|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: M jak Miłość:)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() plus beznadziejne grymasy kożuchowskiej... ona grać nie umi czy co?
|
|
#3812 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jeżeli ni to ni tamto to chyba tak naturalnie mu wyszło wkońcu był taki "zdenerwowany"
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie podobało jak Piotrek zagrał w sumie. Nieźle mu to wyszło... Ale Kinge + Piotrka to nie moge patrzeć
no i ta Hanka beznadzieja
|
#3814 |
|
Konto usunięte
|
rece mi opadly jak zobaczylam jak Leszek pali papierosa,sposob w jaki go trzyma...
Ja wiem,nie kazdy pali(ja np nie pale)ale ludzie,on jest aktorem i powinien cwiczyc cos co ma zagrac. Jezeli ktos ma zagrac scene z pistoletem,to najpierw bierze lekcje na strzelnicy lub poprostu oswaja sie nim,obserwuje innych... Ja to musialam przełaczyc. No Korzuchowska,no na Boga,czemu ona tak sie wykrzywia? To ma byc placz czy takie grymasy jak dzieci robia jak nie chca jesc? Bo do placzu to na pewno nie jest podobne. Dzieci w kolkach teatralnych robia to lepiej od tej *aktorki* pozal sie Boze
|
|
|
|
#3815 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
NO ona tak dziwnie przekrzywia usta, tz całą szczenke nie lubie tagiego płaczu w filmach duzo wyjrzywiania i krzyku a wogóle łez to samo Madzia tylko ona wydaje do tego straszne odgłosy![]()
|
|
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Az sie zdziwilam, ze tak malo osob to zauwazylo. Ja owszem, palilam, i zawsze ten sposob mnie rozsmieszal. To bylo baaardzo "profesjonalne", zreszta jak wiekszosc gry tego aktora......
|
|
|
|
|
#3817 |
|
Konto usunięte
|
Nafiyga,ja nie palilam nigdy w zyciu,nawet nie probowalam wiec doswiadczenia w trzymaniu papierosa tez nie mam.Jednak gdybym byla aktorką i miala zagrac scene gdzie pale papierosa,to kupilabym sobie paczke i cwiczyla z niezapalonym,obserwowalab ym innych i starala sie robic tak samo jak oni.
W koncu nie ma problemu ze znalezieniem palacych osob-mogl chociaz wyjsc na pierwsza lepsza ulice gdziekolwiek mieszka. Ale masz racje,gra tego aktora jest taka wlasnei *profesjonalna*. |
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
kiepscy aktorzy ...
|
#3819 | |||
|
Zakorzenienie
|
a ja nie widzialam wczorajszego odcinka
, gdyz byla awaria na naszym osiedlu - dllluuugggooo nie bylo pradu. Cytat:
![]() Cytat:
. Cytat:
. to bylo komiczne .
|
|||
|
|
|
#3820 |
|
Zadomowienie
|
Moze Leszek tak palil specjalnie? Ze niby nie pali i nawet nie umie a tym razem zapalil bo sie zdenerwowal
Bo w ogole ostatnio w serialach nikt nie pali, bo chca nas nauczyc zdrowego trybu zycia
|
#3821 |
|
BAN stały
|
A babcia z "M jak miłość" reklamuje jakiś srodek na przyklejanie sztucznej szczęki...zwała
|
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Korzuchowska mine strzeliła jakby przypadkiem wlazła w psią kupe,to było rzeczywiście bardzo profesionalne zagranie,podziwiam
|
#3825 | |
|
xxyy
|
Cytat:
ale ich stduia sa chyba jakies wyjatkowe nie dosc ze utrzymuja sie z tych kilku godzin pracy to jeszcze mysla o dziecku bo maja za duzo kasy i czasu normalnie raj - zyc nie umierac
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3826 |
|
Rozeznanie
|
juz tez o tym myslalam, ze studia dzienne utrzymac siebie za te pare groszy i kasa na dziecko?? :/ przeciez ze kasa ze spadku nie bedzie wiecznie ;P
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się z wami
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam szczerze, że Emkę oglądam ale już nie wciąga mnie tak jak kiedys. Teraz patrze od niechcenia. Szkoda, że Bosak odszedł, ah
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
no to fakt
bosaka bardzo brakuje a cypryański narazie dziwnie sie sprawdza... gra postać taką bez charakteru ...
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3831 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
a jakże ciałko to on ma
![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Marzenie
|
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnei postać którą gra jest tak dziecinnie naiwna, że żaden z moich rówieśników a gra osobę bodajże starszą ode mnie (mam 21 lat) nie jest tak infantylny. Wszędzie obnosi się ze swoim uczuciem do Hakiela że człowieka mdli, a facet jak dla mnie uszyty dla niej na miarę, bo już za wygląd ma u mnie odznakę metroseksualisty w dość negatywnym znaczeniu. Łapie wszystko. Gdyby poprosili ją o reklamę papieru toaletowego z pewnością by go reklamowała. Wojewódźki zresztą w swoim programie też wielokrotnie sobie z tego żartował przy niej w jednym z pierwszych odcinków nowego programu.Mroczkowie też jak w moich oczach stracili wiele. Jeszcze gdy tańczył Marcin wszystko byo całkiem fajnie, miło się na niego patrzyło, chłopak jest zabawny, rozrywkowy, ale ten drugi ma według mnie jakiś koszmarny wyraz twarzy, prawie jak Hanka. Studenci są do bani Jedynie Bosak był ok. Zachowywał się jak człowiek w swoim wieku, olewał to nie zdawał, a oni jakimś cudem są zawsze najlepsi Madzia dla mnie też ujdzie, przynajmniej świetej tam nie gra. Policjant owszem ciasteczkowaty, ale nie ma charakteru jak to ktoś ujął![]() Konkluzja: Przyzwyczailiśmy się chyba do serialu i oglądamy bo nie ma nic lepszego a coś by się pooglądało, ale według mnie wątki są coraz słabsze. p.s. Marta, kiedyś najciekawsze postać, teraz jest nudniejsza od tego którego uśmiercili- męża Marii. Koszmar. |
|
|
|
|
#3835 |
|
KWC
|
a ja nie lubiłam Bosaka. Odrzucał mnie fizycznie. jego fizjonomia potwierdzała teorię ewolucji, że człowiek jest od małpy. W zaroście wyglądał jak kloszard, a bez zarostu jak dupa zza krzaka.
A wiecie co mnie zastanawia? Kolor oczu Marty, Małgosi i świętej Marii. Jest brązowy. A jakie oczy mają seniorzy Mostowiakowie? Nie-bie-skie. (Już pal sześć maryśkę, była z innego ojca, ale on tez był raczej jasnooki..) Denerwuje mnie to, bo z niebieskookich rodziców nie powinno wyjść czarnookie. |
|
|
|
#3836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do Bosaka to mi też sie nie podoba.
|
|
#3837 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3839 |
|
Zadomowienie
|
Fakt faktem serial robi sie nudny...
nic juz sie nie dzieje ciekawego....
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
W kilku filmach z udziałem Małgorzaty K. zaobserwowałam, że ta mimika nie jest zarezerwowana tylko dla MJM...
![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

bo ja z całej tej rozmowy pamietam tylko to "ojciec... ojciec..."

A jeżeli ni to ni tamto to chyba tak naturalnie mu wyszło wkońcu był taki "zdenerwowany"

no i ta Hanka beznadzieja

, gdyz byla awaria na naszym osiedlu - dllluuugggooo nie bylo pradu.