![]() |
#3811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Ech i niestety nie zostane Ciocia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3812 |
Zakorzenienie
|
I_K Toyoty niezniszczalne autka
![]() Ewka no to gratulacje! Koniecznie foty z chrztu wrzuć!!! Asiu ![]() ![]() ![]() Ja miałam stresa bo spóźniał mi się 2tyg, ale test negatywny. Popiłam dwa dni czarną malwę i jest. Może to przez tą bieganinę się opóźnił ![]() Wciąż myślimy co z kredytem. Chyba się przeniesiemy do naszego banku gdzie mamy konta już ponad 10lat. marże mają wyższa ale nie ma opłat dodatkowych jak usiadłam i przeliczyłam wszystkie opłaty i odsetki przez 30lat to wychodzi tylko 4tys drożej a nie mają opłaty za wcześniejszą spłatę więc jak gdzieś okaże się lepiej to możemy się przenieść ![]() Musimy do końca tyg podjąć decyzję. Majster mówił, że najważniejsze abyśmy mieli kasę na geodetę, kierownika i zdjęcie humusu on może resztę załatwić i później mu oddamy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3813 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki. Wieki mnie nie byłol, ale też widzę, że i tu się niewiele działo.
Ewcia, gratulacje dla siostry. Joasia, przykro mi bardzo z powodu Twojej sis. Jak ona się czuje? Bardzo przeżywa? IK, jak chrzest? Ja dziś mam chwilkę, bo nie poszłam do pracy: znów coś mi się przyplątało i siedzę z gorączką w 40stostopniowy upał w domu. TŻ pojechał odwieźć moją mamę na lotnisko. W weekend był chrzest i obiad, wszystko ok, tylko, że ja przed dostałam zapalenie spojówki, a teraz po mnie rozłożyło.... Już mam dość ![]()
![]() |
#3814 |
Zakorzenienie
|
Asiu
![]() ![]() monita super ze chrzciny udane czekamy na foty rzecz jasna ![]() jak tam P? kuruj sie bidulko ![]()
![]() |
#3815 |
Zakorzenienie
|
Monitko bo to tak jest. Jak sie wali to sie wali :/ Zdrowka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3816 |
Zakorzenienie
|
Ale tu cisza... Wakacjuja sie wszystkie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3817 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() chrzciny udane ![]() Asiu! jaki ten Twój maluch już duży ![]() Monita jak zdrówko? Passion jak remont? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3818 |
Zakorzenienie
|
Helooo!
Widze,ż enie tylko ja nie mam czasu na wizażowanie. Wpadłam tylko aby powiedzieć, że już mamy wodę na działce ![]() Aaa i z fundamentami startujemy w przyszłym tygodniu ![]() Monita jakieś foty? ![]() I_K super,że się udały! Fotki jak zwykle przepiękne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3819 |
Zakorzenienie
|
takaya super same pozytywy!!oby tak dalej!
![]() u nas leci do przodu ![]()
![]() |
#3820 |
Zakorzenienie
|
Dyiewcyznz, u nas choroba ya choroba, nawet pisać się nie chce..... Dziś też zwalniałąm się z pracy żeby odebrać Pawła ze żłobka z gorączką, biegunką....
IK, bardzo ładne foteczki z chrztu ![]() Ściskam Was wszystkie!
