|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Mała uciekajcie jak najszybciej z tego szpitala. U nas w szpitalu nie ma problemu że smokiem. Same dawały jak był w lozeczlu i maluszek płakał.
#3812 |
Wtajemniczenie
|
Mala kciuki za jutrzejszy powrót do domu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3813 |
Wtajemniczenie
|
Moja mała od 22 spala 5 minut tylko: ( i przez 95% tego czasu jak nie śpi to cyca ciągnie. Płakać mi się chce tak mnie plecy bolą. Nie ogarniała tego jak tak małe dziecko może tyle nie spać
![]()
Zuzanna ![]() Magdalena ![]() Edytowane przez MaamaaZuzi Czas edycji: 2015-02-08 o 23:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Rozeznanie
|
a my sie karmimy
![]() Buu kciuki trzymam ![]()
#3815 |
Zakorzenienie
|
Kolejny sukcesik... 18minut aktywu z gorszej piersi z wklęsłym sitkiem. Po tym bekniecie i spie dalej. Dobranoc po raz kolejny
Buu jak z Toba?
#3816 |
Zakorzenienie
|
Mój śpi juz 2 godz hhih dalam mu smoka bo ma za duża potrzebę ssania
#3817 |
Zakorzenienie
|
Mala.. na mnie tez polozna w szpitalu darla jape za smoczka...
![]() Ale u nas smoczek nie przejdzie... mam dwa rozne ksztalty i mloda nie chce zadnego... ![]() ![]()
![]() |
#3818 |
Zakorzenienie
|
U nas tez niektóre dra... Dziś w nocy jest fajna zmiana co pozwala. Skusilam się i jestem zadowolona. Młody śpi cała noc,jest spokojny. Budzę go na mleko i ja też w końcu pospalam,
![]() Ja mam smoczek MAM PERFRCT on jest ortopedyczny i Najcienszy na rynku
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2015-02-09 o 04:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Zakorzenienie
|
Ja moja dzis karmiłam 40minut 1 piersią potem poszła 1 kupa przejsciowa po pas i teraz mala ogląda widoki.
Najlepsze ze wstawalam tylko 3 razy. Co 2.5h budziła się... Jestem szczesliwa dzis od rana opierdziel za smoczek... Ale je wale bo on tylko leżał kolo nas a nie ze mala miala go w buzi a po drugie opr za to ze chodziłam z dzieckiem po sali... Paranoja stwierdzam ze mala noszona nie bedzie tylko bedzie ciagle leżeć plackiem z brudna pielucha bo przecież zaraz się okaże ze ja z łóżeczka też nie można brac ![]()
#3820 |
Zakorzenienie
|
Hej
U mnie sie troche uspokoilo Jeszcze w nocy mnie kilka razy budzil skurcz ale potem udalo mi sie zasnac,chociaz chyba z 4razy wstawalam Teraz cos pobolewa troche brzuch ale nie bardzo Mala co one sie tak wszystkiego czepiaja?nie maja co robic? ![]() Nie jestem zwolenniczka smoczkow ale sobie nie wyobrazam jak lozna za to opieprzac az ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3821 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Noo widzę, że u Ciebie się dzieje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3822 |
Zakorzenienie
|
Gosia oo widzisz,czyli jednak cos tez sie dzieje
![]() Ja sie tak zestresowalam ze skurcze sa ze spac przez to nie moglam bo sie co chwile budzilam Zajmij mi lozko ale najchetniej od jutra ![]() Jeszcze w sobote spotkalam babeczka co jest polozna i ona mi mocno kliniki polecala do rodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
#3823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3824 |
Wtajemniczenie
|
GOSIA, BUU oby się rozkręciło.
Mamusie kp widzę że noc pełna sukcesów. Super! ---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ---------- Ja miałam nadzieję ze u mnie cokolwiek ruszy bo wczoraj 3 razy dwójeczka ale twarda, po rosole zgaga nie do opanowania po raz pierwszy, 2/3 dnia mnie mdliło... I nic ![]()
#3825 | |
Zakorzenienie
|
Agata- myslalam, ze przeoczylas moj post i jednak usiadlam i poszukalam na piechote
![]() ![]() MaladT- co Ty masz za polozne beznadziejne w tym szpitalu ![]() Buu- i co, i co rozwinelo sie cos z tych skurczy?:p U nas karmienie ladnie o 22, 1.30 i 6. Da sie z moim maluchem wyspac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3826 |
Konto usunięte
|
Hej. Nie mam jak się udzielać ale czytam. Uświadomiłyscie mi właśnie że już nie mam tej okropnej zgahi:p
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#3827 |
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek wszystkim wyspanym i niewyspanym
![]() Buu no to u Ciebie zaczyna się rozkręcać ![]() Gosia,kciuki żebyś do tej 15 też już miała akcję. ![]() Mała, ja bym na Twoim miejscu nie wytrzymała. Już bym pojechała pielęgniary. To Twoje dziecko i Twoja sprawa czy dajesz smoczka,czy kp, czy nosisz. Nie masz lat 15 żeby miały prawo Ci cokolwiek narzucać. Jesteś dorosłą i w pełni świadomą kobietą w dodatku już z smodzielnym dzieckiem. Życzę Ci, żebyś dziś wyszła z tego wariatkowa. |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Zakorzenienie
|
Inco dziekuje Ci kochana mysle ze zrozumialam Twoj opis. Ja karmie bardzo podobnievz tym ze jak Ewcia przy prawej piersi uzywam prawej reki do podtrzymywania.
