treść i prawdziwość :/
slyszalam o tym filmie...

Cytat:

pomroczność jasna!!!!!
przeceny mnie zamroczyły

a i druga zabawna....
jestes zaj bi sta

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór!

Anika - kupiłaś telefon? Dobra jesteś z tymi butami Tak sobie myślę, że trzebyło opylić Pani Twoje buty jak się jej podobały tak za 200 i wtedy miałabyś nowe
Ja miałam podobną historię, chciałam kupić oficerki na zimę, ale zawsze mam problem z cholewką bo jest za duża i wyglądam jak w kaloszach. I pewnej zimy po zwiedzeniu masakrycznej ilości sklepów myślałam, że znalazłam te wymarzone. Patrzę na cenę - widzę 300 z groszami, myślę, trudno nie będą z przeceny, przeżyję proszę panią o drugiego buta, w między czasie oglądam ten z wystawy i zauważam, że cena się wytarła z jednej strony a buty kosztują 800 z groszami No nie kupiłam.

Marta - dzięki za wyczerpującą recenzję , dalej się zastanawiamy czy na niego iść, pomyślimy w weekend. Fajnie że pokaz był dla normalnych rozmiarowo ludzi, przynajmniej widać jak ta bielizna NAPRAWDĘ wygląda.
Gdzieś przeczytała, że jakby kazać czołowym projektantom zaprojektować coś dla osób o rozmiarze 38-wzwyż to mieli by problem, ponieważ wykrojenie ubrania wymaga większego kunsztu niż uszycie coś dla anorektycznej płaskiej dziewczyny.

Powodzenia z kuzynami, mam nadzieję, że uda Wam się utrzymać relacje.

Żyjesz????

Bardzo bym chciała zobaczyć ten film, może zdobędzie jakąś nagrodę, to wtedy pokażą go w naszym niszowym kinie Trza go gdzieś zgłosić.

Bzyczka - jak tak "dodatkowa rozmowa"? Mam nadzieję, że zaliczysz.

Dziewczyny, padam. Jestem w trakcie 3 dniowego szkolenia, które ma jednego z najgorszych prowadzących jakich znam. Gość wczoraj w 4 godz. upchał 270 slajdów prezentacji zapisanych maczkiem które to slajdy po prostu czytał takim głosem że idzie się pociąć. Kto normalny tak robi????? A na koniec wręczył nam 10-stronnicowy test Na szczęście grupa się zbuntowała, wzięła test i wyszła (było już mega po czasie) i poprosiła, żeby nam odpowiedzi przysłał mailem
Dziś dzień drugi, w takim samym czasie zrobił 250, aż się boję jutra (oczywiście zapowiedziany jest test) - po prostu czysty obłęd.
hahahaha to bys sie w kasie zdziwila
wiesz film jest megaaaaa mega spokojny z mega powolna akcja 2 czesc wymiata
a z tym szyciemwiekszych ubran to cos podobnego slyszalam
ojeeee "uwielbiam" takie szkolenia

Cytat:
brawo!!!!!

masz szal D: bylam juz w przedszkolu ugoscilam panie z proadni co robia nam diagnozy wrocilam na herbate i uciekam zaraz bo mam dzien babci
Stary 2014-01-15, 10:29   #3821
myszka_maj
Zakorzenienie

heeeeeeeeeeeej.

ale fajna pogoda u mnie - biaaaaaaaaaaaaaaaało szkoda tylko ze topnieje

i że jestem chora...lek dowaliła mi antybiotyk na 7 dni no cóz...

żeby tylko Tomcio sie trzymał bo na horyzoncie wycieczka do teatru, bal karnawałowy i dzień babci....

a dziś z Tomciem do dentysty, prosze o kciuki :pro si:

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-15, 13:00   #3822
śliweńka
Zakorzenienie

u mnie nie ma biało

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2014-01-15, 13:03   #3823
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
u mnie nie ma biało
to przyjedź do mnie

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 13:04   #3824
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 16:42   #3825
martucha84
Zakorzenienie

u nas nie ma sniegu nic nie pada
Stary 2014-01-15, 18:32   #3826
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Iwka wpadaj do poloni, pójdziemy razem na film!

