|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: METAMORFOZY POKOI - opinie, porady, inspiracje
Cytat:
2: uchwyty i nóżki satynowe - tzn. nie takie lustrzanie błyszczące? ładnie będą odbijać na ciemnej okleinie. |
|
|
|
|
#3842 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: pokój z fioletowymi dodatkami...
Fiolet można też komponować z brązem.
|
|
#3843 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Ci, kraajanka
myślałam nad zielonymi ścianami, tylko zastanawiam się, czy wszystkie na zieleń malować, czy jakiś kolor jeszcze trzasnąć? a może jakieś szablony?
|
|
|
|
#3844 |
|
Wtajemniczenie
|
szablony ostatnio w modzie. pełno ich na allegro.
|
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
polecam wątek - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=102017
tam mzoesz jeszcze popytac
|
|
|
|
#3846 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jak mogę tanio odnowić pokój?
Cytat:
![]() opowiedz o nich ![]() albo tak jak dirt mówi wstaw zdjęcie pokoju
|
|
#3847 |
|
Raczkowanie
|
a moze wizazanki, ktore juz raz uzyly szablonow i wiecej ich nie uzyja wymienilyby sie nimi za cos, albo sprzedaly za ciekawa cene ;d chyba sa wiecej niz jednorazowego uzytku ;p
|
|
|
|
#3848 |
|
Raczkowanie
|
jeśli nie uzyskam odpowiedzi w najbliższym czasie na nurtujące mnie pytania zapewne tak zrobię
teraz zastanawiam się, czy nie pomalować ścian w różnych kolorach(jakich?) tak, żeby te moje wymarzone fioletowe dodatki pasowały
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
ja bede robic fioletowe sciany i bezowe dodatki, ty mozesz zrobic na odwrot... bezowe sciany i fioletowe dodatki.. mozesz tez zrobic jakis fioletowy szablon na scianę
![]() ja jeszcze myslalam nad czarnymi meblami do mojego pokoju, bo polaczenie czarny-fiolet-bez-biel bardzo mi sie podoba ![]() kilka zdjątek Edytowane przez hammie Czas edycji: 2008-11-25 o 21:20 |
|
|
|
#3850 |
|
Raczkowanie
|
hammie- a nad jakimi dodatkami myślałaś?
![]() hmm... beż? wydaje mi się, że trochę za jasny, ja bym chciała taki wesoły kolor (chociaż o beżu tez myślałam) ale w takim razie odpadają szablony - jeśli zieleń(bo do niej się skłaniam)... chyba, że maznę jedną z ścian na beżowo, resztę na zielony i na beżowym jakiś zworek zielony bądź fioletowy... tylko jakoś mi to nie bardzo leży... jakoś trudno mi sobie to wyobrazić a chcę Wam przypomnieć, że mój pokój jest dosyć mały i nie planuję przesadzać z ilością mebelków
|
|
|
|
#3851 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje wszystkim za linki z propozycjami!
madzia.a każdy ma inny gust i inną grubośc portfela hehe dlatego jeszcze raz dzięki, ze wyszukałas, ale mi wpadła w oko jakas podłużna lampa do tego pokoju, wiec raczej skusze się na taką podłużną ![]() o podłogowej myśle, ale pożniej....nie wszystko od razu ![]() kliwia taka własnie mi się podoba tylko mnie kusi ta moja, bo ma tego pilocika hehe i 9 ognisk światła ![]() co do rolet to troszke pożniej ( finanse), najpierw rzeczy których nie mam, a nei które musze wymienić ![]() dirt 1.pewnie, że można zamówić w drukarni.....tylko pewnie bedzie droższa min 3 razy...na allegro tą co pokazałem dostane za 76zł 2. to w końcu chrom czy mat do tego wenge? pozdrawiam wszystkich |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. mat |
|
|
|
|
#3853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szablon to taka naklejka ze specjalnej folii szablonowej, ze słabszym klejem. naklejasz na ścianę, malujesz wycięty w środku wzór farbą po kilku godzinach odklejasz... no i nie wiem czy taki pomazany i porozciągany po odklejaniu szablon użyjesz jeszcze raz. raczej niewykonalne. |
|
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
robert tak, sama remontuje metodą gospodarczą. Czyli dodatki potem
Najważniejsze są te najpotrzebniejsze rzeczy |
|
|
|
#3855 |
|
Rozeznanie
|
Zielony, czemu nie- dwie krótsze ściany na zieleń, dłuższe na biel złamaną szarością i fioletowe dodatki jak znalazł- do tego białe mebelki i będzie bardzo ładnie - świeżo i romantycznie.
Szablony do sciągnięcia: http://www.tikkurila.pl/index.jsp?cid=szablony
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: lozko metalowe ? odnowa pokoju.POMOCY
WOW super
Jak z bajki! W jakim programie zroibłaś tą"stylizację"?
|
