|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Ja mam odbiór niedzieli na tyg, ale nie jestem zadowolona. Bo daja taki dzien na to wolne co im się podoba. Wolałabym niedziele dodatkowo płatną.
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
tak wieje i leje, że nosa nie wyściubiam - polecę tylko do samochodu jak będę jechać dziecia odebrać.....
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
To fakt, mi czasem takiego wolnego w tygodniu brakuje aby coś pozałatwiać.
|
|
|
|
#3814 |
|
zawsze mam racje
|
Kraven: musze Ci podziekowac za wspomnienie o domodi kiedys.
Najpierw wyczailam fajny sklep, gdzie kupilam sukienki (ceny sieciowkowe, albo i nieco nizsze, a jakosciowo lepsze) a teraz jeszcze plaszcz 60% welny przeceniony na 183 zl Lucy: czemu uwazasz plotkare za nierealna? Przez ich styl zycia czy intrygi? Kashmirka: serial wiekszosc fanek mial chyba wlasnie wsrod licealistek, ale ja go akurat bardzo lubie. Na pewno warto obejrzec sobie w google grafika stylizacje Blair Waldrof, Ty lubisz chyba ogladac takie eleganckie stylizacje. -- Wczoraj spedzilam mily wieczor z kolezanka, najadlysmy sie i zdazylysmy jeszcze na chwile skoczyc do sklepow. Kupilam spodniczke(sinsay) i naszyjnik(inside)
|
#3815 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no i w końcu wiem kto to jest bo często widywałam jej zdjęcia na wizażu i nie wiedziałam o co cho ![]() jeszcze 2h i do domu jakoś po 12 spadła mi forma, chyba ciśnienie się obniża bo dzwoni mi w uszach i jakoś nie mogę się ogarnąć
|
|
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też tak miałam, ale zjadłam obiadek i poszłam się przewietrzyć i pomogło. |
|
|
|
|
#3817 |
|
Konto usunięte
|
no ja właśnie wcinam sałatkę caprese bo zapomniałam o niej a pora na lunch minęła mi z godzinę temu
co dobrego planujecie na obiad Dziewczyny? u nas dziś będzie rybka, frytki z piekarnika i surówka z kiszonej kapusty, marchewki i jabłka
|
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś spaghetti
wczoraj tżtowi robiłam mielone do pracy
|
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś tortilla - kurczak w przyprawie gyros; ogórek, pomidor, papryka, kukurydza, sos czosnkowy
![]() Wczoraj był makaron kokradki malutkie ze szpinakiem, kurczakiem, pieczarkami, zapieczony z sosem pomidorowym i serem żółtym
|
|
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam kaszę gryczaną!!!!
|
|
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
Kobieta sukcesu ciesze sie ze pomoglam ;-)
Ja jeszcze jestem w pracy i nie zapowiada sie na wyjscie bo duzo zaleglosci :-(
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
Od poniedziałku oszczędzam
Mam kompana do dojazdów do pracy. Zostanie mi około 200 zł w portfelu
|
|
|
|
#3823 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
rozumiem, że tortille sama robisz?
|
|
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Kash, nie - dzisiaj mam kupną (z Lidla, tam mają pełnoziarniste w tygodniu meksykańskim). Ale jak mam więcej czasu to robię sama
|
|
|
|
#3825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A właściwie dwa zjazdy.Najpierw po 10, a później koło 13. Ten drugi szybko przeszedł na szczeście, bo miałam później dwa spotkania, wiec musiałam się skupić i ogarnąć. ![]() Cytat:
Właśnie obiadek wszamaliśmy, odsapniemy chwilę i jedziemy na zakupy.. do ikei.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2015-01-09 o 18:10 |
||
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
A Molise też zniknęła? Bo na mamusiowym przypadkiem trafiłam na info, że jest w ciąży
|
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam niedawno z zakupów, kupiłam sobie drugiego storczyka, coby mój miał towarzystwo
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
Na to wygląda
|
|
|
|
#3830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście sama sobie ustalam grafik, więc pracuję w takich dniach i godzinach jak mi pasuje (z tym, że najwcześniej od 10). Są jednak szczególne sytuacje, kiedy muszę się dostosować (np teraz tak będzie przez następne 2 tyg), ale później wszystko wraca do normy ![]() Cytat:
![]() Także znikam, bo obiad pyrka na kuchni (cobym nie spaliła )
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mnie rozkłada grypa. Jutro mam zaliczenie i zamiast czytać to leżę i patrzę w ścianę. Nic nie ogarniam
|