Współczuję nudnego szkolenia!

Dzisiaj ma przyjść moje zamówienie z tchibo Ciekawa jestem, czy tym razem też rzeczy będą się nadawać do chodzenia
No byłoby fantastycznie, tylko boję się, że zanim przyjadę to film przestaną grać

Cytat:
No to fantastycznie, ale doceń, że masz 4

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
heeeeeeeeeeeej.

żeby tylko Tomcio sie trzymał bo na horyzoncie wycieczka do teatru, bal karnawałowy i dzień babci....

Zdrówka!

Szkolenie skończone, strasznie się cieszę, bo ile kawy można pić żeby nie odlecieć. Jeszcze tylko jutro i długi weekend Mam zamiar w piątek na zakupy się wybrać, wszędzie wyprzedaż, potrzebuję ciuchy do biura, jakieś buty jesienno/zimowe do kostki. Pewnie albo nic nie kupię albo kupię nie to co potrzebuję

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 19:08   #3827
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej

India napisz mi prosze jak jakościowo jest twoja sukienka w pepitkę

Stary 2014-01-15, 21:18   #3828
india83
Zakorzenienie

Cytat:
India no serio Ci mówię Nie jest to efekt, który myślałąm, że osiągnę. Myślę, że ja po prostu mam nieco za grube nogi na takie spodnie.

Poszukam bluzek
A Ty poka swoje zakupy!!! Ciekawa jestem co upolowałaś na wyprzedażach

Współczuję powrotu do pracy - dasz radę!

Witajcie!
No chyba, że masz podobna budowe do mojej. Ja tez mam zbyt masywne nogi w porównaniu do reszty ciała, ale leginsy i tak nosze

Na wyprzedażach parę rzeczy upolowałam, ale ciezko mi je zloklaizowac w necie, wiec w eekend po prostu zrobie fotkę.

Cytat:
Dobry wieczór!

Żyjesz????

aaa ja mam normalny, nie mini. to moze tu jest różnica.

Współczuję szkolenia... powiuem szczerze, że osobiście aż w tak tragicznym jeszcze nie uczestniczyłam.

a z kozakami nieźle, ceny sa chore. Ja wczoraj byłam w gino rosi i oczywiscie spodobały mi sie kozaki. Ale akurat te były malo przecenione. Na chwilę obecna kosztuja 500 z 700 zł. Za 400 moze bym sie skusiła.

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
heeeeeeeeeeeej.

zdrówka!

Cytat:
hej

India napisz mi prosze jak jakościowo jest twoja sukienka w pepitkę
Jakościowo super, zresztą od tego samego sprzedawcy mam sweter i tez jakos b.dobra.

Ale mialas akcję z kozakami. Tak to jest, że na wyprzedażach widzimy to co chcemy (oczywiscie przy pewnych manipulacjach), a póxniej mozna sie zdziwić.

Wczoraj byłam w home&you i wydaóam 300zł bo są spore wyprzedaże i jestem bardzo zadowolona z zakupów
Stary 2014-01-16, 07:57   #3829
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
u nas nie ma sniegu nic nie pada
u mnie też nie!

Cytat:
No byłoby fantastycznie, tylko boję się, że zanim przyjadę to film przestaną grać
no to musisz się zmotywować i przyjechać szybciej niż później

Powodzenia na zakupach - niech będą owocne!

Cytat:
No chyba, że masz podobna budowe do mojej. Ja tez mam zbyt masywne nogi w porównaniu do reszty ciała, ale leginsy i tak nosze

Na wyprzedażach parę rzeczy upolowałam, ale ciezko mi je zloklaizowac w necie, wiec w eekend po prostu zrobie fotkę.