|
#3857 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: lozko metalowe ? odnowa pokoju.POMOCY
|
|
|
|
#3858 |
|
Raczkowanie
|
oo to szkoda..
|
|
|
|
#3859 |
|
Rozeznanie
|
Ja kupowałam szablon z szabloneri i nie miał on żadnego kleju był z takiej sztywej pleksi . Niestety juz go sprzedałam .
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3860 |
|
Raczkowanie
|
witam
wymiary tej fototapety to 254x183cm http://allegro.pl/item483703319_foto...j_new2009.html pozdrawiam i życzę miłego dzionq Robert H |
|
|
|
#3861 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3862 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z trwałością jak na zewnętrzne tablice, na podkładzie z klejem.ceny rzeczywiście okazyjne... ale pewnie drukują tego na kilometry dlatego mogą zaproponować taką a nie wyższą. |
|
|
|
|
#3863 |
|
Raczkowanie
|
hej macie jakies zdjecia ladnych poddaszy ? badz pomieszczen z boazeria?
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3865 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję kraajanka
wszystko ok, tylko te białe meble jakoś mi nie leżą chyba jednak ciemniejsze od paneli jak jeszcze czegoś nie będę wiedzieć, to widzę, że można na Was liczyć dziękuję
|
|
|
|
#3866 |
|
BAN stały
|
ja mam sypialnie w fiolecie malinowy krzew z dulux"a do tego fioletowe rolety ...fioletowe dywaniki po jednej i drugiej stronie łozka...a posciel fioletowo zielona...meble drewnopodobne ciemne jak orzech...oczywiscie wszytsko w roznych odcieniach fioletu..no i jeszcze z fioletow to storczyk bialo fioletowy i 3 wrzosiki z w pieknych doniczkach
![]() prosba ZADNYCH KASETONOW>>>>NIEMODNE>>>O KROPNE WRAZENIE ROBIA Edytowane przez ano23 Czas edycji: 2008-11-26 o 15:46 |
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te ściany , które pokazałaś są śliczne , szczególnie ten wzór. Ja szukam ogólnie jakichś różnych ciekawych wzorów na ścianę w kolorze fioletowym.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3868 |
|
Raczkowanie
|
Hej
JAkie byscie wybrali rozwiazanie na moim miejscu? Okno jest prawie na cala szer sciany. Ale sklada sie z 3 pojedynczych okien oddzielonych od siebie mniej wiecej 20 cm listwa. Nie moge sie zdecydowac czy zalozyc jedna duza zaluzje - to bedzie okolo 2.5 m czy trzy mniejsze (na kazde okno odzielnie, dwie po 60 cm i jedna w srodku 80 cm)??? Nie wiem co sie lepiej prezentuje, a nie zalezy mi na tym, zeby oddzielnie je zaslaniac badz podnosic do gory. |
|
|
|
#3869 |
|
Raczkowanie
|
ależ proszę
![]() wiesz co, ja też tak myślałam, że straszne, co to w ogóle jest, ale się jakoś przemogłam u mnie innej opcji nie było (z różnych powodów )a co do dodatków, to jakie proponujecie? tylko nie za dużo, bo mało miejsca będę miała dywanik już mam. teraz jakaś lampka, zegarek, obraz, fotel, narzuta, poduszki, kwiatek, rolety(już upatrzyłam ) i czy jest sens więcej? tylko nagorzej te kolory... i zrobie tak jak proponowała kraajanka: dwie krótsze na zieleń, pozostałe na złamaną biel( i na bieli jakieś cuś z szablonów, kolor zielony/fioletowy?)
|
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze mowiac, to jeszcze nie wiem, bo remont na wiosne/wakacje planuje ![]() moj chlopak maluje dla mnie obrazy i mam zamiar je tak oprawic w białe paspartu (chyab tak to sie nazywa ) bo fajnie na fioletowej scianie to wygląda (patrz: zdjęcie 2 z poprzedniej mej wypowiedzi )ogolnie to mysle nad poduszkami, swieczkami, moze szablon na scianie... na pewno bambusiki (bo tez fajnie wygladaja w fioletowym pokoju)... pudelka i segregatory w ornamenty kwiatowe, puchaty dywanik, lampa... no mniej wiecej cos takiego ![]() co do tych scian to wstawie pokoje wizazanek (mam nadzieje ze sie nie obraza )
Edytowane przez hammie Czas edycji: 2008-11-26 o 17:46 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

i może byc odwrotny efekt jask ja polorze

a może jakieś szablony?

(chociaż o beżu tez myślałam) ale w takim razie odpadają szablony - jeśli zieleń(bo do niej się skłaniam)... chyba, że maznę jedną z ścian na beżowo, resztę na zielony i na beżowym jakiś zworek zielony bądź fioletowy... tylko jakoś mi to nie bardzo leży... jakoś trudno mi sobie to wyobrazić
Najważniejsze są te najpotrzebniejsze rzeczy 
wszystko ok, tylko te białe meble jakoś mi nie leżą
)