Kamilcio przy przebieraniu kupy wlasnie caly sie obsiurkal i zmienialam ciuszki na dzisiaj. Mala wspolczuje tych poloznych. Wracajcie juz do domu dziewczyny. Aga mowisz, ze Twoja Aga blizniakowa tez kiepsko zniosla c3sarke. Biedna. Ja jak wrocilam do domu i poszlam sie umyc to tak mnie roztrzeslo z ogolnego wycienczenia ze tez mnie mama ubrala bo chyba bym sie trzesla do rana.
#3829 |
Wtajemniczenie
|
Mala a tak na koniec jeszcze bym im nagadała.
![]() U mnie nocka w miarę. 3 pobódki na siku więc nie jest źle. Mlebi,ja tego jeszcze powiedzieć nie mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3830 |
Zakorzenienie
|
O i otwarzylam dzis paczke zielonych newbornow
![]() Te zielone sa bardziej kolorowe ![]()
#3831 |
Wtajemniczenie
|
Kasia ja miałam to samo,zębami stukalam, ciarki na całym ciele: ( coś okropnego. Tz nie wiedział co się ze mną dzieje ja zresztą tez
Dzień dobry. Ja średnio wyspana
Zuzanna ![]() Magdalena ![]() Edytowane przez MaamaaZuzi Czas edycji: 2015-02-09 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3832 |
Wtajemniczenie
|
Paulina, Ty wiesz, że moja przyjaciółka też ma Madzię i Zuzię
![]() ![]() Mój kot siedzi na parapecie i próbuje łapać śnieg przez szybę ![]() Emdzik,właśnie jak tam Twoje kociaki przy maleństwie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Zadomowienie
|
![]()
Buu powodzenia z tymi skurczami, jak wolisz to jutro
![]() Mała u mnie w szpitalu tez nie pozwalają smoków, a co do noszenia to sprobowaliby zakazac ![]() Alunia, niezła ta matka co w ostatniej chwili planuje Wam córkę podrzucic. Duszona, Adze u Ciebie chyba za dobrze ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3834 |
Zakorzenienie
|
Dziś po 13 wychodzimy... Dzięki Bogu bo mam juz dość tego szpitala
#3835 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
Dospalam jeszcze chociaz tyle,na razie jest spokoj tzn skurcze sa ale delikatne wiec to chyba nie to Alunia ten Twoj kot,on mnie rozbraja,ciagle pamietam jak pisalas zs probowal pacnaclapka kwiatki zelowe w kibelku ![]() Duszona a Ty juz tez jakos masz termin czy u Ciebie juz po? Musze sprawdzic kiedy wizytujesz Olcia a Ty jak tam?cos sie dzieje?bo ciekawa jestem czy to co zgubilas wczoraj to czop ale pewnie tak ![]() Mlebi ale Ci juz dobrze,mnie na koncowce zgaga meczy ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Mala i super,w domu najlepiej To teraz tylko na wiesci od Agi czekamy czy tez wychodza |
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Zadomowienie
|
Witam ciekawe jak tam Olcia. Czy coś się już dzieje.
Alunia co za kobieta ![]() W nocy zaliczyłam pobudka o 2 jak mnie bolało w kroczu i przy prawym jajnika. Masakra nie mogłam się nawet obrócić, myślałam że się po płacze zbbezsilności. |
![]() ![]() |
![]() |
#3837 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
My dzisiaj w nocy pobudka o 12. 2, 4 do 6, później 8 a teraz słodko będzie spać pewnie z 4- 5 godzin ![]() Buu, gosia - kciuki za was trzymam, a właściwie za wasze akcje skurczowe aby się rozkręciły Mala super że do domku, ciekawe jak tam starsza siostra zareaguje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3838 |
Zadomowienie
|
Mala, fajnie, że wychodzicie. Ja z położnymi na porodówce nie miałam takich cyrków. Były w większości miłe i pomocne. Może to dlatego, że widziały, że położne z patologii mnie odwiedzają. No i salowe na obu oddziałach są te same, wiec fajnie, bo One bardzo miłe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3839 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki Dziewczyny! ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.