(...)
Wczoraj byłam w home&you i wydaóam 300zł bo są spore wyprzedaże i jestem bardzo zadowolona z zakupów
India może, sama nie wiem. Ale gdzie Ty masz masywne nogi to nie wiem... chyba w kostkach Zrób sobie zdjęcie w leginsach i wrzuć to będę miała porównanie
Czekam na zdjęcia przez weekend i obrazy jeszcze!

Co kupiłaś do domku?

Moje zakupy w tchibo tym razem zupełna porażka. Wszystko jest na mnie za duże Będę musiała oddać. Zostawię sobie tylko szalik.

Aaa, zapomniałam
Martuś pamiętasz jak 45 min wybierałaś szampon do włosów a w końcu okazało się, że wzięłaś odżywkę? Ja wczoraj 30 min wybierałam puder. Bo każdy, który ostatnio kupowałam nie był najlepszy. No i wybrałam. Mąż grzecznie czekał - był bardzo cierpliwy. Na koniec jeszcze zapłacił ochoczo. i co? i w domu się zorientowałam, że wzięłam róż do policzków Zaćmienie total!

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2014-01-16 o 08:34

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-16, 11:23   #3830
śliweńka
Zakorzenienie

u mnie świeci słońce, więc u Magdy zapewne śnieg

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2014-01-16, 11:39   #3831
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2014-01-16, 12:49   #3832
bzyczka1
Zakorzenienie

u nas buro...Lilka roznosi mieszkanie a ja staram się pisać mgr

przeraża mnie fakt, że dużo osób od nas z grupy wybiera się na podyplomówki z logopedii...najbardziej przeraża mnei fakt jednej chętnej bo ja często muszę się zastanowić co ona mówi

Nasz skarb
Stary 2014-01-16, 18:05   #3833
Strobiluska
Zadomowienie

dzień dobry

nie wiem, czy mnie tu jeszcze ktoś pamięta... ja tylko tak wpadłam się przywitać

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 21:07   #3834
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
u mnie świeci słońce, więc u Magdy zapewne śnieg
hehe dokładnie

Ale jestem senna. A tu tyle pracy przede mną. Mam ten wywiad na studia (osoba z gwarą). 40 min nagrania. Teraz muszę wszystko przepisać pół fonetycznie. Mam na to tydzień.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 21:16   #3835
india83
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie też nie!
no to musisz się zmotywować i przyjechać szybciej niż później

Powodzenia na zakupach - niech będą owocne!

India może, sama nie wiem. Ale gdzie Ty masz masywne nogi to nie wiem... chyba w kostkach Zrób sobie zdjęcie w leginsach i wrzuć to będę miała porównanie
Czekam na zdjęcia przez weekend i obrazy jeszcze!

Co kupiłaś do domku?

Moje zakupy w tchibo tym razem zupełna porażka. Wszystko jest na mnie za duże Będę musiała oddać. Zostawię sobie tylko szalik.

Aaa, zapomniałam
Martuś pamiętasz jak 45 min wybierałaś szampon do włosów a w końcu okazało się, że wzięłaś odżywkę? Ja wczoraj 30 min wybierałam puder. Bo każdy, który ostatnio kupowałam nie był najlepszy. No i wybrałam. Mąż grzecznie czekał - był bardzo cierpliwy. Na koniec jeszcze zapłacił ochoczo. i co? i w domu się zorientowałam, że wzięłam róż do policzków Zaćmienie total!
Może w kostkach nie, ale na pewno w kolanach OK, fotki powrzucam.