#3832 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) Ale glownie przez aktorow - w zyciu nie wygladali na swoj wiek i to mnie strasznie rozpraszalo... plus caly serial jest troche.. glupiutki Nie moj typ po prostu
|
|
|
|
|
#3833 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
witam się z kawą, Tż jeszcze śpi a mnie kot wyciągnął z łóżka (miau miau jestem już taki głodny, miau miau wstań i podaj mi mięsną puszeczkę miau miau) ![]() plan na dzś jest taki: śniadanko mistrzów, później ogarniemy z Tż mieszkanie i będę robić gołąbki poza tym planów brak, mam ochotę na leniwy weekend, może zaliczymy długi spacer jeśli pogoda pozwoli ![]() a u Was jakie plany Dziewczyny? miłego weekendu |
|
|
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ musi iść na 14 do pracy na 4h (też wymyślili), ja chcę pojechać na otwarcie mydlarni Ładnie Pachnie i trochę chyba się po mieście poszwędam. Myślałam coby ręczników nie poprać ale... 1. Nie chce ich suszyć w domu 2. Nie chce mi się jechać do mamy, żeby je wywiesić u niej na strychu 3. Za wilgotno na dworze aby je wystawić na balkon Więc pewnie się z tym wstrzymam. |
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My już po śniadaniu i zakupach. Masakra jakie kolejki w sklepach. Czy jutro jest jakieś święto o którym nie wiem i stąd te tłumy. ![]() TŻ musiał pojechać coś ogarnąć do pracy, pewnie mu zjedzie z 2h, a ja niedługo zabieram się do działania. Muszę do końca ogarnąć kuchnię, poprzenosić resztę rzeczy, wyszorować podłogę i drzwi tak porządnie (po remontowo). Po obiedzie zorganizujemy pewnie demontaż starych kuchennych mebli i trochę organizacji gratów remontowych, żeby nam się lepiej funkcjonowało. Pracowita sobota zatem, ale dla mnie taka praca to przyjemność. Jutro pewnie zdecydowanie luźniej. Może rodziców odwiedzimy. ![]() Tymczasem zrobiłam sobie kawę i uskuteczniam mały relaks.
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Stwierdzam, że ewakuacja z domu to zdecydowanie dobry pomysł. Na górze zaczęło się wiercenie na maxa. Mam nadzieję, że skończą tak 19, max. 20...
|
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
My z racji uskuteczniania planu codziennego sprzątania, dzisiaj nie sprzątamy NIC
Ogarniemy obiad, pote jedziemy na 16:00 na squasha i na 18:40 idziemy do kina ![]() Muszę podjechać jeszcze do Decathlona dzisiaj, bo dokupię sobie jeszcze jedną koszulkę na siłownię
|
|
|
|
#3838 |
|
Konto usunięte
|
Dotka ja sobie kupilam drugie spodnie na fitness i koszulke teraz na tygodniu sportowym w lidlu
25zl/szt choc mam zamiar kupic jeszcze jakieś koszulki w tesco bo maja wyprzedaz a ich ciuchy z f&f active są naprawdę spoko
|
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam właśnie z Decathlona Kalenji koszulkę, ona chyba dedykowana do biegania jest i kocham ją niesamowicie, bo jest mega fajna. Dobrze wchłania pot, ale też 'oddycha'.
Ale mam tylko jedną, a to za mało. Zamiennie ubieram jeszcze sportową koszulkę rowerową (z Lidla), ale wolę ją wlaśnie na rower, bo jest dość długa + ma na biodrach gumkę. Na rower idealna, bo Ci po nerkach nie wieje ![]() Jednak przy siłowni 2-3x w tygodniu + squashu 1-3 razy w tygodniu, zdecydowanie za mało mam koszulek. I jeszcze jedne sportowe skarpetki muszę dokupić i sobie i TŻtowi, bo też wiecznie wrzucimy do prania, a zanim się białe uzbiera, to nam brakuje, a mamy tylko po 3 pary tych sportowych. |
|
|
|
#3840 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie ja też mam za mało koszulek przy fitnessie 3x tyg,zakładałam zwykłe ale ta zlidla dużo fajniejsza bo tak jak piszesz lepiej wchłania pot i oddycha
jak założyłam ostatnio zwykłą koszulkę i to szarą to myślałam że się spalę ze wstydu bo spociłam się tak że miałam same plamy,wiem że po to się chodzi na takie zajęcia ale było mi strasznie głupio a na szarym wszystko widać te nowe spodnie i koszulkę mam czarne więc nic nie widać i jeszcze wyglądam szczuplej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

Poza tym jeśli pracuję np w sobotę to mam wolne w tygodniu, dzięki czemu jestem w stanie wiele spraw załatwić. Nie ma tego złego 

jakoś po 12 spadła mi forma, chyba ciśnienie się obniża bo dzwoni mi w uszach i jakoś nie mogę się ogarnąć

wczoraj tżtowi robiłam mielone do pracy

1.09.2012
) Ale glownie przez aktorow - w zyciu nie wygladali na swoj wiek i to mnie strasznie rozpraszalo... plus caly serial jest troche.. glupiutki 

te nowe spodnie i koszulkę mam czarne więc nic nie widać i jeszcze wyglądam szczuplej