![]() |
#3821 |
Zakorzenienie
|
Takaya super
![]() już mieliśmy się budować na wiosnę na dole ale kurcze bardzo nam szkoda bo tam na górze będzie raj niesamowity... zero sąsiadów za płotem, można sobie w stroju po tarasie spacerować ![]() ciągle u nas nic nie wiadomo... już mnie ch** strzela ![]() Tak załatwione ![]() ![]() ![]() Monita zdrówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3822 |
Zakorzenienie
|
Monita
![]() ![]() ![]() I_K ee to super! Zarejestrujecie i z głowy, u nas wiadomo 100lyca wszysctko ciągnie w górę jeśli chodzi o ceny =_= Macie racje poczekajcie ![]() ![]() Przyznam,że już mam dośc czytania i myślenia o tym wszystkim ![]() ![]() A wy bedziecie mieć grawitacyjną czy mechaniczną wentylację? Passion jak tam twój remont? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3823 |
Zakorzenienie
|
Takaya przyznam się że nie wiem
![]() ![]() na pewno będziemy mieć rekuperacje, chłop mówi że to fajnie działa. ja muszę siąść i zrobić wszystkie projekty, gdzie gniazda, krany itp. żeby potem robota ludziom szybko szła ale nie mam zupełnie czasy :/ ledwo się obrobiłam z jednym i już mam 7 kolejnych projektów na mailu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas sie chyba zaczyna zabkowanie mam marude w domu
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-07-09 o 08:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3826 |
Zakorzenienie
|
Hej
Ale się u Was dzieje ![]() U nas nic ciekawego się nie dzieje ![]() ![]()
![]() |
#3827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wczasy wybieramy sie we wrzesniu do Zakopanego ![]() a radzimy sobie mysle ze bardzo dobrze ![]() tesciowa duzo pomaga od 2 tygodni co dzien mowi wnuczce rano ze ja pozniej na spacer wezmie i nie byla ani raz ![]() ![]() oczywiscie jak poprosze aby zostala to no problem ale aby sama wziela to nie ale nie narzekam ![]() wystarczy ze ona gotuje ja nie musze ![]()
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-07-09 o 12:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3828 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny, my niedawno wróciliśmy z urloru.. Ale odkąd jestem w domu to robota mnie zawaliła i nie miałam kiedy do Was zajrzeć..
Takaya, zazdroszczę zamętu z budową ![]() ![]() Lecę do klubu pooglądać zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie swoje dzieci ją wymęczyły ![]() Hej Badzia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3830 |
Zakorzenienie
|
Takaya to za rok parapetówkę szykujesz ??
![]() Jeszcze trzeba Passion remont oblać ![]()
![]() |
#3831 |
Zakorzenienie
|
IK, na razie z przedszkolem bez zmian.. trzymajcie kciuki zeby sie miejsce zwolnilo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3832 |
Zakorzenienie
|
I_K patrz a ja jeszcze o tym zupełnie nie myślę :P Wczoraj nie mogłam spac przez tą WM! Jak tu rozwiązać kominek, bo musi być całkowicie z zamknięta komora spalania i architekt nie wie czy przy kasowaniu jednego kanału dymnego z komina skasować też wszystkie otwory wentylacyjne czy zostawić jeden własnie do doprowadzania powietrza do kominka. No i jest problem okapu w kuchni. Naczytałam się setki postów na forum muratora i każdy tak jak i każdy instalator pisze co innego. Jedni by dać pochłaniacz a w anemostatach w kuchni dać filtry, inni by całkowicie okap podłączyć pod WM i dac filtry a znów inni by przebić ściane i dać wyciag na zewnętrz lub zostawić komin. Dwa ostatnie w ogóle mi nie odpowiadają...
Badzia doskonale Cię rozumiem! Madzia ostatnio jest straaasznie marudna i nie daje mi pracować jak jestem w domu. Ostatnio siedziałam od 9 do 19 bo mi nie szło ![]() Ewciu współczuję i my mamy straaaszną marudę w domu, wszystko jest na nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3833 |
Zakorzenienie
|
Takaya, my będziemy mieć po prostu okap
![]() Nie mowilam chyba, ze Maja ma wadę wzroku i będzie nosić okulary? Jak dużą ta wada okaże się 22. Mój małżonek mówi, ze będzie Jej ładnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a M na penwo będzie ładnie wyglądać ![]()
![]() |
![]() |
#3836 |
Zakorzenienie
|
Passion, bo ładnemu to we wszystkim ładnie
![]() Takaya, mnie ostatnio praca strsznie wykańcza.. ciągle coś mnie odrywa.. ehh.. a jeszcze ostatni tydzień był z rotawirusem. Na szczęscie Zosia dośc gładko przez to przeszła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.