Właśnie domówiłam kilka rzeczy na h&y, kolejne 160zł. Wiecie co zauważyłam, że większość rzeczy przez Internet jest tańszych niż w sklepie. Ja akurat wiekszość kupiłam w sklepie, bo na stronie nie mozna było juz kupic
Ok, wrzucam co kupiłam, ale nie wiem czy bedzie wam sie chciało ogladać
http://home-you.com/pl/salon-poszewk...162321802.html
http://home-you.com/pl/salon-wazony-...162322700.html
http://home-you.com/pl/salon-obrusy-...162247539.html
http://home-you.com/pl/lazienka-recz...ial-szary.html duzy i mały
http://home-you.com/pl/lazienka-recz...fioletowy.html
http://home-you.com/pl/lazienka-zapa...162324865.html
http://home-you.com/pl/lazienka-zapa...162324827.html
http://home-you.com/pl/sypialnia-pos...li-helios.html w realu sliczna
http://home-you.com/pl/naczynia-kuch...162289706.html
http://home-you.com/pl/salon-wazony-...162293529.html tylko taki ciemna sliwka prawie czarny
http://home-you.com/pl/salon-wazony-...162309763.html
i jeszcze 3 poszewki na poduszki, ale nie widzę ich na stronie i to chyba wszystko
Stary 2014-01-17, 08:05   #3836
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
u nas buro...Lilka roznosi mieszkanie a ja staram się pisać mgr

przeraża mnie fakt, że dużo osób od nas z grupy wybiera się na podyplomówki z logopedii...najbardziej przeraża mnei fakt jednej chętnej bo ja często muszę się zastanowić co ona mówi
z tego co dziewczyny mówiły to są jakieś testy więc jest szansa, że część odpadnie.

Cytat:
Może w kostkach nie, ale na pewno w kolanach OK, fotki powrzucam.

Właśnie domówiłam kilka rzeczy na h&y, kolejne 160zł. Wiecie co zauważyłam, że większość rzeczy przez Internet jest tańszych niż w sklepie. Ja akurat wiekszość kupiłam w sklepie, bo na stronie nie mozna było juz kupic
Ok, wrzucam co kupiłam, ale nie wiem czy bedzie wam sie chciało ogladać
http://home-you.com/pl/salon-poszewk...162321802.html
http://home-you.com/pl/salon-wazony-...162322700.html
http://home-you.com/pl/salon-obrusy-...162247539.html
http://home-you.com/pl/lazienka-recz...ial-szary.html duzy i mały
http://home-you.com/pl/lazienka-recz...fioletowy.html
http://home-you.com/pl/lazienka-zapa...162324865.html
http://home-you.com/pl/lazienka-zapa...162324827.html
http://home-you.com/pl/sypialnia-pos...li-helios.html w realu sliczna
http://home-you.com/pl/naczynia-kuch...162289706.html
http://home-you.com/pl/salon-wazony-...162293529.html tylko taki ciemna sliwka prawie czarny
http://home-you.com/pl/salon-wazony-...162309763.html
i jeszcze 3 poszewki na poduszki, ale nie widzę ich na stronie i to chyba wszystko
India muszę sobie tę stronę przejrzeć
A rzeczy bardzo mi się podobają. No może oprócz tej patery róży, ale reszta super!

Hej,
Opowiem Wam historię z wczoraj
Wieczorem poszłam po piwko. Wrzuciłam tylko kurtkę, mąż mi dał kasę. I pani w kasie zapytała się mnie o dowód. Pytam się jej czy żartuje, że nie mam przy sobie. Ona na to, "domyślam się, że Pani nie ma"... mówię, ok. Wrócę tu. Poszłam do domu wzięłam torebkę - jakież było zdziwienie Pani kiedy zobaczyła dowód

wszytsko fajnie... tylko dlaczego właśnie wtedy kiedy nie miałam przy sobie ani pół dokumentu!
ale za to jaka podbudowana wróciłam do domu!

Stary 2014-01-17, 09:31   #3837
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-17, 09:54   #3838
bzyczka1
Zakorzenienie

Guciu no mam nadzieję że odpadną tylko wiesz co wtedy będzie gadane? że głupie baby z komisji

Nasz skarb
Stary 2014-01-17, 09:55   #3839
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Guciu no mam nadzieję że odpadną tylko wiesz co wtedy będzie gadane? że głupie baby z komisji
jak odpadną to na pewno będą najgłupsze i na pewno się na niczym nie znają

Stary 2014-01-17, 10:03   #3840
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości